2159
-
#1519 köszi szépen. közben megcsináltam. viszont ha nem nagy gond kérdeznék még vmit. a néger milyen név után kutat a könyvtárban? biztos nem figyeltem, vagy nem emléxem és így nem tudom hogy merre kell keresnem. -
#1518 Régen volt nem biztos,hogy jól emlékszem.
Szóval átmásztál és egy út mellett vagy.Az út másik oldalán is egy nagy kerítés.Annak a mentén indulj el.Eljutsz egy bejáróhoz,ahol kocsik jönnek ki egymás után.NE próbálj meg itt bemenni ,nem lehetséges.Hanem tovább mész a kerítés mentén és lesz egy lyuk a kerítésben.Ott átmászol és ott a kamionok takarásában elmész a 2 katona között.De erre szerintem magad is rájössz.Remélem tudtam segíteni. -
#1517 amikor a temtőben visszaemlékszem a gyerekkoromra, ott átmásztam a hálón de onnan nem tudom merre kell menni. előre is köszi ha vki segít -
#1516 Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek aki segített! Sikerlüt legyűrnöm a gonoszt.......... -
#1515 Na többek közt ezért érdemes végignyomni a tutorial részt a játék elkezdése előtt... -
rolly2003 #1514 nah meg is van hibátlanul,igy már minjárt más!még egyszer thx!!!!! -
rolly2003 #1513 ah megvan!át tudom irni az irányitás beállitásban!menni,fog,ki is probálom! -
rolly2003 #1512 aha,thx,nekem laptopom van,tehát csak fellül van számgomb,akkor mi a teendö? -
#1511 persze hogy van jelentősége, azt a numerikus részen kell nyomni -
rolly2003 #1510 sziasztok!én is a bogaras résznél akadozok.mindig jol csinálom,semmi hiba ,addig amig el nem fog,ott kiszabadulok,utána 3 könnyü trükk és jön a plafonrol a bogár,na itt mindig elvérzek,pedig tutti jol nyomom!esetleg 1 tipp?van kelentösége a nyilak szinének is?és miért két oldal?a másik oldalnak van külön irányitás,vagy csak a jelentése,hogy duplán kell nyomni? -
#1509 Nem tudom mi lehet a gond! Nálam minden gond nélkül tovább ment és nincs fönt semmilyen pach! -
KicsiPistike #1508 hmm, nekem nincs segítség, hogy mi a baj?
-
Prof William #1507 Az a lényeg, hogy el kell rontani a minijátékot és Lucasnak semmi baja sem lessz, csak a nyomozó szomorodik el de az meg úgy is magas szinten van. -
#1506 Ciao! Mikor Lucas másodszor vissza gondol a gyerekkorára és az éj leple alatt ki osonnak Marcussal azt hogy kell meg csinálni? Mert mindíg meglát valamelyik őr! -
#1505 Ez nem bug. A munkahelyi résznél a minijátékok a nyomozónak segítenek, miközben Lucas mentális ereje csökken. Először én is bekajáltam. -
#1504 Ez csak valami bug lehet... fenn van a patch? -
KicsiPistike #1503 Hmm, ismét segítség kellene.
Lucas a temetőben van a tesójával, (a gyerekkori visszaemlékezésben csak a tesóján kívűl 1-2 gyereket tudok megmenteni) kap egy címet.
A következő rész erre Carla, vagy a feka csávó edzési része, ez is megcsinálva. Namármost innen nem tudok továbbmenni, mert innen ismét Lucas temetős része jön be, onnan meg ismét az edzéses rész. Szóval mi a baj? kevés a nyom a rendőröknek vagy mi a szösz, ezért elakadt a játék itt? -
KicsiPistike #1502 Ok, sejtettem, hogy érdemes próbálkozni, (csak menne a fránya gitározás :)) mert meglesz a jutalom, köszi :) -
#1501 Érdemes a gitározást bevállálni, ugyanis a sikeres gitározás után ha a KISS-t választod, akkor a csaj megenyhül és... -
moralosan #1500 omg akkor szori vagyok -
KicsiPistike #1499 Azaz Lucas esetében. -
KicsiPistike #1498 A volt csajomnak érdemes gitározással próbálkoznom, vagy így is úgyis elhagy? -
#1497 Mindenkinél van, aki a menüben bekapcsolta a feliratozást... -
#1496 Nálam is van! -
#1495 Miért ne lenne angol felirat? -
moralosan #1494 mivel a játékhoz angol felirat sem készült, max szinkronizálni lehetne :] -
KicsiPistike #1493 ok, köszi, igen eddig itt Tyler nem járt még.
azt hittem meguszom a gyors nyomkodást :)
-
#1492 Esetleg,ha eddig nem tetted volna válts easy-re. -
#1491 Igen kettő van! Azt hiszem nálad még nem volt Tyler itt rendesen nyomni kell ahogy az elő van írva! Én a másik bogaras részt is végig nyomtam és sikerült! Trükkre meg szerintem nincs is szükség! -
KicsiPistike #1490 A munkahelyi bogaras jelenetből több is van? Én ott tartok amikor a munkahelyén megcsinálja a számítógépet, majd képzetei lesznek és bogarak jönnek elő. Szóval ez ugyanaz vagy egy másik? Mert itt ha csinálok, ha nem valamit is így is úgyis összeesik a végén, majd csak vagy last save, vagy stop a lehetőségem.
Ez a sok gyors nyílnyomogatás az agyamra megy benne. Nincs rá valami trükk, lassítás, vagy hasonló? -
dav #1489 Az a munkahelyi jelenet kicsit bugos: a bogaraknál pont fordítva kell eljárni, mint általában. Vagyis nem kell csinálni semmit, és akkor lesz jó. Valamit elszúrtak a fejlesztők, emiatt ebben az egy jelenetben hagyni kell veszíteni, és azzal nyersz. -
Cress #1488 Sziasztok!
Lenne 1 kis gondom. Ott tarok,hogy Tyler bemegy Lucashoz kérdezősködni a munkahelyére. Lucasnak képzetei támadnak,előjönnek a bogarak,és 2szer is megy le a Stressből,és mivel nincs magason,összeesik a végén,és az elmegyógyintzéetbn ül,és vége a sztorinak. 4szer próbáltam,de sose sikerült,hogy ne essen össze! A sztorihoz kapcsolódik,hogy a hangárt nem csináltam meg rendesen,mert csak 2 srácot találtam meg,de továbbengedett a játékban így is.
Lehet,hogy az a porbléma,hogy a hangárnál járna +Stress,amivel nem esne össze,mikor Tyler kérdezősködik?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#1487 én a kést a wc tartályban találtam meg .. -
#1486 ha jön egy elmebeteg akkor nyugiban mekkell allni -
zs0ltee17 #1485 sziasztok!
segítségre lenne szükségem mert elakadtam az elmegyógyintézetben!
akármerre megyek mindig elkap valamilyen őrült! a lélegzetvétel az megy azzal nincs semmi gond! olvastam valamit hogy miután elindulok balra kell fordulnom! már azt is próbáltam de ott is elborul a csaj elméje!
előre is kössz a segítéget! -
KicsiPistike #1484 Nincsen hozzá, úgy tudom, sőt nem is nagyon lesz.
Amúgy tényleg úgy volt a késsel kapcsolatban, Lucas sem tudja hova dugta :) -
#1483 Sztok,létezek ehez a gaméhoz magyarosítás? -
zsotesz #1482 Ez tényleg így van, én Tylerrel tudtam megtalálni abban a Wc-ben ahová Lucas behúzza a hullát. -
KicsiPistike #1481 Lehet hogy úgy volt, nem emlékszem már rá. -
dav #1480 Olyan nincs, hogy a gyilkos elviszi magával a kést. Ha felveteted vele a földről, akkor csak elrejti a helyiségben (közben a kamera a zsarut mutatja, így te magad sem tudod, hogy hova rejtetted). Szóval a gyilkos fegyver még a mosdóban van, mikor a rendőrök megérkeznek, és persze rád vár a feladat, hogy megkeresd.