8627
.
  • Muki100
    a vége és revan dióhéjban
    (spoiler)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Revan elment az igazi sith birodalmat kutatni, az exile pedig utánamegy segíteni
  • SiZo91
    revannal kiderült mi van, meg eléggé nyilvánvaló, hogy a harmadik rész ezzel az unknown regionös dologgal fog foglalkozni (vannak róla híresztelések, hogy csinálják), meg ezt az egészet amúgy is képtelenség lett volna belerakni. am ha kész lesz a gizka a vége sokkal de sokkal jobb lesz
  • nyirog
    a jade empirenek is egy nagycsata volt a vége, de ott legalább a játé végén vlt egy kirs h kivel mi lett
  • nyirog
    Hááát szó mi szó, ritka szar vége van :S:S:S:S:S kicsit többre számítottam, gondoltma h kiderűl a végén, h mi lett ravennel és h mi lesz a szövetségeseinkkel + a telossal :S
  • SG
    Az a precise shot V lesz ha jól emlékszem, az tényleg nemvédi ki egy jedi sem a fénykardjával
  • SiZo91
    ha lyukasarc nem erőltette volna az egy év fejlesztési időt, minden benne lett volna, de benne lesz hála a gizkának :) még szerencse, hogy visszaállítható állapotban vágták ki a dolgokat.

meg sikerült megszereznem a játékot eredetiben :K
  • nyirog
    elolvastam h, mik fognak szerepelni ebben a gizka projektben és megakadt a szemem a HK droid factory-n!!! Egy kicsit elképzelhetetlen számomra, hogy egy ilyen (a történet szempontjából is lényeges)kulcsfontosságú helyet végül kivettek a játékból, mert hát ez a merénylő droidos téma elég sokszor szóba kerül, h hol gyártják őket stb..., szóval egy kicsit elszomorít a dolog, mert azért kíváncsi lettem volna a gyárukra
  • Calver
    persze h lehet, kifejezetten móka is a végeredmény, van egy feat ami max szinten gyakorlatilag lehetetlenné teszi a lövéseid kivédését (hozzá +10 sebzés v. ilyesmi), hozzácsapsz egy speed-et maxon és bármelyik fényfütyis mocskot a földbe taposod
  • gibson9
    ez nekem is eszembe jutott már, még az első résznél. Nekem bejött a dolog, bár nem tudtam vele végigvinni :D Amikor elősször küzdök Malakkal ott megakadtam lőfegyverrel :S Sajnos nem fejlesztettem ki a villámot, inkább csak passzív képességeim voltak. Viszont addig nagyon tetszett ez a lövöldözés :D Az elején még lőtt összevissza a karakterem a vége felé meg már 99%ban betalált. És az ilyen sith rohamosztagosokat, meg robotokat is egy lövéssel kifektettem :D
  • SiZo91
    ha megjelenik a gizka úgy fogom végigtolni a játékot, hogy jedi counciler, sith lord kombó, csak erő semmi más, és fénykardot sem fogok használni :K
  • SG
    Na én kipróbálom, aztán lehet hogy tényleg szétszopatják a fejem :)
  • SG
    Két pisztolyos vagy egy sugárvetős lenne jobb ?
  • SG
    Erő alatt a str-t értettem.
  • wedge31
    Erö támogatás nélkül nem menne.
  • SG
    Én is gondolkodom rajta, már csak az a kérdés, mire kéne gyúrni, erő, int fölösleges de a többit kéne okosan tápolni.
  • wedge31
    Most hogy mondod lehet megprobálom én is ,tényleg poén volna halomra lönni a sitheket.
  • SG
    Ja értem, mehetne a lövészet plusz egy kis villám támogatás.
  • wedge31
    Az elsö részben malakot gyakorlatilag villámal nyirtam ki egyszer meg lézerkard dobálásal.
    Itt ilyesmit nem probáltam ezért irtam hogy ki kellene probálni.
  • SG
    Köszi, ismerem a játékot, az első részt végigvittem és ezt is valameddig, csak eszembejutott ez a dilis ötlet, masterblaster jedi :)
  • SG
    De ha azt mondjátok életképtelen én elhiszem, nem ismerem a végét, ezért nem tudom mi várna rám :)
  • wedge31
    Fejleszd a villámot meg a életeröszivást ez a kettö brutál sebzést ad.
  • SG
    Atz kéne kivédeni valahogy, hogy a jedik lealázzanak, esetleg csúcs con és dex + energia sebzés védelem amennyire csak lehet ? Brutál lőfegyvert lehet csinálni fejlesztésekkel az nem gond.
  • wedge31
    Érdekes felvetés talán ha a gyorsitást felfejleszted fulra és csinálsz egy brutál löfegyvert távolrol állando mozgással esetleg életképes volna ,megkénne probálni.
  • Szuni
    Sztem nem. A jedi ellenfelek úgy lealáznának, hogy ihaj, és az sem segít, ha másik két társad kardozna - a nagyobb ellenfelekkel egyedül kell megmérkőznöd. Valamelyik társad tápold lőfegyveres skillekre, az hasznos, amikor a háttérből lövöldöz.
  • SG
    Kissé fura kérdés :)

Végig lehet úgy játszani a játékot, hogy egyáltalán nem használnék fénykardot, hanem egy mesterlövész karaktert faragnék a főkarakteremből ?
    Vagy ez lehetetlen ? Még nem játszottam végig, ezért nem tudom hogy életképes lenne e a végefelé, gondolom akkor már űbertáp ellenfelek jönnek, vagy nem ?
  • HiPPoNaX
    1. Kozepso blokkot forgasd az oramutato jarasaval ellentetesen
    2. Jobb oldali blokkot az oramutato jarasa szerint
    3. A bal oldali blokkot az oramutato jarasaval ellentetesen

(amugy halal egyszeru logikai feladat...)
  • 1414geri
    helló elakatam annál a résznél amikor a droidal kell menni és valami óramutató irányába kell mozgatni de nem tom hogy kell segítene valaki?
  • HiPPoNaX
    En valahogy inkabb a jol kidolgozott sztorira hajtanek, mint a ragdoll fizikara vagy parasztvakito grafikara :]
  • uv
    Ragdol fizika? mi a bánatnak?
    lehetne még esetleg FPS nézet, klánszerver, lájtszébör helyett meg gépágyú.
  • zbundy
    Engem az se zavar ha kicsit beleuntak, akkor pihenjenek kicsit, amíg újra lesz kedvük, csak nehogy nekem összecsapják, mert gyorsan kész akarnak már lenni vele :S Inkább várok türelmesen. Jó munkához idő kell :D
  • lerboy
    Mellesleg én is várom a KOTOR 3-at.Remélem lesz benne Ragdol fizika és HDR.

Lehet, hogy lesz, lehet hogy nem. A KOTOR mondjuk nem a grafikáról szól...
  • HUNMemphis
    Igen igazad van.Legközelebb használni fogom a keresőt.
    És köszönöm a segítséget. (NeoMaN)
    Mellesleg én is várom a KOTOR 3-at.Remélem lesz benne Ragdol fizika és HDR.
  • Muki100
    hát eléggé eltévedhettél, mert habár a kereső kiadja magát a játékot is, még ha nem így lenne sem egy SW játék topikjában kéne esetleg próbálkozni hanem egy másik PoPnál, a problémák megoldására pedig nagymamám mindig is googlet ajánlott.
  • lerboy
    Szerintem már igencsak előrehaladott a projekt. Már jócskán a béta tesztelés zajlik.

Szerintem még idén nyáron le lehet majd tölteni.
  • NeoMaN
    ide írj
  • HUNMemphis
    Sziasztok. Tudom hogy rossz helyre írok de annak a játéknak nincs topikja SG-n.
    Elöszőr csak annyit szeretnék tudni hogy ki játszott a Prince of Persia The Sands of Timeal?
    Kis segítség kéne a végével kapcsolatban.
    Ha senki nem játszott vele akkor nem is zavarok tovább.
    És elnézést.
  • Muki100
    A mantis bugtrackert ha nézzük azért van aktivitás, egyébként meg elhiszem nekik, hogy ennyi idő után azért ők is jól beleuntak, de én is abban hiszek, hogy elkészül.

Egyébként kotor 3 biztos lesz valamikor, hiszen már a név is egyenlő a kasszasikerrel.
  • Terminátor14
    Azért ne légy velük ennyire kritikus...
    Egyrészt a Gizka oldalán le van írva, hogy csak olyan dolgokat akarnak/tudnak helyreállítani, aminek nyoma van a játékban, tehát meg tudják oldani. (kimaradt párbeszédek, hangfájlok stb alapján)

Másrészt pedig 2005 és 2007 között szépen csinálták a dolgokat(látszik a honlap bejegyzéseiből is), mára eljuttottak odáig, hogy csak 23(?) dolog maradt hátra a 800 valamennyiből.
    Azt, hogy mi történt azóta,én sem tudom, mert mintha 2007 nyara óta tényleg leállt volna az egész project, de azért reménykedni még lehet, mert már nem lenne sok hátra.
  • N1ggA
    Az, hogy elbocsájtottak emberek a Lucasartstól, az nem jelenti azt, hogy nem lesz kotor3 vagy kotor mmo, talán késik, talán több évet :)
  • HiPPoNaX
    Remenykedni azert lehet abban, hogy lesz meg a gizka projectbol valami. Progress report alapjan egesz jol allnak mar, egyszer csak befejezik :]