2159
  • Seth
    én először a tetrissel kezdtem, elindítom, install driver-->gép újraindít
    gepen ott figyel a fahrenheit.iso--->daemonba be--->install game--->felinstallálta,akkor tetrisbe beraktam a fahrenheit.tdf-et(ami szintén a gépen van-->game indít...ennyi volt
  • NEOreg3
    inkább te vagy valaki más írja le pontosan, hogy miről (képfájl a gépről, képfájl a dvdről vagy dvd-ről) telepítette fel és hogy honnan (vinyóról, dvd-ről, képfájlról) emulálja a tdf fájlt
  • robotnyk
    és ha mindet bekapcsolod?
  • mucsácsó
    figy kryst, én aszondom, előbb vidd végig a tutorialt mindenféleképpen a gameben!
    de egyébként:
    -ha a bal oldali körben világít a bal pl., akkor a kurzorgombokon a <- gombot
    -ha a jobb oldali körben pl.: a bal, akkor a NUM-on kell a 4-est! szal NUM-on
    2 a le; 4 a balra; 6 a jobbra; 8 a felfele
    szal a bal oldali kör a kurzor, a jobb pedig a NUMerikus
    remélem érted!
  • NEOreg3
    és az emulációkat is kikapcsoltam
  • mucsácsó
    jaoks, megprószálom
  • NEOreg3
    ha a status inactive akkor sem megy, pedig már próbáltam gépről, dvd-ről, virtuláis meghajtóról is mountolni a tdf-t és kipróbáltam mind inactive mind disable statusban, de nem ment

mehet a kukába?:(
  • robotnyk
    ne menj tovább ha meglátod, csak figyeld amíg eltávolodik
  • Seth
    nálam daemonban semmilyen emu nincs bekapcsolva, de nálad úgylátom be van. Kapcsold ki az összeset hátha ( mondjuk ez a disabled a tetrisnél aggasztó..inactive-nak kéne lennie)
  • kryst
    Köszönöm!Sikerült!Viszont azon a részen mit kell csinálni amikor egy irodaházban üldöznek ilyen bogárszerű szörnyek?Egymás után jönnek.Az irodában kergetnek.De van egy olyan rész amikor a falon van az a szörny és el kezdek futni.Viszont hiába nyomok bármit egyszerűen nem csinál semmit.Rám ugrik a szörny és egyből annyi.
  • NEOreg3
    mellesleg ha enabledre ha disbaledre kattintok ugyanaz a helyzet
  • mucsácsó
    inactivenak kell lennie!
  • NEOreg3
    tessék, a tetris bekapcsolva a G: a virtuális damen meghajtó bemountolva a fahrenheit dvd-vel
  • mucsácsó
    váá má ezekbe az elakadásokba
    most a Carlaval egy idegbetegosztályon vagyok, ahol menni kell és közbe nyomkodni a <- és a -> nyilakat...naigen, csak elviszem egy darabig, és aztán nekemjön egy ilyen idegbeteg csávó...mindig meghalok vele
  • Seth
    együtt kell használni, tehát tetrisbe bemountolva a tdf, daemonba pedig az image..ennyi
  • robotnyk
    daemonba is mountoltad?
  • NEOreg3
    Nah akkor hol is kezdjem:
    megszereztem ezt a játékot egy újraírható dvd-n, és arról feltelepítettem. Utána ösztönszerűen a crack mappában található tetriscpl.exe (68k) és Fahrenheit.tdf (1222k) bemásoltam a főkönyvtárba. Ott a tetrist-t elindítom driver install, gép reboot. Utána indít tetris, mount image, indít játék, kéri dvd. Jó... törlöm a drivert, és felteszem magáról a dvd-ről. SZal dvd-ről driver install, gép reboot, mount tdf dvd-ről, indít játék, kéri dvd. Uninstalláltam a játékot és csináltam belőle az alcohol 120-al egy szépséges mds -képfájlt és feltelepítettem daemonnal. Utána megyek virtuális meghajtóba és megint install driver, reboot, mount tdf, és lám megint kéri azta rohadt dvd-t.
    Nos: mikor mountolom, akkor a statusnak: inactive-nak, vagy disable-nak kell lennie?
    Windows Xp SP1+SP2+összes gyorsjavítás amit az SP2 leszedetett,Nero 7.0.0.0, Norton INternet security 2005,

Én vagyok nagyon láma, vagy vegyem meg a boltban?
  • fhsasa
    Köszönöm szépen! :)
  • robotnyk
    2. SYSTEM REQUIREMENTS
    ==================================
    Operating System: Windows® 98SE/Me/2000/XP
    Processor: Pentium® III 800 MHz or faster
    Memory: 256 MB RAM
    Hard Disk Space: 4.0 GB Free
    DVD-ROM Drive: 1x speed or faster
    Video: 32 MB Hardware T&L-compatible video card*
    Sound: Windows® 98SE/Me/2000/XP-compatible sound card
    DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher
  • fhsasa
    A gépigényét valaki meg tudná mondani? Visszakerestem de vagy nincs vagy elkerülte a figyelmemet
  • Istencsászár
    megnéztem a gémet a készítők előtt nagyon ottvan a szeren év 1ik legjobb játéka
  • BlackShadow
    nemártana figyelni a szövegekre :) ugy tök 1értelmü
  • mucsácsó
    jah azon már túl vagyok, leesett a dolog ^^
  • mucsácsó
    okés, köszi, de már meglett...és természetesen a hülye fejemmel megint elekadtam
    ott tartom, hogy tudjátok van az a rész hogy fúj a szél izomból a Lucas lakásában, na, azt még sikerült megcsinálnom, de ami utánna van, hogy a Carlával meg a Tylerral mész...a Tyler egy irodában van, a Carla meg otthon, és jön hozzá egy férfi, aki jósol...na, az megvolt, el is ment, és most itt tartok, hogy foggalmam sincs hogy mit kellene csinálnom, már mindent próbáltam a Carlaval is, meg a Tylerrel is, és neem tooom
    bocsi hogy állandóan segítséget kérek, de nem tehetek róla hogy ilyen vagyok
  • Atomreaktor
    Bizony, ha jól megfigyelted volna a szöveget, akkor láthattad volna, hogy a 90-es éveknél kell keresgélni...:)
  • BlackShadow
    ha a jó kazit nézed meg akkor megy tovább a történet! 95-2000 közötti bünügyeket kell megkeresni asszem
  • mucsácsó
    köszi a segítséget, de most asszem megint elakadtam szépen...
    ott hogy a carlaval lementem a rendőrségen vmi pincébe, de ott megijedt, aztán mentem a Tylerral, megtaláltam egy kazit, meg is néztem, és aztán? hova kell menni vagy mi?
    ismét segítsetek léccike
  • IgH
    nem a sorompónál kell átmenni,hanem balra egy kis résen
  • mucsácsó
    Hello! nem rég kezdtem el játszani ezzel a rohadtul jó gamemel, csak az a baj, hogy megakadtam egy helyen..
    bocsi, de nem szeretném ezt a 13 oldalt visszaolvasni, de kellene egy kis segítség!
    szóval ott tartok, hogy a Lucas megy a temetőben, és találkozik a tesvérével, a Markussal és akkor így visszaemlékszik a gyermek korára...na és ott, arra nagynehezen sikerül rájönnöm hogy ott a dróton lehet kimászni, de utánna mindig észrevesz egy katona, és lelő...és újból az egész, és azért kb 10. próbálkozás után elég idegesítő tud lenni
    szal segítsetek pls!!!
  • onlybarca
    jaja aki a kiscsajt fogja a kezében.
  • Guer
    options
  • Danecay
    Be lehet valahol kapcsolni, hogy a párbeszédek alatt is legyen felirat, vagy csak én nem találom? Jobb lenne látni is a párbeszédek szövegét, mint csak hallani, mert egy angolul nem teljesen jól tudó ember számára, játék szempontjából nem túl előnyös, az amikor, egy párbeszéd után aminek jó ha a felét megértette, rövid idö áll a rendelkezésére, hogy a kínálkozó lehetőségek közül a megfelelőt kiválassza.
  • BlackShadow
    annál a sárgánál én elöször azthittem h biztos a low grafika beállítás miatt oyan gagyi ^^
  • robotnyk
    AInál a sárga cuccra gondoltok?
  • onlybarca
    háát igen! én kalandjátékkal nem sokat játszottam szoval nekem uj volt a maya feeling de az ai vhogy nem illet bele!
    eddig 3 féle befejezés van meg.
  • Atomreaktor
    Nekem a Maya meg az AI dolog nem tetszett annyira. A maya dolog azért nem, mert minden haramdik kalandjátékban felbukkannak!! És ez komoly!! Kitalálhatnának már vmi újat... csak ne az aztékokat...:)
  • Atomreaktor
    Ha nem lép ki, akkor is ugyanott vagy, mert már többet nem kap szerepet.
  • onlybarca
    hello all!
    NA végignyomtam!
    egyszerűen tökéletes! Igaz még kalandjátékkal se játszottam de ez nagyon megfogott. A végén az Al egy kicsit furcsa volt de mind1 igy is nálam az év játéka.
  • koestler
    Látom egyszerre kérdeztük, csak a másik irányból...
  • koestler
    MerlinW kérdéséhez kapcsolódva volt aki, nem küldte el Tylert Sammel Floridára? Mi történik, ha nem lép ki Tyler az állományból, továbbra is marad a három szereplő?