Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy lehet hogy te jársz jobban 😄 mivel egy nagy bugtömeg az egész gém, megspórolsz magadnak egy rakat ideget 😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
felraktam a gammát de nem megy
a dvds verziot szedtem le de nem megy
megcsinálom a karit utána elinditom a játékot
amikor jön a egy messzi messzi galaxisban stbb....... utána pedig a szöveg ami leirja hogy mi történt
ezután nem tok mit csinálni sötét képernyõ van a háttérbenés lehet hallani egy kis star warsos zenét?
ez normális igy?<#help>#help><#help>#help>
ÁH és egy vicces kép arról hogy valójában milyen csóró csávó Goto: (jobb lent lyukas a hajó <#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor3>#vigyor3><#gun>#gun> )
Together we'll fly someday...
Felraktam a játékot, de keraktergenerálás után, amikor elkezd tolteni kifagy az egész, SP2-t leszedtem, és feltettem az utolso, legfrisebb nvidia drivert, és a patch-et is... vmi ötlet?
The Matrix has you...
SPOILER!
elárulná valaki melyik fehérhaju luvnyával kell megküzdenem vagy beszélnem hogy tovább gördüljön a történet?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The Matrix has you...
The Matrix has you...
THX.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ott vagyok most Datonnien, vagy hol, és még hiányzik egy lens fixture a lézerkardhoz. azt hol találom meg???
A magam részérõl nem tudok hozzászolni, mert nálam teljesen jól fut, modjuk nincs is SP2 fenn.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
szar a videókártyám? (mondjuk nem egy mai darab: Club3D Gef4 Ti4200 128 b 8xAGP TV)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"...lámák kíméljenek.\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nem emlekeztek, ezt a kilepeses dolgot az elso reszben az 1.03 peccs javitotta meg, vagy egy akkor megjeleno ATI Catalyst?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ergó...
Patch =/= patch.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ez a patch egyebkent ezt hivatott orvosolni?
Es nekem meg van egy pici problemam, ami viszont valoszinuleg egyedi lesz mar; tegnap tettem fel a jatekot, es a jatek elso menujeben szepen megfagyott. Semmi nem muxik, csak Reset, aztan ujra fagyas. Tortent meg harmadszorra is, aztan a negyedik alkalommal olyan gyorsan vegignyomtam a New Game-et, automatikus karaktergeneralast meg mindent, hogy bejott a jatek maga, az mar nem fagyott. Ezzel a problemaval mas talalkozott mar? Nekem is ATI a kartyam, uj driver, uj directx, de meg az XP is uj, SP2-es.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Érzékeltessem?:
Menj közép 360 fok...
Hát ez közel sem értelmes megfogalmazás.
Az, aki azt a leírást készítette egy balfasz angolból, tuti.
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"...lámák kíméljenek.\"
Most értem el Nar Shadaa-ba ahhoz a raktárhoz ahol kód kell, és ez egy ajtón egy kombináció (olyasmi játék, mint ami anno a 3210-esen volt, az a szám forgatós), szal nem forgolódni kell, hanem a számtömböket kell forgatni!<#mf2>#mf2>
\"...lámák kíméljenek.\"
Mit érdemes lebontani, hogy mást csináljak majd belõle?
The Matrix has you...
Ha minden igaz csak XP-t kapsz.
Dervis
A kérdésem az, hogy lelehet egyáltalán nyomni mind az 5-õt egyszerre? Kinek sikerült és mi van olyankor? Érdemes vele veszõdni?
bar lehet h csak az en SE jelzesu csodalatos kartyam kezd halodni.mindenesetre megnyugtat h ctd problemam nemfeltetelen hozza nem ertesem eredmenye :>
\"...lámák kíméljenek.\"
Nekem az elsõ "szabadon választható bolygón" sikerült összeszednem minden szükséges alkatrészt. Amiket te tucc épiteni, azok (ahogy irtad) csak upgradek.
\"...lámák kíméljenek.\"
\"...lámák kíméljenek.\"
sikerült "beszereznem" a progit😊, játszottam is pár órát...
Elsõre tetszik, kicsit összevisszaság van, de a végén gondolom minden kiderül, mint az elsõben. Olyan érzésem van, hogy tulajdonképpen folytatom az elsõ részt, csak egy másik szereplõvel😊 Ez jó is meg nem is...mindenki ossza be😊
Ja, és nálam nem fagy ki a program és a szaggatás is csak a gépem lassúsága miatt van.
Spoiler:
Most jöjjön a lényeg. A fénykardhoz a hozzávalókat majd folyamatosan kapjuk? Mert ilyen lencsét, meg egyébb upgrade dolgokat már most tudnék csinálni, de ha nem kell, mert ráér késõbb akkor minek foglalkozni vele. Milyen részeket kell szerezni ahhoz, hogy meg tudjam építeni az elsõ fénykardot? Még az elsõ bolygón járok, meddig kell várni rá? (türelmetlen vagyok) A T3-as felrobbant, nem gáz? 😊
The Matrix has you...
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
\"...lámák kíméljenek.\"