Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler
Az a kérdésem, hogy a Teloson már meglesz a lézerkardom???

Más: Most volt meg a második crashem.

Hmuda
Hm, SPOILER!

Lent vagyok Teloson, rögtön belefutottam a zabrak technikusba. Ilyen pocsék szinkronmunkát is ritkán hall az ember amit arra a szerencsétlen karakterre rákényszerítettek...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bigapó
Én úgy fogalmaznék - látatlanban-, hogy fanatikusoknak kötelezõ, a többi meg döntse el😊 Ez most gonosz volt? Az biztos, hogy én leszedem, mert ahol fent van, ott van más érdekes is, ami kell.

The Matrix has you...

Ez igaz!
De most nem regelek fel mert holnap suli és néha megszakad a net és csak akkor tudok tölteni ha otthon leszek sokat.

Amúgy visszaolvasva nem tudom hogy most el******* a játékot vagy nem?
mégis milyen, ha valaki röviden összefoglalná megköszönném
bigapó
gyûlik a harmadik bünti is 😊

The Matrix has you...

Wukifi

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Rossz a link bocs!
bigapó
200 péz már nem sok a 20e-hez képest...de te tudod, csupa jószívûségbõl nem hiszem, hogy bárki is ad egy acc-ot...

The Matrix has you...

Wukifi

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Hát ez nem kifizetõdõ szerintem na mind1, akkor ha netán valaki visszaolvas és tud az linkelje be okszi?
mond le a netet és az árábol emgvehecc havi két játékot is átlagban 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tudom de a netem így is 20e havonta, lehet hogy a hétvégén beregelek.
Sziasztok!

Vki nem tudja kirakni valahová a rarfixet, vagy belinkelni esetleg valahonnan? Fontos lenne. Köszi.

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

de olyan oldal, pont olyan, és mgé tölteni se kell házhozviszik 😊
de kicsit késöbb lehet lesz cdgalaxisban is

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bandew
Drága??? Az lenne drága ha eredetiben vennéd meg!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Na de komolyan az nem is olyan oldal.
Ti remélem csak tudtok valami linket nem?
Vagy fizessek elõ egy warezra, de az nagyon drága 😞
akkor tudom ajánlani amazon.com ot vagy valami hasonlo oldalt 😛

Lacee
hát szerintem elég esélytelen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nekem skyDSL-em van és ahol nem lehet beállítani a http proxyt az halott, ez van.
De oldalról bármit tölthetek.
Esetleg valami linket?
Bandew
Neked semmi sem jó? :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Honnan lehet letölteni a kotor2-t, mert nekem a torrent,dc szóba sem jöhet, de ne legyen fizetõs warez, szóval valami ingyeneset nem tudtok?
igy szokott néha kifagyni game közben..., ha újrainditod akkor se jó?
vagy probáld ezt hogy a config-nál kikapcsolod a videobejátszásokat

STREEX
Én most repültem ez az ebon hawk-kal a sittrõl és most vagyok az elsõ bolygón a residental moule 082-ben.Tudja valaki hogy hol van az a loppak slusk nevû egyén?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Pluskast
Sziasztok!
Nem tudom volt e valakinek hasonló problémája de nállam az elsõ szokásos video bejátszás után nem csinál semmit a játék. Egyszerûen egy fekete képernyõ van és semmi más. Nincs valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj? Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

kcsbubi

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

Csuhai G
Ok,kössz

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

MerlinW
menni fog.

[merlinw.org]

Lord Myn
Hali! Nekem olyan problémám van, hogy nem akar a játék teljes képernyõn futni... <#schmoll2> Eddig nem volt semmi baja, most elkezdett hülyülni és csak ablakban indul el, bármilyen felbontást állítok be a configban. Tudja vki a megoldást?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

HiPPoNaX
HWB, BIFE, prometheus, NIGHT, B-Team, de elore szolok hogy 1Kval 2,8G-t leszedni orom lesz 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Csuhai G
Szerintetek menni fog egy GeForce FX 5600-ossal?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Tatyla
P4 2,6HT
1Gram DDR400 Elixir
Abit IC7
2x80G Maxtor/7200
Ati Club Radeon 9800Pro 5.1Catalyst

...és semmi probléma és bug...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Csuhai G
Star Wars republic

rezsofiz
Jah kérdés hogy ki az a maszkos férfi😄
Aki elmeri itt mondani a topikban spoiler nélkül azzal nem tudom mit csinálok.

sazl : c

windrunner
és hogy kerestél rá?😊

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Kandurex
Tapsztalataim: 2500+ Barton 9600PRO 512mem, sehol egy bug, vagy fagyás, tökéletes.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rezsofiz
<#eljen><#eljen><#eljen>

sazl : c

Csuhai G
Koli

windrunner
és õ melyik hubon szaladgál?

windrunner
de melyik hubon? priv plz!

Csuhai G
Van egy LanT3-as a DC-n, csak az a baj, hogy nem ad soha slotot! 😞

Ha chellod van, akkor a chello hubon szívesörömset.

HiPPoNaX
Eppenseggel megoszthatom csak lassu lesz

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Mi a gond, a Vibropenge is elég elegáns cuuc, tökre ari.

windrunner
Valaki nem osztja meg dc-n?????

pluhi
Bazzz milyen az a játék, ami TÖLTÉS KÖZBEN akad ki? Alfa verzio? És az a röhej, hogy már a KOTOR is képes volt erre.
bigapó
Ezt úgyis megfogják szegni páran. sajnos... moderátorok elõnyben, azzonnal törölni a spoiler nélküli részleteket.

The Matrix has you...

Bandew
Tényleg, ha lehet mindenki használjon spiolert, mint Hmuda, mert az elsõ résszel is beszoptam, mert véletlenül elolvastam a topikjában a csattanót. :-(

Hmuda
Kár, hogy ilyen átgondolatlanul csapták össze az eddigi helyszineket és küldetéseket. Abszolút semmi hajtóerõt nem érzek, hogy továbbvigyem. De csakazért is...

Spoiler!

Az a videó ahhol a maszkos Sith megfegyelmezte a tanítványát a "csillagrombolón" az nagyon hangulatos volt. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Nekem bejönne a lézerstukis hánszólós csempészesdi is, szal sajnáltam az elsõ részben, hogy így ránk erõltették ezt a jedi dolgot, bár az igaz, hogy a jedi a kedvencem. :-)
De azért szívesebben kiprobáltam volna más szemszögbõl is.