2159
  • robotnyk
    thx
  • robotnyk
    majd meg lesz az is :)
  • dav
    Minek kérdezed? Töltsd vissza azt a chaptert, és próbáld ki úgy is. Erről szól ez a játék :)
  • Macccy
    spoiler
    Ugyanaz, mintha nem utazol el, attól eltekintve, hogy ha nem mész akkor Tyler egy életre megbánja a döntést, hogy elszalasztotta Sam-et (-70 pont)
  • koestler
    A temetős résznél elkezd Lucasnak hinni Carla, mert a Kirsten ügy miatt amúgy is gyanítja, hogy nem olyan egyszerű a kép. Lucas Carla segítségét kéri, mondván, hogy ő majd úgyis látni fog az orakulum szemén keresztül, ezért együtt megtalálhatják a kiscsajt, akit meg kell védeni az orákulumtól. A következő kép pedig, hogy Carla a lakásában ápolja a megfáradt Lucast... (a mondatod uccsó felét nem értettem)
  • robotnyk
    spoiler

volt aki Tylerrel az elutazást választotta? mi lett a következmény?
  • koestler
    A nyomva tartott egérgombot a mutatott irányba kell elmozdítani. A tutorialt erdemes kezdés előtt végignézni.
  • zotyka
    ja, megvan mi a gond...könyvel a kezembe mentem keresgélni...ok, én kérek elnézést
  • musha
    pedig ott van.
  • zotyka
    csá! merre van a könyv a könyvtárban, amikor a niggerrel vagyok? annyit sikerült kibogóznom, hogy da gruttola, tehát fehér mezőben van, és a száma 1796, tehát a 3.emeleten van...na oda mentem és semmi. vki tudna segíteni?
  • kryst
    Helló!Én ezzel a játékkal játszok.De még csak most kezdem el.Azt valaki meg tudná nekem mondani,hogy az ajtót hogyan kell kinyitni?Mert írja,hogy nyomjam meg a ball egér gombot,de utánna még mit kellene még megnyomni pluszba?Csak ennyi kellenne.Köszi.
  • Macccy
    SPOILER:
    Áhhh.. marhajó ... második féle befejezés-sorozatot hoztam össze.

Elsőre így volt:
    Lucas a tetőn megküzdött a gonosz Orákulummal majd a rendőrhelikopterek elől bemenekült egy ablakon egy szobába ahol Agatha képében csücsült az AI. Neki adtam a lányt aztán ő felfedve igazi kilétét le akart nyomni. Végül a hangárban az utolsó pillanatban Lucas tetten érte, elpusztította majd az időközben besiető Carla életét fenyegető Orákulummal is harcba szállt és legyőzte. A világ globálisan felmelegedett, persze csak a normális keretek közé, Lucas és Carla pedig boldogan várták gyermekük. THE END

A mostani sokkal jobb lett:
    Amikor az Agatha képében megjelenő AI sokadik alkalommal emlegette föl a határtalan isteni erőket, Lucas meggondolta magát és úgy döntött nem bízza a lányt az idegenre. Az AI feldühödött és Lucasék nyomába eredt, de sikeresen meglógtak. Lenn a föld alatt Carla beüzemelte a rádiót és nyugatalanító globális lehűlés és pusztulás kósza hírmorzsáit csípte el az éterben. Lefekvés () előtt még vetett egy pillantást a legyengült kislányra majd nyugtalanul feküdt le pihenni Lucas mellé. Másnap a kihalt hangárban Lucast csapdába csalta az Orákulum és egy csapat kommandós. Lucas megküzdött a mágussal, de a harcban most alul maradt. Carla az utolsó pillanatban rontott be és miután leütötte az egyik katonát, fegyverével lelőtte az Orákulumot. Lucast a többi katona célbavette és rálőttek, ám a sors fintoraként ebben a pillanatban megjelent az AI és elsöpört mindenkit aki a hangárban tartózkodott. A lányt a forráshoz vitte, a föld fagyban maradt az elkövetkező 2000 évre és Lucas Carlával és a többi túlélővel földalatt húzta meg magát a gépek és a fagyhalál elől. THE END

bocsi, ha hosszú, de sokan kíváncsiak voltak már más befejezésekre, hátha kielégítő
  • WiZZaRD
    hat ez eleg komoly:) emlekszik meg valaki quantic dream altal keszitett jatekra? nekem egy ugrik be, a nomad soul, par evvel ezelottrol...szerintem meg a grafmotor is a regi:). de a jatek az elso benyomast leszamitva nagyon jo!
  • robotnyk
    a hivatalos honlapon vannak jó wallpaperek
  • MerlinW
    *meléyem - emlékszem :DD
  • MerlinW
    Hány fajta vége is van? 2-őt sikerült előcsalnom. Zsír volt ez a stuff...:)

SPOILER
    Egyet nem értettem. (de lehet azért mert 2 hétig szüneteltettem a játékot) Mikor esett szerelembe Lucas és Carla? Arra meléyem hogy beszélgettek a temetőben a tetős harc előtt, bunyós résznél volt a szünetem, oszt miután tuljutattam rajta már keffentés van, meg szükségem van rád duma... [nemérti]
  • SASboy
    Nincs valakinek meg a játék borítója nagyban? Beraknám háttérnek.
  • SASboy
    én is :)
  • Guer
    na hát ennek én is örülök
  • mike369
    aha!
    megkérdeztem a "szakit" és azt mondta, hogy most "vette meg" a programot, úgyhogy csak mostanában nézi majd meg, de szerinte simán megoldható lesz a honosítás.
    szóval: jippijééé!!!
  • Atomreaktor
    Köcc;))
  • Guer
    de a demot nézte nem?
  • koestler
    Megjött az első hírmorzsa a Fahrenheit második részéről. Úgy látom velem együtt sokan nem győzik kivárni.

http://adventuregames.uw.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=127
  • mike369
    nem szoktam csapatba tömörülni

amúgy ordel írta nemrég:

"Fahrenheit fordítás jegelve!
    Tusynak sikerült kiszednie a szövegeket, de érdekes (érthetetlen) módon nem tartalmazza a teljes játék szövegeit! Ez azért furcsa, mert egyébként tartalmaz olyan szövegeket, amik nincsenek benne a demóban!"

Ez így elsőre sajnos nem jó hír...
  • Guer
    áá szoval te ilyen magyaritos arc vagy :)
    melyik csapat?

amugymeg ez szvsz egy igencsak olyan játék ahol sokat számit egy forditás
  • mike369
    otthon megnézem, hogy fordítható-e.
    nekem sajna mostanában nem sok időm van fordítani, de majd kapacitálom a többieket, ha senki nem kezdett még hozzá!
  • Guer
    Majd ha lessz magyarositás akkor tuti végéiviszem még1x
    Ha végigvitted érdemes elkezdeni újra,és más módon megcsinálni.
    Másféle befejezést kapsz majd!
  • mike369
    ez a két dolog a jelek szerint mindig összekapcsolódik...
    minél jobb egy játék, annál rövidebb.
  • Guer
    nah én is elkezdtem a gémet és...és nagyon állat
    ilyet még kajak nem csináltak naggyon tetszik
    csak ugy tünik rövid lessz még alig játszottam vmit és máris 20%-nál tart a story
  • mike369
    te is, fiam Brutus?!
  • mike369
    Kissé szkeptikusan olvasgattam itt a hsz-eket, hogy mekkora játék ez, de most, hogy végre volt időm kipróbálni azt kell mondjam: tényleg az egyik leghangulatosabb játék, amihez valaha is szerencsém volt.
    A grafika elég szép, a zene jól el van találva és egyszerűen odaszögezett a monitorhoz pár órára. Az irányítása kicsit szokatlan, de abszolút megtanulható.
    Gratula a készítőknek!
  • SASboy
    Az tuti. Nekem is a kedvenc játékom lett.
  • Csibe001
    Én most kezdtem el hard-on de még csak az elején vagyok. :)
    S most emberünk metróval menekült el.
  • zsotesz
    Szerintem azok a részek amikor az irányokat kell nyomkodni egy kicsit könnyűre sikerültek. Bár volt egy-két rész amikor nagyon kellett figyelni. Ha kijön a magyarítás akkor valószínűleg hard fokozaton fogom végigtolni.
  • zsotesz
    Nálam azt hiszem az év játéka. Kár, hogy rövid, bár legalább nem kell hetekig játszani. Amúgy is egy csomó játékba belevágtam és alig haladok mert mindegyikkel kellene játszani. Ezt legalább gyorsan végig lehet vinni. Ráadásul a sztori nagyon jó és érdekes.
  • Csibe001
    Tényleg nagyon király kis játék, két baj volt vele, de ez csak szvsz : Nem volt több ilyesztgetős rész sajnos (leszámítva a kutatást az alagsorban), nagyon rövid s könnyű. De amúgy sztem is pályázhatna néhány díjra... :)
  • BlackShadow
    igen.. a játék szerintem egy új világot hozott a felszínre a kalandjátékok közé :) Mondjuk ahogy néztem a story közepe-vége felé már egyre kevesebb szabadságunk volt.. úgyértem eléggé lineáris :)
  • Macccy
    Számomra öröm látni, hogy ennyire tetszik mindenkinek. Pedig én csak egy lelkes játékos vagyok. Ez sok jó játékot fog még hozni ez a stílus és legfőképp, ez a csapat!
  • The Hedgehog
    egy van fent az emeleten, egy másik a repülőgép végében, a harmadik gyerek padig a "bal sarokban" a dobozoknál... a repülőben megbújónak azt kell mondani, hogy az anyja küldött minket. Akkor hazamegy :)