Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
*** *** *** SPOILER *** *** ***

Amikor a póznára akar felmászni? Olyankor tesóval a ház mögé és rúgd fel a hordót. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

amikor a ket gyerekkel kommandozni, es mondja az egyik hogy hatulrol kerulni kell, akkor merre kene pontosan menni? megprobaltam azt a hazat megkerulni, de elkapnak a katonak😞

Lord Myn
Gondolom a 2.04GB-os az tömörített (de nem biztos), az .iso-nak 3.6xx GB-nak kell lennie.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Melyik a jó verzió??? (Torrentben néztem)
a 2.04GB-os vagy a 3.67Gb-os
a kisebbõl kivannak véve az extrák vagy a videók.?

Hmuda
Nem lehet elõcsalni sehogy, max ha újrajátszod a chptersbõl kiválasztva...ezért is mondam, hogy jó lenne egy tömörített filmváltozat a végére.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Laza
Ahh, most mukodott... humm..

Vki azt mondtya, hogy a Bonusban meg lehet majd nezni az osszes akciot, ami gombnyomogatos volt, de nincs benne minden.

SPOILER

Pl nincs ott a haztetos verekedes.
Ezeket elo lehet csalni vhogy?! (mar mindent megvettem, megis van 136pontom)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Vki tud adni instructiont?!

A TetrisEmu hasznalataval fajan ment a game, vegig is toltam.
De most mar nem tudom elinditani, hiaba mountolom be a filet es teszem be az iso-t Daemonba, nem indul, kiirja tegyem be az eredeti DVD-t 😞

Pedig le akartam menteni a Soundtrackeket...
V tud vki linket ezekhez?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Mar van is ennel jobb ilyen game, a Shenmue 1-2.
Ha ez tetszett es az kimaradt, tudom javasolni potlasat 😊

Macccy
2x ??? .... één úgy 5x-6x zunyáltam le .... <#vigyor3><#papakacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Hmuda
Jah. Az túl érzéken volt és túl lassú. Kétszer elrontottam, mire végre átértem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Malakai
Errõl jut eszembe, de nem teccett a pallón átsétálás... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

VAgy ha nagyon nem megy akkor kinn lecsücsülhecc össze zuhanva,és Tylerral a könyvtárból lemész és vele keresed a kazit 1 öngyujtóval,no para. 😊
Hmuda
Úgy mint az erõpróbánál. Alapból jobbra húz, de balra-jobbra nyomogatással tudod balra vinni a mutatót.

Törölt felhasználó
Mikor Carla besokkol akkor hogy kell normálisan levegõt venni?
Törölt felhasználó
Van.Magyar sajnos nincs 😞
SASboy
Van a játékban felirat?

nice legs. what time to open?

Macccy
Lusta ... <#nevetes1> Különben igenis korcs, mert a konzolokról lopták át, mert sok kényelmes játékosnak úgy könnyebb, ha szószerint csak a kisujját kell mozdítania. És a hozzászólást (bár egy 'á' betûvel igazából elírtam) úgy értettem, hogy maradok a zsúfolt billentyûzetnél és az egérnél, nem billegtetek mindenféle szart. Maradi vagyok és egéren pl sokkal inkább érvényesül a készítõk szándéka, hogy úgy érezd pl kerítés mászás vagy kávé ivás vagy felmosás közben mintha a te kis mancsoddal tennéd mindezt.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Malakai
Ha tartalékolod késõbbre a játékot, azzal inkább jobban jársz!
Elég rövid, igaz késõbb majd újra végig lehet tolni és máshogy csinálni dolgokat, hogy más befejezés legyen!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Carlos
Értem...
Késõn van már!

Þór vígi þessi rúnar

magus
koszi kozben megoldottam😊

hat, nagyon faradt vagyok de jatszanam tovabb, olyan mint eg yjo hangulatu film😊

legutobb az avpben volt meg bennem a para legutolso apro kis szikraja

(amugy quake skill ide oda, lejjebb allitottam a nehezseget😛 )

Istencsászár
egyedi gém ilyen nemlesz több max a 2. része 😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Carlos
Ezt a mondatot nem teljesen értem az az igazság!

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Ja és még annyi hogy ez egydinek hat ilyen nem lesz még egy max a Fahrenheit 2. 😄

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Most voltam az irodámba vagy mimbe és nagyon komoly volt ahogy a big bogarak elöl figurázni kellett aztán feltünt a halott faszi is 😄
Király!!!!!!!!!!

Malakai

Mutatja a három helyet, ami a megoldáshoz vezet, lépcsõ alatt megvizsgálhatod, akkor látod az írót, lépcsõ feletti asztalnál megnézheted az íróhoz tartozó számot, kínai mögötti emelvényen lévõ asztalon pedig a számhoz tartozó emeletet, utána pedig cím szerint ABC.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Nézd a hátam kalandgame.
ISTEN 😄

Carlos
Milyen stílusú a játék?

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Semmi, semmi... Leírtad a véleményed, semmi baj. Csak végre a mostani mostoha idõszakban kijön egy olyan játék ami valamire vélhetõ, félelmetesen kidolgozott, élvezetes, oszt lehetetlen kritikákkal illeted😊

"alapbol szarnak velem az ojan gamakat ahol akar tobb karaktert is iranyithacc" Ez sem baj, de itt ez más😊 Mekkor már hogy ugy bünözöl hogy utána magad göngyölited fel😊 Ne legyél öregember, legyél vevõ az újra😄

[merlinw.org]

magus
spoiler gyanus

a könyvtárban szenvedek. nem talalom sehol a konyvet, probaltam az elso emeleten a zoldnel mint william probaltam keknel mint shakespeare de egyik sem:/

ezt most mijer?
SASboy
Hi

Van felirat a játékban? Nehéz az angolja vagy meg lehet érteni?

nice legs. what time to open?

fitutufi
most tartok a templomba
elég fordulatos lett
meg a reflex feladat most húzosabb 1 élettel 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Malakai
Nah, végigvittem én is az egyik befejezéssel, ez vmi óriásian jó játék!
Marhára sajnálom, hogy ilyen rövid volt, az a tipikus hiányérzetem van, mint a jó könyvek után, hogy dejó lenne, ha folytatódna még...
És sajnos egyhamar nemhiszem, hogy várhatunk vmi hasonlót/folytatást a készítõktõl, ez is jó sokáig készült... 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
akos987: Amugy meg az a szerencse hogy még véletlenül sem kell ehhez cue fájl.

Lord Myn
Na, akkor írónak a DVD/CD-íród helyett válaszd ki az "Image Recorder"-t, kezdj 1 új DVD profilt, jelöld ki a kitömörített Fahrenheit file-jait és könyvtárjait és "Copy to compilation"-t válaszd. Után írd ki 1 tetszõleges ".nrg" vagy ".iso" file-ba, ennyi. Ha még mindig nem megy, akkor gondolom van Nero topic, ott megkérdezheted vagy priviben. Na ennyi off elég volt itt...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

ne izélj engem nagyon idegesít ez😄😄😄😄😄
van
grebber
Direkt csinálod?Ha igen fejzd be de gyorsan!!! Ha nem akkor add el a géped 😄

Lord Myn
Nero-d van?

hogy kell kiírni?? légyszí magyarázd már el!!
Lord Myn
Tömörítsd ki és aztán írd ki virtuális-íróval .iso-ba.

Lord Myn
Tudom, közben és is rájöttem, mikor kilockolgattam a bonus cuccokat, de azért nem mindegyik van benne, pl. az amikor verekszik az Oracle-vel a tetõn, az nincs ott.

de én daemonnal nem tudom bevenni azt. mert nincs cue fájlja
Mikiller
akkor csomagold ki

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

de nekem nem isoba van hanem csak letömörített változatba😄
Seth
a tetrisbe a tdf fájlt, a daemon-ba pedig az iso-t

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!!! VAlaki segítsen már a Fahrenheitet elindítani az addig oké hogy a játék könyvtárába kell a tetrist meg a tdf filet raknom be is moutolom csakhogy a despkotról indítanám a játékot és még mindig a dvd-t kéri. Próbáltam úgy is hogy újraindítom a gépet de nem megy úgy sem!! Plesae segítsetek!
MerlinW
Te egy igazi kalandjáték szakértö vagy, ugye?<#wilting>

[merlinw.org]

MerlinW
A tutorialban pont arra. Elkezdesz játszani hamar rájössz...

[merlinw.org]