Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
allitsd at a menuben a masodlagos gombokat, igy kivaltva a num padot, es akkor menni fog laptopon is

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hykao
Beraktam. Sztem is jó...bár az én ízlésemhez kicsit túl magas és keskeny...de a mai háttérkép-szerû banneráradatban megállja a helyét... 😊
Laza
A bonus menupont alatt le lehet majd jatszani, onnan meg ha kell vmelyk rogzitheted egy kulso programmal.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lacc
Grats ez igényes banner, valamelyik op kirakhatná 😊
Hello,
Gondoltam csinálok a játéknak bannert. Ha tetszik, ki lehet tenni.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

a jatekban levo zeneket honnan tudnam megszerezni?

Macccy
<#wink> Glad2Help ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

jaja ez a hiba rájöttem...
Pityu: Amikor mind a két helyen mutatja a villogó cuccot akkor ne csak a numpadon nyomd a megfelelõ irányt,hanem a sima karaktert irányító részen is..
Macccy
<#heureka>Ott ha jól emlékszem nem csak a NUM4-et jelöli kékkel, hanem az õ balra párját is, a LeftArrow(vagy A gomb) -t. Ezeket egy idõben ajánlatos lenyomni különben kivasalja "Bustert" a kocsi és késõbb még a jóöreg Lucasnak is meggyûlhet a baja az efféle szimultán irányokkal!!<#heureka>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ha a Game Difficulty beállításoknál Easy-t adtok meg, akkor állítólag (meg valószínûleg) nagyobb lesz a késés-toleranciája és nem fog le FAILED-elni, ha nem rendelkezel Billy A Kölyök reflexeivel. Ezentúl segíteni sajnos nem igen lehet. <#shakehead>
De biztos megnyomjátok mindkét oldalon a néha egy idõben megjelenõ színeket? Mert elképzelhetõ, hogy nem figyeltétek és a bal oldalon is világított a párja a kis "kékségnek".

énis bill.en ...a boncolásos cuccnál is ez a helyzet..nyomhatom én azt amit kér nem fogadja el .. így meg nehéz túljutni ..
hmmm... nemtudom
Igen billentyûn mostmár annyit nyomogattam hogy nem hibázok de mésem tudok túljutni.
Bill.en nyomjátok a gamét?
ezt az esetet mondtam én is..ugyanez a hiba
Még mindíg nem tudok túljutni az irodán nyomkodom azokat a hülye színes gomboka már elég frankón belejöttem de ugrom átfele a bogarat és futnék de a plafonról egy bogár visszalök és rámugrik mindíg itt halok meg. Hogy a francba lehet ezen túljutni???????
Hmmm...érdekes.Én nem találkoztam ilyen problémával!Nemigazán kerestem összefüggést a mozgás és a gombok kközt.Persze van ahol logikusan ugy kell abba az irányba...de mindig azt üsd ami éppen világit ennyi.
Valaki helpeljen plíz: azokkal az iránygombos/színes minigémekkel van gondom. Kezdõdik ott,hogy amikor a tréningbe jött a kocsi elõl elugrás ugye a "num4"et a kék színû gombot jelölte. Hiába nyomombe a tag nem tesz semmit...most ott vagyok,hogy jönnek azok a bogarak a bankban és elég hosszas menekülés után,amikor már a falon rohan a bogár akkor hiába nyomom be amit kér mindig failed..ugyanez van a csajjal a boncolásnál .. mi lehet a hiba??
Macccy
Hûû ... asszem ezt a Shenmue-t pótolnom kell, mert már rengeteget hallottam - fõleg ezen topicban - róla és amúgy is bírom az ilyen "4th person" külsõ kamerás dolgokat. <#email>

OFF: A Silent Hill elsõ része miatt viszont erõsen irigykedem a PSX tulajokra. (ezért még gamepad-ot is ragadnék!)<#nevetes1> Nem vagyok otthon emulátorok terén így megkérdem tõled: nem létezik mûködõ emulátor ahhoz, hogy PC-n játszhassam?

Macccy
LAZA és SEPHI: Boccsánat, akkor félreértettétek, de az én hibám. Eléggé elment a szókincsem abba az irányba, hogy sokszor a megfelelõ fõnév vagy jelzõ helyett bebiggyesztem, hogy "szart". Kezdek el-afrosodni<#kacsint> ...
Lassan énis csak shit-ekben fogok beszélni.

csak SEPHI: Drága komám. Ha diszlexiás vagy és oly nehezen megy az olvasás is mint a szólások írása, akkor ezen a kissé gonosz hangvételû véleménynyílvánításom nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod.
Légy oly szíves "édes lelkem" és mutasd meg hogy hol használtam ilyen kifejezéseket, mint "kormány" vagy "kormánybot" (pff <#nevetes1> ... khmm, bocs <#wink>). Csak ennyire kérlek most így hirtelen, talán nem probléma.

grebber
Pedig engem észrevesznek állandóan 😞

Next PC upgrade: 2022

BlueMaster
A teherautó mellett csak a két hangár közöttig menj akkor már egyik õr sem lát és simán bemész a két hangár közé és máris ott a piros x!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Lacc
Hát, ne tudjátok meg laptopon, külsõ bill. nélkül mekkora szívások ezek az ügyességi részek 😄 Rendes billel sose volt problémám, de itt tényleg borzalmas, egyszerûen nem tudok továbbjutni a (spoiler lehet) tempolomos angyalos részen így... Azért még próbálkozom.
grebber
Figyelj oda nem lehet mást mondani nyomkodd a megfelelõ szineket és nem lesz gáz.

grebber
És hova kéne menni fedezékbe? Mert van két dobozos rakás amögé tudok bemenni de onnan hogy hogyan lehet eljutni a piros X hez rejtély számomra.
Mert a teherautó az a sorompohoz megy és ott észrevesznek.

Valami okosságot tudnál mondani?

Akkor mégegyszer: Hellósztok newkem lenne egy kis problémám van az iroda meg azok a rohadt bogarak sehogy se tudok túl jutni rajta a mentésem visszatöltve csak 4 életem van már eljutottam odáig hogy ugrándozom át a bogarkat meg minden de mikor átugrom a másik a plafonról mindig vissza lök és rámugrik. Hogy tudnák ezen túl jutni? Elõre is kösz a válaszokat.
Meg kell várnod még kijönn 1 kocsi és mellete mész fedezékbe.
grebber
Ennél hogyan kell menni hogy ne vegyenek észre? Már 2 órája itt szopok 😞

Sephi
A jelenlegi harom konzolnal letezo joy-ok mellet elbujhat az osszes letezo PC-es joy edes lelkem. Es itt JOYPAD-rol van szo ne gyere nekem kormany meg kormanybotos szoveggel.

Ennyi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nálam is ua a gáz... hogy kell átjutni sorompón? hiába akarok elsuhanni a kamion teherautó mellett akkor is észrevesznek
CrucifX
Tyler-rel ulj le az iroasztalodhoz, kapcsold fel a lampat, majd nezd meg a cetlit - a bank azonosito kodjat kell megtalalnod rajta.

grebber
Most zuztam le a csajjal a néger csokát.
Kiscsávóval nem tudok mit kezdeni a katonai bázison mindig észreversznek 😞

HEEELP!!!

ott tartok hogy Carla megkapta a társától a faxot , és a faxot megmutattam Tommynak , utánna visszamentem Carla szobájába és visszatette a fax gépbe a papírt! fel is hívtam a társát! utánna mondja a társa hogy valamit megkell még néznie , de nem tudom mit! plz help!!!!!!

Kandurex
Spoiler:

Most ott járok, hogy a csaj eloldoztam a vidámparkba és megkezdõdött a visszaemlékezés, ahol Markussal jtászogatjuk ki az õröket (megjegyzem elég unalmas pálya). Mennyi van még vissza a játékból? Amúgy mióta a maya kultirányzatot vett a játék határozottan nem teszik a menet, sokkal jobban bejött a thiller - krimi utánérzés, de ez már erõssen távol áll az én ízlés világomtól. Sokkal jobb lett volna, ha a realitás talaján próbálták volna megoldani, esetleg minimális misztikum. pl, a tarot kártyás rész, Agata háza, stb. stb. még totál jó volt, de utána :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Laza
Te "szar"-oztad le.
En nem lazadok a gamepadert, mindkettot hasznalom. Sot, en ezt a gamet PC-n vittem vegig.
Egyertelmu, hogy egy B&W-ban az eger a jo iranyitasi alternativa, de szvsz ebben a jatekban nem. Ugy egyebkent is minden 3th nezetu gamet jobb analoggal iranyitani (hogy tipusjateknal maradjak, erre jo bizonyitek a Shenmue 😊

Nah, szoval mindenkinek lehet maganvelemenye, csak nem kellene "szar"-ozni a masik alternativat, mert az ilysmitol nyillik az ember zsebeben a bicska 😊

Macccy
<#nevetes1><#nevetes1>
Tökjó látni hogy lázadtok a gamepad-ért. De komolyan ... (szip) ... Nanembaj. Én nem csípem az ilyen kontrollereket, ti igen. Ez így van jól. Ezen nem fogunk össze veszni. (azért ezzel a "elõbb volt használatos" blabla dologgal nem mondtál újat, nemis mondtam énsem hogy nem így van, de ha jobb a lelkednek, taníts) Az egér szerintem még mindíg "interaktívabb" kontárkodást tesz lehetõvé és szerintem a cselekvések is élvezetesebbek egy-két egérpadon végzett "hadonászással" (lásd Black&White varázslás is) mint a hüvelykujj pöccintésével DE EZ AZ EGYÉNI VÉLEMÉNYEM. Ezt az egészet sem én boncolgattam tovább csak Sephi akadt ki és úgy gondolta, hogy "Nem, nem tûrhetem, hogy korcsnak illessék a LogiSideWinderMegaHypa'BlastII-esemet". Ámen. Girhes patkányozzátok le az A4TechX800 -amat (szintén valami hypa' nevû<#wink>) és egál vagyunk, oké?! Hagyjuk már ezta dedós szart. Véleményt mondtam, hogy szerintem így gondolták a készítõk, ti meg it puffogtok. (normál esetben leszarom, de most unatkozom és inkább válaszolok)
Érthetõ voltam? Semmi félreértés? Oké. Nah, csak ennyi =)

UI: Sephi. Nem bántalak - visszadoblak kenyérrel - de ezt a "szólásod" még csiszold kicsit. Ha mégis direkt volt ilyen ... háát tudasd lécci. <#help>

Lacc
Nekem is olyan lett 😛 De bizonyos szempontból meg ez lesz az elõnyösebb.
Hellósztok newkem lenne egy kis problémám van az iroda meg azok a rohadt bogarak sehogy se tudok túl jutni rajta a mentésem visszatöltve csak 4 életem van már eljutottam odáig hogy ugrándozom át a bogarkat meg minden de mikor átugrom a másik a plafonról mindig vissza lök és rámugrik. Hogy tudnák ezen túl jutni? Elõre is kösz a válaszokat.
grebber
Hát fantomképrajzoltatásba tuti hogy nem álnám meg a helyemet 0-25% 😞

Laza
Bah, ezt a badarsagot.
Eloszor is, ki mondta neked, hogy ezt a jatekot kifejezetten PC-re keszitettek?! Ez a stilus konzolon oshonos.
Raadasul az, hogy anno a PC-hez csak ez az iranyitasi alternativa letezett, az csak annak koszonheto, hogy lustak voltak masra atirni az iranyitast, hagytak a standard office eszkozokre az egeszet.
Meg megjegyeznem, hogy elobb volt jatekra hasznalatos a gamepad es a joy, mint a te eger es bill kombod 😊

Meg egy utolso, az, hogy neked egy jatekban a kihivast az iranyitas esetlegesen kulonbfele modozatai (eger+bill v joy v kontroller) jelentik, eleg szaninak tunik. Egyertelmu, hogy az ember szamara legkenyelmesebb modon igyekszi megoldani a jatekok iranyitasat (pl ezert lehet megvaltoztatni a bill kiosztast), es a kihivast magaban a jatekban keresi.

Nah, csak ennyi 😊

Sephi
Ne vedd szemelyeskedesnek te beled fijam kb annyi hozzaertes szorult errol a joy temarol mint egy tal viznek a hegyikagylohoz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laza
arra en is 😊

Seth
Na én is befejeztem.Szerintem éppen megfelelõ hosszúságú volt
Vajon mi az a nagy titok????? Most nem fogok tudni aludni...
Ja igen, a bónuszmutató asszem 82%-on van,pedig mindent megvettem. Mi lehet a többivel???

PSN ID.: Beegabor

hat talan rakd ki lucas arcara hasonlito valamit😊 tipp: keress egy kepet jude lawrol😊

Hi,

Hogy a fenébe kell beállítani a fantomképet a játék elején? Már ezerszer próbáltam és mindig azt írja, hogy 0-25%- Még csak nem is hasonlít. Hogy állítsam be?

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

fitutufi
nah én is végigtoltam 😛

kíváncsi lennék a 3 befejezésre , please valaki privibe küldje el meg h mi a hatása meg egyéb..

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

grebber
Hát ha lesz majd valaha magyarítás végigtolom majd azzal is mint a huzat olyan nincs hogy nem.
Ha ez a game nem hoz szép bevételt az Atarinak akkor már semmi más sem fog.

Furcsáltam is, hogy nincs felirat??? Nem találtam a beállításnál. Jobban körül kell nézzek ezek szerint...

http://sopronyi.photoshelter.com

valts at markusra es menj a frissen megjelent piros x hez😊

2 gigas a tomoritett a 3.6 a kicsomagolt iso. a 2 gigasbol is a 3.6 gigas iso lesz😊