8627
.
-
Kovász #1805 Mirából lehet majd Jedi-t csinálni? Mert akkor addig nem léptetem szintet -
#1804 Sziasztok !
tudja valaki mivel jár ha valakinél csökken az influence-em?
-
#1803 Mi a BUG halmaz? Meseje mar el valaki milyen BUG-ok vannak benne... -
Gandibá #1802 Én nem vettem észre semmilyen különbséget. -
Gandibá #1801 Hát ez kész :DDD -
#1800 Csak igy tovább, hátha kapsz te is egy szép lámát a logo mellé -
#1799 Látom Te sem játszottad agyon magad RPG-vel....
Javaslom a Painkillert meg a Doom-ot...
-
#1798 elég xar ez a game még csak a laborba vagyok vagy mi a tököm amikor feléledtem ,de a bogarakat se tom kinyírni akkora szar a lövési módszer...stb.... -
#1797 Mielőtt valaki belekötne, elméletileg 68% kellenne lennie, de az a sajtóban elterjedt értékelési szabványak nem igazán felelne meg. És többet ér annál még ha matematikailag csak ennyi. -
#1796 Hátő...
...miután eltelt játékidőm meghaladta a 18 órát és már túl vagyok a 4 bolygómon, gondoltam értékelek egyet, mint anno az első résznél.
Grafika nagyjából ugyanaz a színvonal, sajnos az első két alap bolygó - telep messze nem tükrözi a játék grafikáját. Szóval tessék csak tolni, oda fog baszni, csak nem az elején :( Bár kissé elavult:
10 / 7
Hang, szerintem ugyanaz, mint az előd, tehát tökéletes lenne,...csak lenne egy két szinkronhang jelentősen lerontja az élményt
10 / 7
Kezelhetőség, játszhatóság: A BUG halmaztól eltekintve tökéletes. Nem akarok belemenni, mert lehetne sorolni napestig, olyan apróságoktól kezdve, hogy a karakterek rendszeresen elfelejtik, hogy támadniuk kell (kiadás után), vagy egyéb beakadós, kiakadós és CTD hibák tömkelege. Viszont a történet és a változatosság, valamint a KOTOR megmenti:
10 / 7
Multi: nincs
10 / -
Szavatosság: 30 - 35 óra körül hallottam, ami ugye "csak" gyenge 20 órával kevesebb, mint az előd, szívem szerint ezért min. 3 pontot is leakartam vonni...
10 / 6
Összeségében: A sok kis apró újítás, a történet és az izgalmas cselekmények, valamint a hamisítatlan SW hangulat megmentik a játék a bezúzástól. Tulajdonképpen méltó a KOTOR névre ami ugyebár gamer körökben nagy szónak számít.
VÉGSŐ ÉRTÉKELÉS: 82%
-
Lord Zax #1795 Üdv.
No kicsit elakadtam, és bazi lusta vagyok visszaolvasni 1000 hszt.
Ott akadtam el hogy Nar Shaddaa-ron vagyok. Egy droiddal kell mászkálni, egy raktárban, asszem Goto-é, és egy fali kapcsolot kellene forgatni hogy egy ajto kinyiljon. 8 jegyü kodos, 2 egymás alatti sorba, és ugy kellene forgatni öket h jolegyen, de hiába nyomkodom bárhogy nemtudom megcsinálni.
Valaki leirná azta 3 forgatást amivel meglehet csinálni?
köszi -
#1794 Lehet en Jo Jedi-kent nyomtam vegig....
Erre a vegen majdnem ra is faztam:)) -
#1793 állítólag 4 vége van -
#1792 Végre en is vegignyomtam nagyo jo volt..
Azert az utolso harcon meglepodtem:))))))) -
#1791 No, befejeztem a témát :) Csak egy kérdés spojler nélkül, itt is van light meg sith befejezés? Vagy csak az az egy amit láttam? :) -
#1790 mivel az angoltudásom kezdetleges...
SPOILER!
elárulná valaki melyik fehérhaju luvnyával kell megküzdenem vagy beszélnem hogy tovább gördüljön a történet? -
#1789 nah pl ezert is fogom meg1x vegiggyurni,mer erdekel mien a light oldal.igy vegigsoporve a bolygokon bizonyara kihagyok egy jopar kuldetest. -
#1788 No ignorance... ;) -
Thanatos #1787 jah de én light votlam és ugy is azt adott... (ki votl maxolva lightside pont akkor asszem...) -
#1786 dark-nak jedikristalyt ad.
(for dark side only,ha jolemlexem +5 sebzes,vagy vmi hasonlo) -
Thanatos #1785 lencse? ha a csajra gondolsz nekem ott kristály volt de dark side only szal másnak adtam :) -
#1784 Na kinek adjam a passport visat? kinek érdemes? Már majdnem teljesen a jó oldalon vagyok adjam a lencséért cserébe, jó kis cucc az? -
Jimmyke #1783 A KotOR 1-ben volt egy mondat, kb így hangzik: A Világos oldalban az a legszebb, hogy tudjuk, nem vagyunk hibátlanok. Tessék betartani :) -
Jimmyke #1782 Nah emberek... -
#1781 Ejjjejejjj, még mindig úgy véled, hogy te mondod ki a tutit...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
Thanatos #1780 megkértelek hogy ne szolj hozzám, én se nyilvánitom ki hogy én mit gondolok rolad, ennyi, innétöl kezdve ignored... -
#1779 Mondom, ennyit tudsz, tipikus. Sajnállak.
Thanatos #1778 látom ismét egy értelmes emberbe akadtam, fde tudodmit? én nem akarok vitatkozni, tulképp leszarom mi a véleményed, amugy meg én nem szóltam hozzád te se szólj hozzám, byez és jo magyargatást... -
#1777 Dedós visszavágás... (ismered: de, de nem, de igen) ... nem vagy vitaképes.
Thanatos #1776 jah, elég poén :P -
Thanatos #1775 oks ebben egyetértünk de akkor vedd figyelembe hogy a te véleményed se érdekli a kutyátse... (melelsleg meg énis csak azt mondtam ki amit gondoltam észlény :P) -
#1774 Eléggé érdekes hozzáállásod van. Ha nem kell, akkor ne hangoztasd, és kész. Kutyát nem érdekli, hogy értesz angolul.
Bocs, én kimondom azt, amit (is) mások gondolnak.
Jimmyke #1773 "Statement:..." :) Nagyon jó. -
#1772 Baromira tetszik ezeknek a HK droidoknak a beszédstilusa. Valaki nagyon pihent lehetett, mikor kitalálta, hogy a mondandójuk előtt mindig közlik, milyen hangnemben közlik azt veled :D -
#1771 hell! most kezdtem tolni a gammát, de érdekes módon kifagyott még a legelején, amikor kiszabadítottam a csákót, és a kis robottal kell gyakni. másnak is előfordult ilyen? 1ébként meglepő milyen kis brutál a t3 az első részhez képest :) -
Jimmyke #1770 ...there is peace... -
#1769 Én nyugodt vagyok. No emotion... -
kolbaszosfank #1768 Elegem van !!!
Atkozott amator programozok !!!
Miert ilyen szar meg mindig ez a technologia ?? Miert kell valamit
85 Hz frissitesre limitalni amikor 100 Hz is van ?
Inditom, config, 1024x768 aszondja max refresh 85 Hz ... MIERT ???
Na jo, config file edital, refresh atirva 100 Hz... meg mindig 85 !
Ati refresh rate force felpakol , MEG MINDIG 85 Hz frissites !
MIERT KELL AMATORNEK LENNI ????
Obsidian, szijja gazt ! :((
-
Thanatos #1767 nem is szktam tenni nyugi ;P -
Thanatos #1766 hm, kiprobálom, amugy ez mit csinál pontosan? mer tha ezentul összes object pl két pixelből fog állni vagy hasonlo butitás akkor inkább kihagyom :D
de azért megnézem, köci :)