8627
.
  • Shiwo
    nekem meg pont a ládáknál csinálja -.-

nah majd azért megprócálom én is ezt az exe-t
  • SiZo91
    azt megmondja nekem valaki, higy baodurt sötét odlalon hogyan lehet befolyásolni? olvastam egy olyat, hogy úgy lehet, hogy kreia-t meg bao-t magammal viszem és elkezdek ártatlanokat gyilkolni és így tudok rajta befolyást elérni. namármost. ha kreia velem is van, akkor is vesztem rajta a befolyásokat.... valami ötlet?
  • SG
    Én is kétmagos procival(C2D E6850) nyomom, de eddig semmi gond nem volt a játékkal emiatt.
  • Zóanagyvarázsló
    Sajnos én még nem próbáltam a második részt, így nincsen ötletem, Csak remélni tudom, hogy nem futok bele ebbe a hibába.
  • lerboy
    Így sem jó. Csak harc közben és után csinálja. Van, hogy csak 1-2 mp-ig, de van hogy tovább is.
  • SiZo91
    próbáűltad már a jobb klikk + bal klikk nyomva tart megoldást? mert így is lehet mozogni
  • lerboy
    Ja azt nem írtam, hogy csak a harc közben csinálja.

Pontosan, ha a harc közben másik célpontra kattintok kétszer, akkor odarohan, de a nyilakkal magam nem tudom mozgatni. És a harc után is csinálja.

Ha ládát vagy ajtót nyitok ki, vagy holttesteket kutatok át, akkor nem akad meg a karakter. Olyankor rendesen megy minden...

Nem értem ezt az egészet.
  • lerboy
    Na. Sikeresen elkiabáltam. Egy ideig jó volt, aztán 5 perc játék után megint kezdte.

Próbáltam az affinity.exe-vel és a feladatkezelős megoldással is, de semmi. Visszatöltés sem segít.

Az a röhej, hogy forogni, körbenézni, meg kattintgatni a menüben tudok, csak haladni nem. Van, hogy 20-30 mp-ig is csak egy helyben állok (forgok).

Ehh...
  • lerboy
    Működik, köszi :)
  • Zóanagyvarázsló
    Feladatkezelő, jobb klikk, affinitás beállítása.

Ha pedig nem akarod ezt a műveletet minden alkalommal elvégezni, akkor ott van az affinity.exe, nekem több játéknál is bevált (System Shock 2, Beyond Good & Evil).
  • lerboy
    Úgy látszik a 2 magos prociknál valóban gond van.

Én is most cseréltem E8200-ra, és előjött ez a nem mozdukásos dolog. Visszatöltés sem segít...

PEdig imádom ezt a játékot. Nem lehet esetleg letiltani az egyik magot? bármilyen más megoldás id jó lenne...
    :((
  • uv
    úgy néznek ki mint amikor bekapcsolod az erőlátást. ha jók vagytok akkor kék, ha rosszak akkor piros.
  • SiZo91
    nem tom nekem nem világítottak XD lehet nemkapcsoltam be valamilyen effektet és azért :) meg asszem utána hirtelen el is sötétül a kép :)
  • uv
    extra csábítás szerintem nincs. a dantuin után (amikor kreiát elviszik)a hajón odajön, dumál, hogy így meg úgy követ tűzön-vízen át, aztán "nézzük egymást" (demolésün-szex, világítunk mint a szentjánosbogarak, merthogy vak szeginy). szerintem csak ennyi, de lehet, hogy tévedek...nekem ennyi jött össze (a kotor1-ben legalább volt egy "pofa be és csókolj" mondat), nem mintha ez lenne a lényeg, de akkor is.

én is mindig őrszemmel kezdek (a jártasságpontok miatt) aztán vagy fegyómester vagy szit kardgenya, ez az első (és valszeg utolsó) mágusom. nem is igazából a könnyűséggel vagy nehézséggel van bajom, hanem az egysíkusággal. erőlökés+villám oszt jónapot. a magasabb fokozat meg csak akkor érdekelne ha több lenne az xp is, több helyen írták, hogy elérték a 30-35-ös szintet, hát nem tudom, nekem a max. idáig 28 volt azt is csak gonoszként értem el, kinyírtam minden szerencsétlen aki szembe jött. amúgy 26-27 szokott lenni. pedig a világ összes küldetését meg szoktam csinálni, legallább is azt hiszem.
  • SiZo91
    én mindig jedi guardian + sith marauder kombóval nyomom a játékot. jobban szeretem a fénykardozást, mint az erőhasználatot (kiv force crush :) ) meg ha valakinek túl könnyű a játék hardon is, akkor szedjen le egy nehézségi modot a kotor.filefront.com-ról horror fokozaton elég durva :)

am te visasszal hogyan csináltad azt meg? mindegyik végigjátszásnél 100-as befolyásom volt és semmi extra elcsábítási lehetőség férfiként :\ de most nővel nyomom, mert azzal sokkal jobb :) meg handmaidennél mindenféleképpen megmondja a nevét, szal nem hiszem.
  • uv
    na végre magvan, az Onderon után megmutatta a kis nyomi. viszont azt nem árulta el, hogy honnan jött a millenium héja. ehhh. megyek szétcsapom a maradék néhány szit arcát.
  • uv
    javítottam folyamatosan, már csak az utolsó szerelés lenne hátra, de azt nem engedi a kis köcsög
    viszont most már (uccsó bolygó) igazi gyilkológépet faragtam belőle két spéci pisztoly segítségével, nagyobbat sebez mint Canderous a fullos mandalori sugárvető bigyóval.

amúgy ez a dzsedi varázsló karakter kicsit uncsi, felemelem a kezem és mindenki megmurdel, csak arra kell figyelni, hogy előtte összetereljem mindet egy kupacra, aztán két villám a valagukba és hullik az xp (nem a vindóz). asszem ha végeztem visszatérek a kardos-baszós témához. ott legalább kell egy kicsit taktikázni.

amúgy Hendméjdent meg lehet parittyázni, vagy annyi a szerelem, hogy elárulja a nevét oszt csókolom?
    visas legalább csinál valami elektromos virtuál-szexet - az tök olyan, mint a sztallóne meg a szandrabullok a Demolésün men-ben.
  • Muki100
    Azért egy-két lájt szájd pont még nem a világ vége, mivel sokkal többet lehetsz gonosz a játékban mint ahány esélyed van hogy befolyást szerezz. Vagy ha mindenáron gonoszkodni akarsz, csak kiveszed a társakat magad mellől arra a 2 percre és nem veszítesz befolyást.
  • SiZo91
    t3-at mondjuk jól kilehet élezni harcban, mert mondjuk van egy pajzsa, ami végtelen töltetű, és ezzel nyírtam ki azt a 2 hk droidot úgy, hogy meg sem sebeztek. meg ott van egy csomó flame thrower, meg a sokkolója, az is egész jó, csak vizsonylag kicsit sebez.

meg uv, asszem ahhoz javítani kell t3 áramkörein vagy tévedek?

meg muki, én sötét odlalon nyomom a játékot, szal nem nem nagyon tudok vele kedves lenni; meg ha beszólok, megsértődik :) és ha meg kedves vagyok vele, akkor lájt szájd pojnt
  • uv
    én is cipelem magammal. mondjuk zavarni nem zavar, Hendméjden arcon sújt mindenkit, én tolom a dzsedi-mágiát, ez a porszívó meg elszüttyög a háttérben. legalább van aki felszedja az aknákat meg nyitogassa az ajtókat. harcban mondjuk nem egy rambó, de megdögleni se szokott(általában mire odaér már vége a balhénak)

viszont a felvétel még mindig sehol...
  • Muki100
    Pedig de. Az elején lehet vele főként kedvesnek lenni, meg Nar Shaddaan a droidboltosnál még asszem tudsz vele barátkozni.
  • SiZo91
    azt le tudja nekem írni valaki, hogy t3-ból hogyan lehet előhúzni az ta felvételt? mert amikor javítani, akarom akkor mindig influence: failure, és nem tudom, hogyan lehet rajta befolyást elérni. remélem a fejlszetők nem gondolták azt, hogy magammal fogom vinni a droidot :\
  • uv
    már újra kezdtem. az már úgyis a sokadik kardozós-baszós karakterem volt, most csináltam egy varázslós-baszóst. eleje felé elég nyikhaj a kicsike.
  • SiZo91
    felesleges újrakezdeni. van savegame editor, azzal leviszed
  • uv
    bugzik a játék. ha nem mozdul a kari akkor mentsd el - töltsd vissza, nálam ilyenkor meg szokott gyógyulni.
  • Ben007
    plz help az első pályán vagyok és eljutrokegy ideig hogy van egy erőm és bemegyek egy nagy helyre és legyőzöm a droidokat de utána nem tudok mozogni plz help
  • uv
    egy bájos bug segítségével hanharr intelligenciáját sikerült feltolnom kétszáz-valamennyire + az erejét 52-re

kár, hogy inentől értelmetlen lett a game, kezdek egy új karit...
  • Zóanagyvarázsló
    CD Galaxisban például van 4k-ért (első rész 3,5k), persze vidékre plusz 990 Ft a futár. Ha esetleg többen - vagy egyedül - összedobtok egy pakkot több játékkal, akkor darabszámtól függeltenül ennyi a futár az egész csomagra.
  • SiZo91
    akkora szemetek nem lesznek, hogy fizetőssé teszik. mindenki nagyon várja . meg ha olyan is lenne, akkora balhét csap mindenki, hogy a végén ingyenes lesz :) de én is fizetnék érte. a játékot is megvenném, csak eddig még nem láttam sehol se (összesen 5 játék van, amit megvennék: a kotor1-2, halo1-2, fahrenheit, emgtalán az RC) :\ de ha meglátom valahol gondolkodás nélkül megveszem :) ez a játék az örök kedvenc és nekem a legeslegjobb, persze a kotor1 is, csak a kettő nekem jobbant etszett és a gizka teljessége miatt még jobban fog ;)
  • HIE
    Kotor kvíz by me. Akinek van hot-dog profilja, az ki tudja tölteni.

http://www.hotdog.hu/quiz/quiz.hot?id=154325

• HIE
    Jaja már én is várom, jó, hogy nyárra ha mindne igaz kész lesz. CBejelntik majd, hoyg fizetős lesz :P Habár én fizetnék is érte :D Persze egy bizonyos összegnél nem többet :D
  • SiZo91
    restoration project 1.0b8-as verzió :) űgy látszik tartják az egy hetes béta buildeket. ha így haladnak 2-3 héten belül jácchatunk a full gémmel :) :) (szerintem)
  • SiZo91
    am őszintén szólva én is erre számítottam. tulajdonképpen náluk a személyiség mutató a befolyás mértékét jelzi.
  • HIE
    Úgy igazából senkit, mert ha pl Bao-Dur most "gonodsz lesz" és megváltozik az arca, attól még ugyanúghy a jó tettek részesíti előnyben. stb. Szóval hülyeség.... :( Még játék alőt azt reméltem mikor modntak hogy át lehet állítnai csapatagokat a másik oldalra, hogy jellemük is megváltozik, nem csak a kinézetük. Ettl függetlenül persze egyik kedvencem a játék, bár 1-et jobban szeretem.
  • Shiwo
    én épp ellenkezőleg..hogy pont őt nem lehet jóvá tenni, és mindenki mást igen
  • HIE
    Erre úgy is kiváncsi voltma, hogy hány béta verzió lesz, én is 10-re tippeltem, de megfordulta fejemben a 1.0b9999999999999999 is :D:D
  • SiZo91
    hát ja, mert már 1.0b7-es verzión van ;) állítólag 10béta verzió lesz, szal közel vannak már :) ha, kijön még véigtolom egy párszor :)
  • HIE
    Én is, elvileg már tesztelik csak :)
  • SiZo91
    max valamilyen moddal lehet. am én is újra kezdtem. egyszerűen nem bírok meglenni e játék nélkül :) én is kb fél éve jáccottam vele uroljára. most csajjal tolom, mert ezzel még nem toltam :) már alig várom a gizkát; nyár elejére remélem megjelenik
  • HIE
    Nemrég újrakezdtem Kotor 2-t. Vagy fél éve játszottam vele uoljára, már hiányoltam :D Korábban azt halottam, hogy HK-t jóvá lehet tenni. Én ezt kétlem de nem tom biztosan. És nem a békéltető csomag erejéig biggrin.gif Ez igaz?