2159
  • DarkSector
    Valszeg te más játékkal játszottál mert akkor tudnád, hogy ez nem ilyen egyszerű ahhogy elmontad.
  • totyak
    Én annál a résznél lejjebb vettem a felbontást egész alacsonyra és rögtön sikerült. Nem tudom, hogy az miben befolyásolja, de nekem bejött. Sok szerencsét.
  • Qwerty4
    Pedig meg lehet tanulni könnyen ezt a gyorsnyomogatós részt.Mintha zongoráznál, érzékkel és nyugodtsággal kell nyomogatni és nem lesz baj.Ha elkapod a ritmusát akkor tovább jutsz.De nagyon kell figyelni a képernyőt is közben.
    Én nagyon bírtam ezeket a részeket.Persze nekem se ment elsőre mindegyik, de hát ilyen ez...
  • wesker24
    Amugy én is ott hagytam abba a játékot !! Annál a zöld bogaras résznél !!Mert elkapott a méreg mikor 20-adszor haltam meg !! És nekem is easy-n volt !! Hacsak nincs valakinek mentése a 7 fejezettől akkor talán majd újra elöveszem de addig nem !!
  • DarkSector
    easy-n van ez nem azért nem megy...semmi köze a nehézséghez.
  • MerlinW
    Állítsd easy-re a játékot. Úgyis csak az ügyességi részek nehézségét állítja.
  • DarkSector
    Mást is?????
    Egyszerre csak egy irányba lehet nyomni az egeret.
  • Bence94
    pont egy-két órával ezelőtt voltam itt elején nehéznek tűnt de meglehet csinálni nem baj ha véletlenült mást is lenyomsz.
  • DarkSector
    Gyerekek.
    Tele a faszom a zöld bogarakkal az irodában bármennyire pontossan csinálom az irányokat soha nem tudok eljutni a végéig. a közepén, meg a végén mindig van egy amit hibásnak jelez, holott hangyafasznyira pontossan nyomtam amit kell!!!!!!!!!!!!!!!

Valaki segítsen.
  • Evin
    Én mondjuk első menetben elhasaltam az elugrós dolgoknál (nyíl+szám), aztán mondták, hogy tréning nem ártana. Utána nem volt ilyen jellegű gondom.
  • Ryder7
    Én nem csináltam meg. aztán mégis beljöttem.
  • ffxi
    Ugye az a fránya training? :)
  • Evin
    A nyilakkal mozogsz, az egérrel pedig végre kell hajtani azt a mozgást, amit FENT, a feladat elvégzéséhez szükséges.
    Röviden, a kék sávon kell végighúzni a fehér pontot az egérrel.
  • Kmarha
    nem hiába van kitalálva az elején a gyakorlás!
  • DarkSector
    Lehet hogy hülye vagyok, de a mozgáson kívül semmit nem tudok csinálni.
    Lehet itt más gombot is használni, pl tárgyak felvéte/használatára?
  • ZsZso
    Tényleg rég játszottam köszi szépen, hogy helyretettétek a butaságom :).
  • Evin
    Amelyik felvillan. Bal oldali a nyilakra vonatkozik, jobb oldali a számokra. Csak azt kell megnyomni, amelyik világít, de azt egyszerre.
  • csinkin
    Akkor itt a probléma!
    Én azt hittem hogy opcionális a választás, tehát vagy a
    bal nyilat nyomod vagy a (4)-es num. billentyűt.
    Tehát akkor egyszerre kell a kettőt ?!

Köszönöm!
  • Evin
    Ugye 2 négyoldaló jel jelenik meg. A bal a nyilakra vonatkozik, a jobb, meg a billenytűzet jobb oldali számain levő nyilakra(2,4,6,8). Amelyik szín felvillan azt kell nyomni. Nem feltétlenül lesz gyanaz bal oldalt és jobb oldalt. Ha így is jó gombokat nyomsz meg, esetleges probléma lehet egy Gamepad, Joystick, ha be van dugva.

urbijoe
    A nyilakkal kell menni. De ha megcsinálod a tréninget, mindennek egyértelműnek kell lennie.
  • ZsZso
    Rég játszottam, de asszem a WASD + nyilakkal kell ilyen esetben játszani. (persze ezeket a gombokat átállíthatod a beállításokban)
  • urbijoe
    az elején hogy kell kijönni a mosdobol?
  • csinkin
    Nekem mindjárt az oktató résznél gondom támadt!
    Amikor el kellene ugrani az autó elől és jelzi
    hogy a bal nyilat nyomjam meg no ekkor bármilyen
    gyorsan is nyomom a gombot mindíg elüt az autó.
    Már próbáltam úgy is hogy nyomva tartom, vagy
    amikor felvillan akkor elkezdtem gyorsan nyomogatni
    de meg sem mozdulok és mindíg az autó alá kerülök.
    Nem hiszem hogy valamit figyelmen kívvül hagytam,
    de akkor mi a gond?

Köszönöm az esetleges segítséget!
  • Ryder7
    Automentés be van kapcsolva?
  • destiny13
    Hello, van itt még valaki?
    Az lenne a probléma, h tegnap este feltettem a gamet, elvittem a bogaras rész utánig és kiléptem. Most, amikor megint játszani akarok vele, csak a 3. fejezetig találom a mentéseimet. Miért? (Eredeti a játék)
  • CosaNostra
    1280x800-as felbontást hogy lehetne varázsolni?
  • Ryder7
    A bogarasnál rontani is kell.
  • wesker24
    Nincs valakinek egy mentése a bogaras rész után ?? (6 fejezet) Kissé felidegöltem magam aztán töröltem a játékot !! Elöre is köszi !!
  • Ryder7
    A Fahrenheitben az a jó, hogy te alakitod a történetet. Miért nem nyomom én ezt a gémet?
  • Tinman #1891
    Miért vártam én ennyi évet ezzel a játékkal? Nem értem.
    Kb. 25%-nál tarthatok, de bizony erősen gondolkodom, hogy a Syberia -mely eddig nálam a legjobb volt- helyét át fogja venni.

Szenzációs játék! Párom leültettem elé és mondtam neki, hogy csak 2 percet szánj rá... hát egy jó óra múlva tudtam rábírni a távozásra, és a notiján már rajt is van a progi.

A zenéje szenzációs, a Sims szerű életérzés, hogy alvás, rendrakás, pisilés, tusolás, szeretkezés iszonyat jól átélhetővé teszi az egészet.
    Komolyan mondon forradalmi.

A barátnőm teljesen más utakon jár, totál meglepődtem amikor egyeztettünk és ő olyan rossz úton jár, hogy csak néztem. Ő meg azon lepődött, meg, hogy meg lehet menteni a kiskölyköt, sőt szeretkezni is lehet Tyler miatt.

HATALMAS GAME!
  • Tinman #1890
    Ezt nektek!
  • Evin
    Tölthető az 1.0-ás (javított,teljes,végleges) magyarítás a #1887-ben írt 1.linkről.
  • Tinman #1888
    Köszönöm!
  • Evin
    Az angolt írtuk/ták át, szóval német nyelv továbbra is benne van, ugyanott. Ebben még vannak elírások, hiányosságok.
    Ha kijön az 1.0-ás verzió itt biztos fent lesz: AdventureGames vagy Magyarítások Portál.
    Örülök, hogy tisztáztuk a dolgot. :)
  • Tinman #1886
    Hát ez csúcs :-)))
    Nekiesek a játéknak feltelepítek mindent ami kell /magyarítás, 1.1 patch/, felteszek mindent maxra és játszok.
    Tök jó élvezem, csak egyre meredekebbre emelem a szemöldököm, és azon gondolkodom ezzel a párom, hogy fog játszani, lévén németes.
    Végül is a legtöbb dolog magyar, de sok beszéd az nem.

Játék közben, nyomtam egy esc-et és nézem az opciókat, többször is!
    Semmi felirat. Hát ez gáz.

Erre a te segítségeddel csak leesik, hogy még a játékállás betöltése előtt, nem ártana szétnézni a hangmenüben... és megvan.

Informatikában dolgozok 10 éve... nem számít, nem érdekes... jújjj de gáz
  • Evin
    A jelenlegi 0.9-es magyarítás még itt-ott lyukas, de 90%-ban magyar minden szöveg. A hamarosan megjelenő 1.0-ás már minden szöveget magyarra ír át. A magyarítás a Magyarországon kapható verzióhoz készült, és warez verzókra nem teljesen települ. Szóval ha nálad nagyon sok minden angol, vagy warezed van, vagy pont azt a részt nézted, ahol a kihagyások vannak. (Felirat azt hiszem a hangoknál kapcsolható be.)
  • Tinman #1884
    Érdekes egy magyarítás... nem is értem minek kell így magyarítani, ugyanis a karakterek szövege full angol, felirat sehol.
  • Tinman #1883
    1990 Ft bárhol.
  • Evin
    A legelső verzió a 0.9-volt, az azt hiszem felmegy rá, de elkészült a végleges 1.0-is, csak még nincs kirakva töltésre (tesztelik vagy ilyesmi), az biztos felmegy, az már úgy lett készítve.
  • ffxi
    Hol és mennyi? :)
  • Tinman #1880
    Eredeti game, most rendeltem meg. Érdekelne, hogy 1.1 patch-el megy-e a magyarosítás?
    Thx!