Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugis
igaz csak lejött végre valahára! 😄 köszönöm!!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Calver
a probléma az ön készülékében van, nekem tökéletesen müködik.

"The trees move. Do you not see it?"

Nyugis
ezt irja ki amikor le szeretném tölteni:

A kiválasztott fájl nem található vagy eltávolításra került.

Nyugis
köszönöm!!!

és az a másik mod, amivel lehet látni a befolyást az megvan esetleg?

Calver
egyszerûbb volt becsomagolni és feltölteni mint megkeresni <#nyes>
itt van mindkettõ amivel kiválaszthatod kit akarsz magaddal vinni

Nyugis
köszke az infot! csakazt nem tudom mi a MOD-ok neve...
lehetne hogy azt is megirjátok? mert arra hogy remote van vagy8féle és nem tudom melyik kell nekem..

Calver
párat ajánlanék én is, mégpedig a kariválasztó modokat... régebben belinkelte valaki azt amivel Handmaiden és Discipline között lehet választani (h ne nemhez legyen kötött h kit kapsz), valamint érdemes leszedni a Mira-Hanharr közötti választást lehetõvé tevõ modot is. szóval így ha pl nõi darksider karival nyomod, nem muszáj magaddal vinned egy homokost és egy perzsaszõnyeget.

valamint késõbbi játékhoz ajánlott a - ha jól tévedek - Skip Peragus nevû mod is, amivel a legelsõ területet átugorhatod.

SiZo91
szerintem semmilyen modot ne szedjél le (utálom az agypon moddolt játékokat) kivéve a remote-os modot, amivel tudod követni a befolyásokat (ha beszélsz remote-tal, megmondod neki, hogy hagya abba az ide-oda röpködést, utána megint bezsélsz vele és megjelenik egy újabb dialógus, ahol megkérdezheted a befolyásodat egyes embereken és megkapod %-ban) szerintem ezt érdemes letölteni, emg ha sith vagy, és ilyen mélyebb, a sithek fénykardjaira jellemzõ hangot akarsz adni a fénykardodnak, akkor a sith saber modot is érdemes. nem tudom, hogy pontosan mi a neve, de ha beírod a keresõbe, hogy sith, akkor szerintem kidobja

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Nyugis
nagyon szépen köszönöm a linket!!

Esetelg valaki hozzáértõ segitene egy kezdõnek??
mik azok a MOd-ok amiket fel kell/érdemes tenni? olvastam az RPGvaulton párat, de azok magyar névvel voltak megjelölve igy enm tudom hogy angolul az mi lehet...

-Envida Complete mod-csomag
-Presztízs osztályok cuccai

ezt a kettõt javasolták ott, de bizotsan van több is ami még kellemesebbé élvezetesebbé teszi a játékot!
a segitséget elõre is megköszönöm!!

HiPPoNaX
mondjuk innen

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

SiZo91
nekem sem jön be, szeritnem már régen törölték 😞

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Nyugis
ödv!

nekem nem jön be ez az oldal: http://pcgamemods.com/
mod-okat szeretnék letölteni, de sajna nem megy másnál sem? és ha megszünt honnan tudok modokat leszedni?

Muki100
Az a gonosz handmaiden, olyan mint a tetovált Bao-dur.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

N1ggA
szerintem egy sima köpeny 😊 handmaidenre rá lehet rakni más ruháit is, ha jól emlékszem

Spread De Love!

SiZo91
nekem nem ment át 😛

De átmegy az elvégzett küldik közé!

BattleTag: zydar#2910

SiZo91
ha tudni akarod, nem tûnikel a bejegyzés miután a zsoldosok kezére adtad khoondát, mert én mindig sötéte nyomtam és soha nem tûnt el, és mindig a kezükre adtam szal... ez olyan bejegyzés féle nem küldi

Hmm! Mostani karimmal pár nap múlva odaérek és megnézem! De úgy emlékszem, hogy ha rossz vagy, akkor automatikusan eltûnik a küldi a khoonda után...

Más : Handmaiden-nek mi ez a fekete haj? Milyen mod ez?

Hát lehet hogy igazad van! De furcsa hogy a küldik között hozza! <#nemtudom> Én egyébként Khoonda-t megmentettem. És csak kíváncsi lettem volna hogy csak nekem marad meg vagy másnak is!!! <#fejvakaras> Végül is mindegy! <#whatever>
SiZo91
itt a kép:

És még fizetnek is érte mi? lol
Csak azért kérdezném hátha tudok segíteni, de a nevérõl nem ugrik be! Egyébként sem emlékszem, hogy lett volna megoldatlan küldetésem a végére...

SiZo91
semmit

Mit kell csinálni a küldiben?

SiZo91
szerintemm azt max, akkor tudod megcsinálni, ha megmented khoondát, de szerintem nem. szerintem az valami bejegyzés féle, és nem küldi

Valahogy sejtettem hogy ezt fogod mondani!!! <#awink> Valóban ez a legjobb köpeny épp ezért szerettem volna ezt kipróbálni. <#sniffles> Szóval egy kicsit gázos hogy elvileg fejleszthetõ lenne de mégsem! <#levele><#szomoru2>
És a megváltás címû küldis kérdésemre nem tud senki válaszolni??? <#conf>
SiZo91
elég egyszerû a válasz: azért nem fejleszthetõ, mert a fejlesztõk úgy döntöttek, hogy ezt ne lehessen fejleszteni, meg amúgy szeirntem azért sem leeht fejleszteni, mert van egy csomó jó tulajdonsága, ami a többi köpenynek nincsen: ad +2 erõ, bölcsesség, ügyességet, a többi köpencs, csak védelmet ad (1-3), meg némi erõregenerálódást és annyi

Calver
lehet, erõs is lesz, valamint még extra - ha már köpenyekrõl írkálsz - h az alap páncélja nem akadályozza az erõhasználatot, vmint emlékeim szerint igen táp is.

De ebben legalább vannak normális köpenyek! Az elsõrészben csak az alsórésze volt meg a ruhának! Amúgy igen, lehet jedit csinálni Mirából!
én azt sajnálom h nincsen annyi jedi köpeny a jatekban. egy jedinek nemfogok adni mokáshacukát pl pancel meg ijenek 😄 annyira gagyin néz ki.

egyébként abbol a mesterlövészes válrol indithatos raketas csajbol is lehet jedit csinalni?
Érdekes dolgot vettem észre! <#miaz> Én eddig nem igazán foglalkoztam a páncél fejlesztéssel hiszen szinte minden karim jedi köpenyben volt hogy erõt is használhassanak. Nihilusz hajóján találtam egy nagyon szuper köpenyt (Matukai szakértõ). Gondoltam kipróbálom mivel tudom fejleszteni, de nem lehet!!! <#nemtudom> Holott nem írta mellé hogy nem fejleszthetõ sem erre sem a Matukai tanoncra amit ez elõtt viseltem! És a többi nálam lévõ köpenyt fejleszthetném is csak ezeket nem! Ez vajon miért lehet??? <#fejvakaras>
Ezek kívül van pár küldi ami nekem meg maradt a végére az egyik ami már az eleje óta megvan. A megváltás nevû küldi. Ezt bármit csinálok nem veszi teljesítettnek a játék? Vagy csak a legvégén Traya legyõzése után amikor már nem tudom megnézni??? <#kerdes>
gibson9
Köszi szépen! Már egy párszor végigvittem a játékot, és csak kiváncsi vagyok erre a dologra!

Calver
elõször is: ne csináld, nincs semmi értelme.
másodszor: ha mégis csinálod, ne Teloson csináld - csöppet túl sok rohangálás kéne hozzá.
ha mégis meg akarod csinálni, itt megtalálod hogyan
de ismétlem: semmi értelme, az ellenfelek is egyre táposabbak lesznek veled együtt.

SiZo91
hülye nem vagyok -.-' de lehet, hogy azért nem kapok, mert másodjára csinálom vagy valami, mert amikor a régi végigjáccásaimban zez-kai ell nem adott kardot, szal lehet, hogy nem hiba, de ellenõrízzük

gibson9
Hello! Említettetek 2 olyan helyet is ahol ellehet érni az 50es szintet! A Teloson lévõ helyet eltudnátok mondani részletesebben, hogy hol van? írtátok hogy valami bázis és hogy ott van egy ember, de ne találtam!<#worship>
Elõrre is köszi!

Terminátor14
Szerintem azért nem kaptál fénykardot, mert ha még nem vagy Jedi, akkor ugye alapból nem kaphatsz fénykardot, max alkotórészt.

CSAK a Fradi

SiZo91
hát jó, de az van, hogy meghamisíítom a végrendeletet, odaadom zherronnak és nem ad semmilyen jedi tárgyat. meg vrook nekem mindig fénykardokat adott és most nem ad semmit, de gond megoldva, save game editorral orvosoltam a problémát

Nos ez így tényleg érdekes! Nekem Vrok eleve csak egy fénykard darabot adott nem egy egészet. <#nemtudom> A hullarablós küldiben pedig úgy tudtam random cuccokat kapsz tehát nem biztos hogy van fénykard benne! <#fejvakaras> De mint mondtam szerintem ezért nem érdemes újra kezdened a végére úgy is felvetnek majd a fénykardok! <#felkialtas><#ejnye1> Ha mindenki kezébe azt adsz akkor sem tudnád felhasználni mindegyiket! <#eplus2> (Azokra a helyekre figyelj inkább ahol pom-pom kardok vannak azokkal együtt bõven elég lesz!!! Pl. Dxun-on a Mandalore ad egyet ha megcsináltad neki a küldiket az ötbõl legalább négyet, a sith sírban is beszerezhetsz kettõt amikor a sith mesterek támadnak meg, egyet tõlük egyet meg a sírból, aztán ott van Voga altatása után kinyitható ajtó ott is van egy, plusz amikor már sith-ek támadnak ellened elég gyakran marad után egy-egy, most több nem jut eszembe de a végére rengeteget gyûjthetsz be!!!) <#awink>
Calver
igen, ezt én is realizáltam késõbb <#nyes>
SW MMO meg btw van - Star Wars Galaxies - csak SOA "kicsit" elbaszta, ha jönne egy második rész annak sztem mindenki örülne <#vigyor>

computer role-playing game
Mi az a crpg? Az oké, hogy mi az az rpg, de mi a C-betû?

wedge31
Tetszik ahogy érvelsz <#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mindezzel tökéletesen tisztában vagyok, az Obsidianról beszéltem a Black Isle utódaként, a Troikát pedig direkt nem akartam ebbe a topikba belekeverni, bár én is elfogadnám õket egy esetleges harmadik rész fejelsztõinek. A BioWare-nek már így is túl sok futó projektje van jelenleg - Dragon Age, Mass Effect PC, Mass Effect 2, egy MMO, Sonic RPG, ráadasul ezek mellett valóban együttmûködnek a LucasArtscal is (KotOR 3? SW MMO? egyelõre cáfolták ezeket, de ki tudja), és már Jade Empire 2-rõl is pletykáltak.
SiZo91
az, hogy egy szar. és szerintem nem kéne beszélni más rpg-ékrõl, mert elvileg ez egy kotor2 topic, ha azokról akartok beszélni, lehet keresni bloodlines topicot....

Calver
egyetértek, kb 5-ször toltam végig, isteni gém. bár szerintem a másik két alkotásuk (Temple of Elemental Evil, Arcanum) is iszonyatos jó játékok.

SiZo, mi a bajod Bloodlines-al?

wedge31
Megbocsátok mert ez a te véleményed az enyém az hogy mindenidök egyik leghangulatosabb crpg-je.

SiZo91
a bloodlines az egy kurva szar játék már bocs 😊

wedge31
Az isten király lenne ha a Troika Games ujra össze állna föleg ha folytatnák a VTM-Bloodlinest...

Calver
mégegyszer elolvasva az eddig hozzászólásokat ugy néz ki én kevertem kicsit a dolgokat és a szövegértésem halott. na mind1 <#nyes>

Calver
Handmaidennel a hajón kell dumálni és háromszor elpáholni 10, 14 és 18-as szinteken (asszem), utána pofázni vele az anyjáról (?), majd megkérdezni Kreirát róla, vissza, dumálsz vele és át is alakul darálóvá.

banyeg 😞 nemtom megpuhitani hendméjdent. 😞 nem akar jedi lenni. állandóan õt viszem magammal és mindib dumcsizok vele, de buuuza 😞

attonból már sikerült de azé jobb ha egy csávó kari mellet 2 csaj van 😄😄 jobban áll neki (mármint az imidzsének) 😊