Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fantasztikus, lenyûgözõ volt, egyenlõre ennyi.
Majd írok egy kisebb terjedelmû véleményt is a holnap folyamán... <#vigyor>#vigyor>
Qwerty4
Most rámférne egy kis segítség!
Amiután az orákulummal harcoltam és hirtelen a ház falára kerülök.Na azt, hogy a francba kell megcsinálni?Én nem tudom, mindig leestem.Meddig kell nyomjam azt a nyomorult bal-jobb gombot?
Kezdek kiakadni, már vagy 10x eljutottam odáig s mindig lezuhanok félútnál.
Qwerty4
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ezt szerintem azért írja ki mert nincs Crack-elve . De Crack az nem volt benne a letöltött játékban .
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Please insert original DVD of Fahrenheit .
Nem tudjátok hogy ez miért van ? Mert ahogy elöbb kértem Crack-et azon az oldalon ahol zsotesz megadta a honlap címét nincs rajta . Nem tudjátok hogy mi lehet a gond ?
www.gamecopyworld.com
Tényleg a technikámmal volt a baj,amikor figyelmeztetett hogy nyomkodásos rész jön és villogott az ikon,akkor mindig megvártam a következõ ikont,tehát a kezdést és akkor kezdtem el nyomkodni a nyilakat , de akkor már késõ volt és nem ment fel eléggé.Tehát,ha valakinek ugyanez a problémája,akkor próbálja meg már a figyelmeztetéstõl vadul nyomkodni a billentyûzetet és akkor fog sikerülni!
2 órája püfölöm ezt a nyamvadt billentyûzetet és mindig meghalok.
Valaki segítsen gyorsan!Köszi.
Köszi a gyors választ,azóta is a pályát próbálgatom túlélni,de nem sikerült századszorra sem .:-((
Igen,valszeg a technikámmal van a baj.Én is tudom ám,hogyan kell vele játszani( gyorsan jobb nyíl,bal nyíl,stb..) hiszen eljutottam idáig:-)
Ez a pálya valahogy nem megy.A mentést azt megköszönöm,mert ezt máshogy nem tudom megcsinálni úgynéz ki...:-((
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Zsír a játék,de a fene egye meg a háztetõs verekedést..:-(
1xûN nem bírok a kislánnyal átugrani a tetõn!És csak 2 életem maradt,amit pikk-pakk elveszítek és kezdhetem teljesen elölrõl a verekedést.Már 25x-e próbáltam ,de az ujjaim lekoptak és idegileg kivagyok..nem bírom végigcsinálni mégegyszer asszem itt hagyom abba a játékot mert kezd unalmas lenni...Nem tudtok vmi csalást,vagy ilyesmit hogy végre ne a földön landoljak??Már lazára vettem a beállítást is,de nem tom a csíkot maxon tartani.Help me plíz!:-)Köce!
Más kérdés: olvastam, hogy 3 befejezése létezik a játéknak. Nos, minek függvényében változik az, hogy melyik befejezést kapjuk? Vagy a végén ki lehet választani a nekünk szimpatikusat?
Amúgy ez a játék számomra a kedvenc, ilyen magával ragadó játékkal nem nagyon találkoztam még, és tényleg inkább film mint játék.
<#falbav>#falbav>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"Never say never!\" W Churchill
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Újra feltelepítettem... de mikor újraindítottam, eltünt a fahrenheit ikonja az asztalról és helyette olyan ikon jelent meg mikor a deamonnal szoktuk megnyítni azt az ikonokat...
Vajon ez a baj??
Most hátha kicsit többet fogok megtudni belölle<#smile>#smile>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kérdeznék valamit:
Melyik az interakció/használ gomb?????? (opciókban néztem, nincs ilyen beállítás) Akkor meg h a fenébe menjek ki a mosdóból?
segítene vki!? ott tartok amikor Lucast a lakása kapujánál körbeveszik a zsaruk, a helikopteres részig minden redben ám a végén mindig lezuhan.Mi a cél,h a "csík" közepén tartsam a csúszkát v a maxon? Már mindenhogy próbáltam,de mindig lezuhan.
Vki segítsen mer már a billentyûzetem kurzornyilai kezdik bánni <#wow3>#wow3>
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
olyan problemam lenne h. pc-n elkezdtem jatszani a jatekot (mert mar korabban xboxon vegigtoltam) es a konyvtaros resznel elakadtam. Pontosabban tudom h. mit kell csinalni mert mar xboxon meg volt, de Pc-n az istennek nem akarja h. megtalaljam a konyvet, a neger nyomozoval. Leirnatok a lepeseit pontosan h. h. kell? A vegigjatszasban is megneztem es elvileg ugyanugy kene ahogy a konzolokon.
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
2. Download an msi-editor, for example Orca
3. Edit the msi with orca
4. Search for "Dx", "DirectX" and "Drv" and remove ALL lines found by orca
5. Remove the table LaunchConditions, because it prohibites starting the installation under Vista
6. Save the new .msi and quit orca.
7. Now you have to do one thing more, and i don't know if i can post it here. In Germany, where i come from, it is disallowed, so i don't write it here, too.
Hint: We have removed the check in the installer for the "DrvSetup" and "DrvSetup_x64". When you know for what the files stand for, i think you propably know what you have to do next.
And for all of you: Here is the msi file for Fahrenheit, if you have Indigo Prophecy try the steps described upside.
http://www.zerowaitingtime.com/21759-download-Fahrenheit_Installer.7z
(you need 7zip or an actual version of WinRar 3.6 to extract the file)
még nem próbáltam ki de másoknak müködött vista alatt
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU