2159
-
ZsirosKenyer #1439 a következő részről nincs még info? -
Mr. Perfect #1438 ha jól emlékszem nincsen semmi plusz trükk ott sem, jó ütemben kell nyomni a gombokat és akkor sikerülnie kell. próbáld meg még egyszer. -
APoLLo80 #1437 Hali!
Kéne egy pici segítség.Amikor a munkahylemen vagyok és elkezdek képzelődni és jönnek a sörnyek.Az elejét meg is csinálom amikor viszont a plafonról leesik egy de utána bekerülök egy szűk folyosora ahol a szörny a falon kuszik utánam majd rámugrik.Egyszeruen hiaba nyomom a szineket(zöld és kéket kell mindig nyomni)mindig rámugrik.Már levettem EASY fokozatra de ott sem engedi megcsinálni.
Ha valaki tudna segíteni hgoy milyen ütemben kell nyomni ott a szineknek megfelelő kurzort azt megköszönném.
Válaszotokat előre is köszi. -
#1436 akkor passszolom -
#1435 Bizony -
#1434 directxből is a legfrissebb van fent? -
#1433 Semmi nem történt, ugyan az a hibaüzenet -
#1432 Ez az, akkor jól csináltam! :) Végre valamit.. Köszönöm -
#1431 milyen videokártyád van? töltsd le hozzá a legfrissebb drivert. ha nvidia, akkor nvidia.comon download drivers, ha ati, akkor ati.com, és drivers&sowfware -
#1430 Ne haragudj, de elég fáradt vagyok, megkérhetlek hogy pontosíts? :) -
#1429 frissíts drivert vgan -
#1428 Kérem, valaki segitsen!
Megcsináltam mindent a telepités után, amit kell, és mégis mikor elinditom, akkor bejön egy "Quantic Dream Tools" nevű ablak, ahol ezt kapom: "Failed to create Direct3D object". Mit lehetne még csinálni, amit nem tettem meg?
Csak azért vagyok dühös mert San Andreas topicban nem kapok választ, Second Sight szarul a meghajtók miatt, azért nem indul, mostmeg ez -
#1427 ense jatszottam ezelott kalandgémmel ( ha a PuttPutt nem számit kalandjateknak :D ) , mégis kurvara megtetszett a jatek
egyebkent a Gamespotnal az év kalandjateka és az év legjobb storyju jateka ^^ -
#1426 elolvastam, gratula hozzá!
pár napja van csak meg, még csak telepítettem és lenyomtam a tutorialt, de időm még nem volt belemélyedni. most már alig várom, hogy elkezdjem.
mindezt úgy, hogy kalandjátékkal soha, tehát SOHA nem játszottam még (FPS, TPS). de ez a játék már egy ideje birizgálta a fantáziámat, mivel imádom a szuper történetű játékokat.
-
#1425 Szuper! -
#1424 Kösz. Röviden el tudnád mondani, hogy milyen a játék? -
#1423 Írtam hozzá egy ismertetőt.
Fahrenheit ismertető -
scirocco #1422 Igen, #1390, de ha vissza olvasol valaki pontosabban is kifejtette, hogy mi a különbség. Cenzúrázott vs cenzúrázatlan, amerika vs európa, vagy valami ilyesmi. -
#1421 Hello!
Bocs a hülye kérdésért, de a Fahrenheit és az Indigo Prophecy ugyanaz a játék? -
scirocco #1420 Én is patch nélkül vittem végig - tetrisemu, DVD.
Nekem 2x volt olyan az egész game alatt, hogy valamilyen hibával megállt és kilépett, de ha újra indítottam a játékot akkor meg tudtam csinálni. -
scirocco #1419 köszi:) -
Prof William #1418 Nekem viszont volt egy gond a patchnélküli verzióval... De csak egy helyen... Amikor kosaraztunk minig megált a játék. A hó esett a zene szólt, csak a figurák áltak mozdulatlanul...
Aztán a kb 10-ik próbálkozásra sikerült akadás nélkül végigvinni... -
zsotesz #1417 Nekem sem volt gondom. -
#1416 Nekem nem volt vele semmi problámám. -
trustno1 #1415 Szevasztok!
Működik valakinek a game az 1.1-es patch felrakása után? Eu verzióról van szó. Vagy végigjátszható a javítás nélkül is, mert akkor nem szenvedek a megszerzésével? -
#1414 a végső bejaccas csak a legvégén dől el (legyőz a sárga izé, legyőz a zord kaszás imitátor, nyersz) -
#1413 Persze hogy van!!!
SOK SIKERT! -
scirocco #1412 Én most az ünnepek alatt nyomtam végig.
érdemes újra végigvinni?! Van jelentős eltérés ha másképp variálom, hogy mikor kivel megyek tovább egy adott ponton vagy végül ugyanoda jut az ember?
-
#1411 BUÉK!!!!
Játszik még valaki vele???????
-
scirocco #1410 Magam is csatlakozom a rajongók táborához, leginkább azon okból amit Since is megírt lentebb:)
Az irnyítástól kicsit idegenkedtem az elején de végül nagyon bejött. Felőlem akár lehetne ez az irányítási mód a standard a hasonló típusú játékok körében:)
Super volt!!!
Mit ajánlanátok következőnek mint konkurencia?! -
Since #1409 Nagyon hangulatos volt a játék, remélem lesz folytatása. Nálam ez az év játéka, egyedi ötlet, nagyon jó story és a játékélmény fenomenális -
ZsirosKenyer #1408 Ha vkinek megvan a full OST album, tolja már fel legyen szíves vhová.
Torrenten már 3x elkezdtem szedni de 95%-nál elfogynak a SEED-ek, szal f*szkivan. -
#1407 Srácok lesz hozzá magyarositás?
vagy már van? -
#1406 Pár év igen, de egybe jött ki végül. -
#1405 van már vmi uj rész? elvileg ugy volt -
#1404 hurrá... -_- kicsit elkéstek már ezzel, akik akarták végignyomták már -
#1403 2005-12-25 PC Game ISOs Indigo Prophecy (c) Atari-RELOADED 111x15 MB
csak a miheztartás végett.... -
#1402 az év egyik legjobbja -
Since #1401 Igényes a játék? -
PBence #1400 hali elakadtam a bogaras résznél, lenne valakinek savegame-je? de nekem csak addig a részig kellene, köszi! mielőbbi választ várok! Bence