Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enklávéhoz kellene visszamennem a 3 Jedihez de elõtte Handmaident elrámoltam 3x, duma, tudnálak tanítani? stb., visszateleportáltam Telosra és nem tudok beszállni a hajóba egyhelyben szalad.
Elvileg már minden megvan az akadémián...
Lehet, hogy bug?
BattleTag: zydar#2910
Na mindegy, legalább a nevét elmondta...
Úgy emlékszem Kreia-val már beszéltem róla. De nem tudom mit kéne mondania, nekem valami olyasmit mondott, hogy "még egy potyautas, hányan lesznek még? Na de még hasznos is lehet..".
Viszont nem emlékszem hogy akkor beszéltem-e Kreia-val, mielõtt az anyjáról faggattam sikeresen...
Megnézem ezt is! Köszi!
"The trees move. Do you not see it?"
Holnap visszaírok hogy bug-e vagy nem!
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
De úgy emlékszem erre sem reagált semmmit.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
az elsõ helyszínen vagy, azért ne keverjük a szezont a fazonnal 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudok lézerkardot szerezni vagy csinálni? Mert most Teloson vagyok (miután megmenekültem az üzemanyag aszteroidáról) azon a részen amikor ellopták a hajóm de a felszerelésem visszakaptam.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
igaz már 1x visszatöltöttem de akkor addig próbálgatom míg jó nem lesz, gondolom akkor jó amikor belépés után nincsenek mellettem a társaim, hanem be vannak börtönözve?
thx
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Spread De Love!
Pls. segítsetek. elakadtam. A Teloson vagyok a titkos Jedi akadémián. Ahol belépek ott van mellettem a két emberem aki megsérült pedig a börtön részlegben van egy erõtérben. mindnet ledumáltam el is engednek DE szabadítsam ki az embereimet. nah ezt nem tudom megtenni. mivel ott állnak kezdettõl fogva az ajtóban de nem tudok velük kommunikálni.
Mi a megoldás? már vissza is töltöttem mert bug gyanús a dolog.
thx
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
ez a játék eszméáletlenül jóó! eddig csak egy ilyen van ami ennyire iszonyat bejön és az a neverwinter nights 2!! na az még ugyan ileyn jó, és lenyügözõ! aki szereti a kotor2-õt az bisztos hogy imádni fogja! ;-)
Tudom, hogy gyenge (és látom hogy írtátok is), de ki szeretném játszani teljesen a game-et (mint az 1. részt is) és ha már lehet, akkor miért ne? Sajna az általad említett helyet már elhagytam. Most 74-es a befolyásom nála és már utolsó bolygóra megyek (Onderon), továbbá Dantooine-on cselekedtem minden jót ill. csak jót és se Mira se Bao-Dur nem hajlandó engedni!
Bao-Dur-ral tehát vannak kijelölt helyek befolyásszerzésre... Mirával is ez a helyzet(58 befolyás), vagy mit csináljak, hogy megnyiljon a drága? Nar Shadaa-n is voltam vele a középsõ nagy téren, de visszautasította a tanításaimat!
Még valami: Handmaidennel 100-as befolyással sem tudom kihúzni belõle a nevét(tudom már írta valaki hogy mi a neve), mit csináljak és hol?
ui.: Bao-Durt lehet hagyom a francba..
De ha mindenképp akarod, ám legyen. Öt a legnehezebb befolyásolni, kizárólag világos oldalon juthatsz el idáig vele. <#wow3>#wow3> Nála nem elég a beszélgetés mindenhová magaddal kell vinned és ott kell lennie, amikor világ oldali pontokat kapsz. Ezen belül úgy tudom, nála fix helyek vannak, ahol a befolyást növelheted. Egyre emlékszem a Nar Shadaa-n amikor nagy lyuknál a tõzsdések egy szerencsétlent molesztálnak aki erre azt mondja hogy Te majd fizetsz helyette. De a többit már ne kérdezd! Ilyen alkalmak után dumcsizol vele, és ha már elég jó vagy nála, akkor elmondja, hogy melletted szívesen jedi lenne (különben eléggé szûkszavú és úgy sem tudsz másról beszélgetni vele)! Nekem kb. a harmadik bolygónál sikerül eljutni idáig. Elég munkás és nem éri meg, de majd meglátod! <#fejvakaras>#fejvakaras><#awink>#awink>
Mirát már megtaláltam, de Bao-Dur-t nem találom sehol.<#wow3>#wow3>
Valaki leírná hova kell mennem vele, hogy jedivé váljon?
CSAK a Fradi
De ahoz h morrovindezzek kellene ismernem a többi részt? nemtudom hány ijen elder scroll rész van, ha egyáltalán jo helyen tapogatózok 😄
oblivion meg akad imnt a huzat 😄 nembirja a kismackóm.
Calver! Nos, ezek tényleg érdekes infok a Morroval kapcsolatban.
Bár még nem tudom mikor lesz idõm játszani vele, ezeket a dogokat tényleg kivesézhetnék egyszer! Én ott is mily meglepõ közelharcost szeretnék indítani. <#papakacsint>#papakacsint> (Tudod a száradó vér szaga a szamuráj kardon… Az az igazi!!! <#eplus2>#eplus2> ) Úgyhogy szívesen veszek tõled minden jó tanácsot! <#worship>#worship> Annál is inkább mert arról már én is hallottam, hogy az Oblival ellentétben a fejlõdést itt rendesen el lehet szúrni! <#oooo>#oooo>
ZÓÓÓcsi! Olvass már kicsit vissza! <#ejnye1>#ejnye1> Mirát épp most tárgyaltuk ki!!! Bau-Dur-t is megtalálod kicsit lejjebb. De belõle szerintem nem érdemes jedit csinálni! <#szomoru2>#szomoru2> Ez is kiderül ha rászánsz egy kis idõt hsz-eket olvasgatni! <#papakacsint>#papakacsint>
Bao-Dur-ból és Mirából hogyan lehet jedit faragni?
Ha rossz karival mész és 100-as a befolyásod, akkor sem mond többet a bolygójáról, meg Peragusról!
"Minden karinak volt egy mellékküldije amin keresztül megismerhetted hogy milyen valójában! (Pl. Bastilla kibékítése az Anyjával) Épp ezért nehéz volt minden ilyen melléküldit végigcsinálni. De nekem a második részbõl ez nagyon hiányzott!!! "
Ezt én is nagyon hiányoltam!<#sir>#sir>
modokból amire én gondoltam az a Better Bodies, Better Heads és JustFaceIt, mind csak a fõkari külsejét javítják fel nagy mértékben, szóval nem hinném bármibe bekavar. eltápolás alatt meg arra gondolok h ha erkölcstelenül lopsz, kb a gém legelején über páncélban mászkálsz egy gusztustalanul nagy kétkezes pallossal, késõbb pedig egy +200 speedet adó bakancsban, ami alapból megvakítana... vagy nem, ha van 100% magic resisted (ami egy The Atronach csillagjegyben született Bretonnak alapból megvan <#hehe>#hehe>). dettó, ha az ember ügyesen csinálja 20as szintre minden stat maxolva van (kivéve luck), valamint ha jó csillagjegyet választassz minden rádlõtt varázslatot elnyelsz. viszont pl egy Argonian-nal igazi kín játszani, már csak az über bakancs hiánya miatt is.
röviden és tömören, én elég gyorsan eljutottam arra a szintre h a karim úgy futott mint a villám, egy könnyû glass (magyarban mi? üveg?) páncélban, mancsában egy baromi nagy, általa felenchantolt dai-katanával osztotta az áldást, és gyakorlatilag mágiával sebezhetetlen volt - sõt, magickat töltött attól ha rálöttek valami varázslatot. viszont ha a játékos nem figyel, ugyanezen az úton elindulva egy ilyen kari helyett könnyen összejöhet valami aminek hiába van király páncélja és pallosa, ha ráfujnak összeesik, miközben ugyanazok a statjai mint az én darálómnak - pedig csak annyit rontott el h rossz sorrendben tápolta õket.
szóval a Morrowind egy érdekes - és *nagyon* kiegyensúlyozatlan gém, ha érdekel valahol leírom kb hogy érdemes tápolni - mert egy rossz lépés kinyírhat egy alapból jó karaktert -, de ez itt már kezd nagyon offtopic lenni <#nyes>#nyes>
Az van hogy Handmaiden megmondta a nevét, de csak akkor mikor Atris bezároózott a sufnijába. De utána a hajón megkérdeztem tõle ujra h mi a neved tündérkém, azt elfelejtette megint 😄😄
na mind1.
Karakterek közül akiket szeretek azok: Atton (nagy mókamester), Visas (Jobbkezem), Handmaiden ("feleség"?😄) és Mira (jól tud oltogatni 😄) a többieket nemcsipázom 😊
Kreia felidegesít, Bao dur egy szerencsétlen pipogya 😄 a Többiek pedig rosszak. kivéve T3-at, de Droiddal nemjátszom 😄
Viszont most kihuztam a T3-ból egy holocuccot amin Bastila volt 😉
viszont most ráfáztam sajna. Megkaptam egy Világos oldali erõt, de a Bátorságom is kivolt fejlesztve és ugy vettem észre a 2 ugyanaz. nemváltozott semmit aminek kelet volna változnia 😄 na mind1.
Most vagyok a Telos partyn. zuzni kéne a népet, de hagyok jõvõhétre is egy kis akciot 😊