Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zs0ltee17 gyogyintézménybe merre mentél amikor elment a világitás?
angol végigjátszást tudok nektek adni!
én is ez alapján jutottam tovább!
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/indigo_prophecy_a.txt
Vagy mit kell csinálni?
Vinsanity is back!!
segítséget szeretnék kérni mert elakadtam!
annál a hangáros résznél akadtam el ahol Lucas még gyerek!
átmásztam a kerítésen, de aztán nem tudom mit kell csinálni!
jön egy katonai autó, az mögött próbáltam beosonni de észrevesznek mindig!
elõre is kössz a segítséget!
A temetõben Lucas elmondja, hogy neki mostmár tiszta, hogy mi folyik körülötte, a világ veszélyben van, csak a kiscsaj menthet meg mindenkit, de ahhoz meg kell állítani az orákulumot, mert az meg a kiscsajra akar támadni... Azt is mondja, hogy ha az orákulum rájön, hogy hol van a kiscsaj, Lucas is látni fogja, mert a kroma miatt az orákulum szemével is lát. (Remélem jól emlékszem, elég rég volt, hogy játszottam). Ezek után Carla elkezd hinni Lucasnak és elhívja a lakására és innentõl együtt mentik meg a világot... Együtt mennek az árvaházba stb, stb...
Háromféle befejezése van, attól függõen, hogy ki gyõz a végén:
1. Te Lucassal. Ez teljes happy end.
2. Az Oráculum (az a csuklyás koma). Félsiker.
3. A Chroma (az a sárga szellemalak). Ez a legrosszabb.
Mindhárom befejezésnél más videóbejátszás van. Szerencsére nem kell
háromszor végigvinni az elejétõl, elég visszatölteni pár chapterrel a vége elõtt, hogy elõhozzuk mindhárom véget.
És ami nagyon tetszett, hogy a végén többféle lehetõség van a 3 befejezés közül elõhozni az egyiket. Pl. odaadod a gyerkõcöt az ál/Agathának, vagy nem. Mindkét esetben máshogy folytatódik a történet a bázison. (Elõbbinél az Oráculum katonái várnak, utóbbinál már nincsenek ott a katonák, a sztori is máshogy alakul így.) A bázison a végén elrontod-e a harcot, vagy megcsinálod. Ha elrontod, Carlával még beavatkozhatsz a harcba, és gyõzhetsz. Van még pár ilyen apróbb részlet (pl. egyik esetben Carlát túszul ejti a csuklyás, másik esetben Carla megöli õt.) mindent nem írtam le...
Szóval elég jól megcsinálták a készítõk, én végigzongoráztam az összes lehetõséget. Most várom a magyarosítást (ugye lesz?...). A nagy részét értettem, de a hosszabb magyarázatok már homályosak így angolul...
Ott meg nem maradtál le semmi akcióról (az csak késõbb lesz). Semmi különös annyi, hogy Carlanál bujkál Lukas.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A kiscsajos akcióra, amit lentebb említettél sajnos nem emlékszem :S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A könyvtárban pedig valami könyvet kell keresni asszem a cetli alapján.Mi van a cetlin?
<#help>#help> VALAKI!!! <#help>#help>
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Divatcsapatok OLÉ!
Már mindent kipróbáltam (újratelepítettem a játékot, új driver-t raktam fel, ...) semmi változás.
Valaki nem mondaná el priviben h mi a játék vége?
Elõre is köszi...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
amúgy olvastam egy leírást róla, azt írták, hogy ezt még jobb nézni, mint játszani, valahol igaz is 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
http://www.gamershell.com/download_11267.shtml
Ha nincs más megoldás elkezdem elõlrõl...illetve már elkezdtem, de sehogy sem találom a kést....se mosdó, se kuka, se wc....
Ok, köszi.
ma megnézem. De ha ott van, akkor miért nem látja, és ha nincs ott akkor hol van?