Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Gondoltam csinálok a játéknak bannert. Ha tetszik, ki lehet tenni.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Pityu: Amikor mind a két helyen mutatja a villogó cuccot akkor ne csak a numpadon nyomd a megfelelõ irányt,hanem a sima karaktert irányító részen is..
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De biztos megnyomjátok mindkét oldalon a néha egy idõben megjelenõ színeket? Mert elképzelhetõ, hogy nem figyeltétek és a bal oldalon is világított a párja a kis "kékségnek".
OFF: A Silent Hill elsõ része miatt viszont erõsen irigykedem a PSX tulajokra. (ezért még gamepad-ot is ragadnék!)<#nevetes1>#nevetes1> Nem vagyok otthon emulátorok terén így megkérdem tõled: nem létezik mûködõ emulátor ahhoz, hogy PC-n játszhassam?
Lassan énis csak shit-ekben fogok beszélni.
csak SEPHI: Drága komám. Ha diszlexiás vagy és oly nehezen megy az olvasás is mint a szólások írása, akkor ezen a kissé gonosz hangvételû véleménynyílvánításom nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod.
Légy oly szíves "édes lelkem" és mutasd meg hogy hol használtam ilyen kifejezéseket, mint "kormány" vagy "kormánybot" (pff <#nevetes1>#nevetes1> ... khmm, bocs <#wink>#wink>). Csak ennyire kérlek most így hirtelen, talán nem probléma.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Next PC upgrade: 2022
Mert a teherautó az a sorompohoz megy és ott észrevesznek.
Valami okosságot tudnál mondani?
Ennyi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kiscsávóval nem tudok mit kezdeni a katonai bázison mindig észreversznek 😞
ott tartok hogy Carla megkapta a társától a faxot , és a faxot megmutattam Tommynak , utánna visszamentem Carla szobájába és visszatette a fax gépbe a papírt! fel is hívtam a társát! utánna mondja a társa hogy valamit megkell még néznie , de nem tudom mit! plz help!!!!!!
Most ott járok, hogy a csaj eloldoztam a vidámparkba és megkezdõdött a visszaemlékezés, ahol Markussal jtászogatjuk ki az õröket (megjegyzem elég unalmas pálya). Mennyi van még vissza a játékból? Amúgy mióta a maya kultirányzatot vett a játék határozottan nem teszik a menet, sokkal jobban bejött a thiller - krimi utánérzés, de ez már erõssen távol áll az én ízlés világomtól. Sokkal jobb lett volna, ha a realitás talaján próbálták volna megoldani, esetleg minimális misztikum. pl, a tarot kártyás rész, Agata háza, stb. stb. még totál jó volt, de utána :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
En nem lazadok a gamepadert, mindkettot hasznalom. Sot, en ezt a gamet PC-n vittem vegig.
Egyertelmu, hogy egy B&W-ban az eger a jo iranyitasi alternativa, de szvsz ebben a jatekban nem. Ugy egyebkent is minden 3th nezetu gamet jobb analoggal iranyitani (hogy tipusjateknal maradjak, erre jo bizonyitek a Shenmue 😊
Nah, szoval mindenkinek lehet maganvelemenye, csak nem kellene "szar"-ozni a masik alternativat, mert az ilysmitol nyillik az ember zsebeben a bicska 😊
Tökjó látni hogy lázadtok a gamepad-ért. De komolyan ... (szip) ... Nanembaj. Én nem csípem az ilyen kontrollereket, ti igen. Ez így van jól. Ezen nem fogunk össze veszni. (azért ezzel a "elõbb volt használatos" blabla dologgal nem mondtál újat, nemis mondtam énsem hogy nem így van, de ha jobb a lelkednek, taníts) Az egér szerintem még mindíg "interaktívabb" kontárkodást tesz lehetõvé és szerintem a cselekvések is élvezetesebbek egy-két egérpadon végzett "hadonászással" (lásd Black&White varázslás is) mint a hüvelykujj pöccintésével DE EZ AZ EGYÉNI VÉLEMÉNYEM. Ezt az egészet sem én boncolgattam tovább csak Sephi akadt ki és úgy gondolta, hogy "Nem, nem tûrhetem, hogy korcsnak illessék a LogiSideWinderMegaHypa'BlastII-esemet". Ámen. Girhes patkányozzátok le az A4TechX800 -amat (szintén valami hypa' nevû<#wink>#wink>) és egál vagyunk, oké?! Hagyjuk már ezta dedós szart. Véleményt mondtam, hogy szerintem így gondolták a készítõk, ti meg it puffogtok. (normál esetben leszarom, de most unatkozom és inkább válaszolok)
Érthetõ voltam? Semmi félreértés? Oké. Nah, csak ennyi =)
UI: Sephi. Nem bántalak - visszadoblak kenyérrel - de ezt a "szólásod" még csiszold kicsit. Ha mégis direkt volt ilyen ... háát tudasd lécci. <#help>#help>
Eloszor is, ki mondta neked, hogy ezt a jatekot kifejezetten PC-re keszitettek?! Ez a stilus konzolon oshonos.
Raadasul az, hogy anno a PC-hez csak ez az iranyitasi alternativa letezett, az csak annak koszonheto, hogy lustak voltak masra atirni az iranyitast, hagytak a standard office eszkozokre az egeszet.
Meg megjegyeznem, hogy elobb volt jatekra hasznalatos a gamepad es a joy, mint a te eger es bill kombod 😊
Meg egy utolso, az, hogy neked egy jatekban a kihivast az iranyitas esetlegesen kulonbfele modozatai (eger+bill v joy v kontroller) jelentik, eleg szaninak tunik. Egyertelmu, hogy az ember szamara legkenyelmesebb modon igyekszi megoldani a jatekok iranyitasat (pl ezert lehet megvaltoztatni a bill kiosztast), es a kihivast magaban a jatekban keresi.
Nah, csak ennyi 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vajon mi az a nagy titok????? Most nem fogok tudni aludni...
Ja igen, a bónuszmutató asszem 82%-on van,pedig mindent megvettem. Mi lehet a többivel???
PSN ID.: Beegabor
Hogy a fenébe kell beállítani a fantomképet a játék elején? Már ezerszer próbáltam és mindig azt írja, hogy 0-25%- Még csak nem is hasonlít. Hogy állítsam be?
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
kíváncsi lennék a 3 befejezésre , please valaki privibe küldje el meg h mi a hatása meg egyéb..
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ha ez a game nem hoz szép bevételt az Atarinak akkor már semmi más sem fog.
http://sopronyi.photoshelter.com