Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
elõre, rács és az õrült után balra, a folyosó bal oldala felé közelebb
valaki segitsen már!merre kell menni
felfelé.
zs0ltee17 gyogyintézménybe merre mentél amikor elment a világitás?
Vinsanity15
És azt a pöttyöt merre kell mozgatni???

Vinsanity is back!!

szevasztok!

angol végigjátszást tudok nektek adni!
én is ez alapján jutottam tovább!

http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/indigo_prophecy_a.txt
keresd meg a számot rajta.
SZiasztok.carlaval merre kell menni a gyogyintézményben?
Vagy mit kell csinálni?
Vinsanity15
Helótok.Az lenne a problémám,hogy amikor a Tyler el az irodában vok(Carla meg otthon) akkor átfaxoltam neki azt a papírlapot.Nah utána mondja hogy nézzem meg a lámpa fénye alatt a kis papidarabkát is!Azt hogy kell ??annyi meg van hogy felojtom a kislámpát és alárakja a papírt.az a fehér pötty meg mozog ide oda,aztán ha sokat szenvedek vele akkor meg mindig lerakja a papírt.Plís valaki segítsen

Vinsanity is back!!

szevasztok!

segítséget szeretnék kérni mert elakadtam!
annál a hangáros résznél akadtam el ahol Lucas még gyerek!
átmásztam a kerítésen, de aztán nem tudom mit kell csinálni!
jön egy katonai autó, az mögött próbáltam beosonni de észrevesznek mindig!

elõre is kössz a segítséget!

SPOILER
A temetõben Lucas elmondja, hogy neki mostmár tiszta, hogy mi folyik körülötte, a világ veszélyben van, csak a kiscsaj menthet meg mindenkit, de ahhoz meg kell állítani az orákulumot, mert az meg a kiscsajra akar támadni... Azt is mondja, hogy ha az orákulum rájön, hogy hol van a kiscsaj, Lucas is látni fogja, mert a kroma miatt az orákulum szemével is lát. (Remélem jól emlékszem, elég rég volt, hogy játszottam). Ezek után Carla elkezd hinni Lucasnak és elhívja a lakására és innentõl együtt mentik meg a világot... Együtt mennek az árvaházba stb, stb...
Oké, köszi, hogy kijavítottál. Ilyenek miatt is elkelne egy magyarosítás...

A Chroma az erõforrás, amihez el kell vinni az Indigo Gyereket. A sárga izé az A.I.
Spoiler!
Háromféle befejezése van, attól függõen, hogy ki gyõz a végén:
1. Te Lucassal. Ez teljes happy end.
2. Az Oráculum (az a csuklyás koma). Félsiker.
3. A Chroma (az a sárga szellemalak). Ez a legrosszabb.
Mindhárom befejezésnél más videóbejátszás van. Szerencsére nem kell
háromszor végigvinni az elejétõl, elég visszatölteni pár chapterrel a vége elõtt, hogy elõhozzuk mindhárom véget.
És ami nagyon tetszett, hogy a végén többféle lehetõség van a 3 befejezés közül elõhozni az egyiket. Pl. odaadod a gyerkõcöt az ál/Agathának, vagy nem. Mindkét esetben máshogy folytatódik a történet a bázison. (Elõbbinél az Oráculum katonái várnak, utóbbinál már nincsenek ott a katonák, a sztori is máshogy alakul így.) A bázison a végén elrontod-e a harcot, vagy megcsinálod. Ha elrontod, Carlával még beavatkozhatsz a harcba, és gyõzhetsz. Van még pár ilyen apróbb részlet (pl. egyik esetben Carlát túszul ejti a csuklyás, másik esetben Carla megöli õt.) mindent nem írtam le...
Szóval elég jól megcsinálták a készítõk, én végigzongoráztam az összes lehetõséget. Most várom a magyarosítást (ugye lesz?...). A nagy részét értettem, de a hosszabb magyarázatok már homályosak így angolul...

Gyorsan nyomsz jobbra-ballra 1x, ha nem ment vissza középre akkor mégegyszer míg középen nem lesz (esetleg egy kicsit alá is mehetsz, de ha túl sokat nyomkodod ide-oda akkor meg az a baj). Valahogy így kell kontrolálni, tehét kb annak megfelel hogy beszív-kifúj ez lehet a jobbra balra.

Ott meg nem maradtál le semmi akcióról (az csak késõbb lesz). Semmi különös annyi, hogy Carlanál bujkál Lukas.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Disk
Azt hiszem az egérrel tudsz fordulni.Le kell nyomni a bal egérgombot és jobbra balra fordulni vele.Azt lélegzõ dolgot én sem értettem,hogy mûködik..Én egyszerûen nyomkodtam a jobbra balrát velváltva, mint a hülye és utána megnyugodott.
A kiscsajos akcióra, amit lentebb említettél sajnos nem emlékszem :S

Shep
Azt nem értem, hogy a temetõben Lucas Beszél Carlaval, utánna meg van az az álom a kiscsajjal és mikor felriad az emberünk akkor ott van Carla, na ez most hogy miért, volt elõtte vmi akció amirõl lemaradtam?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az elmegyógyintézetben, elinduok kifele a sötétben a lélegzetet nagy nehezen kontrollálom, bár nem teljesen értem, hogy hogyan is mûködik, nade aztán belemegyek egy acélrácsba, hogy lehet kikerülni, mert nem igazán tudok fordulni csak az elõre meg hátrafele mozgást tudom elõcsalni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van a keritésen egy luk,ott tudsz bemenni,utána kell a teherato takarásába osonni..

Hali! annál a résnzél tartok amikor vmi visszaemlékezés van a srác gyerekkorára és vmi katonai bázison kéne eljutni a hangárig h figyelmeztessem a többieket. Átmásztam a kerítésen, de nem to ktovábbjutni mertm indíg észrevesznek. Úgy gondolom hogy az egyetlen bejáraton kell mahinélni vmit a teherautóval. megpróváltam besurranni amíg kifelé jött, de akkoris észrevettek. hogy kell?????
Én már nem emlékszem pontosan de valahol a 2000-2008 videok között kell turkálni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

na ja,ha tudnák angolul 😊

Ha figyelsz a szövegre akkor könnyen kitalálható, hogy melyik évben kell keresni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

robotnyk
90es évek
Disk
Ha jó emlékszem Carla,mitha makogná,hogy melyiket megtalálnod.Valamilyen évszámot mond( régen játszottam vele) azt figyeld meg és a szekrények oldalán vannak évszámok.A szerint keresgéljél a pincében..Mintha ha az egyik sarok legmélyén lenne...De nem biztos,figyelgesd a polcokat.

öö,a pincébe még nem találtam meg a videokazettát,mindig roszat talál.. gondoltam kell még valami ,hogy megtalálja

Disk
3 befejése van...mit csinált a végén amikor a faszival bemntél a hangárba? utána kiket vertél kiket nem?

Disk
Hát a pincében megtaláltad a videokazettát?Megnézted?
A könyvtárban pedig valami könyvet kell keresni asszem a cetli alapján.Mi van a cetlin?

Nem igaz h mindenki tojik rám!!! <#boxer>
<#help> VALAKI!!! <#help>

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

hali,segitsen valaki pls elakadtam azon a részen mikor a csajjal a pincébe kellkeresni valamit (parázik szegény) ,voltam a könyvtárba de ott se nagyon jeleskedtem,valami cetlit találtam.. visszamentem a rendörségre de abszolut nem tom mit kell csinálni. <#help><#help>

nagyon kira !!!!! de mégjobb lenne magyarositva

van amugy hozzá magyarositás?

aha jo lett thx

Indítsd újra a gépet. Elvileg utána mûködnie kell.

hali,srácok. Most töltöttem le a gamét és az a gond hogy a tetris emulátorba nem enged bemountolni.. egyszerüen kivan "fehérdve a mount is meg a disable is. elöre is kösz

olympus
persze csak mindent csiinálj meg! kézmosás feltakaritas csalk a kést hagyd ott!

Divatcsapatok OLÉ!

Üdv, nagy problémám az h, a játék végén (amikor a katonai bázison a kislányt a kõre kell tenni) LEFAGY az egész gép!!! <#falbav>
Már mindent kipróbáltam (újratelepítettem a játékot, új driver-t raktam fel, ...) semmi változás.
Valaki nem mondaná el priviben h mi a játék vége?
Elõre is köszi...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Akár az is lehet hogy úgy ahogy vagy hótvéresen kirohansz a budiból. Persze számíts arra hogy a kintiek erõsen gyanakodni fognak rád. 😊
Disk
lehet azt?

olympus
srácok a legegyszerubb ha a legelején nem veszitek fel a kést...

Divatcsapatok OLÉ!

Shep
hát ja, a guruban pont ezt írta, mondjuk egy olyan is jó lett volna, hogy az egészet végignézed, azán ha 6 féleképpen vitted végig akkor mind meglenne, mondjuk így se rossz, de sokat ront ez a nyomkodós dolog a vizuális élményen.

robotnyk
véigijátszás után néhányat meglehet, de bogarast pl nem, ha jól emlékszem
amúgy olvastam egy leírást róla, azt írták, hogy ezt még jobb nézni, mint játszani, valahol igaz is 😊
Shep
Visza lehet valahogy nézni azokat a részeket, ahol nyomkodni kell össze vissza, mert volt pl. most ez a bogaras rész, hát a nyga nyomkodás miatt alig láttam, az ugrásokat, meg ilyesmit, szóval jó lenne visszanézni.

Disk
Melyik WC-ben? Egy csomó ideig sz@rakodtam a sráccal ,mert neki akartam pontot szerezni..De csak a nõvel találtam meg.

Mersant
nem csak o, en +int elkezdtem es eloszor a feka srac talalta + a WC tartalyban, masodjara + Carla ott ahol mondtad.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Disk
Az ablak melletti WC-be menj be a nõvel,azt hiszem csak õ találhatja meg.

Ez lenne az

http://www.gamershell.com/download_11267.shtml

Ja, és ezért nem kell ferakni a nemrég kijött patch-cset, ugye? Én pár napja írtam, és azt a választ kaptam rá, hogy minek felrakni, ha jó a game.

természetesen Chapter sincs...

Ha nincs más megoldás elkezdem elõlrõl...illetve már elkezdtem, de sehogy sem találom a kést....se mosdó, se kuka, se wc....
Ha nincs Continue, akkor próbáld meg a Chapters alatt az utolsó fejezetet kiválasztani, és onnan folytatni. Ha nincs Chapters se, akkor nem tudom, mi van.

Ok, köszi.

ma megnézem. De ha ott van, akkor miért nem látja, és ha nincs ott akkor hol van?