8627
.
-
#2765 igen...
de hogy jön ez ide?
-
Jimmyke #2764 Játszottál az első résszel? -
#2763 Köszi :) -
#2762 hát ja, szégyellem is magam ;) -
#2761 a kasztokról pedig KH oldalát tudom ajánlani. -
#2760 Pfuj és te erre büszke vagy? :) Mindig csak a gonoszkodás. -
Reelex #2759 köszke.és egyébként egyetértek -
#2758 jáj de félelmetes...
egyébként még mindig a Dantooinon kolbászolok tanácstalanul... -
#2757 megpróbálom :) -
#2756 ez abban nyilvánul meg, hogy elég ritkán kapnak új featet, viszont powert meg gyakran :)
ez a kis csöppség két fénykarddal szokott harcolni, üt is majdnem akkorát mint az előző guardian karakterem (20-55 körül per kard). csak sokkal jobban megéri az Erőt használni, azzal egész csoportokra sebez 100 fölött... -
Braveheart #2755 és harcolni is "tud" vagy csak az erőt használja?
Azt olvastam hogy a consularok a leggyengébb harcosok de az erő mesterei. Ez miben mutatkozik meg?
Van valahol leírás hogy az egyes karaktereknek milyen presztizsosztályt érdemes választani? -
#2754 Hogy dögölne meg... Igen, még mindíg nem megy, pedig újra feltettem és most nem volt hibaüzi az install közbe. És msotmár a faszom kivan ezzel a bugos gecivel
Valakinél lehet kinyílik az a mocsadék ajtó, mert nem a mentéssel van a gond, hanem a játékkal, feltettem egy helyre, kérnék vkit hogy menjen be az ajtón és rakja fel vhova úgy hogy bennt van. PLEASE!!! a cím:Itt kell a game07mappát leszedni -
#2753 itt van a jelenlegi karim, de még hátra van nar shaddaa... SZVSZ "kicsit" táposra sikerült a consular-jedi master/sith lord kombó. már egy ideje feltettem difficultre a nehézséget, de a legtöbb embert így is lecsapom egy-két force stormmal :)
-
#2752 Czerka oldalon tolom mert vér goni vok :D. A duros melletti ajtó, nem a zsilipelős, még ami oda beengedne, közvetlen a folyosón levő, ahonnan a dockokba tudnál bejutni. Most megpróbálom úgy hogy kiírom cd-re a bin fileokat, és újra teszem, mert ott volt egy-két hibaüzi, hátha így nem lesz, vagy legalább nem ezt fossa el megint :P -
Hoz_Hun #2751 SPOILER általános kérdés akik végigvitték csak mert a végével kapcsolatos.
...
1. A végén az egyik videóban látamm egy olyat, hogy lezuhan az Ebon Hawk a ködfelegbe (a sziklák kidölnek alatta a Malachor V-on), aztán a végén megjelent és felvett, legalább mutathaták volna hogy Atton beindítja a hajót vagy valami, volt valakinek olyan videója?
2. Játék közben valamikor volt egy bejátszás hogy Go-To szétlövi a hajon Bao-Dur kisgömb robotját. Amikor visszakaptam az irányítást odarohantam Bao-Durhoz és melette ott repkedett a kisrobot sértetlenül. Akkor most mi is történt?
3. A végén Go-To elkapja a kis repülő Bao-Dur robotot és azt mondja neki nem engedi felrobbantani a bolygót. Aztán mégis felrobbant a végénta bolygó. Hogy lehetett ez? Legalább mutathattak volna valami videót, hogy mi is történt velük. -
Hoz_Hun #2750 Dnai13: melyik ajtó nem nyílik, ami az Ithorian mellet van, vagy amelyik már beljebb van egyel? Csak azért mert a másodikhoz zsilipelni kell az ajtó melleti konzolon, addig nem fog kinyilni. -
ACE #2749 Skacok, nekem minden második verseny után lefagy a game, de mindig ugyanott, amikor töltené be a képernyőt. Másnál is jelentkezik ez? Mi lehet a gond? -
joe69 #2748 olvass vissza forumtars!szerinted hynyszor valaszoltak mar meg ezt a kerdest itt? -
Grusi #2747 Egy kicsit gondolkodj, és meglesz... A lényeg annyi, hogy a fölsőből kell kihoznod az alsót úgy, hogy forgatod a számokat. Nem nehéz, még nekem is sikerült kb. fél perc alatt, pedig én aztán síkgyökér vagyok ilyenekhez :) -
Kovász #2746 !!!SPOILER A JÁTÉK VÉGÉRŐL!!!
Ennyi. A másik befejezés, amiről tudok, hogy hagyod meghalni ("I won't kill you..." "Now you can rest...") akkor összeesik Kreia, te elmenekülsz, a bolygó meg felrobban. Egyébként a Remote meg a Go-to közti jelenetnek attól függ a kimenetele, hogy light side vagy-e vagy dark. Szal a négy befejezés kb. abból áll, h jó vagy rossz vagy-e, ill. a végén Kreia-nak mit mondasz (megölöd v. hagyod meghalni).
A lényeg az csak akkor derül ki, ha kérdezgeted a jövőről, akkor minden karakterről meg bolygóról elmondja, h mi fog történni velük, meg hogy elmész az Unknown Regionsba Revan-t felkeresni, ahol az igazi Sithek gyülekeznek (gyk. kotor3). Persze pár dolog nem derül ki, pl. hogy Hanharr-t mi a f*sznak éleszti fel és akarja h Mirát leverje (ill. ha dark vagy akkor forditva). Na mind1. Kb. sztem olyan lehúzó a vége, mint az Episode V-nek: Vader legyőzi Luke-ot, Han Solo-t lefagyasztják, stb. stb..
Csak azt remélem, hogy minél hamarabb kijön a harmadik rész (mert hogy lesz, az tuti). -
#2745 sorry, ez meg nagyon nagy lett :) -
#2744 naháát, kicsi lett (itt van nagyban)
-
#2743 help
itt járok és valaki adjon egy számkombót mert biztos volt de visszalapozni nem tudok :( köszi
-
#2742 Jah, minima angoltudas vagy legalabb egy szotar, es mennie kell a dolognak -
#2741 azon a részen még gondolkodni sem kell úgy a szájába rágjál az embernek...[ma du csinálta] -
#2740 Beszelgess mindenkivel, olvasd a journalt es nezegetsd neha a terkepet is, ilyen modon szinte onmagat oldja meg a jatek, ha picit gondolkodsz is :] -
#2739 huhh, ismét nagyszerűen összefoglaltad a lényeget... :PPPPP -
MagyaR #2738 Nah. Én most azon a hülye bolgyón vagyok ahova elvitt az a mandarin.
Valamilyen orvost vagy nemtom kit kell megkeresni.
És vmilyen királynő is van.
Vkivel a chantinába (kocsmába) kell beszélni, de azt nem tom, hogy kivel és, hogy ha beszéltél vele hova kell menni.
stb.
A királynőnél meg elálják az utat. Kinyírni meg nem lehet azokat a szemeteket : D -
MagyaR #2737 Csúnya dolog hazudni -
Photek #2736 SPOILER
A bűnözők asszem a bolygó felszínén fognak előbukkanni, de a jutalompénzt akkor is bekaszálhatod, ha azt hazudod a TSF főnöknek, hogy megölted őket. -
Braveheart #2735 Még mindig nem találtam meg azt a 2 bűnözőt akit keresek a Taloson... A Czerka corp. épületében láttam őket egyszer egy droiddal de azóta semmi... vmi ötlet? -
Reelex #2734 SPOILER!!!!(az olvassa aki végignyomta,és az lécci olvassa, mer szükség van infóra,de aki nincs kész az ne nézzen ide mer annak nagyon szar lesz)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asszongyák 4 befejezés van.na én darkon akartam végignyomni és mar sith lord voltam.és amikor végignyomtam mindegyik beszélgetésből az jött hogy ledobtam a mélybe és akkor végefőcím.ennyi az egész.vazze.
hogy lehet elérni a többi befejezést?csak attol függ h mit beszélek a nővel?vagy mi?HONNAN TUDOM HOGY DARK A BEFEJEZÉS?vagy ha dark vagyok akkor csak egyfajta vége lehet,és az ilyen összecsapott?
Lécci.lécci válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2733 na az lenne a tuti dark side-os :D -
#2732 all heil revan! :) -
#2731 avagy, éyen raven, mindenki élteteti, éltesse, meg ienek.... -
Jimmyke #2730 á tök8 :) -
#2729 jaa, már emlékszem :)
all hail Revan... -
Jimmyke #2728 Darkos KotOR 1 végén ezt ordibálják :) Éltesse gondolom :D -
#2727 mindenki gyógyítsa Revant? :D -
Jimmyke #2726 "All heal Revan!" :)