Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nekem meg pont a ládáknál csinálja -.-

nah majd azért megprócálom én is ezt az exe-t

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SiZo91
azt megmondja nekem valaki, higy baodurt sötét odlalon hogyan lehet befolyásolni? olvastam egy olyat, hogy úgy lehet, hogy kreia-t meg bao-t magammal viszem és elkezdek ártatlanokat gyilkolni és így tudok rajta befolyást elérni. namármost. ha kreia velem is van, akkor is vesztem rajta a befolyásokat.... valami ötlet?

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Én is kétmagos procival(C2D E6850) nyomom, de eddig semmi gond nem volt a játékkal emiatt.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Sajnos én még nem próbáltam a második részt, így nincsen ötletem, Csak remélni tudom, hogy nem futok bele ebbe a hibába.
Így sem jó. Csak harc közben és után csinálja. Van, hogy csak 1-2 mp-ig, de van hogy tovább is.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

SiZo91
próbáûltad már a jobb klikk + bal klikk nyomva tart megoldást? mert így is lehet mozogni

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Ja azt nem írtam, hogy csak a harc közben csinálja.

Pontosan, ha a harc közben másik célpontra kattintok kétszer, akkor odarohan, de a nyilakkal magam nem tudom mozgatni. És a harc után is csinálja.

Ha ládát vagy ajtót nyitok ki, vagy holttesteket kutatok át, akkor nem akad meg a karakter. Olyankor rendesen megy minden...

Nem értem ezt az egészet.

Na. Sikeresen elkiabáltam. Egy ideig jó volt, aztán 5 perc játék után megint kezdte.

Próbáltam az affinity.exe-vel és a feladatkezelõs megoldással is, de semmi. Visszatöltés sem segít.

Az a röhej, hogy forogni, körbenézni, meg kattintgatni a menüben tudok, csak haladni nem. Van, hogy 20-30 mp-ig is csak egy helyben állok (forgok).

Ehh...

Mûködik, köszi 😊

Feladatkezelõ, jobb klikk, affinitás beállítása.

Ha pedig nem akarod ezt a mûveletet minden alkalommal elvégezni, akkor ott van az affinity.exe, nekem több játéknál is bevált (System Shock 2, Beyond Good & Evil).
Úgy látszik a 2 magos prociknál valóban gond van.

Én is most cseréltem E8200-ra, és elõjött ez a nem mozdukásos dolog. Visszatöltés sem segít...

PEdig imádom ezt a játékot. Nem lehet esetleg letiltani az egyik magot? bármilyen más megoldás id jó lenne...
😞(

uv
úgy néznek ki mint amikor bekapcsolod az erõlátást. ha jók vagytok akkor kék, ha rosszak akkor piros.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

SiZo91
nem tom nekem nem világítottak XD lehet nemkapcsoltam be valamilyen effektet és azért 😊 meg asszem utána hirtelen el is sötétül a kép 😊

uv
extra csábítás szerintem nincs. a dantuin után (amikor kreiát elviszik)a hajón odajön, dumál, hogy így meg úgy követ tûzön-vízen át, aztán "nézzük egymást" (demolésün-szex, világítunk mint a szentjánosbogarak, merthogy vak szeginy). szerintem csak ennyi, de lehet, hogy tévedek...nekem ennyi jött össze (a kotor1-ben legalább volt egy "pofa be és csókolj" mondat), nem mintha ez lenne a lényeg, de akkor is.

én is mindig õrszemmel kezdek (a jártasságpontok miatt) aztán vagy fegyómester vagy szit kardgenya, ez az elsõ (és valszeg utolsó) mágusom. nem is igazából a könnyûséggel vagy nehézséggel van bajom, hanem az egysíkusággal. erõlökés+villám oszt jónapot. a magasabb fokozat meg csak akkor érdekelne ha több lenne az xp is, több helyen írták, hogy elérték a 30-35-ös szintet, hát nem tudom, nekem a max. idáig 28 volt azt is csak gonoszként értem el, kinyírtam minden szerencsétlen aki szembe jött. amúgy 26-27 szokott lenni. pedig a világ összes küldetését meg szoktam csinálni, legallább is azt hiszem.

SiZo91
én mindig jedi guardian + sith marauder kombóval nyomom a játékot. jobban szeretem a fénykardozást, mint az erõhasználatot (kiv force crush 😊 ) meg ha valakinek túl könnyû a játék hardon is, akkor szedjen le egy nehézségi modot a kotor.filefront.com-ról horror fokozaton elég durva 😊

am te visasszal hogyan csináltad azt meg? mindegyik végigjátszásnél 100-as befolyásom volt és semmi extra elcsábítási lehetõség férfiként :\ de most nõvel nyomom, mert azzal sokkal jobb 😊 meg handmaidennél mindenféleképpen megmondja a nevét, szal nem hiszem.

uv
na végre magvan, az Onderon után megmutatta a kis nyomi. viszont azt nem árulta el, hogy honnan jött a millenium héja. ehhh. megyek szétcsapom a maradék néhány szit arcát.

uv
javítottam folyamatosan, már csak az utolsó szerelés lenne hátra, de azt nem engedi a kis köcsög <#confused>
viszont most már (uccsó bolygó) igazi gyilkológépet faragtam belõle két spéci pisztoly segítségével, nagyobbat sebez mint Canderous a fullos mandalori sugárvetõ bigyóval.

amúgy ez a dzsedi varázsló karakter kicsit uncsi, felemelem a kezem és mindenki megmurdel, csak arra kell figyelni, hogy elõtte összetereljem mindet egy kupacra, aztán két villám a valagukba és hullik az xp (nem a vindóz). asszem ha végeztem visszatérek a kardos-baszós témához. ott legalább kell egy kicsit taktikázni.

amúgy Hendméjdent meg lehet parittyázni, vagy annyi a szerelem, hogy elárulja a nevét oszt csókolom?
visas legalább csinál valami elektromos virtuál-szexet - az tök olyan, mint a sztallóne meg a szandrabullok a Demolésün men-ben.

Muki100
Azért egy-két lájt szájd pont még nem a világ vége, mivel sokkal többet lehetsz gonosz a játékban mint ahány esélyed van hogy befolyást szerezz. Vagy ha mindenáron gonoszkodni akarsz, csak kiveszed a társakat magad mellõl arra a 2 percre és nem veszítesz befolyást.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

SiZo91
t3-at mondjuk jól kilehet élezni harcban, mert mondjuk van egy pajzsa, ami végtelen töltetû, és ezzel nyírtam ki azt a 2 hk droidot úgy, hogy meg sem sebeztek. meg ott van egy csomó flame thrower, meg a sokkolója, az is egész jó, csak vizsonylag kicsit sebez.

meg uv, asszem ahhoz javítani kell t3 áramkörein vagy tévedek?

meg muki, én sötét odlalon nyomom a játékot, szal nem nem nagyon tudok vele kedves lenni; meg ha beszólok, megsértõdik 😊 és ha meg kedves vagyok vele, akkor lájt szájd pojnt

uv
én is cipelem magammal. mondjuk zavarni nem zavar, Hendméjden arcon sújt mindenkit, én tolom a dzsedi-mágiát, ez a porszívó meg elszüttyög a háttérben. legalább van aki felszedja az aknákat meg nyitogassa az ajtókat. harcban mondjuk nem egy rambó, de megdögleni se szokott(általában mire odaér már vége a balhénak)

viszont a felvétel még mindig sehol...

Muki100
Pedig de. Az elején lehet vele fõként kedvesnek lenni, meg Nar Shaddaan a droidboltosnál még asszem tudsz vele barátkozni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

SiZo91
azt le tudja nekem írni valaki, hogy t3-ból hogyan lehet elõhúzni az ta felvételt? mert amikor javítani, akarom akkor mindig influence: failure, és nem tudom, hogyan lehet rajta befolyást elérni. remélem a fejlszetõk nem gondolták azt, hogy magammal fogom vinni a droidot :\

uv
már újra kezdtem. az már úgyis a sokadik kardozós-baszós karakterem volt, most csináltam egy varázslós-baszóst. eleje felé elég nyikhaj a kicsike.

SiZo91
felesleges újrakezdeni. van savegame editor, azzal leviszed

uv
bugzik a játék. ha nem mozdul a kari akkor mentsd el - töltsd vissza, nálam ilyenkor meg szokott gyógyulni.

Ben007
plz help az elsõ pályán vagyok és eljutrokegy ideig hogy van egy erõm és bemegyek egy nagy helyre és legyõzöm a droidokat de utána nem tudok mozogni plz help

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

uv
egy bájos bug segítségével hanharr intelligenciáját sikerült feltolnom kétszáz-valamennyire <#idiota>+ az erejét 52-re <#eplus2>

kár, hogy inentõl értelmetlen lett a game, kezdek egy új karit...

CD Galaxisban például van 4k-ért (elsõ rész 3,5k), persze vidékre plusz 990 Ft a futár. Ha esetleg többen - vagy egyedül - összedobtok egy pakkot több játékkal, akkor darabszámtól függeltenül ennyi a futár az egész csomagra.
SiZo91
akkora szemetek nem lesznek, hogy fizetõssé teszik. mindenki nagyon várja . meg ha olyan is lenne, akkora balhét csap mindenki, hogy a végén ingyenes lesz 😊 de én is fizetnék érte. a játékot is megvenném, csak eddig még nem láttam sehol se (összesen 5 játék van, amit megvennék: a kotor1-2, halo1-2, fahrenheit, emgtalán az RC) :\ de ha meglátom valahol gondolkodás nélkül megveszem 😊 ez a játék az örök kedvenc és nekem a legeslegjobb, persze a kotor1 is, csak a kettõ nekem jobbant etszett és a gizka teljessége miatt még jobban fog 😉

HIE
Kotor kvíz by me. Akinek van hot-dog profilja, az ki tudja tölteni.

http://www.hotdog.hu/quiz/quiz.hot?id=154325

HIE
Jaja már én is várom, jó, hogy nyárra ha mindne igaz kész lesz. CBejelntik majd, hoyg fizetõs lesz 😛 Habár én fizetnék is érte 😄 Persze egy bizonyos összegnél nem többet 😄

SiZo91
restoration project 1.0b8-as verzió 😊 ûgy látszik tartják az egy hetes béta buildeket. ha így haladnak 2-3 héten belül jácchatunk a full gémmel 😊 😊 (szerintem)

SiZo91
am õszintén szólva én is erre számítottam. tulajdonképpen náluk a személyiség mutató a befolyás mértékét jelzi.

HIE
Úgy igazából senkit, mert ha pl Bao-Dur most "gonodsz lesz" és megváltozik az arca, attól még ugyanúghy a jó tettek részesíti elõnyben. stb. Szóval hülyeség.... 😞 Még játék alõt azt reméltem mikor modntak hogy át lehet állítnai csapatagokat a másik oldalra, hogy jellemük is megváltozik, nem csak a kinézetük. Ettl függetlenül persze egyik kedvencem a játék, bár 1-et jobban szeretem.

Shiwo
én épp ellenkezõleg..hogy pont õt nem lehet jóvá tenni, és mindenki mást igen

HIE
Erre úgy is kiváncsi voltma, hogy hány béta verzió lesz, én is 10-re tippeltem, de megfordulta fejemben a 1.0b9999999999999999 is 😄😄

SiZo91
hát ja, mert már 1.0b7-es verzión van 😉 állítólag 10béta verzió lesz, szal közel vannak már 😊 ha, kijön még véigtolom egy párszor 😊

HIE
Én is, elvileg már tesztelik csak 😊

SiZo91
max valamilyen moddal lehet. am én is újra kezdtem. egyszerûen nem bírok meglenni e játék nélkül 😊 én is kb fél éve jáccottam vele uroljára. most csajjal tolom, mert ezzel még nem toltam 😊 már alig várom a gizkát; nyár elejére remélem megjelenik

HIE
Nemrég újrakezdtem Kotor 2-t. Vagy fél éve játszottam vele uoljára, már hiányoltam 😄 Korábban azt halottam, hogy HK-t jóvá lehet tenni. Én ezt kétlem de nem tom biztosan. És nem a békéltetõ csomag erejéig biggrin.gif Ez igaz?

SiZo91
szeirntem nem nagyon fog kiderülni, bár jobb lenne ha beleraknák exile-t. am ha a llyukasarc adott volan elég idõt, lenne normális vége a játéknak. am sötét odlalon nem olyan rossz 😊

Reméljük a 3-dik részben kiderül majd!

BattleTag: zydar#2910

Ha jól emlékszem nálam a textúrák felbontásának levétele oldotta meg a dolgot.
Valószínûleg bugos az adott területe a játéknak.

Na akkor azt tudom ajánlani, hogy amint végeztél egy láda/holttest átkutatásával, nyomban kezdj el mozogni! Nekem bevált!
A patch-et nem próbáltam, de szerintem ezt a problémát nem javítja...

Üdv mindenkinek!

Végigtoltam a játékot jó oldalon 45 óra alatt. Azért sok minden kimaradhatott, nem csináltam én senkibõl se jedit nem fejlesztettem a kristályom se, 1 db fénykarddal harcoltam. Bár így se volt nehéz annyira.

A vége elég fura nekem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszer lezuhan az Ében Héja a szakadékba, aztán mikor vége a beszélgetésemnek a banyával, akkor összedõl minden és az Ében Héja(ami lezuhant) elrepül és hopp vége! Ez most mi?? Mi lesz a fõkari sorsa, semmi nem derül ki..

Shiwo
bezony, 2 magos

SiZo91
megvan közületek valakinek a kotor2 hardcore mod? ha igen, az küldje már majd el vagy töltse fel valahova 😊

*a lent írt gépen...

Két magos procival tolod? Nekem az lent írt gépen jött elõ ez a probléma!
Egymagosokkal nem volt...

HiPPoNaX
A patch nem igazan old meg semmilyen problemat :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.