Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
dehogynem ... 😞 bárcsak neked lenne igazad. én is jobban örülnék egy igényesebb munkának, de tartok tõle ez csak ennyi lesz. 😞

ja, és rosszul írtam lent, nem õsz, hanem tél a megjelenés ideje.

Hmuda
Gondoltam hogy felhozod, de ez általában nem volt gond, mert a legtöbbször ezek az ellenfelek idegen fajúak voltak, plusz az NPC-k között se volt olyan zavaró mert töltelékfigurák voltak de ez Darth Bandonról nem mondható el, mivel a történet szerves rész volt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát jó neked. RPG-nél tényleg a legfontosabb dolog a sztori. Azonban rohadtul kiábrándjtó tud lenni ha egy elõzõ részben kibelezett ellenféllel vagyok kénytelen más néven küzdeni. Ez olyan szintû dolog mintha egyenesen Malak modelljét raknák be fõellenfélnek. Nekem legalábbis. Ennyire nem lehetnek lusták hogy ne tudjanak pár új fejet csinálni hogy ne kelljen az elõzõ rész figuráiba botlani.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lwb
az 1-ben is viszonylag kevés számú fej-modell volt. jópárszor szembejött velünk ugyanaz a fej az utcákon ... ez persze nem mentség.

lwb
pedig szerintem a fejek maradnak. nehezen hiszem, hogy - miután már minden kész, van csili-vili fõmenü és scriptelt sztori is - épp most állnának neki új fejek modellezésének és rajzolásának. az persze más kérdés, hogy SZERINTED lehetne még dolgozni rajta. csakhogy le merem fogadni, hogy nem fognak. így fog kijönni, ahogy láttad. ugyanaz a grafika, ugyanazok a modellek. talán egy-két új kivételével. add-on jellegû lesz, de legalább nem kell rá 5+ évet várni. rpg-ben szvsz amúgy is a sztori a legfontosabb, ha azt nem basszák el én szarok az "újrahasznosított" fejekre meg minden ilyesmire.

PTW
En meg max kiegeszitonek neveznem hehhe

nem vagyok az a gamer akinek a csilli villi grafika a legfontossabb de hogy egy fikarcnyit sem poliroztak rajta , sot megkockaztatom meg butabban nez ki mint az 1, az egy kicsit bosszant.
Egyre jobban kezd elharapodzni a konzolok irant erzett gyuloletem, ami lehet hogy hamarosan a sotet oldalra taszit es akkor kiirtom az osszes konzolfejleszto/gyarto/forgalmazo ceget hogy ujra a dicso PC e lehessen a jatekipar.. heheh mert az ami manapsag megy az szerintem szegyen.

Lehet hogy jo lesz a 2 de a latott video es kepek alapjan en nagyion tartok tole , hogy csak egy rokabort akarnak lehuzni az elozo remek reszrol. Barcsak ismet a minoseg diktalna. nem a penz

Hmuda
Hát amíg az elõzõ rész fejeit használják (lásd Darth Bandon!!!) addig én erõsen túlzónak nevezném ezt a kijelentést, hogy kész lenne. Van még mit dolgozni rajta.

lwb
eléggé elõrehaladott állapotban van már a játék. azt is meg merném kockáztatni a látottak alapján, hogy kész is van. gondolom azért csak õszre jön ki, mert a nyári uborkaszezont meg akarják várni.

Serpa
inkább a hivatalos oldalról :-)
ott több is van, cirka 13

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Bandew
Új képek a Hardwiredrõl:

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[NST]Cifu
Az elsõ rész szerinted mennyivel játszódott az klassziks SW elött? 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jöjjön már ki !!!
Ilyen zöld bigyókat akarok gyilkolni !!!

Végre nem egy csápfejû lesz a tolvaj karakter
Valahol olvastam, hogy a 2-ben lehet majd találkozni a régi csapattagokkal és magával Revannal is. Ez igaz vagy csak én emlékszem rosszúl ?

Olvastátok a történetét?
3995 vagy vmi ilyesmi évszámmal korábban játszódik a starwars 1 elött. Elég fura

[NST]Cifu
Hát ha jól látom, akkor itt is "muszály" lesz jedivel lenni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nézegessetek képeket itt.

A Concept Art-ok egesz jók,de a többi nagyon gyanus.

ollie
Sokkal rondább mint az elsõ rész!! Remélem csak xboxon lesz olyan!!!

jövõ februárra ígérik, tehát jövõ nyár :-)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

SKABALABABA
mikor jön ki??????

Pupcika
ami nagyon hiányzott az a csukjás ruha
(elég hülyén nézett ki a karakterem sith ruhában meg maskban palást nélkül)
nagyon várom (végig vittem mind két oldalon és lehet a nyáron nekiállok még1szer mindkét oldallal hátha (tuti) hagytam ki valamit 😄
lol

Bandew
Azért az interjúalany néha kiakadta kérdéseken. Pl a vukison. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

azért egy kicsit mea culpázok, mert a kérdést kissé lazán fordítottam
szó szerint ez volt: Will there be an abundance of Wookies?
ami valami olyasmi jelent, hogy "Bõségesen/Bõven lesznek-e vukik a játékban?" de ezt nagyon körülményesnek éreztem

így is, úgy is hülye kérdés :-))
egyébként volt néhány olyan kérdés, amit kihagytam, mert szó szerint átvették a Feargus Urquhart interjuhéból, ami szintén kinn van az oldalon, és lusta voltam átkopizgatni a dolgokat (pedig azok lehet értelmesebbek, mint ezek a b@romságok)

Bandew
"Jó sok vuki lesz?"
Hát baszdki!!!!

A francba pedig kíváncsi lennék egy vuki nude-patchra, az összes vuki bunda nélkül hehheh úristen de röhejesen néznének ki

csúnya vicc volt, bocsesz (magas labda)

Nebassz tényleg?!
Linket please

igazából amit én ebben eddig értelmes infónak tartottam, az csak az volt, hogy a 10 felvehetõ csapattag nem minden fõkari esetén ugyanaz..

Mossberg, van egy vuki szex mod a KotOR1-re nem láttad még? ;-)

És az kiderült, hogy lesz-e vukival románc?

Hmuda
Amúgy nagyon jó fordítás, sok dolgot megtudtunk belõle, csak így tovább. :-)

Hmuda
Szemezgetek a gyökér kérdésekbõl, amik senkit nem érdekelnek:

A fõ karakter amnéziás? (csakmert az 1-ben az volt, már ebben is az kell legyen?)

Azt hallottam, hogy nem lesz a TSL-ban románc, ez igaz? (ki nem ...-ja le?)

Mi a KotOR2 háttértörténete? (poéngyilkos)

Lesz valamilyen nagy csavar a történetben?(dettó)

Lesznek új helyszínek, amik csak ebben a játékban vannak?(ez se játszott még folytatásokkal)

Jó sok vuki lesz? (könyörgöm lõjük le)

Lesz románccal összefüggõ küldetés valamelyik NPC kapcsán? (ezt is le ...-om)

Mi az a hely, ami úgy néz ki a koncepciós rajzok közül, mint egy rács egy bolygó atmoszférájában? (poéngyilkos)

Le lehet majd vágni a végtagokat? (lásd a vukis reagálásom)

Lesznek a társakhoz kapcsolódó különleges küldetések? (vajon játszott az 1-el?)

Halálosak lesznek a távolsági fegyverek? (nem, majd megcsikiznek)

Lesz kombinált kétkezes harcra lehetõség (egyik kézben pisztoly, másik kézben közelharci fegyver)? (ez mire lenne jó?)

(KH, ez nem neked hanem a hülye kérdzõknek szólt :-) )

Hmuda
Bakker elég gyökér emberek tehették fel a kérdéseket szegény fickónak. A legtöbb kérdés hülyeség (pl kit érdekel, hogy lesz-e benne "jó sok vuki" meg a románcot is ötvenszer feszegetik).

megkezdtem az Obsidian fórum gyûjtemény fordítását

Van egy új interjuhé fordítás

Hmuda
Csak városokon belül volt változatos, a véletlen találkozásokrol itt nem esett még szó. Településéeken belül pedig szvsz változatos volt és még akkoriban szép is.

Az új mozgásokat, legyenek azok (egyelõre) bármilyenek szvsz jó, hogy betették, késõbb még úgy is csiszolnak majd rajta.

Szerintem a Fallout jó példa, mert ott a terep sok minden volt de változatos, na az aztán semmiképp. Pont ez volt a lényeg: monoton, kihalt, sivár...

Hmuda
Látom nem érted. Fölös volt az új mozgásokat berakni, ha ennyire amatör módon vannak megoldva. És a Fallout példa se jó mert ott legalább változatos volt a terep de az eddigi videók alapján itt nem ez lesz. A sztori meg majd elválik, remélem dob majd rajta annyit, hogy jobb legyen mint az egy.

Bandew
Sztem még 3D-nek sem kell lennie ahhoz, hogy szép legyen. Nézzétek csak meg a Baldurs Gate-et.

Curze
Nekem is az a véleményem, hogy az ilyen stílusú (rpg) játékoknál a sztorin van a hangsúly, meg a szereplõk kidolgozottságán. Különösen a fõszereplõre gondolok itt, akinek jelleme már a Kotor1-ben is idomult a játékstílusunkhoz. Ez nem akciójáték, elég a harcrendszerre pillantani. 😊 Rendben van, nézzen ki jól, legyen látványos, mert ma már ez követelmény, de szükségtelen FarCry szintû csodát várni, mert ez nem errõl szól.

Példaként a Fallout2 is a Fallout1 engine-jével készült és ugyanolyan szuper volt a 2 is mint az 1 (ha nem jobb)
Ami meg a mozgások bénaságát illeti, most, hogy a Holowan Labs kezd beindulni, úgy is mindenkinek tele lesz majd az override könyvtára mozgás és egyébb módosítókkal. Szvsz a KOTOR2-t a story egymagában elviszi a hátán, csak azt ne szúrják el.

Hmuda
nem is az engine-el van a gondom, hanem az új mozgások bénaságával és a környezet egyhangúságával.

Curze
Nem baj ha ugyanaz az engine. 😊) Mikor én az 1. részt nyomtam, borzasztóan szaggatott a régi gépemen, de csakazértis végigküzdöttem magam rajta. Most legalább az új gépemen élvezhetõbb lesz a 2. rész. lol

lwb
én inkább attól félek, hogy a legfontosabbat, a storyt elrontják. az 1-é nagyon jó volt, remélem a folytatás is hasonló lesz.

lwb
lol. emberek, mondták párszor a készítõk, hogy ugyanaz az engine lesz felhasználva, csak lesz egy-két új mozgás. szóval nagy csodára nem kell várni. szerintem nem gagyi, egy RPGnek simán elmegy. pl. morrowindben is elég hülyén néz ki, amikor két ember állva csapkodja egymást harc közben, mégsem gáz a játék.

Nem azzal van a gond (nekem is ti4200m van), hanem a RAMmal abból 512 kell neki

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Remélem, valamit varázsolnak a sebességén, mert ti4200-zal maxon biza 15 fps-sel ment az 1, ami elég gáz.

marsu
ok kösz.
Bandew
AZ 1-nek simán Jedi Knight, a 2-nek Jedi Knight Outcast.
De sztem te az Academy-ra gondolsz.

marsu
Szisztok a Jedi knight-nak 1 és 2. részének mi a pontos címe?? Ha tudjátok akkor segítsetek légyszi.
Hmuda
:-)))

Bucser
Jó mélyen😄DDDDD

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF