2159
  • KicsiPistike
    Felvettem aztán elhúztam a csíkot. De mind1, az volt a baj; most otthagytam a kést és a zsarukkal is továbbtudtam lépni, mert megtalálták, tehát probléma megoldva, köszi mindenkinek a segítséget. :)
  • Csaba
    Hmm. Biztos magaddal vitted? Nekem úgy rémlik, hogy vagy eldugod a budiban, vagy otthagyod a hulla mellett.
  • KicsiPistike
    Na ja, éppen ez jutott nekem is az eszembe, merthogy egy jó gyilkoshoz hasonlóan a gyilkos szerszámot eltüntettem a tett helyszínéről, magammal vittem. A hülye csaj meg csak keresi :)
    Köszi, remélem ha otthagyom a zsaruknak akkor jó lesz már :)
  • Csaba
    Meg kell találjad a kést a budiban, anélkül nem tudsz továbbmenni a játékban.
  • KicsiPistike
    Beszélek én mindenkivel, de a csajó csak valamit a késről makog; amúgy meg taxival menekültem el, a csajóval ott is jártam már. Tyler kocsijába nem tudok beszállni, mert carla szerint tylernél a kocsikulcs, tyler meg azon filózik hogy mit tud carla, vagy ő nem látott meg semmit, vagy tudja a franc, már nem emlékszem :)
  • leotheprince
    beszéljél tylerral hogy menjünk el
  • leotheprince
    hát ez szop*s! gondolom a csövessel is beszéltél, ha nem ott van az étterem mögött. mivel menekültél el? ha a taxival akkor menj oda ahonnan indult a taxi, azt akkor asszem vége lesz vagy be kell szálni a kocsiba(Carla-val is és Tyler-rel is)ja
    fincsi a játék jó szórakozást hozzá
  • KicsiPistike
    Hali!
    Nekem is egy kis segítség kéne, én méginkább az elején elakadtam (kéretik nem röhögni :)), amikor a zsarukkal a wcben lévő meggyilkolt fószer gyilkosát, a nyomokat keresem. Asszem már mindenkivel beszéltem, mindent megtaláltam, de nem tudom befejezni valamiért azt a részt, a csajó, meg a nigró nem száll be a kocsiba.
    Szóval mit is kéne csinálnom?
  • kirol
    De mindez a tutorial -ban benne van! Senki nem csinálta végig?
  • Matte
    Én is kakiban voltam annál a résznél, odáig nem volt gond.

A válaszom: Semmi extrát, a balra-jobbra nyilakat kell nyomkodni, gyorsan vagy lassan, nem tudom, nyomtam mindenhogy, aztán ötödik próbálkozásra elfogadta.

Hát ennyi.
  • ibrik
    gamecopyworld
  • vodMarci
    HI

Csatlakozom én is a rajongó táborhoz!Nagyon fasza game!Az írányítással volt egy kis gondom az elején.Igaz még nem játszottam végig mert elakadtam,de már így is rohadt király király játék.

A bankban akadtam el amikor a bogarak üldöznek.Sikerült kitérnem eddig az összes elől,de amikor fut a hapsi és a nyakát elkapja egy bogár,ott mit kell csinálni?Hogyan?
  • Roolcsy
    Hi! Az 1.1-es pach-hez tud valaki crack-et?
  • koschwarz
    valamelyik egérgombot?
  • Roolcsy
    Föl tettem az 1.1-es pach-et és behalt az egész! betöltött a játék de amint a be akartam tölteni a mentésem "Hiba üzenet"!!!
  • Evin
    Van a játékhoz egy 1.1-es patch, talán az segít.
    Vagy nézd meg, mindenből a legújabb drivered van-e.
  • Roolcsy
    Hi! Most meg az lenne a problémám hogy mikor Carla lakásán vagyok(zuhanyzós jelenet) és át akarok váltani Tyler-re egyszerűen meg áll az egész a kép elsötétül és nem tölt tovább! Tud valaki megoldást a problémámra?
  • quack
    az egeret kell eltolni vmejik iranyba (mint amikor mondjuk ajtot nyitsz), aszsem fölfele
  • Wanille
    A parkban élesztgetem a kiscsajt, és az első vantúfrí után azt írja hogy:
    PRESS NOW...de mit nyomjak akkor?
  • Roolcsy
    Köszi segítséget!
  • Danecay
    Átmászol a kerítésen, átlopózol az út másikoldalára, kihasználva a kapun kijövő kamionokat. A cél az hogy a kapu bal oldalára kerülj. a kerítés mentén húzódik egy árok is. Ebbemn lapulva mész tovább majd a kerítésen (ha mindent jól csináltál jobb kezed felől:) lesz egy lyuk. Ezen keresztül mászol de a végső cél a szemben lévő hangár jobb oldalfalának végén található ajtó elérése.
  • Roolcsy
    Stiasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Elakadtam még az elején mikor kimegy Lucas Kane a temetőbe virággal a kezébe és megint rájön a roham és gyerekkorában kell irányítani. A kerítésen át is másztam de utána mindig meglátnak. És nincs semmi ötletem mit is kéne csinálni! Please help!
  • APoLLo80
    Hali!

Tényleg lessz 2.része a játéknak?

Ha valaki tud valami infót ossza meg velünk.Ha van valami Link az is jöhetne.
  • ZsirosKenyer
    Én úgy tudom egészen pontosan 3 befejezés van. Még tavaly ősszel nyomtam végig a negyedikre már nem emlékszem, de a másik hármat leírom:

S P O I L E R :

tehát nálam mind a 3x terhes lett carla.
    Igazából van egy pozitív, egy semleges és egy negatív befejezés.

Ez az utolsó csatában dől el, természetesen a csata kimenetelétől függően(ugye ott csap össze az AI, az Oracle és Lucas.)

pozitív: Lucas rakja a lányt a forrásra. A klánok elvonulnak visszatér a rend a Földre. Persze a túlvilágon a klánok csatáznak tovább, de a mi világunkat békénhagyják(egyelőre). Az utolsó képsorok egy virágos mezőn zárulnak, fa alatt Lucas-szal meg Carla-val (ha jól emlékszem)

Semleges befejezés: Az Orákulum helyezi a kislányt a forrásra. Erre sem emlékszem nagyon, de a lényeg hogy minden marad a jelenlegi állapotban. Az Oracle és klánja marad a mi világunkban, Lucaséknak nem sikerül megtörni a hatalmukat. Ettől függetlenül Lucasék élnek tovább és beletörődve a dolgokba várják a gyereket..

Negatív befejezés:Értelem szerűen itt a cyborg, vagyis a mesterséges intelligencia győzedelmeskedik. Miután a hőmérséklet egyre csökken minden megfagy, az emberek a föld alá menekülnek, és próbálják túlélni az elkerülhetetlen halált. A képek az elhagyatott metróalagútban záródnak, Lucas szavaival, miszerint Carla leendő gyermekétől várják az emberek hogy esetleg megváltsa a világot..

Carla terhessége elkerülhetetlen, úgyhogy szerintem más befejezés nagyon nem lehet...
  • zsotesz
    A harmadik meg ha az Oracle nyer.
  • Gerbill
    Én két befejezést ismerek. Ha a végén legyőzöd a Ciborgot akkor megmenekül a kislány ha ő győz le téged akkor megöli a kislányt.
  • ZsirosKenyer
    csak jöhetne már az új rész b.sszameg
  • Prof William
    Igen. A Sztori változhat. Pl a tesód sorsa is másként alakul ha máshoyg cselekszel.

Jó játék mi? Én imádom!
  • APoLLo80
    Hali!

Én végig vittem a játékot,és az lenne a kérdésem hogy többféleképpen is belehet fejezni a játékot?Én itt arra gondolok amikor bejon a munkahelyemre a néger zsaru és kimegyek WC re akkor kiveszi a fokomból a bizonyitékokat.Ha másképp válaszolok vagy nem veszem ki a fiokokból a cuccot akkor érdemes újra jáccani mert más lessz a sztori?
  • Ramires
    Köszönöm szépen, most ügyeltem a válaszaimra, és most nem talált gyanúsnak sem, most nem szólt az őrnek, kettesben kisétáltunk
    Most gyermekként a tesóval próbálok megszökni a bázisról, most ott akadtam el, örökké lebukunk
  • Csaba
    Ki kell menni a kijáraton. Van egy ajtó a teremben, ott kell kispurizni.
  • robotnyk
    akkor nem jól válaszolsz
  • Ramires
    Múzeumban, miután beszéltem a fazonnal, mit csináljak? (Szól a biztonsági őrnek, és nekem annyi)
  • Carter15
    Elsőnek egyenesen majd mikor találkozol az első rabbal akkor fordulj balra és egyenesentovább. Csak vigyázz, hogyha elmegy egy rab melletted akkor ne mozdulj meg.
  • robotnyk
    egyfelé tudsz csak elindulni, bolond után balra, a folyosó bal felén
  • warass
    Hi! Vki tudja a bolondok házában merre? Mindig találkozok egy-egy őrült emberkével.
  • Prof William
    Én utánnanéztem és elgék kevés zene van benna a játékból...

Annak mi a neve ami akkor szól amikor a zsarukkal verekszik? Az nagyon jó!
  • GregSB
    Thx, utánna nézek.
  • ZsirosKenyer
    Carla nappalijában az egyik szám: Martina Topley Bird - Sandpaper Kisses

Egyébként a Bonus-okkal amiket felveszel a játék közben, tudod unlockolni a zenéket
    (asszem az extrák közt tudod utána megnézni/meghallgatni a trackeket)

Létezik egy külön Soundtrack album is a játékhoz, az összes számmal..

• GregSB
    Sziasztok!

Szerintetek honnan tudnék információt szerezni a játékban lévő zenékről? A hivatalos oldalt már néztem de ott nem jártam sok sikerrel...

Azt a zenét keresem, ami Carla nappalijában szól (nem tudom hányszor lesz még ott dolgunk, én most vagyok ott először, zuhanyzik és ki kell vele rohanni a telefonhoz amin a feka hívja, és kis idő után jön a homokos szembeszomszéd egy borral)

A zenelejátszónál csa ki/be lehet kapcsolni a zenét, nem írja ki a számcímeket mint Lucasnál.

Köszi előre is a segítséget!