8627
.
-
#3966 ha már csináltattál bao-durral már csak találni lehet. ne félj,lesz elég.a végére vagy 12 -
#3965 láttam egy modot a neten. kb így hirdették:
Naked Bastila mod
Bastila is one of the hottest chicks in PC games... -
Jimmyke #3964 Ha jót cselekszel akkor kapsz alkatrészeket (Telos, Dantu) és összeraksz egyet.
Off.: Plusszosdoboz, Zseblámpa, Nagyítólencse :D -
mochee #3963 Ha szépen megkérlek, leírnád (vagy valaki) hogy hogyan lehet így manuál lightsabert készíteni? Mert eddig csak 2 van és nem nagyon foglalkoztam vele, de tényleg jó lenne még1. -
mochee #3962 Nekem se szimpi. Bastila volt eddig a legjobb karakter, amivel a KotORokban találkoztam. 2-ben alább van hogy hol tartok. Eddig az ő ügyét és sztoriját élveztem a legjobban ,teljesen beleéltem magam. -
Jimmyke #3961 Nem megyek vele. Ellenszenves boszorka :) -
#3960 csak az erő és 1 lightsaber, hiszen úgyis itthagy...
amúgy meg egyedül is leversz mindenkit, csak azért viszem mert +7% XP-t ad -
mochee #3959 Megvan már, csak közben el lettem üldözve a géptől... Mostmár teljesen nyugodt vagyok, nem lehet gond a végigjátszással. (szoftveres nem, hülye még lehetek :) ) Ti Kreiának milyen fegyvert adtok? vagy semmit, és erő képességeket használtok vele harc folyamán? -
Jimmyke #3958 Az a helyzet, hogy egy sincs
Jaja, az elsőt. Lehet szerezni is :) -
Jimmyke #3957 Ilyeneket honnan szereznek?! [Neki is kell egy ] -
#3956 de csak az elsőt, nem?
megfogtál... -
Jimmyke #3955 Saját magad kell összerakni, ez Jedi Törvény! :) -
Jimmyke #3954 Azigen!!! :) -
#3953 link -
Jimmyke #3952 Linket!!! :) -
#3951 de minek szarozni....most lőttem:
Lightsabers on eBay
Find lightsabers at low prices. Shop for ... -
Jimmyke #3950 Az nem megy... Lighting rulz (dugi 220-as vezeték a ruhaujjban) :) -
#3949 mind trick és kész... -
Jimmyke #3948 Majd vigyázok :) -
Jimmyke #3947 Már látom lelki szemeim előtt: Lájtszébör Balance... Húúúúú. :) Holnap összerakom, mert az ősök nem nagyon örülnének ha nekiállnék most barkácsolni. :) -
#3946 de ha félrebillen kiskanállal szedhetlek össze!!!!44fjaz -
Jimmyke #3945 Nem rossz. Esetleg egy tükröt! Visszaveri a lencsébe, erősebb lesz :) -
#3944 a markolattól 1 m-re kifüggesztesz egy stoptáblát! -
Jimmyke #3943 A sima elég. Hogy lehetne korlátozni a fénycsóva hosszát? -
#3942 nadevárjál...ne legyen doublebladed? mer ha csak sima akkor 1m elég különben lenyesed a lábad -
Jimmyke #3941 Az ellenre célzok az a tuti :) Csak négyszögű nagyító van kéznél... Hány méter hosszú lesz a penge? :D -
#3940 akkor kell valami jófajta visor mer kicseszi a szemed!!!!4445345 -
Jimmyke #3939 Heh. :) Van UV minilámpa azt belerögzítem :D Fölcsapok Guardiannak, és a hamis pénzt is megkülömbözteti :D -
#3938 csak benzolban oldódó -
#3937 legjobb!
a nagyítóból szedd ki a lencsét, az a tuti! -
Jimmyke #3936 De ha van Instant Lájtszébör porod, adhatnél, 5 perc alatt kész :D -
Jimmyke #3935 Közben Töri Házidogát írok :) Egyenlőre kivitelezés. Egy kérdés: Plusszosdoboz megfelelő lenne, mint markolat és "ház"? :D -
#3934 desoká tart:) -
Jimmyke #3933 Neeem, dehogy :) Exar Kun ellen ment Jolee barátunk, de ezt haggyuk :)
Megyek összedobok egy Lájtszébört :D -
#3932 "egy cső ami fókuszálja a fényt"
akkor keskenyedne a nyaláb -
#3931 most lehet hogy én értem félre, de szted ezt a nevet én találtam ki? -
Jimmyke #3930 Szóval akkor: Egy kicsi de viszonylag erős zseblámba + egy cső ami fókuszálja a fényt, egy színes lencsét a végére, ezt bele egy hengerbe és lehet riogatni :) -
Jimmyke #3929 Tudom, írtad is alább. Az Exar-ra mondtam, hogy eredeti :) -
#3928 2 különböző végigjátszásból vannak a lightsaberek!
az 1. Exar Kun
a 2. Kyp Durron -
Jimmyke #3927 Eredeti név :) Mondjuk jobb mint a Darth Dávid (Darkos funkari az egyben :) ) :DDDDD