Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és harcolni is "tud" vagy csak az erõt használja?
Azt olvastam hogy a consularok a leggyengébb harcosok de az erõ mesterei. Ez miben mutatkozik meg?
Van valahol leírás hogy az egyes karaktereknek milyen presztizsosztályt érdemes választani?

War. War never changes.

Dnai13
Hogy dögölne meg... Igen, még mindíg nem megy, pedig újra feltettem és most nem volt hibaüzi az install közbe. És msotmár a faszom kivan ezzel a bugos gecivel<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Valakinél lehet kinyílik az a mocsadék ajtó, mert nem a mentéssel van a gond, hanem a játékkal, feltettem egy helyre, kérnék vkit hogy menjen be az ajtón és rakja fel vhova úgy hogy bennt van. PLEASE!!! a cím:Itt kell a game07mappát leszedni

Lacee
itt van a jelenlegi karim, de még hátra van nar shaddaa... SZVSZ "kicsit" táposra sikerült a consular-jedi master/sith lord kombó. már egy ideje feltettem difficultre a nehézséget, de a legtöbb embert így is lecsapom egy-két force stormmal 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dnai13
Czerka oldalon tolom mert vér goni vok 😄. A duros melletti ajtó, nem a zsilipelõs, még ami oda beengedne, közvetlen a folyosón levõ, ahonnan a dockokba tudnál bejutni. Most megpróbálom úgy hogy kiírom cd-re a bin fileokat, és újra teszem, mert ott volt egy-két hibaüzi, hátha így nem lesz, vagy legalább nem ezt fossa el megint 😛

SPOILER általános kérdés akik végigvitték csak mert a végével kapcsolatos.

...

1. A végén az egyik videóban látamm egy olyat, hogy lezuhan az Ebon Hawk a ködfelegbe (a sziklák kidölnek alatta a Malachor V-on), aztán a végén megjelent és felvett, legalább mutathaták volna hogy Atton beindítja a hajót vagy valami, volt valakinek olyan videója?
2. Játék közben valamikor volt egy bejátszás hogy Go-To szétlövi a hajon Bao-Dur kisgömb robotját. Amikor visszakaptam az irányítást odarohantam Bao-Durhoz és melette ott repkedett a kisrobot sértetlenül. Akkor most mi is történt?
3. A végén Go-To elkapja a kis repülõ Bao-Dur robotot és azt mondja neki nem engedi felrobbantani a bolygót. Aztán mégis felrobbant a végénta bolygó. Hogy lehetett ez? Legalább mutathattak volna valami videót, hogy mi is történt velük.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Dnai13: melyik ajtó nem nyílik, ami az Ithorian mellet van, vagy amelyik már beljebb van egyel? Csak azért mert a másodikhoz zsilipelni kell az ajtó melleti konzolon, addig nem fog kinyilni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Skacok, nekem minden második verseny után lefagy a game, de mindig ugyanott, amikor töltené be a képernyõt. Másnál is jelentkezik ez? Mi lehet a gond?

steam, origin: ACE_hun

olvass vissza forumtars!szerinted hynyszor valaszoltak mar meg ezt a kerdest itt?<#lama>

Egy kicsit gondolkodj, és meglesz... A lényeg annyi, hogy a fölsõbõl kell kihoznod az alsót úgy, hogy forgatod a számokat. Nem nehéz, még nekem is sikerült kb. fél perc alatt, pedig én aztán síkgyökér vagyok ilyenekhez 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

!!!SPOILER A JÁTÉK VÉGÉRÕL!!!

Ennyi. A másik befejezés, amirõl tudok, hogy hagyod meghalni ("I won't kill you..." "Now you can rest...") akkor összeesik Kreia, te elmenekülsz, a bolygó meg felrobban. Egyébként a Remote meg a Go-to közti jelenetnek attól függ a kimenetele, hogy light side vagy-e vagy dark. Szal a négy befejezés kb. abból áll, h jó vagy rossz vagy-e, ill. a végén Kreia-nak mit mondasz (megölöd v. hagyod meghalni).
A lényeg az csak akkor derül ki, ha kérdezgeted a jövõrõl, akkor minden karakterrõl meg bolygóról elmondja, h mi fog történni velük, meg hogy elmész az Unknown Regionsba Revan-t felkeresni, ahol az igazi Sithek gyülekeznek (gyk. kotor3). Persze pár dolog nem derül ki, pl. hogy Hanharr-t mi a f*sznak éleszti fel és akarja h Mirát leverje (ill. ha dark vagy akkor forditva). Na mind1. Kb. sztem olyan lehúzó a vége, mint az Episode V-nek: Vader legyõzi Luke-ot, Han Solo-t lefagyasztják, stb. stb..
Csak azt remélem, hogy minél hamarabb kijön a harmadik rész (mert hogy lesz, az tuti).

\"...lámák kíméljenek.\"

Pupcika
sorry, ez meg nagyon nagy lett 😊

Pupcika
naháát, kicsi lett (itt van nagyban)

Pupcika
help
itt járok és valaki adjon egy számkombót mert biztos volt de visszalapozni nem tudok 😞 köszi

HiPPoNaX
Jah, minima angoltudas vagy legalabb egy szotar, es mennie kell a dolognak

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

franco
azon a részen még gondolkodni sem kell úgy a szájába rágjál az embernek...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

HiPPoNaX
Beszelgess mindenkivel, olvasd a journalt es nezegetsd neha a terkepet is, ilyen modon szinte onmagat oldja meg a jatek, ha picit gondolkodsz is :]

Lacee
huhh, ismét nagyszerûen összefoglaltad a lényeget... 😛PPPP

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nah. Én most azon a hülye bolgyón vagyok ahova elvitt az a mandarin.

Valamilyen orvost vagy nemtom kit kell megkeresni.
És vmilyen királynõ is van.

Vkivel a chantinába (kocsmába) kell beszélni, de azt nem tom, hogy kivel és, hogy ha beszéltél vele hova kell menni.

stb.

A királynõnél meg elálják az utat. Kinyírni meg nem lehet azokat a szemeteket : D

Csúnya dolog hazudni <#ejnye1>

SPOILER
A bûnözõk asszem a bolygó felszínén fognak elõbukkanni, de a jutalompénzt akkor is bekaszálhatod, ha azt hazudod a TSF fõnöknek, hogy megölted õket.

Stand your ground this is what we are fighting for, our spirit and laws and ways. Cry havoc and let slip past the dogs of war, for heaven and hell we shall not wait.

Még mindig nem találtam meg azt a 2 bûnözõt akit keresek a Taloson... A Czerka corp. épületében láttam õket egyszer egy droiddal de azóta semmi... vmi ötlet?

War. War never changes.

SPOILER!!!!(az olvassa aki végignyomta,és az lécci olvassa, mer szükség van infóra,de aki nincs kész az ne nézzen ide mer annak nagyon szar lesz)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asszongyák 4 befejezés van.na én darkon akartam végignyomni és mar sith lord voltam.és amikor végignyomtam mindegyik beszélgetésbõl az jött hogy ledobtam a mélybe és akkor végefõcím.ennyi az egész.vazze.
hogy lehet elérni a többi befejezést?csak attol függ h mit beszélek a nõvel?vagy mi?HONNAN TUDOM HOGY DARK A BEFEJEZÉS?vagy ha dark vagyok akkor csak egyfajta vége lehet,és az ilyen összecsapott?
Lécci.lécci válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lacee
na az lenne a tuti dark side-os 😄

Johnyy
all heil revan! 😊

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
avagy, éyen raven, mindenki élteteti, éltesse, meg ienek....

á tök8 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Lacee
jaa, már emlékszem 😊

all hail Revan...

Darkos KotOR 1 végén ezt ordibálják 😊 Éltesse gondolom 😄

Lacee
mindenki gyógyítsa Revant? 😄

"All heal Revan!" 😊

bigapó
Szerintem, ha dark vagy akkor dark véget kapsz, nem? Mondjuk, ha Te vagy a Galaxis Ura vagy ilyesmi akkor szerintem dark vége van😊) Még nem játszottam végig, úgyhogy tippeltem.

The Matrix has you...

Shep
jó nekem privátba is, csak foggalmam sincs melyiket kaptam meg olyan semmilyennek tûnt az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem kéne lelövetni a végét 😊

Johnyy
Az erõ húzást még 8. szitlordként sem kaptam mek 😞
Jah és szith ruhát hol lehet szerezni???, tudom hogy volt 1 tanonc ruci az elén a harbrigeren vagy min, de azt elszalasztottam 😞

Shep
Honnan tudom, hogy light vagy dark endineg kaptam e? melyikben mi van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Don Load: az elvileg csak egy manual-al több, igazi javitás nem történt benne

Dádé: igen (persze ha light side vagy, akkor nem lehetsz pl. sith lord, stb.)

Dnai13: ha jobban megnézed, a file neve 1.00, nem 2.00 ahogy a gcw-n irva van..

\"...lámák kíméljenek.\"

franco
ha gonosz vagy akkor igen

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Még mindig senki az 1.0a hivatalos patch crackjérõl.

A GCW-õs 2.0 az az eredeti exehéz ven, megnéztem 😞
Üdv!Bármelyik "kasztból" át lehet váltani Bármelyik presztizs kasztba?
(Guardian ----> Sith lord)
Dnai13
Lehet h crack problem? 2.00 nocd fixed exe gcw-rõl

Dnai13
Engem is beenged, csak az ajtó nem nyílik ki. Tehát beszélek vele, odaadja a cumót, aztán klikk az ajtóra és mondja h nyek nyílik.

Dnai13
a bûnözõk asszem a czerka officeban vannak ahol a fõcsaj van. Üzemanyagos az sztem nar shadda. és nincs, de a gambansheen levõ is jó 😊.

HiPPoNaX
Engem siman beengedett az urge a dokkba a siklohoz, szall nemtom miert csinalja ezt

Dnai13
Hipponax úgy láttam te már ismered eléggé a gamet, nem tudsz te se segíteni? hsz#2680

HiPPoNaX
Bezuzhatod a mar nem kello cuccaidat componentekke

Hali van 1-2 kérdésem:

Mitõl függ hogy kinek a képe van a fõmenüben?
Van egy olyan küldetés a Telos Stationban hogy szerezzünk új üzemanyagforást. Merre érdemes elindulnom?
Hol van az a 2 bûnözõ akiket ugyanitt kell elkapni (TSF küldetés)
Van már magyar végigjátszás?

Köszi a helpet

War. War never changes.

Dnai13
Sírni tudnék olyan mérges vagyok. Ha valakinek van msn-je és tudna segíteni vagy csak szándék megvan benne jelezze, vagy válaszoljon itt légyszíves!

Egy kicsit visszaolvasni luxus? Csak mert kb. 20 hsz.-al korábban le van irva..<#gunyos1>

\"...lámák kíméljenek.\"

Lacee
és ott van rögtön utána a válasz is... visszaolvasni nem lenne egyszerûbb mindenkinek? 😊

Dnai13
Nemnem, ez a külsõ, nincs vmi kód amivel áttom magam teleportálni? má nagyon unom, ménem enged be ez a pöcs? illetve beenged, aztmondja...