8627
.
  • Tatyla
    igen...
    de hogy jön ez ide?
  • Jimmyke
    Játszottál az első résszel?
  • Dnai13
    Köszi :)
  • Lacee
    hát ja, szégyellem is magam ;)
  • Lacee
    a kasztokról pedig KH oldalát tudom ajánlani.
  • Shep
    Pfuj és te erre büszke vagy? :) Mindig csak a gonoszkodás.
  • Reelex
    köszke.és egyébként egyetértek
  • Tatyla
    jáj de félelmetes...
    egyébként még mindig a Dantooinon kolbászolok tanácstalanul...
  • Lacee
    megpróbálom :)
  • Lacee
    ez abban nyilvánul meg, hogy elég ritkán kapnak új featet, viszont powert meg gyakran :)

ez a kis csöppség két fénykarddal szokott harcolni, üt is majdnem akkorát mint az előző guardian karakterem (20-55 körül per kard). csak sokkal jobban megéri az Erőt használni, azzal egész csoportokra sebez 100 fölött...
  • Braveheart
    és harcolni is "tud" vagy csak az erőt használja?
    Azt olvastam hogy a consularok a leggyengébb harcosok de az erő mesterei. Ez miben mutatkozik meg?
    Van valahol leírás hogy az egyes karaktereknek milyen presztizsosztályt érdemes választani?
  • Dnai13
    Hogy dögölne meg... Igen, még mindíg nem megy, pedig újra feltettem és most nem volt hibaüzi az install közbe. És msotmár a faszom kivan ezzel a bugos gecivel

Valakinél lehet kinyílik az a mocsadék ajtó, mert nem a mentéssel van a gond, hanem a játékkal, feltettem egy helyre, kérnék vkit hogy menjen be az ajtón és rakja fel vhova úgy hogy bennt van. PLEASE!!! a cím:Itt kell a game07mappát leszedni
  • Lacee
    itt van a jelenlegi karim, de még hátra van nar shaddaa... SZVSZ "kicsit" táposra sikerült a consular-jedi master/sith lord kombó. már egy ideje feltettem difficultre a nehézséget, de a legtöbb embert így is lecsapom egy-két force stormmal :)

• Dnai13
    Czerka oldalon tolom mert vér goni vok :D. A duros melletti ajtó, nem a zsilipelős, még ami oda beengedne, közvetlen a folyosón levő, ahonnan a dockokba tudnál bejutni. Most megpróbálom úgy hogy kiírom cd-re a bin fileokat, és újra teszem, mert ott volt egy-két hibaüzi, hátha így nem lesz, vagy legalább nem ezt fossa el megint :P
  • Hoz_Hun
    SPOILER általános kérdés akik végigvitték csak mert a végével kapcsolatos.

...

1. A végén az egyik videóban látamm egy olyat, hogy lezuhan az Ebon Hawk a ködfelegbe (a sziklák kidölnek alatta a Malachor V-on), aztán a végén megjelent és felvett, legalább mutathaták volna hogy Atton beindítja a hajót vagy valami, volt valakinek olyan videója?
    2. Játék közben valamikor volt egy bejátszás hogy Go-To szétlövi a hajon Bao-Dur kisgömb robotját. Amikor visszakaptam az irányítást odarohantam Bao-Durhoz és melette ott repkedett a kisrobot sértetlenül. Akkor most mi is történt?
    3. A végén Go-To elkapja a kis repülő Bao-Dur robotot és azt mondja neki nem engedi felrobbantani a bolygót. Aztán mégis felrobbant a végénta bolygó. Hogy lehetett ez? Legalább mutathattak volna valami videót, hogy mi is történt velük.
  • Hoz_Hun
    Dnai13: melyik ajtó nem nyílik, ami az Ithorian mellet van, vagy amelyik már beljebb van egyel? Csak azért mert a másodikhoz zsilipelni kell az ajtó melleti konzolon, addig nem fog kinyilni.
  • ACE
    Skacok, nekem minden második verseny után lefagy a game, de mindig ugyanott, amikor töltené be a képernyőt. Másnál is jelentkezik ez? Mi lehet a gond?
  • joe69
    olvass vissza forumtars!szerinted hynyszor valaszoltak mar meg ezt a kerdest itt?
  • Grusi
    Egy kicsit gondolkodj, és meglesz... A lényeg annyi, hogy a fölsőből kell kihoznod az alsót úgy, hogy forgatod a számokat. Nem nehéz, még nekem is sikerült kb. fél perc alatt, pedig én aztán síkgyökér vagyok ilyenekhez :)
  • Kovász
    !!!SPOILER A JÁTÉK VÉGÉRŐL!!!

Ennyi. A másik befejezés, amiről tudok, hogy hagyod meghalni ("I won't kill you..." "Now you can rest...") akkor összeesik Kreia, te elmenekülsz, a bolygó meg felrobban. Egyébként a Remote meg a Go-to közti jelenetnek attól függ a kimenetele, hogy light side vagy-e vagy dark. Szal a négy befejezés kb. abból áll, h jó vagy rossz vagy-e, ill. a végén Kreia-nak mit mondasz (megölöd v. hagyod meghalni).
    A lényeg az csak akkor derül ki, ha kérdezgeted a jövőről, akkor minden karakterről meg bolygóról elmondja, h mi fog történni velük, meg hogy elmész az Unknown Regionsba Revan-t felkeresni, ahol az igazi Sithek gyülekeznek (gyk. kotor3). Persze pár dolog nem derül ki, pl. hogy Hanharr-t mi a f*sznak éleszti fel és akarja h Mirát leverje (ill. ha dark vagy akkor forditva). Na mind1. Kb. sztem olyan lehúzó a vége, mint az Episode V-nek: Vader legyőzi Luke-ot, Han Solo-t lefagyasztják, stb. stb..
    Csak azt remélem, hogy minél hamarabb kijön a harmadik rész (mert hogy lesz, az tuti).
  • Pupcika
    sorry, ez meg nagyon nagy lett :)
  • Pupcika
    naháát, kicsi lett (itt van nagyban)
  • Pupcika
    help
    itt járok és valaki adjon egy számkombót mert biztos volt de visszalapozni nem tudok :( köszi
  • HiPPoNaX
    Jah, minima angoltudas vagy legalabb egy szotar, es mennie kell a dolognak
  • franco
    azon a részen még gondolkodni sem kell úgy a szájába rágjál az embernek...[ma du csinálta]
  • HiPPoNaX
    Beszelgess mindenkivel, olvasd a journalt es nezegetsd neha a terkepet is, ilyen modon szinte onmagat oldja meg a jatek, ha picit gondolkodsz is :]
  • Lacee
    huhh, ismét nagyszerűen összefoglaltad a lényeget... :PPPPP
  • MagyaR
    Nah. Én most azon a hülye bolgyón vagyok ahova elvitt az a mandarin.

Valamilyen orvost vagy nemtom kit kell megkeresni.
    És vmilyen királynő is van.

Vkivel a chantinába (kocsmába) kell beszélni, de azt nem tom, hogy kivel és, hogy ha beszéltél vele hova kell menni.

stb.

A királynőnél meg elálják az utat. Kinyírni meg nem lehet azokat a szemeteket : D
  • MagyaR
    Csúnya dolog hazudni
  • Photek
    SPOILER
    A bűnözők asszem a bolygó felszínén fognak előbukkanni, de a jutalompénzt akkor is bekaszálhatod, ha azt hazudod a TSF főnöknek, hogy megölted őket.
  • Braveheart
    Még mindig nem találtam meg azt a 2 bűnözőt akit keresek a Taloson... A Czerka corp. épületében láttam őket egyszer egy droiddal de azóta semmi... vmi ötlet?
  • Reelex
    SPOILER!!!!(az olvassa aki végignyomta,és az lécci olvassa, mer szükség van infóra,de aki nincs kész az ne nézzen ide mer annak nagyon szar lesz)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asszongyák 4 befejezés van.na én darkon akartam végignyomni és mar sith lord voltam.és amikor végignyomtam mindegyik beszélgetésből az jött hogy ledobtam a mélybe és akkor végefőcím.ennyi az egész.vazze.
    hogy lehet elérni a többi befejezést?csak attol függ h mit beszélek a nővel?vagy mi?HONNAN TUDOM HOGY DARK A BEFEJEZÉS?vagy ha dark vagyok akkor csak egyfajta vége lehet,és az ilyen összecsapott?
    Lécci.lécci válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lacee
    na az lenne a tuti dark side-os :D
  • Johnyy
    all heil revan! :)
  • Johnyy
    avagy, éyen raven, mindenki élteteti, éltesse, meg ienek....
  • Jimmyke
    á tök8 :)
  • Lacee
    jaa, már emlékszem :)

all hail Revan...
  • Jimmyke
    Darkos KotOR 1 végén ezt ordibálják :) Éltesse gondolom :D
  • Lacee
    mindenki gyógyítsa Revant? :D
  • Jimmyke
    "All heal Revan!" :)