2159
  • robotnyk
    még van belőle bőven
  • zsotesz
    Én is csak két gyereket találtam meg, Markus mindenképp megmenekül mert én úgy emlékszem, hogy amikor bebújsz a résen őt találod meg először, sőt ha jól emlékszem az egy animáció volt.
  • zsotesz
    Én is csak két gyereket találtam meg, Markus mindenképp megmenekül mert én úgy emlékszem, hogy amikor bebújsz a résen őt találod meg először, sőt ha jól emlékszem az egy animáció volt.
  • The Hedgehog
    nohát én elmondanám, hogy az elmúlt pár hónap legnagyobb élménye számomra ez a játék... MÉG,MÉG,MÉG TÖBB ILYET AKAROK!
  • BlackShadow
    amúgy meg ha figyeltél volna az azelötti bejátszásra láthattad volna h a kiccsávó a kerítésen lévő yukon megy át :P

juteszembe.. volt aki megtalálta mind3 gyereket? nekem csak 2-t sikerült megmenteni.. és ha nem találnánk meg markust? akkor az kimászik magától gondolom, hisz ott van mellettünk mikor visszagondoljuk az eseményt ^^
  • zsotesz
    Van középtájt egy sorompó (ott ahol a teherautók jönnek ki), attól balra van a kerítésen egy rés. Én is elég nehezen találtam meg, de észre lehet venni.
  • BlackShadow
    nem a kapun kell átmenni! menny tovább a rács szélén és vhol a vége felé lesz egy lyuk a rácson
  • Pedrosz
    Valaki elárulhatná, hogy azördögbe kell bejutni a katonai bázisra. Odáig eljutok, hogy átmászok a kerítésen elmegyek a kapuig ahol jönnek ki a teherautók, de akárhogy próbálom a kapuban álló őr mindig észrevesz. Nekifutottam már vagy 30* különböző időzítésekkel, de ahogy rálépek a bódé melletti aszfaltra rögtön jön a "Don't move, or i'll shoot"
  • VvD
    Uramisten, ennek a játéknak olyan hangulata van, hogy olyat még nem láttam. Azt hittem befosok, amikor megjelent az ember a tükörben. Így még nem ijedtem meg játéktól:) De van 1 nagy negatívuma: ABBAHAGYHATATLAN. Már 2 órája játszok, és erőltetnem kellet magamat, hogy abbahadjam. Holnap suli, nem szeretnék emiatt elaludni. De egy biztos. Ilyen játékkal még nem játszottam mint ez. Viszont valamire kíváncsi vagyok: most végeztem agathánál, amikor hipnózisnam visszavitt az étterembe. Mennyi van hátra??? Most már nagyon érdekel a vége!
  • SASboy
    bonusba a hidden dancefloor
  • Seth
  • Atomreaktor
    az cool, akkor kiprószálom azt is majd. és mi a harmadik lehetőség?
  • Atomreaktor
    az ÉV!!!:))
  • Atomreaktor
    :)))

• Timbo
    Ez az ősz LEGjobb játéka!!!!!
  • SASboy
    thx
    Ez akár egy folytatás kezdete is lehetne...
  • robotnyk
    spoiler (bár itt mi nem az?)

én odaadtam, mégis jó lett a vége :)
  • Seth
    Spoiler

Az egyik úgy van hogy egyszerűen veszítessz az AI ellen az utolsó csatában, ekkor ő fogja a lányt odavinni a forráshoz. A Föld lakosságának 3/4 része elpusztul. Földalatti bunkerekben,metrójáratokban a maroknyi túlélők.
  • Atomreaktor
    Spoiler:

nem kell elölről kezdeni. bár én is csak a jó befejezést vittem végig, de az a tippem, hogy amikor a kislányt magadnál tartod a szobában az átváltozó agathával szemben, akkor választhatod azt is, hogy odaadod neki! és ha odaadod akkor is megy tovább a játék, ugyanúgy mész a földalatti rejtekhelyre, csak a kislány nélkül. tehát sztem ez a másik befejezés. a harmadikat nem tudom:)
  • SASboy
    Hogy lehet elérni a különböző befejezéskete? Mindent előröl kell kezdeni vagy hogy?
  • Atomreaktor
    ez igaz és nagyon lol része a játéknak: ha leveszed a felbontást, akkor a billentyűvillanások lassabbak lesznek!!! plusz átállítod easy-re az optionsban és akkor akár 1 élettel is meg tudsz csinálni bármit.
  • Atomreaktor
    :))
  • SASboy
    Sikerült.
  • SASboy
    Hogy kell eltererelni az őr figyelmét amikor visszaemlékezek a gyerekkorra?
  • robotnyk
    de, usaban meg canadában jött ki azzal a címmel
  • Voltan
    Ugye ez a game ugyanaz, mint az Indigo Prophecy?
  • MerlinW
    Jah, értelek. Valóban nem nyernék vele 1-2 fps-nél többet. De azért köszi a tanácsot. Az a gáz hogy 2 életpontom van, oszt az adott rész elejéről annyiraa lefáraszt a 10 perces bunyó hogy 2-3 próba után exit game van:D Majd frissebb állapotomban nekiesek valamikor:D
  • Seth
    nézted az aláírásában szereplő konfigot? Szerinted gondot okoz neki a játék futtatása???
  • BlackShadow
    én azt vettem észre h 'gyorsabb' a játék és könnyebb a balra-jobbra nyilazgatást maxon tartani.. sőt.. enélkül nem is értem még maxra :D
  • MerlinW
    ööö.. hmm mér akkor mi változik?
    Szebb lesz a kislány és nem dobja el?:D
    Vagy nem csúszik el Lucas az élsimított házfalon, hanem megfogják a pixelek a cipőnket?:D
  • BlackShadow
    vedd lejjebb a felbontást, esetleg még a grafikát is és akkor sima ügy lesz.. azelött kb 15x2=30 szor próbáltam de utánna már a 2. alkalomra ment :)
  • MerlinW
    Lucassal indulj vissza kicsit és tereld el az őr figyelmét egy eldobozz kaviccsal
  • SASboy
    Hogy kell elvinni azt a küldetést, amikor Lucas és Marcussal kell menni a hangárhoz,de egy csomó radar köröz + csomó katona?
  • _Atti_
    Spoiler:

Sztem nagyon nagy volt ez a játék ilyen ötletes cuccot már rég lehetett látni
    rendkivül jol volt tálalva a sztori,hangulat,bár elég sokfelől meritettek ötletekből sztorihoz,mégis minden jol összeállt.

Bár ezt az ais dolgot vmikor később találhatták ki hozzá mert nem nagyon ment a képbe sztem..
  • MerlinW
    hm hm... asszem szólnom kell asszonkának hogy tartsunk ujj edzést:D
  • _Atti_
    meg lehet nézni játékban hogy hol tartasz kiirja %ban..nemtom már hol
  • LezLee
    Annál én is szívtam, de másodszorra már sikerült. Igazi trükkje nincsen, csak bőszen nyomogatni a bal-jobbra gombot. Viszont amikor nekem sikerült, akkor nem rakta le a kislányt a párkányra, hanem tovább futott és .......... Na de nem spoilerezek.
  • MerlinW
    semmi köze az echo-hoz. Akció kaland. Új stílus. Logikás, reflexes, nyomozós, jó sztoris, józenés, szépgrafikás, végigjátszós.
  • MerlinW
    Áh, nemtom mit csinálok rosszul, de ez a háztetős rész nem megy nekem...:) Leverem az ipsét, átugrom a háztetőn jobbrabalra nyomogatom, (ott van a sötétkéken az indikátor), Lucas lepakolja a kiscsajt a párkányra, én is megkapaszkodom egyben, aztán leesek mindig... nemérti...