Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ráadásul a Indigo az cenzúrázott...
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy mit kell csinálni akkor amikor a lakásom szét akar esni...(a gyors gombok után amikor kijön a jobb-bal nyil)...mindig elfúj a szél, ha gyorsan, ha lassan csinálom!Nem értem!

Köszi! Ramy
Amiga
A Fahrenheit az európai verzió és szerencséd van, mert most újra lehet kapni. 3990 Ft.- a nagyobb üzletekben.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

tudnátok segiteni abban hogy most akkor pontosan melyik verziót szerezzem meg, vagy töltsem le hogy a magyarositás felmenjen rá?
Nekem is ez a Indigo Prophecy volt meg, és már jó rég vártam hogy legyen magyarositás, most meg nem megy fel rá. A telepitésnél az ok gomb nem volt aktiv bárhova kattintottam.
Mellesleg a gamekapocs.hu azt irja hogy a fahrenheit az amerikai verzio az Indig<#zavart2><#zavart2><#wow3><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>o Prophecy meg az europai. Lent meg forditva olvastam.
Vagy kell e hozzá patch vagy nem stb.
Elõre is közi ha valaki segitene <#zavart2>
Valakinek megy vistán a játék?
Én most tolom másodjára, ráadásul most magyarul. Nekem az egyedi játékmenet tetszik, nem jelent meg túl sok ehhez hasonló játék.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kmarha
minimális logika, sok ügyesség. Az igazi játék, ami kihivást jelent, legalábbis nekem. És hogy ezt még megfüszerezik egy csodálatos hangulattal és ötletességgel? Tökéletes. (bár tény, inkább interaktiv mozi ez sem mint játék)

Igen, van akit ez szórakoztat.

Kamerakezelés meg teljesen olyan mint a külsõ nézetes játékok 80%-nak. A hibaüzenetes dologban meg a baj, az ön készülékében van.

Szeretni viszont tényleg nem kötelezõ, szóval nyomhatod rá az uninstalt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Igaz.

PiszkosFred
Izlesek es pofonok...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Áruljátok már el, mit esztek ezen a "játékon". Valami fileokat kellene megtalálni az iratraktárban, közben a csaj lelki üdvére is ügyelni, elõtte meg valami könyvet keresgélni. Meg idõre gombokat nyomogatni, jó ritmusban. Tényleg van, akit ez szórakoztat?

És külön üdvözletem annak, aki a kamerakezelést tervezte, hajítófát sem ér az egész. Az is jópofa, hogy idõnként hibaüzenettel kidob az asztalra.

Kaszi46
Sziasztok, a magyarítók honlapja nem mûködik, így nem tudom letölteni a nyelvi file-t.
Valaki legyen kedves és adjon 1 linket a letöltéséhez. köszi!

*Posse*T.W.D*

nos sikeresen eljátszok minden akkordot a gitáron thehát sikerült

köszi szépen mindenki!
ha esetleg nem sikerül, nem csüggedek.játszok a kotor2 - vel!

Fido4life
a num billentyûzetekkel próbáld: szal 8 fel 2 le 4 balra 6 jobbra

Rage47
nyomogasd az iránygombokat. nagyon régen játszottam vele, de ez tûnik logikusnak
lehet hogy hülye a kérdésem, de egyszerûen nem tudok rájönni hogy hogyen lehet az akció billentyûzetkombinációkat használni.Ha valaki le tudná írni,azt hálám üldözi.Ha nem akkor a bogarak kitekerik a nyakamat.
köszike.
ja, standard billentyûzetosztásban(értsd: nyilakkal, nem wasd!)

tudtommal omikron 2t csinálják meg a fejlesztõk

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Nem tudja vki, hogy terveznek-e 2.rész?
ikegami
Én láttam, le is töltöttem. <#eljen>

gondolom már tudjátok, de azért mondom, hogy van magyarítás

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ikegami
Jaja. Köszi!
Mostmár keresgetek valami normális videókártyát.

Lord RZA a PUNK
Hát igen. Az a hiba üzenet egy teljesen egyértelmû válasz, hogy a videókártyának támogatnia kell a DirectX 9.0c-t. Sajna a te videókártyád nem támogatja és ezért nem is indítja el.

ikegami
Igen én is erre gondoltam.

Nemrég lett új gépem, és gondoltam, felrakom rá a Fahrenheitet. A baj csak az, hogy amint elindul a telepítés, rögtön le is áll, és közli, hogy nem lehetett installálni. A régi (a mostaninál sokkal szarabb) gépemen minden simán ment. Az egyetlen ok, amire gondolni tudok, az az, hogy a játék nem fut vistán. Valaki tudna segíteni?
Szerintem a videókari a bibi. Nem ismerem, de a 64MB sokat elárul róla. Meg fõleg, ha DX9-et kér, mert ezek szerint nem megy neked a karival mégsem.<#vigyor2>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

ikegami
Torrentrõl letöltötten van meg a játék. Feltelepítettem, daemon tools meg minden, és mikor eljött a nagy pillanat, hogy játszás, akkor egy kis hibaüzenetes megnyílt, hogy vagy szerezzem be a diretx 9.0c (elvileg ez van fönn a gépemen,de letöltöttem mégegyszer hátha mégsem) vagy szerezzek be egy jobb videókártyát. -> nekem S3 Savage 2000 van (64M😎, akkor lehet hogy ezt kéne kukába dobni? <#nemtudom> Mert a gépigény az elvileg megfelel a játéknak, amit a pc-dome -on olvastam.
Ha valakinek van ötlete az irjon! Köszi. <#confused>

Az is lehet, hogy nem elég a géped hozzá vagy kell egy frissebb driver.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Kmarha
fradi: vedd meg eredetiben, rossz verziót töltöttél le (vagy mindig a kilépés gombra kattintasz a névbeírás után)

cicai: köszönjük hogy ezt megosztottad velünk. Egyébbként inkább interaktiv mozi, és ha találsz egyetlen egy olyan játékokkal foglalkozó oldalt, a világ bármely, de tényleg bármely pontjáról, ami lehúzza, akkor meghajolok elötted 😊 Szóval nem xar, max neked nem tetszik, és ez nem mindegy.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kérem valaki válaszoljon
cicai
Nagy xar 1 játék, 3percig bírtam

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Hi

Van egy játék amivben nem tom mit kell csinálni.
Ez az a játék
Kéri hogy irjam be a nevem, és azután kilép
Na mit kell csinálni?<#help><#help>
Kmarha
bal oldald, a legfelsõ szint, sarok, a fehérrel jelzett könyveknél katt, és kész is. De egyeltalán nem szükséges megcsinálni.

Fido4life
én azt a feladatot lesz@rtam kimentem a könyvtárból..

Sziasztok, vki tudna segíteni, a feka sráccal vagyok a könyvátrba és vmi könyvet kéne megtalálnom, de sehol nem találom...
Srácok!Help!Hogy kell rárakni az 1.1es patchet a gaméra (Reloaded verzió)?
Irjak de nem értem...😞
Evin
Boltira lett készítve, szóval azon garantált, hogy megy.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Teljesen mind1 hogy melyik verzioval próbálom. Az egyiknél alapból nem telepít. Az is mind1 milyen patch-et rakok fel. Szal nem értem. Félek ha a bolti lenne meg az se menne. 😞

PS4 ID: Vordengo

Kmarha
multilang patchet is probáld felrakni hátha. HA nem, akkor "vegyél" egy másik verziót. Nálam a koleszos gépen semmi gond nincsen.

Hmm, de vajon akkor mi lehet? A patch az nem számít, mert kipróbáltam patchelven is meg az nélkül is. Akkor nem értem miért nem jó.

nagykispeter
Pedig jó hozzá,valami Nállad nem stimmel

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Sajnos, egyik Reloaded-es verzio-hoz se jó a magyarosítás. Kipróbáltam mind2nél, de az egyiknél a játékot se ismeri fel a másiknál meg kiírja hogy nem tudja beírni a .dat-ba a szövegfájlokat. Úgyhogy csak eredetivel megy. Gondoltam szólok.

Evin
Az Indigo Prophecy-t amerikában adták ki, nálunk Fahrenheit néven jött ki.
Gondolom azt nem kell magyaráznom, miért csak ehhez van magyarítás.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Szerezd meg a másikat, megéri.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Fido4life
az amúgy is szar verzió, mivel cenzúrázott ^^

Kmarha
mert a magyaritás a Fahrenheitre és nem az Indigo Prophecyre készült. Ez két különbözõ verzió

hello! nekem Indigo Prophecy néven van meg és a magyarosítást nem engedi felrakn! miért lehet ez?

Most szedtem le a béta magyarítást 485k, telepítés 15-25 perc <#wilting>

Azért remélem sirály lesz, mert már megjelenés óta itt porosodik a játék a polcomon, de még nem játszottam vele <#vigyor1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kmarha
No, akit érdekel, az lassan kezdje el nézegetni a http://www.magyaritasok.hu-t.. nemsoká (elvileg ma) fent is lesz a majdnem teljesen kész magyarítás! 😄

email javítva:

[email protected]

az L kimaradt <#crazya>
Sziasztok!

Tudna nekem küldeni valaki egy 100%-os mentést? Elõre is köszönöm.

Email: [email protected]