8627
.
-
#2725 Szerintem, ha dark vagy akkor dark véget kapsz, nem? Mondjuk, ha Te vagy a Galaxis Ura vagy ilyesmi akkor szerintem dark vége van:)) Még nem játszottam végig, úgyhogy tippeltem. -
#2724 jó nekem privátba is, csak foggalmam sincs melyiket kaptam meg olyan semmilyennek tűnt az egész. -
Jimmyke #2723 Nem kéne lelövetni a végét :) -
#2722 Az erő húzást még 8. szitlordként sem kaptam mek :(
Jah és szith ruhát hol lehet szerezni???, tudom hogy volt 1 tanonc ruci az elén a harbrigeren vagy min, de azt elszalasztottam :( -
#2721 Honnan tudom, hogy light vagy dark endineg kaptam e? melyikben mi van? -
Kovász #2720 Don Load: az elvileg csak egy manual-al több, igazi javitás nem történt benne
Dádé: igen (persze ha light side vagy, akkor nem lehetsz pl. sith lord, stb.)
Dnai13: ha jobban megnézed, a file neve 1.00, nem 2.00 ahogy a gcw-n irva van.. -
#2719 ha gonosz vagy akkor igen -
Don Load #2718 Még mindig senki az 1.0a hivatalos patch crackjéről.
A GCW-ős 2.0 az az eredeti exehéz ven, megnéztem :( -
Dádé #2717 Üdv!Bármelyik "kasztból" át lehet váltani Bármelyik presztizs kasztba?
(Guardian ----> Sith lord) -
#2716 Lehet h crack problem? 2.00 nocd fixed exe gcw-ről -
#2715 Engem is beenged, csak az ajtó nem nyílik ki. Tehát beszélek vele, odaadja a cumót, aztán klikk az ajtóra és mondja h nyek nyílik. -
#2714 a bűnözők asszem a czerka officeban vannak ahol a főcsaj van. Üzemanyagos az sztem nar shadda. és nincs, de a gambansheen levő is jó :). -
#2713 Engem siman beengedett az urge a dokkba a siklohoz, szall nemtom miert csinalja ezt -
#2712 Hipponax úgy láttam te már ismered eléggé a gamet, nem tudsz te se segíteni? hsz#2680 -
#2711 Bezuzhatod a mar nem kello cuccaidat componentekke -
Braveheart #2710 Hali van 1-2 kérdésem:
Mitől függ hogy kinek a képe van a főmenüben?
Van egy olyan küldetés a Telos Stationban hogy szerezzünk új üzemanyagforást. Merre érdemes elindulnom?
Hol van az a 2 bűnöző akiket ugyanitt kell elkapni (TSF küldetés)
Van már magyar végigjátszás?
Köszi a helpet -
#2709 Sírni tudnék olyan mérges vagyok. Ha valakinek van msn-je és tudna segíteni vagy csak szándék megvan benne jelezze, vagy válaszoljon itt légyszíves! -
Kovász #2708 Egy kicsit visszaolvasni luxus? Csak mert kb. 20 hsz.-al korábban le van irva.. -
#2707 és ott van rögtön utána a válasz is... visszaolvasni nem lenne egyszerűbb mindenkinek? :)
#2655 -
#2706 Nemnem, ez a külső, nincs vmi kód amivel áttom magam teleportálni? má nagyon unom, ménem enged be ez a pöcs? illetve beenged, aztmondja... -
Kovász #2705 "Commponenct costot lehet venni ?"
LOL
Sztem inkább várd meg a magyaritást, ha ennyire nem tucc angolul..
-
#2704 ha ez már a belső ajtó a kettőből, akkor tényleg a mellette levő konzolt kell baszkurálni. -
#2703 mármint a dantooine-os 1fps-es fordulós bugra gondoltam -
#2702 ugyanez van nálam is.
nincs már vmi crackelt patch? mert a hivatalos patch nem műxik reinstall után sem -
#2701 igen, és mondja is a duros hogy készen állnak fogadásomra, aztán klikk az ajtóra és nem történik semmi, mondja h egy közeli consoleal lehetne kinyitni... mondom köszi -
#2700 hát elvileg, ha segítettél az Ithorianoknak,akkor neked adják az ott levő kis shuttle-t, hogy a Telos felszínére vigyen. ha a czerkásoknak segítettél, gondolom ők is hasonlót adnak... -
#2699 Szerintem már ott is próbáltam, de majd megnézem mégeccer
edit: gamebansheen az van hogy oda kell menni ha a czerka vonalat követem
-
#2698 A 2.ba? Ami előtt az ithorian áll? Ahonnan az elején kihoztam a droidot? -
#2697 nem vágom hogy miről beszélsz... a történet szempontjából nem kell bemenned a duros őr mögé, hanem a középső hangárba. -
#2696 MEGŐRÜLÖK HOGY NEM TOK EMIATT TOVÁBB MENNI!!!! ÁÁÁÁÁ -
woody #2695 a dantooine bolygó melyik részén lesz fénykard? -
Don Load #2694 GeForce FX 5700-eshez legújabb 71.20-as driverrel nem akar bejönni a menü a logo-k után :(( Miért?
Reméltem hogy a patch majd javít valamit, azt próbálta már valaki? -
#2693 Lécci valaki! -
#2692 SPOILER
dokit úgy szabadítod ki, hogy nyomozol az ügyében. a kapitányt rá kell venni, hogy beszéljen Vakluról, visából pedig kettőt is szerezhetsz, hullákról... -
s.0liver #2691 Commponenct costot lehet venni ?
Mert tiszta gáz ,hogy a cuccokból mindig csak 1 et csinál!
Cell 3 as upgradeok a lightsaber-hez nél kezdődnek. :(
Valaki? -
Pemack #2690 elakadtam onderonon, captain riiko-t hoghyy llehet lekapcsolni, dokit kiszabadítani és visa-kat szerezni? már ezeken kívül mindent elintéztem.... plízzz help -
#2689 #2655 -
Haversrác #2688 Sziasztok!
Az utolsó bolygón, a Dantooine-on vagyok! A leszálló helyen a hajó felé nézve teljesen jól pörög a játék, de ha elfordulok 90°-ot lelassul 1 fps-re!!!! Ugyan ezt csinálja, ha teljesesen lebutítom a grafikát, mitől lehet ez, találkozott valaki hasonlóval?
Vagy van már valami új patch és hozzá való crack ?
-
#2687 azt értem, de férfi karakterrel ha kimegyek a teremből, akkor bead a játék egy videot, hogy valami admiralnak üzen az ürge, hogy megtalálta az exile-t... szóval gyanús. -
#2686 nos elvileg te magad rakod össze a fénykardot, Bao-Dur csak ellenőrzi hogy megfelelő alkatrészeid vannak-e. vagy rosszul emlékszem?