8627
.
  • Johnyy
    ha nagyon szúrja a szemedet a fickó akor ha itt mész a város végéig yobra kor van egy számítógép, és access a kamerához ami ezt a heyet mutiya és ha megbünykölöd a cuccot akor szépen elzizegnek onan a z emberkék, de mondyuuk meg akor sem mehett be,,, meny be a cantinába, gondolom, már nyomozol a mördör után, beszély mindenkivel, szerezd mek a kristáyt ba csaytól, gyere ki mayd vizsgáld meg a vértócsát mayd megint meny be beszélgetni, mayt vedd meg a cuccot a droidtól, onnantól meg történnek az események magától!
  • Culram #2644
    Ha most vagy azon a bolygón először, akkor nem kell őket megölni, és bejutnod sem. Ha nincs más dolgod a bolygn haldj tovább egy másikra.
  • Tatyla
    Print Screen,majd Paintbe beilleszted és mentés,majd átalakitod JPG-be...
  • Tatyla
    SPOILER!

Help itt Iziz-en elakadtam ezek meg nem engednek be megölni meg nem akarom öket,mert jo Jedi vagyok...
  • Lacee
    screenshotot hogyan lehet csinálni? lekapnám a karakterem, de nem tom hogy...
  • Culram #2640
    Meg találtam minden Jedit. Voltam minden bolygon. Van mindenem, de nem akar sszeülni a tanács. :( Mi a teendő ki tudja? Light vagyok.
  • franco
    ángélusul gamebanshee.com
  • Culram #2638
    Nincs valahol valami walktrough?
  • franco
    pff...én meg elhajtottam a faszit a csába...
  • Tom911
    Egyébként itt is írnak róla:

Unlockable: Secret Compartment on Ebon Hawk
    Ask the "Original owner" of the Ebon Hawk (Nar Shaadda) for proof of ownership of the Ebon Hawk and he will rattle off Ebon Hawk facts including the location of 2 secret compartments. They can’t be found unless you do this. Sadly the smugglers compartment was removed. But one secret compartment remains in the starboard side. Be "nice" to the chap.
  • Tom911
    Ok köszi megnézem.
  • MagyaR
    De van még1.

Hát honnét is tod megközelíteni.

Elkell menned másik irányba.
    Na meek alukálni bye : D
  • MagyaR
    Gondoltam, hogy ott van, de azért kérdeztem meg, hogy melyik.

Mégcsak most érkeztem erre a bolygóra.
    Nem napok óta keringek már rajta :D
  • Tom911
    De én nekem csak mondja a tulaj, hogy kettő van, az egyik már nincs, a raktárban volt a másikról meg csak annyit értettem, hogy jobb oldalt de pontosan hol, vagy ezzel azt akartad mondani, hogy nincs is?(késő van nehéz már a felfogásom )
  • franco
    Ez a Mandaloriaiak táborában van. Azt hittem ezt vágod
  • MagyaR
    Az az esőerdőben van?

Amúgy vettem ilyen bunyós leckéket attól a csajtól.
    Semmi pajzs. Semmi erő. Csak bunyóztunk : D
  • MagyaR
    Kinek? :D. Mert én már elkezdtem menni fénykardal : D.
    És a csalásokat valamilyen figyelmeztetéssel kimutatják?

A battle circle az amúgy melyik?
  • franco
    nám. semmitse. ha 2x csalsz akkor többet a közelébe se engednek
  • MagyaR
    Gondolom arra gondolsz, mert amiután a kariddal mész a hajóra minden ajtó nyitva lesz.

Felkell menni azzal a droiddal akivel mész a hajó tetejére és ott felkell szedni vmit asszem. Vagy megjavítani. Nemtom már.
  • MagyaR
    A jatek legelején ? :D
  • MagyaR
    Hmmm. Erőt lehet használni?
  • Tom911
    Lehet, hogy SPOILER!

Hogyan tudom megtalálni a E. Hawkon a második rejtekhehyet ami a jobb oldalt van?
  • MagyaR
    Ja és a droidokat kiírthatom akkor : D
  • franco
    az a baj h battle circleben többnyire csak puszta kéz megengedett. szal ha arra nem gyúrtál akkor marad a szaladgálás...
  • MagyaR
    Ahm. Tehát csak kaszabolni kell? :DD
  • franco
    ja és Dxun a neve.
  • franco
    SPOILER

meg kell mutatni mandalorenak h fasza gyerek vagy. ehhez vagy leversz mindenkit a battle cicle-ben,vagy:megjavítod az elromlott radart,megtalálod az elveszett mandaloriait az erdőben stb szal bejárod az egészet és mindent megcsinálsz
  • MagyaR
    Ja és nehogy megint spoilerrel jertek nekem, mert nem montam semmi olyat amitől valami nagy titkot fedtem volna fel : DDD.

Na de mind1. A kérdés a fontos.
  • MagyaR
    Hmmm.

Azon az esőbolygón (nem tom hirtelen mi a neve) van egy szoba tele droidokkal. Azokkal lehet bármit is kezdeni azon kívül, hogy leölöd őket???

Legalább sok experencie pontot kapnék értük, mert egy destroy droid támadással simán kinyírtam a banda felét : DD.

Nah, de egy datapad amit felszedtem kint elvileg ezekről a droidokról szól vagy nemtom.

2. kérdés.

Már bejutottam azokhoz a mandarinokhoz vagy kikhez : D.

És tulajdonképpen mit kell véghez vinni? Tehát milyen küldetést adtak neked?

Még csak most mentem ki a dzsungelbe, majd holnap folytatom a gamét, de inkább jobb ha tudom előre, hogy mit kell tenni, mert úgyis megkérdezném : D.

Csak a lényegét mondjátok el a küldinek. A fő küldinek amivel a bolgyót teljesíteni lehet. Pl. megkell keresni egy aknamezőt és hatástalantani. Tehát ilyenre gondoltam.

• Lacee
    hmm, érdekes...

második játszásra, evil kariként van rögtön két gondom is, ami szerintem bug lehet:
    SPOILER

sikerült megszereznem a HK droid összes alkatrészét egyetlen bolygó (a dantooine) után, mivel az ottani árust megölve a dolgai között volt a hiányzó rész. ez még magában nem lenne olyan katasztrófa, csakhogy hiába szerelem össze, továbbra is ott ácsorog lekapcsolva a helyén...
    a másik, hogy hiába van meg mindhárom fénykard-alkatrsézem, Bao-Dur nem hajlandó csinálni nekem. Mondjuk ez nem nagy gnd, mert már van 3, csak zavaró :)
  • Jimmyke
    Aki könnyűnek találja kapcsolja ki a monitort, azt úgy tolja
  • fmarcee
    implantátum nekem a végén is csak 14es volt.. Mindig wisdomra dexre vagy charismára adtam.
  • fmarcee
    Nehézséghez még: ha feltétlenül unalmasnak találja valaki (szégyellje magát) nyomja jedi consularral hardon. Csak harcban gyenge ugyan de ez eleinte eléggé ösztönző ahhoz hogy minden trükköt kihasználjon amit a játék nyújt.
  • Johnyy
    thx, yó lenne ha enyi lehetőség lehetne tápolódni mert én véletlenül az eleén rengeteget adtam a karizmára és most nuku dexteriti meg cons így no implantátum meg folyton miss a kardfáyt :(
  • fmarcee
    Sztem megcsinálsz még 1 bolygót vagy vmi ilyesmi és aztán üzennek neked. Mondjuk ez csak tipp mer még nem álltam Vaklu (vagy kicsoda) mellet, de a királynővel így volt.

A kari nem feltétlenül csítkari. Amennyi cuccot magára aggatott és külön fényképészkedésre még be is nyomott minden ismert erőt meg simultánt vagy mit elképzelhető.
  • Johnyy
    és most az onderonak azal lesz vége hogy lehaverkodok a csávóval a királynő ellen, és lelépek, és mikor lépnek velem kapcsiba, vagy ienek?
  • KH
    hehe, ez jó, de én csak kérdeztem, még nem éltem meg
    oszt lehet, hogy félév múlva, mikor eljutok a második bolygóra, itt fogok vinnyogni, hogy nem bírok senkivel :-)
  • KH
    Force Crush?
  • Drizzthsz
    Nem feltétlenül csítkari, ahogy nézem. Látod, mennyi effekt van rányomva? Első ránézésre kb vagy 8-10 szteroidot kapott be a srác. Bár még így is gyanús. :D
  • Drizzthsz
    Élvezetes animok? Muhahahaha!!! Lehet vagy 2 perc az egész játékban együttvéve, s kb. ugyanolyan szintű, mint a játék motorja...