Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Fahrenheit kivégezve!
Fantasztikus, lenyûgözõ volt, egyenlõre ennyi.
Majd írok egy kisebb terjedelmû véleményt is a holnap folyamán... <#vigyor>

Qwerty4

Qwerty4
Megoldva!

Qwerty4

Qwerty4
Hello.

Most rámférne egy kis segítség!
Amiután az orákulummal harcoltam és hirtelen a ház falára kerülök.Na azt, hogy a francba kell megcsinálni?Én nem tudom, mindig leestem.Meddig kell nyomjam azt a nyomorult bal-jobb gombot?
Kezdek kiakadni, már vagy 10x eljutottam odáig s mindig lezuhanok félútnál.

Qwerty4

Meg van oldva . De sajnos most én el akadtam . Ott tartok hogy Lucas el ment a temetõbe ahol a szülei sírjához vitt egy virágot majd a kép vált és 5 gyere van a képen : Lucas , Markus , és még 3 másik . Markus és a 3-om másik bújócskázzni mentek a 4-es Hangárba . Lucas megérzi hogy ki fog gyülladni a Hangár ezért oda akar menni . Na itt akadok el . Amikor az elején át mászok a kerítésen akkor minden rendben de a másik kapunál az õr észre vesz és akkor kedzhetem elõröl . Nem tudjátok hogy hogyan kell megcsinláni ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Hát pont az a baj, hogy patchelte. Ahhoz 1.1 crack kell. Egyébként ott van a gamecopy-n az 1.1 crack is, még trénerek is. Nem tudom miért nem találtátok. Ha a keresõbe beírod, hogy fahrenheit akkor az elsõ linkre ki fogja adni, aztán lehet válogatni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

De nem az a gond . Hanem az hogy amimkor el akarja indítani ezt írja ki : Please insert original DVD of Fahrenheit .

Ezt szerintem azért írja ki mert nincs Crack-elve . De Crack az nem volt benne a letöltött játékban .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Fölösleges patch-elni, én anno az alapot vittem végig, nem volt vele semmi gond.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Császtok . A haveromnak megit van egy kis baja . Na szóval letöltötte a játékot ( amiért nagyon dühös vagyok ) majd feltelepítette és feltette az 1.1-es Patch-ok . Majd amikor el akarja indítani ezt írja ki a gép :

Please insert original DVD of Fahrenheit .

Nem tudjátok hogy ez miért van ? Mert ahogy elöbb kértem Crack-et azon az oldalon ahol zsotesz megadta a honlap címét nincs rajta . Nem tudjátok hogy mi lehet a gond ?

Itt van mindenhez:
www.gamecopyworld.com

Ha tudtok kérlek benneteket minnél hamarabb válaszoljatok . Köszi 😊

Császtok . Egy haverom akinek nincsen netje kér Fahrenhite Crack-et tudnátok a haveromnak szerezni egyet ? Nem nekem kell mégegyszer mondom .

Igen,easy-n.De tegnap még1x nekiugrottam és elsõre sikerült is ,aztán végigvittem a maradék 5 percet ..:-)
Tényleg a technikámmal volt a baj,amikor figyelmeztetett hogy nyomkodásos rész jön és villogott az ikon,akkor mindig megvártam a következõ ikont,tehát a kezdést és akkor kezdtem el nyomkodni a nyilakat , de akkor már késõ volt és nem ment fel eléggé.Tehát,ha valakinek ugyanez a problémája,akkor próbálja meg már a figyelmeztetéstõl vadul nyomkodni a billentyûzetet és akkor fog sikerülni!
Fido4life
easyn ?

Kész.Elborult az agyam, feladom..
2 órája püfölöm ezt a nyamvadt billentyûzetet és mindig meghalok.
Valaki segítsen gyorsan!Köszi.
Szia!
Köszi a gyors választ,azóta is a pályát próbálgatom túlélni,de nem sikerült századszorra sem .:-((
Igen,valszeg a technikámmal van a baj.Én is tudom ám,hogyan kell vele játszani( gyorsan jobb nyíl,bal nyíl,stb..) hiszen eljutottam idáig:-)
Ez a pálya valahogy nem megy.A mentést azt megköszönöm,mert ezt máshogy nem tudom megcsinálni úgynéz ki...:-((
The Protector
de ha kell szerzek neked 100%os mentést.Csak akkor privibe jelezz.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
nem lehet h a tehnikáddal van a baj.én sosem bactam el az ijen részeket.Mindíg sikerült.Egyszer jobb majd bal majd jobb majd bal nyilat kell gyorsan nyomkodni.ennyi.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok!
Zsír a játék,de a fene egye meg a háztetõs verekedést..:-(
1xûN nem bírok a kislánnyal átugrani a tetõn!És csak 2 életem maradt,amit pikk-pakk elveszítek és kezdhetem teljesen elölrõl a verekedést.Már 25x-e próbáltam ,de az ujjaim lekoptak és idegileg kivagyok..nem bírom végigcsinálni mégegyszer asszem itt hagyom abba a játékot mert kezd unalmas lenni...Nem tudtok vmi csalást,vagy ilyesmit hogy végre ne a földön landoljak??Már lazára vettem a beállítást is,de nem tom a csíkot maxon tartani.Help me plíz!:-)Köce!
Attól függ, hogy ki áldozza fel a kislányt, a cyborg vagy mi, te vagy az oracle vagy ki (a csuklyás).

Nem eredeti,de Én nem is szoktam venni eredetit.Eddig nem volt gond egyikkel sem,ilyen elindulás szempontból.
Eredeti vagy nem a játék?

Más kérdés: olvastam, hogy 3 befejezése létezik a játéknak. Nos, minek függvényében változik az, hogy melyik befejezést kapjuk? Vagy a végén ki lehet választani a nekünk szimpatikusat?

Hello.Elindul a játék,de mikor be kell írnom a login-t,vagy ha nem írom be mindegy.De ha tovább mennék hogy elinduljön a game,fahrenheit.exe hiba jelenik meg.Eddig minden játék elindult.CSak ha valami demo játékot töltök le akkor szokta ezt csinálni némelyiknél.Valaki tud valamit mondani erre,vagy uninstall legyen? 😄
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez az autosave hogy mûködik? Minden loading-nél ment egyet? (Szar kérdés, tom, de csak 50 ft-os)
Amúgy ez a játék számomra a kedvenc, ilyen magával ragadó játékkal nem nagyon találkoztam még, és tényleg inkább film mint játék.

Lunki88
Nem nehéz az egyáltalán, csak olyan irányba húzd az egeret ahogy mutatja és egyszer sem fogsz leesni. 😊
AntiHero
pfffffffffffffff

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kmarha
biztos sokkal sokkal izgalmasabb lenne egy egyszerü fel és le gombbal végignyomni ja..

<#falbav>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

JackDaniels
A geciért kell egy ilyen frankó játékot agyonbaszni ilyen szar irányítással. Aki ezt kitalálta, nyugodtan megbaxhatná az édesannyát. A kerítésen meg máshol átmászások az idegbajt hozzák az emberre.

\"Never say never!\" W Churchill

Lunki88
Tárgytalan, már megoldottam.
Lunki88
Sziasztok! Van itt olyan akinek megy 64bites xp-n? Mert nálam már a telepítõnél kilép. :S
úgy volt hogy trilógia lesz de semmi hír egyelõre 😞(

Soldiers
Hát én most vittem végig kurva jó a történet 2 nem lesz ?<#vigyor4>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Hello! Én nagyon örülök, hogy ráleltem erre a játékra, de még nem játszottam vele. Kipróbáltam a demot, de az tényeleg nagyon kevés. Nagyon tetszik az egész és már mindenhol néztem, de nem tudom honnan lehet letölteni (lehetõleg ingyen), bár nem tudom hogy lehetséges-e. Nem tud valaki egy címet ahonnan meg lehet szerezni?? Nagyon örülnék neki! Elõre is köszönöm!
A könyvtárban mit kell csinálni a néger ürgével?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Emlékezz vissza az animációra amikor bement merre fordult, ugyanúgy kell kijönni. Én is így csináltam meg.

hY! kÉRDÉS! Carlaval járok a diliházban és nem tok kijutni. Segitétek!? Milyen féle örültek mellett kell elmennem meg merre egyáltalán? WElöre is kösz!
Ha el tudod indítani a játékot a pl. a játék könyvtárában lévõ exe-vel akkor ne is foglalkozz vele. Legalább is engem nem zavarna 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Prince23
Már mint akarom írni: ez baj?

Prince23
Hi!
Újra feltelepítettem... de mikor újraindítottam, eltünt a fahrenheit ikonja az asztalról és helyette olyan ikon jelent meg mikor a deamonnal szoktuk megnyítni azt az ikonokat...
Vajon ez a baj??

uuh WOW van már magyarosítás hozzá,nagyon frankó akkor fel is pakolom újra.Azóta se volt olyan játék ami olyan élményt nyújtott volna mint ez.
Most hátha kicsit többet fogok megtudni belölle<#smile>
Kmarha
talán csináld végig a gyakorlást, mielött nekiállnál játszani. Tudod, azért van, hogy bemutassa, hogyan lehet a játékkal játszani.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Prince23
Helló!
Kérdeznék valamit:
Melyik az interakció/használ gomb?????? (opciókban néztem, nincs ilyen beállítás) Akkor meg h a fenébe menjek ki a mosdóból?

maxon kell tartani

sziasztok!
segítene vki!? ott tartok amikor Lucast a lakása kapujánál körbeveszik a zsaruk, a helikopteres részig minden redben ám a végén mindig lezuhan.Mi a cél,h a "csík" közepén tartsam a csúszkát v a maxon? Már mindenhogy próbáltam,de mindig lezuhan.
Vki segítsen mer már a billentyûzetem kurzornyilai kezdik bánni <#wow3>

A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

AtiRadish
K, semmi megoldottam.

AtiRadish
Yo
olyan problemam lenne h. pc-n elkezdtem jatszani a jatekot (mert mar korabban xboxon vegigtoltam) es a konyvtaros resznel elakadtam. Pontosabban tudom h. mit kell csinalni mert mar xboxon meg volt, de Pc-n az istennek nem akarja h. megtalaljam a konyvet, a neger nyomozoval. Leirnatok a lepeseit pontosan h. h. kell? A vegigjatszasban is megneztem es elvileg ugyanugy kene ahogy a konzolokon.

Kmarha
nem birom felfogni hogy lehet az irányitáson elakadni?

mindig azt az irányt nyomd le ami felvillan.

viktroo
Sziasztok! Tegnap kezdtem a játékot, és máris elakadtam... hogy kell elugrálni az undorító férgek elõl Lucas munkahelyén??

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

Jaffa 2843
1. Copy the whole dvd to a directory on your harddrives
2. Download an msi-editor, for example Orca
3. Edit the msi with orca
4. Search for "Dx", "DirectX" and "Drv" and remove ALL lines found by orca
5. Remove the table LaunchConditions, because it prohibites starting the installation under Vista
6. Save the new .msi and quit orca.
7. Now you have to do one thing more, and i don't know if i can post it here. In Germany, where i come from, it is disallowed, so i don't write it here, too.
Hint: We have removed the check in the installer for the "DrvSetup" and "DrvSetup_x64". When you know for what the files stand for, i think you propably know what you have to do next.
And for all of you: Here is the msi file for Fahrenheit, if you have Indigo Prophecy try the steps described upside.
http://www.zerowaitingtime.com/21759-download-Fahrenheit_Installer.7z
(you need 7zip or an actual version of WinRar 3.6 to extract the file)

még nem próbáltam ki de másoknak müködött vista alatt

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
nekem se települ vistán a game..
ha találok valamit megirom

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU