Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah majd azért megprócálom én is ezt az exe-t
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Pontosan, ha a harc közben másik célpontra kattintok kétszer, akkor odarohan, de a nyilakkal magam nem tudom mozgatni. És a harc után is csinálja.
Ha ládát vagy ajtót nyitok ki, vagy holttesteket kutatok át, akkor nem akad meg a karakter. Olyankor rendesen megy minden...
Nem értem ezt az egészet.
Próbáltam az affinity.exe-vel és a feladatkezelõs megoldással is, de semmi. Visszatöltés sem segít.
Az a röhej, hogy forogni, körbenézni, meg kattintgatni a menüben tudok, csak haladni nem. Van, hogy 20-30 mp-ig is csak egy helyben állok (forgok).
Ehh...
Ha pedig nem akarod ezt a mûveletet minden alkalommal elvégezni, akkor ott van az affinity.exe, nekem több játéknál is bevált (System Shock 2, Beyond Good & Evil).
Én is most cseréltem E8200-ra, és elõjött ez a nem mozdukásos dolog. Visszatöltés sem segít...
PEdig imádom ezt a játékot. Nem lehet esetleg letiltani az egyik magot? bármilyen más megoldás id jó lenne...
😞(
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
én is mindig õrszemmel kezdek (a jártasságpontok miatt) aztán vagy fegyómester vagy szit kardgenya, ez az elsõ (és valszeg utolsó) mágusom. nem is igazából a könnyûséggel vagy nehézséggel van bajom, hanem az egysíkusággal. erõlökés+villám oszt jónapot. a magasabb fokozat meg csak akkor érdekelne ha több lenne az xp is, több helyen írták, hogy elérték a 30-35-ös szintet, hát nem tudom, nekem a max. idáig 28 volt azt is csak gonoszként értem el, kinyírtam minden szerencsétlen aki szembe jött. amúgy 26-27 szokott lenni. pedig a világ összes küldetését meg szoktam csinálni, legallább is azt hiszem.
am te visasszal hogyan csináltad azt meg? mindegyik végigjátszásnél 100-as befolyásom volt és semmi extra elcsábítási lehetõség férfiként :\ de most nõvel nyomom, mert azzal sokkal jobb 😊 meg handmaidennél mindenféleképpen megmondja a nevét, szal nem hiszem.
viszont most már (uccsó bolygó) igazi gyilkológépet faragtam belõle két spéci pisztoly segítségével, nagyobbat sebez mint Canderous a fullos mandalori sugárvetõ bigyóval.
amúgy ez a dzsedi varázsló karakter kicsit uncsi, felemelem a kezem és mindenki megmurdel, csak arra kell figyelni, hogy elõtte összetereljem mindet egy kupacra, aztán két villám a valagukba és hullik az xp (nem a vindóz). asszem ha végeztem visszatérek a kardos-baszós témához. ott legalább kell egy kicsit taktikázni.
amúgy Hendméjdent meg lehet parittyázni, vagy annyi a szerelem, hogy elárulja a nevét oszt csókolom?
visas legalább csinál valami elektromos virtuál-szexet - az tök olyan, mint a sztallóne meg a szandrabullok a Demolésün men-ben.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
meg uv, asszem ahhoz javítani kell t3 áramkörein vagy tévedek?
meg muki, én sötét odlalon nyomom a játékot, szal nem nem nagyon tudok vele kedves lenni; meg ha beszólok, megsértõdik 😊 és ha meg kedves vagyok vele, akkor lájt szájd pojnt
viszont a felvétel még mindig sehol...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
kár, hogy inentõl értelmetlen lett a game, kezdek egy új karit...
http://www.hotdog.hu/quiz/quiz.hot?id=154325
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
BattleTag: zydar#2910
Valószínûleg bugos az adott területe a játéknak.
A patch-et nem próbáltam, de szerintem ezt a problémát nem javítja...
Végigtoltam a játékot jó oldalon 45 óra alatt. Azért sok minden kimaradhatott, nem csináltam én senkibõl se jedit nem fejlesztettem a kristályom se, 1 db fénykarddal harcoltam. Bár így se volt nehéz annyira.
A vége elég fura nekem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egymagosokkal nem volt...