Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi

köszi

Az égvilágon semmi!
kirol
A játék mentése a dokumentumok mappában van.
Ezt nem hiszem hogy ki tudná törölni.
Ellenõrizd le!

<#falbav>

Hali

hatalmasat szoptam: lefagyott a cucc, újraindítás, és nincs CONTINUE game, csak New Movie....

Mi a répát csináljak, azon kívül, hogy ugyanúgy végigcsinálom, mint elsõre (kb. 25 %-nál voltam...)

Eszméletlen!
kirol
Semmi köze nincs hozzá!

hi!

a játéknak köze van a Fahrenheit 9/11 filmhez?

(tehát a tartalom megegyezik-e)

de közben rájöttem, hogy hátsó bejáraton kell menni 😊

már megvan

de megint elakadtam 😊
mikor Lucassal kell menni álruhában, mindig letartótatnak a rendõrök, mikor az étterembe be akarok menni

Simán jegyezd meg hol jöttél be és ugyanazon az útvonalon menj vissza.
mikor forduljak balra?

mert balrafordultam, de akkor is megöltek

kirol
Miféle patch után??
Na neked nem megy minek rakod fel. Nekem alap volt, ment tökéletesen.

tehát nem! 😞

fordulj el balra!Legalábbis, ha pont nekimész egy elmabajosnak, aki a folyosó közepén van, akkor nem jó felé mész...
Nektek megy a patch után is?

hi!

azon a chapterem, amiben egy fogházban kell menni Carla-val és amikor kihallgatja azt a foglyot az utána következõ részben mit kell csinálni pontosan?

jön elõször a sovány fogoly, akkor meg kell állni, utána tovább lehet menni, de utána nem sokkal egy dagadt jön el mellettem, mállok, megvárom, míg elmegy, aztán továbbmegyek és itt megáll a tudomány, mert mindig megölnek

mit csinálok rosszul?

elõre is köszi

robotnyk
nm
köszi a segítséget

most sikerült megcsinálni

a bogarasokra nem nyomtam semmit, így nem esett össze

robotnyk
igen
ha a suspicion nem megy fel, akkor az azt jelenti, hogy igaz választ adtam?

robotnyk
hát azt kell mondjam, hogy minimum közepes angol kell hozzá, anélkül nehéz lesz végigvinni
de hogy tudom, hogy melyik válasz az igaz? (sajnos nem tudok angolul)

meg mikor ezek a bogaras részletek vannak, állandó mínuszokat kapok és egyszer teljesen összeroppan

robotnyk
nem muszáj elugrálni a bogarak elõl. a kérdésekre mondj igazat
közben sikerült megcsinálnom, de megint elakadtam
most ott, mikor Lucas a munkahelyén ül egy gép elõtt és jön Tyler kihallgatni, miket kell nyomni, hogy át tudjam vinni e chaptert?

Hello!

Annál a résznél akadtam el, mikor az Lucas egész háza összedõl és a pappal kell a segítségére rohanni, de nem találom a megfelelõ ajtót, amit találtam ajtókat, egyik sem jó.

Merre van a helyes ajtó?

Elõre is köszi.

SZEG007
nah végigtoltam, és nagyon franko volt, ideáig ez az év játéka számomra.

Lényeg az hogy nem privátgoldos "fákmályesz"
soulhunter
ha a sex nem dugás, akkor mi?
ami nem dugás, az erotika <#vigyor0>

ha netán fogalmi zavarban szenvednék, javitsatok ki nyugodtan 😊
amugy régen irtam ide...
haladgattam, haladgattam, aztán töröltem...
az unalmas nyár után most 4-5 játékkal kéne játszanom
erre visszatérek jövö nyáron 😊
nem rossz játék,csakhát nem köt le annyira,mint pl. 1 F.E.A.R 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Prûd amcsik. Hiába a GTA óta vigyáznak már mindenre. Pedig semmi extra. Egy tök normális szexjelenet. (Nem dugás.)
robotnyk
amerikában indigo prophecy néven jött ki, és a szexjelenet ki volt vágva belõle
_Atti_
miért a simában mi volt cenzurázva?<#confused>
furcsa hogy pont a német verzió lenne durvább..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Van ebbõl ost? Az a zene érdekelne ami akkor van amikor a zsaruk elõl menekülünk. (Helikopter stb.) Van valami neve annak a zenének?
Kicsit megkésve, de végre letöltöttem én is a játékot. A német verzió ugye nem cenzúrázott (mert nekem a játék fõmenüje német nyelvû).
Egyébként ezt töltöttem: Fahrenheit DVD Tetrisemu.
NEOreg3
a pultos csajjal beszéltél már? amúgy nem árt ha négerrel is csinálsz egy-két dolgot

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hmm... akkor viszont valószínû, hogy adott lelkiállapot kell hozzá. mindent végigcsináltál már, ami növeli (taxi, telefon, ...)?

kabalthenbk
hát megnéztem a viztartályban is és a repedésben is... semmi.hajjaj

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

nem

nem biztos! ez is állapotfüggõ, mert

SPOILER!

van úgy, hogy Carla találhatja meg a bal oldali wc-ben lent, a fal repedésében.

"Vele van az erõõõõ (mármint a croma). Biztos megérezte."
- Hmm. Mondjuk akkor miért lepõdött meg mikor a csaj közölte.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

" Lucas már több mint egy hónapja szétment Tiff-el és nem hiszem hogy azóta sok jó jutott volna neki."
- Dehogy nem! Hehehe. Amikor Tiff elviszi a cuccait, be lehet cserkészni Lucasszal.
"honan volt biztos benne Lucas hogy akkor lett terhes a nõ amkor a vonatban szeretkeztek"
- Vele van az erõõõõ (mármint a croma). Biztos megérezte. 😉

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A víztartályban nézd meg. De a négerrel.
kabalthenbk
khm. szal ha nem gond nem olvasom végig a kommenteket és felteszem a kérdésem, ami lehet h volt már: még az elején nem akar hazamenni a detektívnéni amíg nem találja meg a gyilkos fegyvert...namost elvileg azt a gyilkossal elvittem, szal akkor most mit kell tenni? (a csövi begurult, nem beszél semmit, már körbejártam mindent, beszéltem a zsernyákokkal is, körülnéztem a wcben, kv-t is ittam😊)nem vok vmi nagy kalandjátékos😄

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Az extrák a jégrevü és a parkólóban rendezett táncos összejövetel, haláli!

Lucas fejét nézzétek majd meg amikor Tiff-el ropja. Mint aki be van lõve. Jó cucc ez a croma. 😊 Az Oracle is jól nyomja, de a kis Indigó Gyerek a legjobb.

Szex a metróban. Egy kis hideg meg halál nem tartja õket vissza ha be vannak indulva egymásra. Gondoljatok csak bele. Lucas már több mint egy hónapja szétment Tiff-el és nem hiszem hogy azóta sok jó jutott volna neki. Carlanak meg ott mondta Tommy hogy mióta szingli már.

Viszont a ruhákat igazán lecserélhették volna az utolsó jelenetre. Nem hiszem hogy 3hónap alatt nem öltözött át se Lucas se Carla. + honan volt biztos benne Lucas hogy akkor lett terhes a nõ amkor a vonatban szeretkeztek. Azóta nem feküdt le vele? 😊 Hiába no az igazán jó dolgok életenként egyszer történnek. 😊

Szerlem: Az éjszakát Carlanal törlötte. Biztos az álom után nem sokat bírt aludni, így átbeszélgették az éjt. Ezalatt bõven kialakulhat vonzalom. Lásd. a Szerelem az eslõ látásra c. topicba írt hozzászólásomat. 😊
rezsofiz
jah meg az oracle még nem nagyon került szembe ilyen erõs lénnyel mint lucas

sazl : c

Na végivittem. Isten játék!

Spoilerek.

Lucas újjáéledése. Végül is mindegyik alkalommal belekerült a Croma forrás hatóterébe, amikor berakja a gyereket. A croma ereje távolról Neo-t csinált belõlle akkor közelrõl egy kis újjáélesztés már tényleg nem valami nagy ügy. 😊
Az szerelem tényleg kissé gyorsan történik, de hát ilyen a nagybatûs SORS a VÉGZET! Két ember meglátja egymást... semmit se tehetnek és jön a láv. 😊

A oraclevel azért el bírtam volna képzelni egy nagyszabásúbb végjátékot, pl mint a tetõn. A lelövés dolog meg... Sokan írták hogy 2000 éves volt mégis meghalt egy lövéstõl. Nagy ereje volt meg minden de azért halandó volt. Pl. Gyûrûkurában is élnek pár ezer évig a tündék de ha valami ork beléjükállít egy kardot azért meghalnak. 😊
rezsofiz
igen, eljátsza. nekem ment egybõl, nem tûnt nehéznek

sazl : c

agyhalál
Létezik már belõle valami tört exe, amivel nem kell eljátszani ezt a tetris emut?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Odaadtam Agathanak a gyereket, akirol persze kiderult hogy nem Agatha fanam valami fénymukso. Elkezd vonzani és akárhogy nyomogatom a nyilakat mindig bevonz és game over. Nagyon nehéz a többihez képes.

Ha nem adom oda neki akkor is eljátsz azt a kis trükköt?