Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy rossz cd-t raksz be. Nálam ilyen hülye nevük volt az isoknak, hogyxxxba.iso,xxxb.iso,xxxc.iso,xxxd.iso.

Ennyi, ez a helyes sorrendje.

Skynet
Help!
Telepíteném a játkot de a 2. cd telepítésénél vhol kiírja hogy "rossz kötet van a meghajtóban" stbstb....
Virtuális meghajtónál is és ha cd-re írom akkoris...
Mi lehet a gáz??? Az iso elméletileg hibátlan....
Shaman
aham oks,azért télleg jó volt,s utólagos gratt hozzá!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Az tényleg a Birodalom visszavágban van.lézerkardos apádvagyokos sci-fi. 😄
én ott vesztettem el a fonalat, mikor a víz alatti városban kellett a pumpát vagy mit felrobbantani, hogy a nagy halacska mellett el tudjunk menni. Ha nem emlékeztem volna, hogy miket válaszoltam anno, akkor sztem nem tudtam volna megcsinálni.
De ezt leszámítva nekem nem volt bajom a fordítással. Egyszóval: RESPECT mindenkinek, aki benne volt a dologban.
IMYke2.0.0.0
A Felhõváros fölötti harcra gondoltam.

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Rengeteg szöveget átnéztünk utólagosan, mert sajnos a szerkesztõprogink nem adott lehetõséget a dialógusok szerinti szerkesztésre. Akiket pedig felkértünk tesztelésre nagyon komolytalanok voltak. 😞

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Helyesbítek... Birodalom visszavág!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

sajnos a rarfixet továbbra sem sikerült felhajtanom. Aki esetleg tud, az kérem segítsen!

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Pluskast
Köszi a tippet tegnap így mûködött a dolog. Viszont valaki nem tud valami megoldást, hogy mi a fenétõl fagy ki a game ha bekapcsolom a mozit??

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Shaman
öööööö kicsit visszakanyarodva a KOTOR 1 fordítás tényleg szép meg jó lett anno,de sztem utólagosan nem lett vele letesztelve/végigjátszva,mert néha elég érdekes válaszok voltak egy-egy párbeszédben...szal sztem szó szerint lett fordatva.s nem lett beigazítva az adott szövegkörnyezetbe,de azért szép munka volt gratta!

IMYke2.0.0.0
Azért ezt nem kéne! Márcsak azért is, mert fogalmad sincs, kivel beszélsz így, másrészt, mert ez a faszomatérdeklõnagyspojler eléggé nagy túlzás!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rezsofiz
Remélem ezt csak viccbõl mondtad. Ha nem akkor most szolok hogy használd a " SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" figyelmeztetést.

sazl : c

rezsofiz
SPOILER!!!!!!!!!

Miután végeztél Teloson, utána tudsz majd fénykardot szerezni

Shaman
:-pppp

IMYke2.0.0.0
Sírni, sírni, sírni... nem elhinni... fénykardozni... fénykardozni... elbújni... lelkizni... harcolni... jobb csuklót elveszíteni... lezuhanni... megkapaszkodni... Millenium Falconra ráesni... örülni...

Ja, bocs, ez a Jedi visszatérben történt így... <#hehe>

Mayday
Nekem meg most mondta meg az a fekete ruhas sith nagyur, hogy O az apam! <#idiota>
Most mit kell csinalni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

STREEX
Én ott tartok most hogy chocco habat megbízott hogy hatoljak be valahogy a czerka mainframe-jébe.Hogyan juthatok be oda?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

RaveAir
Fénykard-modingolásról tudtok-e? :>

Marcinko
<#awink>

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

IMYke2.0.0.0
Na jó, megvallom -> még én sem tudom... <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
<#nevetes2>

Marcinko
feladtam 😊))

IMYke2.0.0.0
Nem csak miattad aggódunk... a fénykardnak is van lelke <#hehe>

Marcinko
Fugyuzka skacok 😊))

Ne legyetek lélekbuvárok létsziiii

Túl fogom élni ha tudom melyik bolygút célozzam be a fénykardért 😊
De köszönöm az aggódást 😊))

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Mayday
Ha azt mondom, hogy nem lehet benne fenykardot szerezni, akkor nem fogsz jatszani vele?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Akkor most vegyük komolyan:
Áruld el nekem, nekünk, hogy akkor mi az élvezet a Játékban, ha elõre akarsz tudni dolgokat?!

Marcinko
OK 😊))

Konkrétabb leszek a KOTOR 2-ben melyik bolygón, melyik küldetésben lehet a leghamarabb lézerkardot szerezni ? 😊

Voltan
Ja, 18.-tól.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
(...) egy messzi-messzi galaxisban...

Marcinko
Szavasztok !

Nagyon király a game, de hol lehet legkorábbban "fénykardot" szerezni ?

Szasztok!
Lécci vki legyen olyan kedves és linkelje be a rarfixet!
Köszi!<#whatever>

\"...lámák kíméljenek.\"

Huh...
Elkezdtem jatszani, de 20 perc utan kileptem es uninstall. Biztos kurva jo game. Az elsot 2x vittem vegig, de ha ezt vegigvinnem, akkor mar elore latom hogy 60+ orat ott foguk ulni a gep elott es se kep se hang. Sajnos nincs idom 😞 Ez a game meg nem olyan, hogy 20 percekre le lehet ulni. Ha elkezded minimum 4 ora. Igyhat az volt a megoldas, hogy uninst.

Meg picit sajnalom is ra az idot.

Sephi
Eloszor is jo a modorod , gondolom a szemelyiseged tukorkepe (rohog az ilyen szovegtol) masodszor pedig meg veletlenul sem spoilereztem hanem epp segitettem te <#lama>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Mpndom ugy vittem vegig de belefogtam mas utvonalon is es messze nem volt annyira hiteles.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nekem 2800 AMD, Radeon 9600 és Catalyst 5.1-el fagyogat. Eddig egyszer töltõképernyõnél vagyott be, kétszer meg amikor logot akartam nézni.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rezsofiz
Nyugi az eleje kicsit uncsi de aztán majd sodorni fognak az események : )

rezsofiz
SPOILER!!
El kell menned a 081-es modulban a Cantina bárba, és ott beszélned kell egy illetõvel, asszem Lanax vagy vmi ilyesmi a neve aki segít neked.

rezsofiz
Sztem próbálj videokártya driver-t frissíteni. MIlyen videokártyád van?Vagy próbálj a movie közben egy escape-t nyomni.

rezsofiz
Próbálj Alt+Enter -t nyomni, vagy a játékon kívûl a Settingsben állítsd be hogy teljes képernyõn fusson.

Ha valaki megveszi holnap a gs-t, nem akar szkennelni?

Kotor 2 leírás a gamestarban hány oldalas?
Egyébként kibaszottul tetszik a játék.

SPOILER!!!
11. szintû vagyok, de még nem lehet fénykardom, de nem is bánom. Ami az "3." pályán történik, az kurva jó. Az emberek személyisége szintén durva. Bár már megvan az info, hogy hogy kell csinálni a kardot, de mégse tudom...

Az istenért bazdmeg, írd már oda, hogy spoileerezni fogsz. Grr.

MerlinW
pofára esés? mit értesz ez alatt?😄

[merlinw.org]

ha mind a kétszer igy vitted végig akkor honnan tudod hogy máshogy nem jobb? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sephi
Meg egy jo tanacs. Atton-ra nagyon probajatok raalni hogy megtudgyatok a sotet titkat. Naon nagy pofara eses a SW fanoknak 😄

Sephi
Most mondjam azt hogy amikor eloszor vittem vegig meg csak meg sem neztem az itemeket? Masodjara is neha a fegyvereket csekoltam az Item menupont allat. Engem hidegen hagyott az a resz pedig egyseknek fotnos. Nekem nem volt az.

Sephi
Ha a story szerint akartok halladni akkor javaslom ezt az utvonalat :

Telos
Nar Shaddaa
Onderon / Dxun
Dantooine
Onderon ujra
Korriban

stb.

En ketszer is igy vittem vegig is szerintem igy a legjobb.

Tatyla
SPOILER

Tényleg uncsi egy kicsit igy az elején megyek,robot(ok) kinyír,cucc felszed,robot(ok) kinyír cucc felszed...
meg elég röhejes ahogy kinn ürruhában szalad mint valami régi burleszkfilmben...
de azért valamiért mégse birom abbahagyni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA