Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt nem hiszem hogy ki tudná törölni.
Ellenõrizd le!
Hali
hatalmasat szoptam: lefagyott a cucc, újraindítás, és nincs CONTINUE game, csak New Movie....
Mi a répát csináljak, azon kívül, hogy ugyanúgy végigcsinálom, mint elsõre (kb. 25 %-nál voltam...)
Eszméletlen!
a játéknak köze van a Fahrenheit 9/11 filmhez?
(tehát a tartalom megegyezik-e)
de megint elakadtam 😊
mikor Lucassal kell menni álruhában, mindig letartótatnak a rendõrök, mikor az étterembe be akarok menni
mert balrafordultam, de akkor is megöltek
azon a chapterem, amiben egy fogházban kell menni Carla-val és amikor kihallgatja azt a foglyot az utána következõ részben mit kell csinálni pontosan?
jön elõször a sovány fogoly, akkor meg kell állni, utána tovább lehet menni, de utána nem sokkal egy dagadt jön el mellettem, mállok, megvárom, míg elmegy, aztán továbbmegyek és itt megáll a tudomány, mert mindig megölnek
mit csinálok rosszul?
elõre is köszi
a bogarasokra nem nyomtam semmit, így nem esett össze
meg mikor ezek a bogaras részletek vannak, állandó mínuszokat kapok és egyszer teljesen összeroppan
most ott, mikor Lucas a munkahelyén ül egy gép elõtt és jön Tyler kihallgatni, miket kell nyomni, hogy át tudjam vinni e chaptert?
Annál a résznél akadtam el, mikor az Lucas egész háza összedõl és a pappal kell a segítségére rohanni, de nem találom a megfelelõ ajtót, amit találtam ajtókat, egyik sem jó.
Merre van a helyes ajtó?
Elõre is köszi.
ami nem dugás, az erotika <#vigyor0>#vigyor0>
ha netán fogalmi zavarban szenvednék, javitsatok ki nyugodtan 😊
amugy régen irtam ide...
haladgattam, haladgattam, aztán töröltem...
az unalmas nyár után most 4-5 játékkal kéne játszanom
erre visszatérek jövö nyáron 😊
nem rossz játék,csakhát nem köt le annyira,mint pl. 1 F.E.A.R 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
furcsa hogy pont a német verzió lenne durvább..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Egyébként ezt töltöttem: Fahrenheit DVD Tetrisemu.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
SPOILER!
van úgy, hogy Carla találhatja meg a bal oldali wc-ben lent, a fal repedésében.
- Hmm. Mondjuk akkor miért lepõdött meg mikor a csaj közölte.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Dehogy nem! Hehehe. Amikor Tiff elviszi a cuccait, be lehet cserkészni Lucasszal.
"honan volt biztos benne Lucas hogy akkor lett terhes a nõ amkor a vonatban szeretkeztek"
- Vele van az erõõõõ (mármint a croma). Biztos megérezte. 😉
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Lucas fejét nézzétek majd meg amikor Tiff-el ropja. Mint aki be van lõve. Jó cucc ez a croma. 😊 Az Oracle is jól nyomja, de a kis Indigó Gyerek a legjobb.
Szex a metróban. Egy kis hideg meg halál nem tartja õket vissza ha be vannak indulva egymásra. Gondoljatok csak bele. Lucas már több mint egy hónapja szétment Tiff-el és nem hiszem hogy azóta sok jó jutott volna neki. Carlanak meg ott mondta Tommy hogy mióta szingli már.
Viszont a ruhákat igazán lecserélhették volna az utolsó jelenetre. Nem hiszem hogy 3hónap alatt nem öltözött át se Lucas se Carla. + honan volt biztos benne Lucas hogy akkor lett terhes a nõ amkor a vonatban szeretkeztek. Azóta nem feküdt le vele? 😊 Hiába no az igazán jó dolgok életenként egyszer történnek. 😊
Szerlem: Az éjszakát Carlanal törlötte. Biztos az álom után nem sokat bírt aludni, így átbeszélgették az éjt. Ezalatt bõven kialakulhat vonzalom. Lásd. a Szerelem az eslõ látásra c. topicba írt hozzászólásomat. 😊
Spoilerek.
Lucas újjáéledése. Végül is mindegyik alkalommal belekerült a Croma forrás hatóterébe, amikor berakja a gyereket. A croma ereje távolról Neo-t csinált belõlle akkor közelrõl egy kis újjáélesztés már tényleg nem valami nagy ügy. 😊
Az szerelem tényleg kissé gyorsan történik, de hát ilyen a nagybatûs SORS a VÉGZET! Két ember meglátja egymást... semmit se tehetnek és jön a láv. 😊
A oraclevel azért el bírtam volna képzelni egy nagyszabásúbb végjátékot, pl mint a tetõn. A lelövés dolog meg... Sokan írták hogy 2000 éves volt mégis meghalt egy lövéstõl. Nagy ereje volt meg minden de azért halandó volt. Pl. Gyûrûkurában is élnek pár ezer évig a tündék de ha valami ork beléjükállít egy kardot azért meghalnak. 😊
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Ha nem adom oda neki akkor is eljátsz azt a kis trükköt?