8627
.
-
#3085 Hi!
Bártkit Jedi-vé lehet tenni? Szóval ha pl. azt akarom h Mandalore vagy Mira jedi legyen, akkor csak jó pontokat kell szereznem a beszélgetéseknél? -
#3084 yobban fog!!!! -
MagyaR #3083 Uhhh.
Spyware irtó 239 hacker progit talált a gépen : D.
Ezek után remélem jobban fog menni a kotor -
#3082 Kérlek :) -
Lord Beszari #3081 thank you -
dervis_ #3080 Helló!
Próbálta valaki már a swoopverseny fixáló programomat? Szeretném tudni, hogy másnál is jól müködött-e? Annak ellenére, hogy hány helyről hallottam, hogy nem müködött másnak sem a suhanóverseny, még visszajelzést sem kaptam. Bár egy haverom szerint ez jó jel, mert ha nem müködne, már biztosan kaptam volna levelet. -
#3079 én egyet összerakattam a tüskésfejűvel, utána valahonnan lett még egy szimpla és még 2 duplapengés (fog. sincs honnan, lehet találtam, vagy adta valaki? nem vettem észre, egyszer csak volt) -
Jimmyke #3078 Ja, mert nemrég kaptam meg a legelső alkatrészt, azt azt írja rá, hogy ezt lehet fejleszteni azokkal, amit te magad csinálhatsz :) Szóval egy kicsit még játszanom kellett volna, nem pedig írkálni. :) -
#3077 100% hogy nem -
#3076 Tudomásom szerint nem, bár nem vagyok benne 100 %ig biztos. -
Jimmyke #3075 Na nagyban tolom a gamet és azt vettem észre, hogy componentekből lehet fénykardhoz cuccokat készíteni. Gondolom amiket meg kell szerezni, azokat ugye nem lehet elkészíteni? -
#3074 Nem lehet visszaszerezni sajna : ) -
#3073 Nincs mit -
#3072 én visszakarom szerezni a volt lézerkardomat attól az atris-tól vagy kicsodától, de attól félek,hogy ez nem íródott meg, legalábis sötét oldalon nem volt rá lehetőségem, hogy visszakapjam, vajon világoson sikerül? -
#3071 kösz -
#3070 hail!! kész vam már a magyarosítás kotor2-höz?? és a háromhoz?? :))))
szóval a lényeg: bao-durt csak 1 fénykasza készítésére lehet rávenni? mer én nm tudok vele olyat diskurálni megint..
lightsabert hogy a fenébe szereztetek, pláne kettőt dantooine-on?? én 1-et se találtam :( mind1 bao csinált 1 duplát :)) -
#3069 Sok időt kell a társaságában eltöltened. -
#3068 Mondták sokan, hogy az igazi élvezethez végigjátszás nélkül kell végignyomni a játékot, de úgy a teljes játékidő az ilyen "pöcsölésekkel" 2xsére növekszik, nemde? Direkt nem mondtam ki a számot :)
Újrakezdtem a Kotor 2-t, de most jó oldallal, úgy tudok jedit faragni Bao Dur-ból, hogy dumcsizom vele és elöbb utóbb beadja a derekát? Mindjrát utána nézek, de ha valaki tud gyorsabban infót adni, annak megköszönném :) -
#3067 Jah, indulj el vmi Tak Tar BARba, ami a Docksban van. -
#3066 Hanhart ha legyozted, akkor ki kell szabaditani a fo karakteredet Miraval. -
#3065 lehet hogy nem...
most a Nar Shaddaan voltam csatlakozott a vörös nö egy pillanatra,irányitottam de most hova? -
#3064 Hát ha mindegyik bolygón megcsináltál mindent akkor újra Dantooin -
#3063 nem segit senki? -
#3062 Help!
SPOILER!
Na én mindegyik bolygon voltam a Korribanon utoljára kicsit harcoltam a félszemü Sith-el majd elszaladt,most hova kell tovább utazni?
Amikor elindulok bejön egy olyan jelenet ahol két Handmaiden csajszi egy ablaknál dumálnak... -
#3061 Nah nemigaz!! Ma is késik a kotorom..
Haver nem hív, majd holnap leb_szom!!
Ugye itt a társaid sokkal ellenszenvesebbek, bizonytalanabbak veled szemben..?? Lesz olyan hogy nekedugrik valameik tag?
Bocs, de már jelentkeznek a tünetek -
#3060 Es kb 100szor lett elmondva, magyaritas nincs es egy darabig nem is lesz, olyan sok szoveg van a jatekban. -
#3059 1. Rotate the center block counter-clockwise
2. Rotate the rightmost block clockwise
3. Rotate the leftmost block counter-clockwise
Oda van írva az aljára... -
Lord Beszari #3058 Oké , de nem találom aztv amit keresek.Nekem az kell , mikor a számokat kell sorba rakni.Nincs hozzá magyarítás?Vsgy valamilyen programm? -
#3057 http://www.gamebanshee.com/starwarskotorii/locations/docks.php -
Lord Beszari #3056 Srácok!Kéne egy kis segítség.Nar Shaddan vagyok , amikor szétesik a csapatom , aztán T3-M4-el vagy kivel(a kis robottal) kell mennem .Van valami kódolt ajtó , amit ki kell nyitni.Nem tudjátok leírni nekem a számok sorrendjét , hogy melyikre kattintsak.tx
-
woody #3055 nekem is dupla van -
#3054 Ha eloszor jarsz az onderonon akkor Mandalore haverjanak artatlansagat kell bizonyitanod (beszelgess mindenkivel, surun nezd a terkepet, es olvasd a journalt, akkor gond nelkul menni fog) -
#3053 Egek! Ki fordította ezt? -
Kovász #3052 Ugyanazt, mint a többi bolygón: megkeresni a Jedi mestert. -
#3051 CSősztök! eljutottam onderonra már van fénykardom is de az lenne a kérdésem hogy itt mi a lényeg?? mit kell itt csinálni? -
#3050 egyik kedvenc olvasmányom:)
sokaknak volt dupla fénykardjuk -
Jimmyke #3049 De persze mindegyiket szeretem. -
Jimmyke #3048 Én élek-halok a Dualért :) -
#3047 Én csak annyit mondtam, hogy látványosabb a két kard:)) Természetesen az egy kard a normális. -
#3046 köcce...