Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mirából lehet majd Jedi-t csinálni? Mert akkor addig nem léptetem szintet<#crazya>

\"...lámák kíméljenek.\"

Methylisocloro
Sziasztok !
tudja valaki mivel jár ha valakinél csökken az influence-em?

Sephi
Mi a BUG halmaz? Meseje mar el valaki milyen BUG-ok vannak benne...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én nem vettem észre semmilyen különbséget.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Hát ez kész 😄DD

Lacc
Csak igy tovább, hátha kapsz te is egy szép lámát a logo mellé <#lama>
EndreMan
Látom Te sem játszottad agyon magad RPG-vel....
Javaslom a Painkillert meg a Doom-ot...

fitutufi
elég xar ez a game még csak a laborba vagyok vagy mi a tököm amikor feléledtem ,de a bogarakat se tom kinyírni akkora szar a lövési módszer...stb....

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Kandurex
Mielõtt valaki belekötne, elméletileg 68% kellenne lennie, de az a sajtóban elterjedt értékelési szabványak nem igazán felelne meg. És többet ér annál még ha matematikailag csak ennyi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Hátõ...

...miután eltelt játékidõm meghaladta a 18 órát és már túl vagyok a 4 bolygómon, gondoltam értékelek egyet, mint anno az elsõ résznél.

Grafika nagyjából ugyanaz a színvonal, sajnos az elsõ két alap bolygó - telep messze nem tükrözi a játék grafikáját. Szóval tessék csak tolni, oda fog baszni, csak nem az elején 😞 Bár kissé elavult:

10 / 7

Hang, szerintem ugyanaz, mint az elõd, tehát tökéletes lenne,...csak lenne egy két szinkronhang jelentõsen lerontja az élményt

10 / 7

Kezelhetõség, játszhatóság: A BUG halmaztól eltekintve tökéletes. Nem akarok belemenni, mert lehetne sorolni napestig, olyan apróságoktól kezdve, hogy a karakterek rendszeresen elfelejtik, hogy támadniuk kell (kiadás után), vagy egyéb beakadós, kiakadós és CTD hibák tömkelege. Viszont a történet és a változatosság, valamint a KOTOR megmenti:

10 / 7

Multi: nincs

10 / -

Szavatosság: 30 - 35 óra körül hallottam, ami ugye "csak" gyenge 20 órával kevesebb, mint az elõd, szívem szerint ezért min. 3 pontot is leakartam vonni...

10 / 6

Összeségében: A sok kis apró újítás, a történet és az izgalmas cselekmények, valamint a hamisítatlan SW hangulat megmentik a játék a bezúzástól. Tulajdonképpen méltó a KOTOR névre ami ugyebár gamer körökben nagy szónak számít.

VÉGSÕ ÉRTÉKELÉS: 82%

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Üdv.

No kicsit elakadtam, és bazi lusta vagyok visszaolvasni 1000 hszt.

Ott akadtam el hogy Nar Shaddaa-ron vagyok. Egy droiddal kell mászkálni, egy raktárban, asszem Goto-é, és egy fali kapcsolot kellene forgatni hogy egy ajto kinyiljon. 8 jegyü kodos, 2 egymás alatti sorba, és ugy kellene forgatni öket h jolegyen, de hiába nyomkodom bárhogy nemtudom megcsinálni.
Valaki leirná azta 3 forgatást amivel meglehet csinálni?
köszi

Aragorn10
Lehet en Jo Jedi-kent nyomtam vegig....

Erre a vegen majdnem ra is faztam😊)

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Shep
állítólag 4 vége van

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Aragorn10
Végre en is vegignyomtam nagyo jo volt..

Azert az utolso harcon meglepodtem😊))))))

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Gundark
No, befejeztem a témát 😊 Csak egy kérdés spojler nélkül, itt is van light meg sith befejezés? Vagy csak az az egy amit láttam? 😊

Tatyla
mivel az angoltudásom kezdetleges...

SPOILER!

elárulná valaki melyik fehérhaju luvnyával kell megküzdenem vagy beszélnem hogy tovább gördüljön a történet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dartonita
nah pl ezert is fogom meg1x vegiggyurni,mer erdekel mien a light oldal.igy vegigsoporve a bolygokon bizonyara kihagyok egy jopar kuldetest.

RaveAir
No ignorance... 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

jah de én light votlam és ugy is azt adott... (ki votl maxolva lightside pont akkor asszem...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dartonita
dark-nak jedikristalyt ad.

(for dark side only,ha jolemlexem +5 sebzes,vagy vmi hasonlo)

lencse? ha a csajra gondolsz nekem ott kristály volt de dark side only szal másnak adtam 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
Na kinek adjam a passport visat? kinek érdemes? Már majdnem teljesen a jó oldalon vagyok adjam a lencséért cserébe, jó kis cucc az?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A KotOR 1-ben volt egy mondat, kb így hangzik: A Világos oldalban az a legszebb, hogy tudjuk, nem vagyunk hibátlanok. Tessék betartani 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Nah emberek...

IMYke2.0.0.0
Ejjjejejjj, még mindig úgy véled, hogy te mondod ki a tutit...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

megkértelek hogy ne szolj hozzám, én se nyilvánitom ki hogy én mit gondolok rolad, ennyi, innétöl kezdve ignored...

IMYke2.0.0.0
Mondom, ennyit tudsz, tipikus. Sajnállak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

látom ismét egy értelmes emberbe akadtam, fde tudodmit? én nem akarok vitatkozni, tulképp leszarom mi a véleményed, amugy meg én nem szóltam hozzád te se szólj hozzám, byez és jo magyargatást...

IMYke2.0.0.0
Dedós visszavágás... (ismered: de, de nem, de igen) ... nem vagy vitaképes.

jah, elég poén 😛

oks ebben egyetértünk de akkor vedd figyelembe hogy a te véleményed se érdekli a kutyátse... (melelsleg meg énis csak azt mondtam ki amit gondoltam észlény 😛)

IMYke2.0.0.0
Eléggé érdekes hozzáállásod van. Ha nem kell, akkor ne hangoztasd, és kész. Kutyát nem érdekli, hogy értesz angolul.
Bocs, én kimondom azt, amit (is) mások gondolnak.

"Statement:..." 😊 Nagyon jó.

Lacc
Baromira tetszik ezeknek a HK droidoknak a beszédstilusa. Valaki nagyon pihent lehetett, mikor kitalálta, hogy a mondandójuk elõtt mindig közlik, milyen hangnemben közlik azt veled 😄
Kis Szabó
hell! most kezdtem tolni a gammát, de érdekes módon kifagyott még a legelején, amikor kiszabadítottam a csákót, és a kis robottal kell gyakni. másnak is elõfordult ilyen? 1ébként meglepõ milyen kis brutál a t3 az elsõ részhez képest 😊

...there is peace...

RaveAir
Én nyugodt vagyok. No emotion...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Elegem van !!!

Atkozott amator programozok !!!

Miert ilyen szar meg mindig ez a technologia ?? Miert kell valamit
85 Hz frissitesre limitalni amikor 100 Hz is van ?

Inditom, config, 1024x768 aszondja max refresh 85 Hz ... MIERT ???

Na jo, config file edital, refresh atirva 100 Hz... meg mindig 85 !

Ati refresh rate force felpakol , MEG MINDIG 85 Hz frissites !

MIERT KELL AMATORNEK LENNI ????

Obsidian, szijja gazt ! 😞(
nem is szktam tenni nyugi ;P

hm, kiprobálom, amugy ez mit csinál pontosan? mer tha ezentul összes object pl két pixelbõl fog állni vagy hasonlo butitás akkor inkább kihagyom 😄
de azért megnézem, köci 😊

Shep
Mikor az Onderonon ki kell deríteni, hogy ki is a kapitány gyilkosa, vagyis a doki ártatlanságát kell bizonyítani, kivel kell beszélni a bárban, mert beszéltem Kiph-el vagy mi a neve és aztán azt írja a naplóban, hogy talán vki többet is tud az ivóban a dologról, nade ki mindenkit végigkérdeztem de semmi,

A megszerzett starpot visat kinek érdemes adni, mert jelentkezõ az van rá bõven.

RaveAir
Csak azért kérdeztem, mert a dialog.tlk-ban szerepelnek, és én még nem tudtam, hogy ezek meg fognak-e a játékban jelenni, tehát le kell-e fordítani.
Ha nem akarsz gagyi magyar fordításokat használni, akkor meg ne tedd. 😛 Nem erõszak a disznótor...

Revan cucc? 😊

swkotor2.ini -be a alá írd be ez:

Disable Vertex Buffer Objects=1

Ez nekem segített és nem akadt.

nah én itt fejztem be asszem, egész gamebe semmi gondom nem volt, meg se reccent, dantooine meg játszhatatlanul akad..., amig ki nem jön valami patch én pihentetem a gamet

Sephi
Talan SPILER

Akit esetleg erdekel... Onderon bolygojan a kikotoben pont annak a szobornak a hatanal ahol a felkeleses pasi volt van egy ajto amit csak naon magas Security-vel lehet kinyitni. Bao-Dur-nak legyen nagya a secority kepesege es legyen egy csomo ilyen plusz Security cucc rajta mert akkor ki lehet nyitni amikor masodjara ott jarunk.
Ami az ajto megett van annak sokan naon fognak orulni 😄 Plane azok akik a KOTOR elso reszet vegig vittek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ilyenek nincsenek, a zárójelekben a bizonyos képeséget használó válaszok vannak 8force presuade pl) nah ezé nem használok én gagyi magyar forditásokat... 😛PP

RaveAir
Egy kérdés játékostársak:
A szövegek kiírásakor vannak ilyen érzelmet, vagy hangulatot kifejezõ zárójeles mondatok?
Pl. {Állva}{Kicsit részegen} Most, hogy kiirtottunk egy bolygót, valaki elmondhatná, hogy mi folyik itt.*

*idézet a készülõ magyar fordításból

mondom tápolod magad hogy tuléld a védelmeket és meglegyen fõkarid onnan már gyaloggalopp (a compu csak azé kell hogy kicsit meg tod addig könyiteni a dolgodat, kikapcsolva, vagy tulterhelve egy két védelmi rendszert)

Hali! Nekem is megvan a játék, eddig semmi baj nem volt vele, egy két kisebb bugot észrevettem de ezek még nem votlak súlyosak. Most hagytam el azt a rohadt ûrállomást, már eléggé untam. Mikor változik meg a külsõm? Már kaptam kb 5 dark pontot, de nem vettem észre még semmit. Amúgy mentségemre szolgáljon hogy eddig az összes SW játékban jó Jedi voltam, nem árt a változatosság <#eplus2>

War. War never changes.