Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Keresgéltem fórumokon, feltettem pár Windows patch-et, próbáltam ezt-azt, semmi sem sikerült.., aztán, egy sima indítás után (mount-olás Tetris-szel, és egy Alcohol-os mount a Fahrenheit.iso-ra), az ismerõs fekete képernyõnél nyomtam egy Enter-t...., és láss csodát, a progi továbbment..😊 Ezt követõen annyi volt a teendõm, h létrehoztam a franszi felületen egy saját nevet, és átállítottam az options-ben a nyelvet angolra.., ettõl függetlenül a játék indításánál mindig francia lesz a szöveg, de a user-t a progi megjegyzi, szval nem kell folyton átállítani sem..
Nem tudom, h mi segíthetett, lehet, h semmi, csak egy Enter lett volna, passz..😊
Holnap megnézem, h a szenvedéseim mit értek a játék felé..😊
Ahoy!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
A vidámparkos résztõl erõsen mentálisan retardált lettem., Reméllem még lessz lehezõség a pontok visszaszerzésésre. 😊
Sajnos úgy érzem, h törölni fogom az egész cuccot, m megoldás nem igazán mutatkozik..
Ha vki mégis tudna nekem segíteni, please, szívesen veszem..😊
Hali!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
'Buffer Overrun Detected'
"A buffer overrun has been detected which has corrupted the program's internal state. The program cannot safely continue execution and must now be terminated."
Jah, nem vágom.., a grafikus kártyán nincs tunning beállítva, se semmi, minden alapon van a Bios-ban is.., szval nem értem, h miért okoz a Fahrenheit-nak problémát és miért kell leállnia..
Vmi 5let?
Viszont most még érdekesebb történt.., újraraktam a game-et, és elsõ indítás után (a 3 intro-animáció után) lefutott a játék tesztje.., és a végén kiírt vmi hibaüzenetet a buffer-ral kapcsolatban.., aztán kiléptetett a Winbe, másodszori nekifutásra ugyanaz a helyzet, mint írtam.., a Programokba fut a Fahrenheit, de csak a kurzort látom..
Lehet, h Ati hiba? X800asom van a legfrissebb driver-rel..
Letöltöttem a 3,7 gigás változatot, felinstalláltam, utánaolvastam a crack-nek.., ennek megfelelõen letöltöttem, installáltam a Tetris driver-t, bemountoltam a tdf-et, elindult a game.., lefutott az elsõ 3om videó (atari, a másik😊 és az nvidia) és után behal a game.., látom a kurzort, de minden fekete..
Mit csinálhatnék?😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Bár végeztem a játékkal, de egy dolog eszembe jutott. Lent a föld alatt, a metróban a peron végén van egy táskarádió, amihez Carla antennát és elemet akarna szerezni. Az egyik metrókocsiban találtam is elemet. Aztán a sztori szépen továbbment. A rádió meg ott maradt, Kellett az egyáltalán valamire? Ki tudja?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Ez al egjobb kalandjáték, amivel eddig játszottam. Minden ott van a toppon: a zene nagyon jó, kitûnõ a történet vezetése, a grafika is elmegy(sztem az egy picit lehetne jobb, de így is nagyon frankóû), stb...
Grat a készítõknek!
Lucas menekülése a tárgyak elõl. Hát az ténlyeg kegyetlen. Két élettel rázós lessz+kissé bedepizett a jósnõ de gondolom a sikerélmény majd visszahozza az életkedvem.
Viszont a zene nagyon jó ott, meg ahogy kerülgeti a tárgyakat!
Mitõl van ez? Bug? Megoldható?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Bocs hogy ennyit kérdezek, de a nemrég letöltött demo után sztem ez az évtized játéka és ezzel nekem mindenképpen játszanom kelll!!!!!!!!
Elõre is kösz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
1,2 -es procin 256 ram-on és Gef44Mx en elmegy?
gondolkodás, nyomozás, beszélgetés, ügyességi részek
Ha felhúztad a gyereket és újra akarod éleszteni, akkor meg várd meg míg viszaszámol és aztán nyomsz gombot (3..2..1..nyomsz), annyiszor amig magához nem tér a gyerek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Visszaolvasgattam egy darabig, de nem találtam kérdésemre választ. Please segítsetek.
A temetõs résznél vagyok, és választanom kell, hogy megmentsem a kölyköt vagy ne. ha beugrok a vízbe, akkor megjelenik egy vízszintes "skála", de bármit nyomkodok, nem csinál semmit. ugyanez volt rögtön az elején, amikor a halott embert próbáltam volna elvinni.
ha meg nem ugrok, akkor -30 pont😞
Elõre is köszi.