2159
-
KicsiPistike #1479 Felvettem aztán elhúztam a csíkot. De mind1, az volt a baj; most otthagytam a kést és a zsarukkal is továbbtudtam lépni, mert megtalálták, tehát probléma megoldva, köszi mindenkinek a segítséget. :) -
Csaba #1478 Hmm. Biztos magaddal vitted? Nekem úgy rémlik, hogy vagy eldugod a budiban, vagy otthagyod a hulla mellett. -
KicsiPistike #1477 Na ja, éppen ez jutott nekem is az eszembe, merthogy egy jó gyilkoshoz hasonlóan a gyilkos szerszámot eltüntettem a tett helyszínéről, magammal vittem. A hülye csaj meg csak keresi :)
Köszi, remélem ha otthagyom a zsaruknak akkor jó lesz már :) -
Csaba #1476 Meg kell találjad a kést a budiban, anélkül nem tudsz továbbmenni a játékban. -
KicsiPistike #1475 Beszélek én mindenkivel, de a csajó csak valamit a késről makog; amúgy meg taxival menekültem el, a csajóval ott is jártam már. Tyler kocsijába nem tudok beszállni, mert carla szerint tylernél a kocsikulcs, tyler meg azon filózik hogy mit tud carla, vagy ő nem látott meg semmit, vagy tudja a franc, már nem emlékszem :)
-
leotheprince #1474 beszéljél tylerral hogy menjünk el
-
leotheprince #1473 hát ez szop*s! gondolom a csövessel is beszéltél, ha nem ott van az étterem mögött. mivel menekültél el? ha a taxival akkor menj oda ahonnan indult a taxi, azt akkor asszem vége lesz vagy be kell szálni a kocsiba(Carla-val is és Tyler-rel is)ja
fincsi a játék jó szórakozást hozzá -
KicsiPistike #1472 Hali!
Nekem is egy kis segítség kéne, én méginkább az elején elakadtam (kéretik nem röhögni :)), amikor a zsarukkal a wcben lévő meggyilkolt fószer gyilkosát, a nyomokat keresem. Asszem már mindenkivel beszéltem, mindent megtaláltam, de nem tudom befejezni valamiért azt a részt, a csajó, meg a nigró nem száll be a kocsiba.
Szóval mit is kéne csinálnom? -
#1471 De mindez a tutorial -ban benne van! Senki nem csinálta végig? -
Matte #1470 Én is kakiban voltam annál a résznél, odáig nem volt gond.
A válaszom: Semmi extrát, a balra-jobbra nyilakat kell nyomkodni, gyorsan vagy lassan, nem tudom, nyomtam mindenhogy, aztán ötödik próbálkozásra elfogadta.
Hát ennyi. -
#1469 gamecopyworld -
vodMarci #1468 HI
Csatlakozom én is a rajongó táborhoz!Nagyon fasza game!Az írányítással volt egy kis gondom az elején.Igaz még nem játszottam végig mert elakadtam,de már így is rohadt király király játék.
A bankban akadtam el amikor a bogarak üldöznek.Sikerült kitérnem eddig az összes elől,de amikor fut a hapsi és a nyakát elkapja egy bogár,ott mit kell csinálni?Hogyan? -
#1467 Hi! Az 1.1-es pach-hez tud valaki crack-et? -
#1466 valamelyik egérgombot? -
#1465 Föl tettem az 1.1-es pach-et és behalt az egész! betöltött a játék de amint a be akartam tölteni a mentésem "Hiba üzenet"!!! -
#1464 Van a játékhoz egy 1.1-es patch, talán az segít.
Vagy nézd meg, mindenből a legújabb drivered van-e. -
#1463 Hi! Most meg az lenne a problémám hogy mikor Carla lakásán vagyok(zuhanyzós jelenet) és át akarok váltani Tyler-re egyszerűen meg áll az egész a kép elsötétül és nem tölt tovább! Tud valaki megoldást a problémámra? -
#1462 az egeret kell eltolni vmejik iranyba (mint amikor mondjuk ajtot nyitsz), aszsem fölfele -
Wanille #1461 A parkban élesztgetem a kiscsajt, és az első vantúfrí után azt írja hogy:
PRESS NOW...de mit nyomjak akkor? -
#1460 Köszi segítséget! -
#1459 Átmászol a kerítésen, átlopózol az út másikoldalára, kihasználva a kapun kijövő kamionokat. A cél az hogy a kapu bal oldalára kerülj. a kerítés mentén húzódik egy árok is. Ebbemn lapulva mész tovább majd a kerítésen (ha mindent jól csináltál jobb kezed felől:) lesz egy lyuk. Ezen keresztül mászol de a végső cél a szemben lévő hangár jobb oldalfalának végén található ajtó elérése. -
#1458 Stiasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Elakadtam még az elején mikor kimegy Lucas Kane a temetőbe virággal a kezébe és megint rájön a roham és gyerekkorában kell irányítani. A kerítésen át is másztam de utána mindig meglátnak. És nincs semmi ötletem mit is kéne csinálni! Please help! -
APoLLo80 #1457 Hali!
Tényleg lessz 2.része a játéknak?
Ha valaki tud valami infót ossza meg velünk.Ha van valami Link az is jöhetne. -
ZsirosKenyer #1456 Én úgy tudom egészen pontosan 3 befejezés van. Még tavaly ősszel nyomtam végig a negyedikre már nem emlékszem, de a másik hármat leírom:
S P O I L E R :
tehát nálam mind a 3x terhes lett carla.
Igazából van egy pozitív, egy semleges és egy negatív befejezés.
Ez az utolsó csatában dől el, természetesen a csata kimenetelétől függően(ugye ott csap össze az AI, az Oracle és Lucas.)
pozitív: Lucas rakja a lányt a forrásra. A klánok elvonulnak visszatér a rend a Földre. Persze a túlvilágon a klánok csatáznak tovább, de a mi világunkat békénhagyják(egyelőre). Az utolsó képsorok egy virágos mezőn zárulnak, fa alatt Lucas-szal meg Carla-val (ha jól emlékszem)
Semleges befejezés: Az Orákulum helyezi a kislányt a forrásra. Erre sem emlékszem nagyon, de a lényeg hogy minden marad a jelenlegi állapotban. Az Oracle és klánja marad a mi világunkban, Lucaséknak nem sikerül megtörni a hatalmukat. Ettől függetlenül Lucasék élnek tovább és beletörődve a dolgokba várják a gyereket..
Negatív befejezés:Értelem szerűen itt a cyborg, vagyis a mesterséges intelligencia győzedelmeskedik. Miután a hőmérséklet egyre csökken minden megfagy, az emberek a föld alá menekülnek, és próbálják túlélni az elkerülhetetlen halált. A képek az elhagyatott metróalagútban záródnak, Lucas szavaival, miszerint Carla leendő gyermekétől várják az emberek hogy esetleg megváltsa a világot..
Carla terhessége elkerülhetetlen, úgyhogy szerintem más befejezés nagyon nem lehet... -
zsotesz #1455 A harmadik meg ha az Oracle nyer. -
#1454 Én két befejezést ismerek. Ha a végén legyőzöd a Ciborgot akkor megmenekül a kislány ha ő győz le téged akkor megöli a kislányt. -
ZsirosKenyer #1453 csak jöhetne már az új rész b.sszameg -
Prof William #1452 Igen. A Sztori változhat. Pl a tesód sorsa is másként alakul ha máshoyg cselekszel.
Jó játék mi? Én imádom! -
APoLLo80 #1451 Hali!
Én végig vittem a játékot,és az lenne a kérdésem hogy többféleképpen is belehet fejezni a játékot?Én itt arra gondolok amikor bejon a munkahelyemre a néger zsaru és kimegyek WC re akkor kiveszi a fokomból a bizonyitékokat.Ha másképp válaszolok vagy nem veszem ki a fiokokból a cuccot akkor érdemes újra jáccani mert más lessz a sztori? -
#1450 Köszönöm szépen, most ügyeltem a válaszaimra, és most nem talált gyanúsnak sem, most nem szólt az őrnek, kettesben kisétáltunk
Most gyermekként a tesóval próbálok megszökni a bázisról, most ott akadtam el, örökké lebukunk -
Csaba #1449 Ki kell menni a kijáraton. Van egy ajtó a teremben, ott kell kispurizni. -
#1448 akkor nem jól válaszolsz -
#1447 Múzeumban, miután beszéltem a fazonnal, mit csináljak? (Szól a biztonsági őrnek, és nekem annyi) -
Carter15 #1446 Elsőnek egyenesen majd mikor találkozol az első rabbal akkor fordulj balra és egyenesentovább. Csak vigyázz, hogyha elmegy egy rab melletted akkor ne mozdulj meg. -
#1445 egyfelé tudsz csak elindulni, bolond után balra, a folyosó bal felén -
#1444 Hi! Vki tudja a bolondok házában merre? Mindig találkozok egy-egy őrült emberkével. -
Prof William #1443 Én utánnanéztem és elgék kevés zene van benna a játékból...
Annak mi a neve ami akkor szól amikor a zsarukkal verekszik? Az nagyon jó! -
#1442 Thx, utánna nézek. -
ZsirosKenyer #1441 Carla nappalijában az egyik szám: Martina Topley Bird - Sandpaper Kisses
Egyébként a Bonus-okkal amiket felveszel a játék közben, tudod unlockolni a zenéket
(asszem az extrák közt tudod utána megnézni/meghallgatni a trackeket)
Létezik egy külön Soundtrack album is a játékhoz, az összes számmal..
-
#1440 Sziasztok!
Szerintetek honnan tudnék információt szerezni a játékban lévő zenékről? A hivatalos oldalt már néztem de ott nem jártam sok sikerrel...
Azt a zenét keresem, ami Carla nappalijában szól (nem tudom hányszor lesz még ott dolgunk, én most vagyok ott először, zuhanyzik és ki kell vele rohanni a telefonhoz amin a feka hívja, és kis idő után jön a homokos szembeszomszéd egy borral)
A zenelejátszónál csa ki/be lehet kapcsolni a zenét, nem írja ki a számcímeket mint Lucasnál.
Köszi előre is a segítséget!