8627
.
-
#3886 a korribanon (nekem utolso bolygó) segítenétek nekem a written test kitöltésében? -
#3885 mert kicsi a repair értéked
nekem a mukhgafa-ból 1000et hozott ki:)))))9 -
#3884 Most nézem, hogy a tárgyakból is sak egy egy alkatrészt csinál, ha szétkapom őket. Itt valami nem stimmel. Nem örülnék, ha újra kéne kezdeni. -
#3883 pázze...ezt eddig nem is tudtam. hányszor tunungilható fel?
sajna csak a tesóm mentésén próbálhattam ki, mert az enyém már malachoron van. 1 tunug után:
+1 attack
+3 strenght
+3 dexterity
+4 wisdom
ez naggyyonn durva!!!! -
#3882 Emberek, ilyennel valaki találkzott? 3szor viszem a gémet, jön visas a hajóra leverem, csatlakozik, beszélek vele Kreiaval, és ugye innentől lehet vele meditálni. Na amikor elkezdi, hogy csukjam be szemem, és mondja, hogy érezzem a hajót, ahogy a kis droid mászkál, akkor vége a párbeszédnek. Ha rányomok, akkor kezdi előről. Újraindítottam a gépet, beszéltem vele másról, átmentem másik bolygóra semmi. -
#3881 jóan, akkor töröltem ;)
aki nam akarja meglátni az ne lássa
-
mochee #3880 Kösz. -
mochee #3878 valaki pls irja le minél hamarabb hogy hogyan lehet kinyitni az ajtot a droiddal Nar Shadaa-n? -
#3877 az a TE kristályod..néha krailea feltuningolja, csak annyi, hogy ki legyen véve a lézerkardból -
#3876 mire jo az a kristály, amit rólam neveztek el? :D -
#3875 LOL EZT A SARKOT EDDIG ÉSZRE SE VETTEMM :D CSAK EZT -
#3874 Crystal Cave vagy mi. A Khoonda Plains egyik sarkában van, ha jól emlékszem. -
#3873 vájáá! mien barrllang? -
#3872 Én annyira light vagyok, hogy a mérő a csik felett van, kivan akadva a mérő :D -
#3871 Egy ötletem van csak: Képfrissités probléma. A Kotor bármilyen jó kis játék, egy iszonyatosan félrekettyintett motor van alatta (hogy egy példát mondjak a 85Hz-es max. képfrissités vicc...), és a "hurráoptimizmusuk" miatt nem is igen nyúltak hozzá, mert szerintük úgy jó, ahogy van, elég ha a belbecsre próbálnak ügyelni...
Megoldás: lehet, hogy valamilyen módon belekever a képfrissités megadásába valami, ha használsz valami refreshbirizgáló programot, akkor próbáld meg átállítani/kikapcsolni azt. Ha nem csalnak emlékeim, a menű 800x600-as felbontású és 16 bites színmélységet használ, nézd meg, mi van ehhez állítva. -
#3870 Hmm....
Akkor irány a barlang, ki kell szabadítanod Vrook jeti mestert, és utána menj vissza Khoonda-ba, ha jó kari vagy. De itt sokminden fog függeni attól, hogy jó vagy rossz oldalon állsz. -
kyle reese #3869 na mi van #3507- re senki nem válaszol? -
#3868 JO most visszamentem, és itt hogyan tovább? beszéltem mindenkivel de nincs itt semmi csak bónusz küldetések azok nekem meg nem kellenek -
#3867 igen, és lehet componentekből csinálni is. elég jó kis cucc... :P -
#3866 A kristályok megtalálása a random loot miatt vicces, mindig máshol találhatóak, sőt, olyan is adódik, hogy bizonyos dolgokat nem is találsz. Én a Silver kristályt az Onderron Palace-ban találtam, Vinidan-t a Dantooine-on, Cyan-t sehol.
Mondjuk a Silver és a Vinidian elég bénán néz ki, a "klasszikus" kék/zöld/piros trió marad nálam a favorit, igaz Kreia megkapta az ezüst (vagy inkább fehéz?) fénykardot, az illik úgy is hozzá. :) -
#3865 ilyet talált már valaki? -
#3864 YAh és az raven ruháya pirosban!!! ;) -
#3863 Köszi
majd még később visszanézek -
#3862 ezermegegy modot szedhedsz le ha beírod egy keresőbe hogy "kotor 2 mod". azt amit te keresel még én sem találtam meg -
#3861 És melyik cheatre és modra gondoltál? :) Modot honnan lehet hozzá letölteni?
Előre is köszi! -
#3860 csít és mod
kristályt meg találsz majd csak játssz!!!
a készítők is megmondták h ugyanabban a konténerben 2 különböző végigjátszás alkalmával 2 különböző dolog lesz -
#3859 Hello
azt szeretném tudni, hogy az egyik képen volt darth nihilus, meg kreira ruhájában, a nihilus maszkja, ezeket hogy lehet megcsinálni?
mondjuk hogy vele menjek peraguson mint a képen ezeket, hogyan csináltátok,(nagyon kellene) hogy csináljam? (PLÍZ)
a másik, ezüst, viridian, cyan kristályt honnan szerváljak?
(PLÍZ válaszoljatok) -
#3858 Dart T... az az az volt hogy mekcsívta mert öszetöredeztem a csontyait, aztán megréáztam és kegyelemdöfésnek belevágtam fénykardal! -
#3857 engem meg se tudott sebezni, mondjuk 2 kör kellett hogy levágjam:) -
#3856 Krailea nagyobb szám volt..igaz vele a csapattal harcoltam
neki 3vágás volt X( -
#3855 igen tom.. -
Jimmyke #3854 1 Master Flurrytól beadta a derekát :D -
Jimmyke #3853 Nekem jófiú Revan a 2-ben. Amit lenyomtunk az csak egy látomás volt :) -
#3852 ayaya ;) keménycsávónak kélpzelte magát!! smei nem volt! csak egy kis szösz a szélvédőn! -
#3851 nyaha..de most újra felfette a karid a mackot?
[kotor1]
vagy a 2-ben Revan sith?? mivaaaa -
Jimmyke #3850 Nem volt valami nagy szám :) Nektek is Dualozott (Lila + piros)? -
#3849 nekem 2vágás volt XP -
#3848 én le is ütöttem! -
#3847 de láttam egy képet(gameplay nem video) amint valaki harcol revannal. -
#3846 egy látomásban max.