Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni, hogy mit kell csinálni akkor amikor a lakásom szét akar esni...(a gyors gombok után amikor kijön a jobb-bal nyil)...mindig elfúj a szél, ha gyorsan, ha lassan csinálom!Nem értem!
Köszi! Ramy
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nekem is ez a Indigo Prophecy volt meg, és már jó rég vártam hogy legyen magyarositás, most meg nem megy fel rá. A telepitésnél az ok gomb nem volt aktiv bárhova kattintottam.
Mellesleg a gamekapocs.hu azt irja hogy a fahrenheit az amerikai verzio az Indig<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>o Prophecy meg az europai. Lent meg forditva olvastam.
Vagy kell e hozzá patch vagy nem stb.
Elõre is közi ha valaki segitene <#zavart2>#zavart2>
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Igen, van akit ez szórakoztat.
Kamerakezelés meg teljesen olyan mint a külsõ nézetes játékok 80%-nak. A hibaüzenetes dologban meg a baj, az ön készülékében van.
Szeretni viszont tényleg nem kötelezõ, szóval nyomhatod rá az uninstalt.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És külön üdvözletem annak, aki a kamerakezelést tervezte, hajítófát sem ér az egész. Az is jópofa, hogy idõnként hibaüzenettel kidob az asztalra.
Valaki legyen kedves és adjon 1 linket a letöltéséhez. köszi!
*Posse*T.W.D*
ha esetleg nem sikerül, nem csüggedek.játszok a kotor2 - vel!
köszike.
ja, standard billentyûzetosztásban(értsd: nyilakkal, nem wasd!)
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Ha valakinek van ötlete az irjon! Köszi. <#confused>#confused>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
cicai: köszönjük hogy ezt megosztottad velünk. Egyébbként inkább interaktiv mozi, és ha találsz egyetlen egy olyan játékokkal foglalkozó oldalt, a világ bármely, de tényleg bármely pontjáról, ami lehúzza, akkor meghajolok elötted 😊 Szóval nem xar, max neked nem tetszik, és ez nem mindegy.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Van egy játék amivben nem tom mit kell csinálni.
Ez az a játék
Kéri hogy irjam be a nevem, és azután kilép
Na mit kell csinálni?<#help>#help><#help>#help>
Irjak de nem értem...😞
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
PS4 ID: Vordengo
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Gondolom azt nem kell magyaráznom, miért csak ehhez van magyarítás.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Azért remélem sirály lesz, mert már megjelenés óta itt porosodik a játék a polcomon, de még nem játszottam vele <#vigyor1>#vigyor1>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Tudna nekem küldeni valaki egy 100%-os mentést? Elõre is köszönöm.
Email: [email protected]