Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit kell csinálni mikor Carla le megy a pincébe? És a Tarlor meg a könyvesboltban keres vmit! Melyik könyvet kell oda adnom vis megkeresnem az öregnek???
SASboy
kösz mindenkinek

nice legs. what time to open?

MerlinW
Átmászol, átmész az uton, ott lesz egy árok, balra haladsz találsz egy nyilást a keritésen.

[merlinw.org]

Laza
SPOILER

Amikor hirtelen kitoresek tamadnak a fickora nem art ugyesen vegigtolni a szines gombokat, mert lathatunk jovokepeket. Itt pl azt, hogy van a keritesen egy lyuk. A vegcelt meg magad is lathatod a terkepen.

Ha konnyure allitod a gamet, meg egy piros vonallal ki israjzolja a terkepen merre kell menni, de szvsz ez elveszi a jatek borsat 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SASboy
Nemtudom máshogy mondani. :S Amikor a csávó visszaemlékszik a gyerekkorára és a haverjai elmennek játszani a hangárba csak tûz ütött ki.

MerlinW
Most aztán képben van mindenki sztem😊

[merlinw.org]

Hmuda
SPOILER

Én úgy gondolom, hogy ha Jade-et odaadod az AI-nak, akkor bejöhet egy olyan helyzet, hogy az Orákulum túszul ejti Carlát. Nekem sikerült kiverekednem belõle magamat, de lehet, hogy el lehet intézni, hogy Carlát lelõje és nélküle jönne be egy befejezés (az AI-t már elõtte le lehet nyomni, szóval maximum két befejezés jöhet be, feltéve, hogy tényleg meghal).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Laza
SPOILER

Hummm... ezek elocsalasa akkor nem fugg egyaltalan hogy hogyan veitted vegig a jatekot, mert a vegso helyszin utolso ket osszecsapasabol ha az elsot elveszited, Oraculum gyoz, ha Oraculumot legyozod, de a masodikat elveszited a Robot gyoz, ha mindkettot legyozod, akkor meg a full happy end.
Raadasul igy mindharmat le lehet tolni egymas utan, 10p alatt (utolso chaptertol)

Ha letezik 4., akkor az vajon mitol fugghet?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ThugEdge
ez a játék über jó
tulkép ez egy adventures gém,ugye,amik általában ilyen nyomott point and click rendszerûek,biztos van kivétel,szal ez az irányítási rendszer zseniális
télleg nem vagyok nagy kaland játékos,de ez beszarás
õõõ csak ennyit akartam

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

SASboy
Hogy kell elvinni a Wishita Military base-s részt? Elõször átmászok odáig megvan, de nemtom merre menjek utána. 😞

sziasztok tudna nekem valaki segiteni? leszedtem a játékot,feltettem utánna elinditom a tetris emu exe-t,ujrainditok bemountolom a TDF-et de nem megy. dvd-t kér mit csesztem el?

Na végigtoltam. Kegyetlen volt. Mafia óta nem volt ekkora élményem játék közbe. Komolyan,szar betöltenem más játékot,még kavarognak bennem a gondolatok,mint egy jó film után. Vhol azt hallottam lesz folytatás. Hát nagyon remélem.. Minden elismerésem a fejlesztõké. Olyan 98%-ra értékelném,csak azért nem 100,mert az irányítás beállítása elég nyakatekert volt (nekem) meg a grafika,de ez csak - 1/1%.
Macccy
juj ... OFF ... OFF voltam énis

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Jajóvannajóvanna ... mit tudom én szerinted, életemben nem "csaltam" még emulátorral. <#wink>
"mindent úgy emulál, ahogy az ps-en kinéz, nem lehet szûrõket bekapcsolni" ... Akkor ezek szerint ha ePSXe -vel próbálom akkor ráküldhetek akár 4X FSAA -t meg 6X ANISO -t is?? Csak azért kérdem mert pont megfordult bennem reggel, hogy az SH1 az azzé picit csúnyácska és koros már.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

musha
csak autosave van.

A játékban nincs kézi mentés vagy csak autómatikus mentés van?? MErt elkezdtem azt újból ua-zal a profillal de 3 chapter után nem ment meg semmi sem:-( Az már voltam a kisgerekkel a katonai bázison és nem tudtam elmenteni:-(Help me!
musha
ja és bocs az off-ért!

musha
nincs belõle új, azt én azért szerettem, mert régen volt néhány játék, ami nem ment epsxe-vel, na azok általában elindultak cvgs-sel. halál egyszerû, valóban nem nagyon van benne beállítási lehetõség, de mûködõképes. bleem-et akárhányszor próbáltam, sosem ment rendesen (de leginkább sehogy sem).

Seth
csak cvgs asszem nem tartalmaz pluginokat, hanem mindent úgy emulál, ahogy az ps-en kinéz, nem lehet szûrõket bekapcsolni stb.... Mondjuk egy elég régit próbáltam, az új már lehet hogy jobb

PSN ID.: Beegabor

musha
egyetértek, bleem a legfosabb amivel találkoztam. epsxe, ha esetleg az nem megy, akkor cvgs.

Seth
mit szarakodsz bleem-mel, mondom hogy az epsxe a legjobb ps emu...

Macccy
óóóh .. kösz. Isten vagy. Remélem jó hozzá a Bleem is ... az már megvan. (érdekes mer nem kért cs-keyt a Bleem1.5AMD)

SASboy
Tiszta befosatós játék. 😄

Seth
jájjj linket meg nem adtam meg , naszóval innen 😄

Macccy
Honnan innen? A Torrentrõl? Azt mondom, hogy onnan nem akar elindulni sehogy a letöltés ... valami más ötlet? <#help><#help><#rinya>

Hmuda
A játék legvégén van a választás. Ami közben van annak nem sok köze van ahoz, hogy hogyan jön ki a vége. Ergó elég mindig csak az utolsó jelenetet visszatölteni és hagyni kell, hogy a megfelelõ dolgok történjenek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

AMD Norbee
És Hmuda, a történetben mitket kell másképpen csinálni hogy máshogy végzödjön?
mert nekem az elsö variáció szerint történtek az események......
csak azért kérdezem mindezt ha kijön vmi magyarítás és ujra végignyomom akkkor máskép csináljam a dolgokat.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee
Külön tölcsd le a Tetris emut meg egy fahrenheit.tga fájlt

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Ha meglácc valakit akkor áll meg és n nyomogass semmi gombot,vissza tartja a lélegzetét,ha Lmegy akkor ugyis "szól" és akkor mehec is tovább
LezLee
Picit megakadtam kb. a játék felénél. Carlaval vagyok a diliházban, miután sötét lett és kinyíltak a cellaajtók. Na most a légzést azt értem, de akármerre megyek, mindig belebotlok egy õrültbe, és game over. Ha meglátok egyet, hiába állok meg a sötétben, akkor is észrevesz. Ezen hogy jutottatok át? Valami hasznos tanács?

SASboy
Értem. Kösz.

Hmuda
Ja. Fontos része a történetnek a hideg.

SASboy
Tényleg jó ez a játék. Bele lehet élni magadat rendesen. De miért ez a címe?Azért, mert hideg van és a hõmérsékletre utal?

killer123
Sziasztok.
Nekem az a kérdésem hogy hogyan kell ezt a gamet elinditani mert azt irja az nfo hogy futassam a tetrisec.exe-t a crack könytárból.A gond csak az hogy nekem nincs crack könyvtáram.<#nemtudom>

Jó konfig.

fitutufi
nekem az 1. volt

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Hogyan lehet visszaállítani hogy az öszes meghajtóm visszajöjjön! Vis érzékelje az xp???? Mert amivel eltüntettem progival nem tom visszaállítani! Bár a game az indul de nem tok mást csinálni!
Seth
szedd le mondjuk innen a playstation verziót,keress egy emut, mondjuk epsxe-t,aztán ugyanott vagy...

Macccy
igen, kösz, már láttam, de nem tudom letölteni akárhogy járatom már fél órája a BitTorrentet vagy elõtte a Tornado-t. <#shakehead>
Nincs meg neked véletlenül?

rorr
kiadták pc-re úgy 1 éve emulator+game=pc verzió csak torrentrõl lehetett tölteni....

Krinyo
jó lenne ha befejezés után végiglehetne nézni az egész történetet mint valami filmet <#finom>

Hmuda
Megvan a három befejezés. Csak az olvassa el, aki vagy végigvitte, vagy megrögzötten akarja elrontani a játékát. Én szóltam elõre, szóval aki elolvassa, az csak magát hibáztathatja.

SPOILER

Nálam mind a három befejezésre Carla terhes lett. Lehetséges, hogy van egy negyedik befejezés is, mikor az Orákulum lelövi Carlát, de ha mindenki szerint három van, akkor lehet azt is megússza valahogy.

Elsõ befejezés: a szokásos happy end. Lucas önszántából helyezte el a lányt a Chroma forrásra. A hideg emúlt, a két klán visszavonult a háttérbe és onnan folytatja a hatalmi háborút. Lucas nem akarja elfogadni az Isten-szerepet, csak élni akarja az életét. (epilógus helyszín: egy mezõn egy fa alatt)

Második befejezés: akkor van ez, ha vagy a cyborg maga, vagy az irányítása alatt álló Lucas rakja a forrásra a lányt. Ezután az történik, hogy a hõmérséklet tovább csökken, az emberiség háromnegyede kipusztul és a maradékot a gépek vadásszák a felszinen. Az a kevés túlélõ, aki megmaradt, az a föld alá menekült és ott várják a halált. Mivel Carla terhes, ezért sokan a túlélõk közül azt hiszik, hogy talán Lucasék gyereke lesz az új Indigó Gyermek és talán majd õ megszabadítja õket az AI terrortól és a hidegtõl. (epilógus helyszín: Bogarték bázisa)

Harmadik befejezés: afféle semleges végkifejlet. Az Orákulum rakja a forrásra a gyereket. Semmiféle észrevehetõ változás nem történik a világban. Eddig is végtelen hatalmuk volt, csak annyi a változás, hogy mostmár ezt abszolúte semmi nem törheti meg. Lucasék élik mindennapjaikat és várják a gyerek születését. (epilógus helyszín: Lucas lakása)

grebber
Meg tudod nézni te is (vagy nem ? ) nyomsz egy ctrl-t és kiir mindent.

Next PC upgrade: 2022

Hi,

Most tartok a mosodai nyomozásnál. Aki már végigvitte: hol tartok? Ez a játék közepe, vagy inkább már a vége?

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Macccy
Ne mondd el senkinek, de ...
(SPOILr)
... nem a sorompón kell átmenni. A baka elõszeretettel rúgja szét a zityódat, ha arra lát, inkább menj át mojba és rágd át magad a kerítés egy távolabbi részén, mondjuk a sorompótól mégjobban balra, az árokban kúszva eljuthatsz egy "véletlen" lyukhoz. Ott még felejtsd el az IFA takarását, azt majd a kerítésen belül kell eljátszanod. Na menj! <#wave>

Macccy
Köszönöm kedves Laza. (örülök, hogy tisztáztunk minden mást) <#papakacsint>
Remélem ez menni fog. Jah, még meg kell szereznem a játékot is. Ha abban is van tipped akkor szívesen veszem azt is. Majd eccercsak haza érek este, akkor tudok leghamarabb kutatni. Kösz ...

Na irányítási problémám megoldva,de most szintén megakadtam. Sry,hogy sokszor kérek helpet,de az irányításos problémánál elõbb írtam aztán gondolkodtam. Most viszont szintén az a szitu mint grebbernél. A fiatal Lucassal kell menni és ugye át kell menni egy sorompón,h elérj a piros x-hez. Namost jön a kocsi,annak a takarásába kéne lopakodni. Ha úgy nézzük,hogy szemben a sorompó,akkor bal oldalon áll a katona tehát amikor jön a kocsi,én jobb oldalon akarok átmennni. Nade most jön az,hogy ha 100%os takarásba vagyok,akkoris meglát a csávó,nemtom hogy csinálja. Vmi tipp?
Laza
itt van PSX emulator
Bleem!

thx

Laza
pl GoldWave v Cool2000 (v ujabb Cool)

beallitod felvetelre, hogy a belso mix csatornat figyelje, inditsd el a gamet, es jatszd le a zeneket, majd vegul vagd me

milyen progit ajanlasz ehhez?