2159
-
argo001 #1839 Eredeti vagy nem a játék?
Más kérdés: olvastam, hogy 3 befejezése létezik a játéknak. Nos, minek függvényében változik az, hogy melyik befejezést kapjuk? Vagy a végén ki lehet választani a nekünk szimpatikusat? -
bullterrier #1838 Hello.Elindul a játék,de mikor be kell írnom a login-t,vagy ha nem írom be mindegy.De ha tovább mennék hogy elinduljön a game,fahrenheit.exe hiba jelenik meg.Eddig minden játék elindult.CSak ha valami demo játékot töltök le akkor szokta ezt csinálni némelyiknél.Valaki tud valamit mondani erre,vagy uninstall legyen? :D -
argo001 #1837 Azt szeretném megkérdezni, hogy ez az autosave hogy működik? Minden loading-nél ment egyet? (Szar kérdés, tom, de csak 50 ft-os)
Amúgy ez a játék számomra a kedvenc, ilyen magával ragadó játékkal nem nagyon találkoztam még, és tényleg inkább film mint játék. -
#1836 Nem nehéz az egyáltalán, csak olyan irányba húzd az egeret ahogy mutatja és egyszer sem fogsz leesni. :) -
#1835 pfffffffffffffff -
#1834 biztos sokkal sokkal izgalmasabb lenne egy egyszerü fel és le gombbal végignyomni ja..
-
#1833 A geciért kell egy ilyen frankó játékot agyonbaszni ilyen szar irányítással. Aki ezt kitalálta, nyugodtan megbaxhatná az édesannyát. A kerítésen meg máshol átmászások az idegbajt hozzák az emberre. -
#1832 Tárgytalan, már megoldottam. -
#1831 Sziasztok! Van itt olyan akinek megy 64bites xp-n? Mert nálam már a telepítőnél kilép. :S -
ZsirosKenyer #1830 úgy volt hogy trilógia lesz de semmi hír egyelőre :(( -
#1829 Hát én most vittem végig kurva jó a történet 2 nem lesz ? -
fruzsi666 #1828 Hello! Én nagyon örülök, hogy ráleltem erre a játékra, de még nem játszottam vele. Kipróbáltam a demot, de az tényeleg nagyon kevés. Nagyon tetszik az egész és már mindenhol néztem, de nem tudom honnan lehet letölteni (lehetőleg ingyen), bár nem tudom hogy lehetséges-e. Nem tud valaki egy címet ahonnan meg lehet szerezni?? Nagyon örülnék neki! Előre is köszönöm! -
tzsoltika #1827 A könyvtárban mit kell csinálni a néger ürgével? -
zsotesz #1826 Emlékezz vissza az animációra amikor bement merre fordult, ugyanúgy kell kijönni. Én is így csináltam meg. -
Forzalino #1825 hY! kÉRDÉS! Carlaval járok a diliházban és nem tok kijutni. Segitétek!? Milyen féle örültek mellett kell elmennem meg merre egyáltalán? WElöre is kösz! -
jefferson83 #1824 Ha el tudod indítani a játékot a pl. a játék könyvtárában lévő exe-vel akkor ne is foglalkozz vele. Legalább is engem nem zavarna :) -
#1823 Már mint akarom írni: ez baj? -
#1822 Hi!
Újra feltelepítettem... de mikor újraindítottam, eltünt a fahrenheit ikonja az asztalról és helyette olyan ikon jelent meg mikor a deamonnal szoktuk megnyítni azt az ikonokat...
Vajon ez a baj?? -
Paranoia #1821 uuh WOW van már magyarosítás hozzá,nagyon frankó akkor fel is pakolom újra.Azóta se volt olyan játék ami olyan élményt nyújtott volna mint ez.
Most hátha kicsit többet fogok megtudni belölle -
#1820 talán csináld végig a gyakorlást, mielött nekiállnál játszani. Tudod, azért van, hogy bemutassa, hogyan lehet a játékkal játszani. -
#1819 Helló!
Kérdeznék valamit:
Melyik az interakció/használ gomb?????? (opciókban néztem, nincs ilyen beállítás) Akkor meg h a fenébe menjek ki a mosdóból? -
zsotesz #1818 maxon kell tartani -
Pemp #1817 sziasztok!
segítene vki!? ott tartok amikor Lucast a lakása kapujánál körbeveszik a zsaruk, a helikopteres részig minden redben ám a végén mindig lezuhan.Mi a cél,h a "csík" közepén tartsam a csúszkát v a maxon? Már mindenhogy próbáltam,de mindig lezuhan.
Vki segítsen mer már a billentyűzetem kurzornyilai kezdik bánni -
#1816 K, semmi megoldottam. -
#1815 Yo
olyan problemam lenne h. pc-n elkezdtem jatszani a jatekot (mert mar korabban xboxon vegigtoltam) es a konyvtaros resznel elakadtam. Pontosabban tudom h. mit kell csinalni mert mar xboxon meg volt, de Pc-n az istennek nem akarja h. megtalaljam a konyvet, a neger nyomozoval. Leirnatok a lepeseit pontosan h. h. kell? A vegigjatszasban is megneztem es elvileg ugyanugy kene ahogy a konzolokon. -
#1814 nem birom felfogni hogy lehet az irányitáson elakadni? -
zsotesz #1813 mindig azt az irányt nyomd le ami felvillan. -
#1812 Sziasztok! Tegnap kezdtem a játékot, és máris elakadtam... hogy kell elugrálni az undorító férgek elől Lucas munkahelyén?? -
#1811 1. Copy the whole dvd to a directory on your harddrives
2. Download an msi-editor, for example Orca
3. Edit the msi with orca
4. Search for "Dx", "DirectX" and "Drv" and remove ALL lines found by orca
5. Remove the table LaunchConditions, because it prohibites starting the installation under Vista
6. Save the new .msi and quit orca.
7. Now you have to do one thing more, and i don't know if i can post it here. In Germany, where i come from, it is disallowed, so i don't write it here, too.
Hint: We have removed the check in the installer for the "DrvSetup" and "DrvSetup_x64". When you know for what the files stand for, i think you propably know what you have to do next.
And for all of you: Here is the msi file for Fahrenheit, if you have Indigo Prophecy try the steps described upside.
http://www.zerowaitingtime.com/21759-download-Fahrenheit_Installer.7z
(you need 7zip or an actual version of WinRar 3.6 to extract the file)
még nem próbáltam ki de másoknak müködött vista alatt -
#1810 nekem se települ vistán a game..
ha találok valamit megirom -
Prof William #1809 Ráadásul a Indigo az cenzúrázott... -
bigyo108 #1808 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mit kell csinálni akkor amikor a lakásom szét akar esni...(a gyors gombok után amikor kijön a jobb-bal nyil)...mindig elfúj a szél, ha gyorsan, ha lassan csinálom!Nem értem!
Köszi! Ramy -
#1807 A Fahrenheit az európai verzió és szerencséd van, mert most újra lehet kapni. 3990 Ft.- a nagyobb üzletekben. -
ViliBone #1806 tudnátok segiteni abban hogy most akkor pontosan melyik verziót szerezzem meg, vagy töltsem le hogy a magyarositás felmenjen rá?
Nekem is ez a Indigo Prophecy volt meg, és már jó rég vártam hogy legyen magyarositás, most meg nem megy fel rá. A telepitésnél az ok gomb nem volt aktiv bárhova kattintottam.
Mellesleg a gamekapocs.hu azt irja hogy a fahrenheit az amerikai verzio az Indigo Prophecy meg az europai. Lent meg forditva olvastam.
Vagy kell e hozzá patch vagy nem stb.
Előre is közi ha valaki segitene -
Andris22 #1805 Valakinek megy vistán a játék? -
zsotesz #1804 Én most tolom másodjára, ráadásul most magyarul. Nekem az egyedi játékmenet tetszik, nem jelent meg túl sok ehhez hasonló játék. -
#1803 minimális logika, sok ügyesség. Az igazi játék, ami kihivást jelent, legalábbis nekem. És hogy ezt még megfüszerezik egy csodálatos hangulattal és ötletességgel? Tökéletes. (bár tény, inkább interaktiv mozi ez sem mint játék)
Igen, van akit ez szórakoztat.
Kamerakezelés meg teljesen olyan mint a külső nézetes játékok 80%-nak. A hibaüzenetes dologban meg a baj, az ön készülékében van.
Szeretni viszont tényleg nem kötelező, szóval nyomhatod rá az uninstalt. -
bgabor #1802 Igaz. -
#1801 Izlesek es pofonok... -
bgabor #1800 Áruljátok már el, mit esztek ezen a "játékon". Valami fileokat kellene megtalálni az iratraktárban, közben a csaj lelki üdvére is ügyelni, előtte meg valami könyvet keresgélni. Meg időre gombokat nyomogatni, jó ritmusban. Tényleg van, akit ez szórakoztat?
És külön üdvözletem annak, aki a kamerakezelést tervezte, hajítófát sem ér az egész. Az is jópofa, hogy időnként hibaüzenettel kidob az asztalra.