Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt olvastam hogy a consularok a leggyengébb harcosok de az erõ mesterei. Ez miben mutatkozik meg?
Van valahol leírás hogy az egyes karaktereknek milyen presztizsosztályt érdemes választani?
War. War never changes.
Valakinél lehet kinyílik az a mocsadék ajtó, mert nem a mentéssel van a gond, hanem a játékkal, feltettem egy helyre, kérnék vkit hogy menjen be az ajtón és rakja fel vhova úgy hogy bennt van. PLEASE!!! a cím:Itt kell a game07mappát leszedni

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
...
1. A végén az egyik videóban látamm egy olyat, hogy lezuhan az Ebon Hawk a ködfelegbe (a sziklák kidölnek alatta a Malachor V-on), aztán a végén megjelent és felvett, legalább mutathaták volna hogy Atton beindítja a hajót vagy valami, volt valakinek olyan videója?
2. Játék közben valamikor volt egy bejátszás hogy Go-To szétlövi a hajon Bao-Dur kisgömb robotját. Amikor visszakaptam az irányítást odarohantam Bao-Durhoz és melette ott repkedett a kisrobot sértetlenül. Akkor most mi is történt?
3. A végén Go-To elkapja a kis repülõ Bao-Dur robotot és azt mondja neki nem engedi felrobbantani a bolygót. Aztán mégis felrobbant a végénta bolygó. Hogy lehetett ez? Legalább mutathattak volna valami videót, hogy mi is történt velük.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
steam, origin: ACE_hun
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Ennyi. A másik befejezés, amirõl tudok, hogy hagyod meghalni ("I won't kill you..." "Now you can rest...") akkor összeesik Kreia, te elmenekülsz, a bolygó meg felrobban. Egyébként a Remote meg a Go-to közti jelenetnek attól függ a kimenetele, hogy light side vagy-e vagy dark. Szal a négy befejezés kb. abból áll, h jó vagy rossz vagy-e, ill. a végén Kreia-nak mit mondasz (megölöd v. hagyod meghalni).
A lényeg az csak akkor derül ki, ha kérdezgeted a jövõrõl, akkor minden karakterrõl meg bolygóról elmondja, h mi fog történni velük, meg hogy elmész az Unknown Regionsba Revan-t felkeresni, ahol az igazi Sithek gyülekeznek (gyk. kotor3). Persze pár dolog nem derül ki, pl. hogy Hanharr-t mi a f*sznak éleszti fel és akarja h Mirát leverje (ill. ha dark vagy akkor forditva). Na mind1. Kb. sztem olyan lehúzó a vége, mint az Episode V-nek: Vader legyõzi Luke-ot, Han Solo-t lefagyasztják, stb. stb..
Csak azt remélem, hogy minél hamarabb kijön a harmadik rész (mert hogy lesz, az tuti).
\"...lámák kíméljenek.\"
itt járok és valaki adjon egy számkombót mert biztos volt de visszalapozni nem tudok 😞 köszi

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Valamilyen orvost vagy nemtom kit kell megkeresni.
És vmilyen királynõ is van.
Vkivel a chantinába (kocsmába) kell beszélni, de azt nem tom, hogy kivel és, hogy ha beszéltél vele hova kell menni.
stb.
A királynõnél meg elálják az utat. Kinyírni meg nem lehet azokat a szemeteket : D
A bûnözõk asszem a bolygó felszínén fognak elõbukkanni, de a jutalompénzt akkor is bekaszálhatod, ha azt hazudod a TSF fõnöknek, hogy megölted õket.
Stand your ground this is what we are fighting for, our spirit and laws and ways. Cry havoc and let slip past the dogs of war, for heaven and hell we shall not wait.
War. War never changes.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asszongyák 4 befejezés van.na én darkon akartam végignyomni és mar sith lord voltam.és amikor végignyomtam mindegyik beszélgetésbõl az jött hogy ledobtam a mélybe és akkor végefõcím.ennyi az egész.vazze.
hogy lehet elérni a többi befejezést?csak attol függ h mit beszélek a nõvel?vagy mi?HONNAN TUDOM HOGY DARK A BEFEJEZÉS?vagy ha dark vagyok akkor csak egyfajta vége lehet,és az ilyen összecsapott?
Lécci.lécci válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
all hail Revan...
The Matrix has you...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jah és szith ruhát hol lehet szerezni???, tudom hogy volt 1 tanonc ruci az elén a harbrigeren vagy min, de azt elszalasztottam 😞
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Dádé: igen (persze ha light side vagy, akkor nem lehetsz pl. sith lord, stb.)
Dnai13: ha jobban megnézed, a file neve 1.00, nem 2.00 ahogy a gcw-n irva van..
\"...lámák kíméljenek.\"
A GCW-õs 2.0 az az eredeti exehéz ven, megnéztem 😞
(Guardian ----> Sith lord)
Mitõl függ hogy kinek a képe van a fõmenüben?
Van egy olyan küldetés a Telos Stationban hogy szerezzünk új üzemanyagforást. Merre érdemes elindulnom?
Hol van az a 2 bûnözõ akiket ugyanitt kell elkapni (TSF küldetés)
Van már magyar végigjátszás?
Köszi a helpet
War. War never changes.
\"...lámák kíméljenek.\"