8627
.
-
#3125 Áldás az égnek !!Megtaláltam egy 2 gb játékot neve:Star Wars Kotor 2 hála isten asszem jót töltök most le -
#3124 hülye-e vagyű? -
#3123 SAJÁT!hősöddel -
#3122 HA kimész a duel kamrából akkor ott van két őr és három ajtó.A középsőn bemész aztán ha bemész balra is van egy ajtó azokat legyűröd és kimész.
A hősöddel még úgyis visszajössz oda egy pillanat múlva. -
#3121 valami egyszerübbet,már teljesen kikészültem... -
#3120 Spoiler:
Menj el vele a Czerka-"központ"-ba, ott meg a főmufti-hoz (a leghátsó szobában van), kérj tőle engedélyt, hogy beléphess a TOP SECRET szobába, ahol Én "dumáltam" egyet a kis robottal, mire Ő lelőtte az őröket. Le kell tölteni valami fájlokat, aztán vissza kell menni az Ithorians-okhoz. Happy end:) -
#3119 ahhh, még jó hogy elolvastam a válaszokat...:)
sry
szal egyszerűen így kell leírni :) -
#3118 én úgy csináltam, hogy minden ajtónyitás előtt mentettem, utána megnéztem hányan vannak, milyen bikák bent, utána visszatöltöttem és ha sokan voltak, akkor leraktam mindenféle aknáűkat az ajtóba, kinyitottam és elszaladtam. utánamjöttek és szépen lerobbantotta a zoknit róluk a cucc, utána lehetőleg távoltól még jól megszórtam blasterrel őket,. hogy gyengüljenek... (nekem van/volt egy elég erős, 3-24-es sorozatvető, amivel Mira jól bánik)
ezeket jól beosztva le lehet győzni őket...
egyébként itt asszem van pár egyéb írtási trükk, konzolról gázt engedni szobába, meg rövidzárat okozni, de ezeket csak utólag vettem észre...:)
kisspoiler:
mikor mindenkit kiirtottam kóvájogtam egy órát, mire észrevettem, hogy a zárt ajtón van egy panel a jobb oldalon, amit piszlkáni kell...pfff:) -
#3117 pajzsot és aknát érdemes használni, meg elfutás-master rapid shot-továbbfutás kombót :D -
#3116 miután kifogytam az összes medpacből rájöttem hogy a mandalorian melee shield nem is olyan rossz cucc.... -
#3115 SPOILER!
mondana valaki valami jo tanácsot hogy miután a vörös csajjal kinyirtam a wukit hogyan tudok átvergödni élve a katonák áradatán?
legyalulnak mint a tököt... -
RTW #3114 Igen. A Telos-on van. -
#3113 Bolygo/kuldetes? (csak mert a legtobb droid ugy kommunikal hogy beep-beep ) -
#3112 Igazabol az nem latszik, ki rakja ossze a kardot, odaviszed az alkatreszeket Bao-Durhoz es utana kivalaszthatod milyen kardot szeretnel... -
RTW #3111 Légyszi segítsetek. Hova kell mennem B4D4-ral? Hol van az a BEEP BEEP-es droid? -
Hoz_Hun #3110 Itt többen említik, hogy Bao-Dur rakja össze a kardot.
Javítsatok ki ha tévednék, de Bao-Dur NEM rakja össze a fénykardot, mindössze azt ajánlja fel, hogy megnézi azt a három alkatrészt, ami a fénykardhoz kell, hogy technikailag megfelelőek/jó állapotuak-e.
Utánna a játékos karakter maga rakja össze a saját kardját! -
Braveheart #3109 szorozd meg 4-el az a full :) -
#3108 Mekora ez a játék mert éppen dc-n töltök vmit le és az 688 mb (vgy vmi ilyesmi) ekkora ez a játék vagy nagyobb? -
#3107 köszi!! -
#3106 nálam is igy van:/ -
#3105 Mira, Handmaiden, Atton, Visas, Bao-Dur es Disciples (vagy hogy hivjak azt a karaktert aki akkor csatlakozik hozzad ha nonemu a fokarid) lehet jedi ha jol tudom, Mandalore viszont pl. nem -
#3104 a kérdésemre nem akartok vmit irni?;) hogy hüleség vagy helyes...:) -
MagyaR #3103 Nem.
Mivel a legfrissebb driver van fenn nekem és nem minden jateknál csinálja ezt.
Tehát ha hardwere hiba lenne minden jateknál, ezt csinálná.
És nem olyan a hibám, hogy egyfolytába akad a game vagy mittomén, hanem mind1nél más és más.
De most eleve hasonlítsuk össze a sw: republic és a hl2 grafját.
A hl2 az teljesen jól megy nincs vele semmi bajom pedig 1000szer jobb a grafikája a republicnál.
A kotorral sincs semmi bajom, ami kb. ugyanolyan grafikai szinten megy nekem, mint a sw: republic.
Mind a kettő játék : D.
Tehát ez szntem szoftver hiba lehet vagy maga a jatekkal van baj, ami valamilyen videókártya féléknél eredményezhet hibákat mégha azokon simán elis fut.
Pl. nem támogatja az nvidiát hanem az atit.
Ilyen is van.
Habár lehet, hogy majd egy patch javítani fog némely gameknál egy-egy hibát. -
Jimmyke #3102 Jujj, most csatlakozott Visas, és full lightos :D (Hát igen, a személyiségem ;) ) -
#3101 Igy van, nem mindig egyértelmű hogy melyik a jo oldal választása, és melyik a rosszé. -
#3100 jah, elvileg ez történt (baodurr nélkül), de valahogy "beszorult" a cucc... mondom, a ahjók sorrendje el van fogadva
lehet bao durr akciója kell még...
mindegy, asszem nem lényeg, már más bolygón vagyok, majd esetleg visszanézek később
kösze szépen -
#3099 Vannak kur*a unalmas reszek, ahol en is 2-3 napot kihagytam mert egyszeruen nem vitt ra semmi, hogy jatsszak. Szerintem addig tart az elso nagy igyekezet mig nincs az embernek fenykardja, utana egy kicsit nalam unalomba fulladt a dolog... de embere valogatja persze. -
#3098 akkor jól gondoltam, de azért megkérdeztem:)
Egyébként valahogy nem köt le annyira, mint annak idején az első rész, talán ezért okoz gondot a sok szöveg, nem tudok eléggé koncentrálni... -
#3097 a dvd változat házilag készitett, hivatalos dvd változat nem jelent meg, de attól még müködöképes -
#3096 Ha van mentésed, vállald el újra a küldetést és nézd meg mindegyik pylonnnál a hajók idszámát,(előtte pl bao-durral csináltasd meg a Fassa mellett lévő konzolt, hogy ne kelljen mindíg visszarohangálni és átirányitani az energiát) aztán csak ird be vmelyik pylon konzoljába a sorrendet, akkor kikerül az aktiv questek közül, és kész :) -
#3095 Van valami különbség a CD-s és a DVD image-s változatok között? Magyaul melyiket érdemes inkább megtartani? Praktikusság szempontjából nekem a DVD-s a szimpatikus. -
#3094 Ha egy bizonyos cselekvessorozat alatt dark ill. light pontot is kapsz, akkor a vegen ezt irja: net light gain v. net dark gain. Szerintem kitalalod, hogy azt jelenti, hogy vegulis melyikbol kaptal tobbet, ergo mi lett a vegeredmeny :) -
#3093 A lényeget megértem (remélem legalábbis, hogy jól értem:)), annyira nem sietek, de igazán majd a magyarítás fog tiszta képet adni és akkor legalább lesz okom megint végigjátszani, de már DARK módon:))) -
#3092 ha már írok...
van akinél előfordult, hogy Nar Shaddaa-on Fassa fregattjait besegítettem a dokkokba és mégsem fogadja el Fassa, és bent marag a feladatok között.. viszont a pílonoknál lévő comp.ok azt írják, hogy már kész a sorrend, nincs lehetőség változtatni...
tudja valaki mi ez? -
#3091 ott még nincs fénykard, de már nem sokat kell várni (nekem már van 5, abból 2 duplapengés, adjak? ;))
ha nem olvasod el amiket írnak és naggyából nem érted meg, akkor lemaradsz a játék lényegéről (legalábbis szerintem a sztori lényeges)
nekem fenn van egy gib szótárprogi és szépen megnézem amit nem értek... így nem mondható egy rövid játéknak...;)
(szerencsére jól kezeli az alt+tabot) -
#3090 Hi!
Nagyon érdekesen alakulnak a dolgok a játékban:) Most éppen Attris-nál járok vagy kinél(azok a fehér csajok). Annyit dumált, hogy aszittem lefordulok a székemről:)) Egyébként elég nehéz JÓ Jedi-ként megcsinálni a dolgokat(szerintem), persze lehet, hogy Én bénázok. Itt például ahogy dumálok a csajokkal kétszer is előfordult, hogy egyaránt kaptam light ill. dark pontot és még valamit a light oldalhoz, valami "net" vagy mi volt írva a üzenetbuborékba. Gondolom tetszett a dolog a gépnek:) Mással is volt ilyen? Itt már meg lehet szerezni a fénykardot, mert már nagyon hiányzik, bár eléggé tápos a Vibrosword-om is:) -
#3089 driver, vagy Hardware problémára még nem gondoltál? -
MagyaR #3088 Amúgy az a bajom ezzel a gameval, hogy nagyon sok mindent úgy oldok meg, hogy utána már nemis emléxem rá, hogy hogyan csináltam meg :DD.
Mostis mentem a Nar shadan.
Fene tudja már mit csináltam, de bejött egyszer csak az az intro amikor Atton dumál veled stb.
Az teccik viszont, hogy ha csajjal vagyha pasival viszed végig mind két esetben különböző lehetőségeid is adódnak.
Habár a 239 találatot illetően a kotorral még ezzel a 239 hacker programmal eggyütt sem volt bajom.
Tehát ment rendesen meg ilyenek.
De pár másik játékok olykor teljesen bediliznek.
PL. Settlers 5 mindig 10 perc után kifagy, sw: republic commando grafikailag teljesen bedilizik és lefagy, a thief 3 meg 2 percente fél-1 percig megse moccant.
Nemtom, hogy ez annak a baja-e, hogy másolt játékok és emiatt sza*ok :D.
De mivel ezt a kotor2-t is ugyanúgy warezról töltöttem le nemtom mér lehetnek eme gondjaim. -
MagyaR #3087 Ezentúl inkább bekapcsolva hagyom a zone alarmot : DDD -
#3086 ejhaa:)))