2159
  • Ryder7
    géphiba. keress patcht.
  • Toroco
    Hali!
    Kérnék némi helpet. Most akartam kipróbálni ezt a játékot, de nem indul. Létrehozom a profilt, és amikor betölteném kilép, egy olyan üzenettel, hogy az exe fájl hibát csinált, ezért leállt. Próbáltam több cracket, minigame imaget, de sehogy sem jó. Van valami ötlete valakinek?
  • Ryder7
    Én is itt tartok. bocsi nem tudok segiteni.
  • Exterior
    Sziasztok! Remélem valaki még olvassa a forumot. En ott akadtam el amikor a gyerekekkel ki kell jutni. Meg is van rajzolva a térképen az útvonal hogy merre kell menni. Az első pontig el is jutok amikor jön egy őr és be kell bujni a jeep mögé. Utána át kell szaladni elkerülve az őrt, meg a lámpákat. Sehol egy őr se de valahogy mindig elkapnak.és a fényeket is kierülöm, nem értem. Már kezdem azt hinni hogy bugos.
    Ha nem megy mentés is jó lenne, vagy mondjátok hogy nektek nem volt itt gond? előpre is köszi a helpet
  • Ryder7
    Kösz.
  • Fido4life
    a harmadik emeleten, a fehéren világot polcnál van az a könyv ami a tatának kell..
  • Ryder7
    Valaki tud adni akkor nekem pár tippet a könyvtáras résznél?

Amúgy nekem a bogarak egyből mentek, de 1X mintha elrontottam volna.
  • Fido4life
    Szerintem az egészjátékot telibeb*szták ezzel ritmusjátékkal..
  • zsotesz
    Én nekifogtam legnehezebb fokozaton, és ott sem volt vészes.
  • Qwerty4
    Elég rosszul tetted, hogy törölted.
    Hozzá lehet szokni ezekhez a részekhez, nagyon jó móka.
    Egyébként én is nagyon kiiakadtam anno a bogaras résznél, de ez a játék velejárója, kell alkalmazkodni hozzá...
  • Kmarha
    mondjuk abban a részben van egy ici-pici csel :D Valamelyik részében, elején-végén-közepén (régen volt) pont azt kell csinálni, hogy elrontod. Mert ha elrontod, akkor a főhős nem láttja meg a bogarakat. Ha megláttja, akkor meg bizony életerőt veszt :D

Agyafúrtak ám a készítők, kösd fel a gatyát hogy ilyen apróság is feltünjön! ;)
  • wesker24
    Én is felraktam a játékot de annyira felhuztam magam hogy fogtam aztán le is töröltem a francba az egészet !!

A bogaras rész támadásnál elborult az agyam mert sosem sikerült mert ha nem próbáltam meg 30x-szor akkor egyszer se sosem sikerült olyan gyorsan leütni a billentyűket ahogy kellett volna meg aztán ugyis csak 3 életem volt !!

Mindig a poroltó elötti bogárnál halok mert az már túl gyors volt !!

Lehet hogy vagyok de akkor se érdekel !!
  • Ryder7
    Üdv mindenkinek.
    Ma felnyomtam a Fahrenheitet és amikor Taylor-al a könyvkeresésnél elakadtam. Valaki meg tudná mondani, hogy hol van az a könyv?
  • Requiem88
    értem... köszi
  • Kmarha
    de, szerezz be egy másik verziót, más helyről. Jobb ötlet sajna nincs, ezt a hibaüzenetet még nem láttam
  • Requiem88
    senkinek nincs ötlete? :(
  • Requiem88
    sziasztok
    most raktam fel a Fahrenheit-ot haverom gépére, sajnos indítás és az enter lenyomása után ezt a villódzó ablakot kapjuk:

valaki ismeri a gyógymódot a problémánkra? A játék sajnos tört :/
  • Fido4life
    Hát nem tudom.
    Elején nekem is iszonyatosan bejött, komor, kissé depis hangulatával, gyönyörű zenéjével és az elején még a storytól is sokat vártam el. Ám amikor már átmentek az xakták 75749-es részébe megfűszerezve egy kis mátrix-al, nem is beszélve a végén történő teljesen érthetetlen románcot, hát sikeresen felborította elöttem azt a "játék"ról alkotott képet, amit még az elején mertem megtenni.
  • ffxi
    Na majd én is nekiállok az ünnepeken.
  • Qwerty4
    Véleményem:

"Na végre!Megtaláltam azt a játékot/hangulatot amire már rég vártam és ez nem más, mint a Fahrenheit.
    Utoljára ilyen mértékben a Condemned, Call of Juarez nyűgözött le több mint egy éve.Közben is volt még pár olyan játék,ami nagyon megfogott, például Resident Evil 4, Jericho.De mégsem ilyen magas szinten.Csak arra számítottam, hogy most év végéig játszhatok vele, közben meg pár nap is elég volt.Szóval, azt gondoltam, hogy sokkal hosszabb...

Negatívumok:
    -rövid (csak 2 nap volt a végigjátszása)
    -a credits közben az a rock szám nem nagyon illett a befejezéshez (szőrszálhasogatás)

Pozitívumok:
    -már a telepítésnél előrukkoltak valami újjal, egy kvíz fogadott, elszórakozgattam vele míg feltelepedett a játék, bár csak 5 helyes választ sikerült kihozni belőle
    -filmszerű játékmenet (nem hiába nevezik movie-nak), sok video van
    -a történetet több szemszögből élhetjük át (gyilkos, nyomozók)
    -a sztori elsőosztályú
    -menü (hangulatos)
    -QTE, azaz gyors gombnyomogatós részek (itt már zongorázni kellett a billentyűzeten, miután hozzászoktam élvezet volt)
    -az irányítás, elsőre egy kicsit gáz, de miután megszoktam inkább tetszett
    -az egész játék atmoszférája varázslatos, jól sikerült megteremteni a fagyos téli/apokaliptikus hangulatot
    -időtálló grafika, jó designmunka (én nagyon csípem ezt a 2004-2005-re jellemző látványvilágot, kellemes, egyszerű, szóval jó nézni)
    -karakterek/hangulatuk (a 3 főszereplő, de a többi is)
    -háromféle befejezés (az én esetemben a Cyborg győzött, mert a végén nem voltam elég kitartó)
    -hangok, filmzenék (sztem nyugodtan mondhatom ezt is)
    -100%-g lekötött, nem voltak unalmas pillanatai
    -nem jellemzők a bugok

Az év legnagyobb játékélménye volt, természetesen.Megérdemel egy nagy százalékot.

Értékelés:97%"
  • Qwerty4
    Fahrenheit kivégezve!
    Fantasztikus, lenyűgöző volt, egyenlőre ennyi.
    Majd írok egy kisebb terjedelmű véleményt is a holnap folyamán...
  • Qwerty4
    Megoldva!
  • Qwerty4
    Hello.

Most rámférne egy kis segítség!
    Amiután az orákulummal harcoltam és hirtelen a ház falára kerülök.Na azt, hogy a francba kell megcsinálni?Én nem tudom, mindig leestem.Meddig kell nyomjam azt a nyomorult bal-jobb gombot?
    Kezdek kiakadni, már vagy 10x eljutottam odáig s mindig lezuhanok félútnál.
  • toarpad
    Meg van oldva . De sajnos most én el akadtam . Ott tartok hogy Lucas el ment a temetőbe ahol a szülei sírjához vitt egy virágot majd a kép vált és 5 gyere van a képen : Lucas , Markus , és még 3 másik . Markus és a 3-om másik bújócskázzni mentek a 4-es Hangárba . Lucas megérzi hogy ki fog gyülladni a Hangár ezért oda akar menni . Na itt akadok el . Amikor az elején át mászok a kerítésen akkor minden rendben de a másik kapunál az őr észre vesz és akkor kedzhetem előröl . Nem tudjátok hogy hogyan kell megcsinláni ?
  • zsotesz
    Hát pont az a baj, hogy patchelte. Ahhoz 1.1 crack kell. Egyébként ott van a gamecopy-n az 1.1 crack is, még trénerek is. Nem tudom miért nem találtátok. Ha a keresőbe beírod, hogy fahrenheit akkor az első linkre ki fogja adni, aztán lehet válogatni.
  • toarpad
    De nem az a gond . Hanem az hogy amimkor el akarja indítani ezt írja ki : Please insert original DVD of Fahrenheit .

Ezt szerintem azért írja ki mert nincs Crack-elve . De Crack az nem volt benne a letöltött játékban .
  • zsotesz
    Fölösleges patch-elni, én anno az alapot vittem végig, nem volt vele semmi gond.
  • toarpad
    Császtok . A haveromnak megit van egy kis baja . Na szóval letöltötte a játékot ( amiért nagyon dühös vagyok ) majd feltelepítette és feltette az 1.1-es Patch-ok . Majd amikor el akarja indítani ezt írja ki a gép :

Please insert original DVD of Fahrenheit .

Nem tudjátok hogy ez miért van ? Mert ahogy elöbb kértem Crack-et azon az oldalon ahol zsotesz megadta a honlap címét nincs rajta . Nem tudjátok hogy mi lehet a gond ?
  • zsotesz
    Itt van mindenhez:
    www.gamecopyworld.com
  • toarpad
    Ha tudtok kérlek benneteket minnél hamarabb válaszoljatok . Köszi :)
  • toarpad
    Császtok . Egy haverom akinek nincsen netje kér Fahrenhite Crack-et tudnátok a haveromnak szerezni egyet ? Nem nekem kell mégegyszer mondom .
  • gezsu
    Igen,easy-n.De tegnap még1x nekiugrottam és elsőre sikerült is ,aztán végigvittem a maradék 5 percet ..:-)
    Tényleg a technikámmal volt a baj,amikor figyelmeztetett hogy nyomkodásos rész jön és villogott az ikon,akkor mindig megvártam a következő ikont,tehát a kezdést és akkor kezdtem el nyomkodni a nyilakat , de akkor már késő volt és nem ment fel eléggé.Tehát,ha valakinek ugyanez a problémája,akkor próbálja meg már a figyelmeztetéstől vadul nyomkodni a billentyűzetet és akkor fog sikerülni!
  • Fido4life
    easyn ?
  • gezsu
    Kész.Elborult az agyam, feladom..
    2 órája püfölöm ezt a nyamvadt billentyűzetet és mindig meghalok.
    Valaki segítsen gyorsan!Köszi.
  • gezsu
    Szia!
    Köszi a gyors választ,azóta is a pályát próbálgatom túlélni,de nem sikerült századszorra sem .:-((
    Igen,valszeg a technikámmal van a baj.Én is tudom ám,hogyan kell vele játszani( gyorsan jobb nyíl,bal nyíl,stb..) hiszen eljutottam idáig:-)
    Ez a pálya valahogy nem megy.A mentést azt megköszönöm,mert ezt máshogy nem tudom megcsinálni úgynéz ki...:-((
  • The Protector
    de ha kell szerzek neked 100%os mentést.Csak akkor privibe jelezz.
  • The Protector
    nem lehet h a tehnikáddal van a baj.én sosem bactam el az ijen részeket.Mindíg sikerült.Egyszer jobb majd bal majd jobb majd bal nyilat kell gyorsan nyomkodni.ennyi.
  • gezsu
    Sziasztok!
    Zsír a játék,de a fene egye meg a háztetős verekedést..:-(
    1xűN nem bírok a kislánnyal átugrani a tetőn!És csak 2 életem maradt,amit pikk-pakk elveszítek és kezdhetem teljesen elölről a verekedést.Már 25x-e próbáltam ,de az ujjaim lekoptak és idegileg kivagyok..nem bírom végigcsinálni mégegyszer asszem itt hagyom abba a játékot mert kezd unalmas lenni...Nem tudtok vmi csalást,vagy ilyesmit hogy végre ne a földön landoljak??Már lazára vettem a beállítást is,de nem tom a csíkot maxon tartani.Help me plíz!:-)Köce!
  • zsotesz
    Attól függ, hogy ki áldozza fel a kislányt, a cyborg vagy mi, te vagy az oracle vagy ki (a csuklyás).
  • bullterrier
    Nem eredeti,de Én nem is szoktam venni eredetit.Eddig nem volt gond egyikkel sem,ilyen elindulás szempontból.