Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, hülyeséget írtam, azt hittem írásnál írja ki a hibát.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ha még nem törölted le a játékot, akkor javaslom, hogy egyszerûen írd ki image file-ként. Így még tudsz valami mást is mellé írni a dvd-re.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

robotnyk
akkor erölködj, az az elsõ ilyen és még lesz bõven nehezebb is.
robotnyk
feladatkezelõvel kilõttem mert már ismertem, de nem örültem :c
Nem, az iroda után jövök a folyosón a kis irodák között, akkor támadnak meg.

Örülsz?😛

Nah, végül mûködésre bírtam a kicsikét..😊
Keresgéltem fórumokon, feltettem pár Windows patch-et, próbáltam ezt-azt, semmi sem sikerült.., aztán, egy sima indítás után (mount-olás Tetris-szel, és egy Alcohol-os mount a Fahrenheit.iso-ra), az ismerõs fekete képernyõnél nyomtam egy Enter-t...., és láss csodát, a progi továbbment..😊 Ezt követõen annyi volt a teendõm, h létrehoztam a franszi felületen egy saját nevet, és átállítottam az options-ben a nyelvet angolra.., ettõl függetlenül a játék indításánál mindig francia lesz a szöveg, de a user-t a progi megjegyzi, szval nem kell folyton átállítani sem..
Nem tudom, h mi segíthetett, lehet, h semmi, csak egy Enter lett volna, passz..😊
Holnap megnézem, h a szenvedéseim mit értek a játék felé..😊

Ahoy!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

ha a poznanal vagy mar akkor valts vissza lucas ra es masz fel vele.

Hogy kell azt csinálni amikor másodszorra vagyunk a katonai bázison. Ott tartok hogy valakinek el kell terelni az õr figyelmét. A kispappal dobok is egy követ, de utánna hova kel menni és mit kell csinálni?

A vidámparkos résztõl erõsen mentálisan retardált lettem., Reméllem még lessz lehezõség a pontok visszaszerzésésre. 😊
o b+ nem megneztem enis😄 ezert legalabb egy ban jarna😄

ahahha😄 poen lenne ha uyg eljutni odaig hogy mar csak 5 pontja van es akkor beleorul a hirekbe😄

robotnyk
amikor a rendõrrel beszélgetsz?

btw, kivehetnéd a profilodból azt a kattintgatós szarságot :C
Pls tegyen fel valaki valahová egy mentést, a bankban a bogaras részt képtelen vagyok megcsinálni!

Érdekes, megnéztem a fórumban, volt egy srácnak ilyen problémája, és a google-ban utánakeresés eredményéül is kaptam hasonló topic-okat, ahol ilyen problémára kerestek választ emberek.., sajnos, nem sok sikerrel.., volt egy olyan megoldási tanács, h a Cursor XP-t kell uninstallálni, de sajna nem segített..
Sajnos úgy érzem, h törölni fogom az egész cuccot, m megoldás nem igazán mutatkozik..
Ha vki mégis tudna nekem segíteni, please, szívesen veszem..😊
Hali!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Nos, ezt írja ki hibának:

'Buffer Overrun Detected'

"A buffer overrun has been detected which has corrupted the program's internal state. The program cannot safely continue execution and must now be terminated."

Jah, nem vágom.., a grafikus kártyán nincs tunning beállítva, se semmi, minden alapon van a Bios-ban is.., szval nem értem, h miért okoz a Fahrenheit-nak problémát és miért kell leállnia..
Vmi 5let?

robotnyk
nem hiszem hogy ati gond lenne, amúgy k-lite az, és nekem is az van, szóval tanácstalan vagyok.
Kazaa Lite..
Viszont most még érdekesebb történt.., újraraktam a game-et, és elsõ indítás után (a 3 intro-animáció után) lefutott a játék tesztje.., és a végén kiírt vmi hibaüzenetet a buffer-ral kapcsolatban.., aztán kiléptetett a Winbe, másodszori nekifutásra ugyanaz a helyzet, mint írtam.., a Programokba fut a Fahrenheit, de csak a kurzort látom..
Lehet, h Ati hiba? X800asom van a legfrissebb driver-rel..

robotnyk
talán codec probléma. mit használsz?
Hali!

Letöltöttem a 3,7 gigás változatot, felinstalláltam, utánaolvastam a crack-nek.., ennek megfelelõen letöltöttem, installáltam a Tetris driver-t, bemountoltam a tdf-et, elindult a game.., lefutott az elsõ 3om videó (atari, a másik😊 és az nvidia) és után behal a game.., látom a kurzort, de minden fekete..
Mit csinálhatnék?😊

NEOreg3
meg kapott volna -5 mentalis erõt😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

asszem ott csak a hireket hallgathattad volna meg, hogy nagy a ho meg a hideg meg blabla meg mindenki elhuzott a fenebe delre. valami ilyesmi volt😊 amugy antennat a radioval ellentetes oldalon talalsz (tabor elejen).

mandm
SPOILER

Bár végeztem a játékkal, de egy dolog eszembe jutott. Lent a föld alatt, a metróban a peron végén van egy táskarádió, amihez Carla antennát és elemet akarna szerezni. Az egyik metrókocsiban találtam is elemet. Aztán a sztori szépen továbbment. A rádió meg ott maradt, Kellett az egyáltalán valamire? Ki tudja?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Végre végigjátszottam.
Ez al egjobb kalandjáték, amivel eddig játszottam. Minden ott van a toppon: a zene nagyon jó, kitûnõ a történet vezetése, a grafika is elmegy(sztem az egy picit lehetne jobb, de így is nagyon frankóû), stb...
Grat a készítõknek!
Bejött. Kb 7-ik próbálkozásra továbmentek. Gondolom ez valami törésbõl származó bug. De azt már msot bejeélentem hogy ha kapható lessz megveszem a gamet. Ez megérdemli! 😊

Lucas menekülése a tárgyak elõl. Hát az ténlyeg kegyetlen. Két élettel rázós lessz+kissé bedepizett a jósnõ de gondolom a sikerélmény majd visszahozza az életkedvem.

Viszont a zene nagyon jó ott, meg ahogy kerülgeti a tárgyakat!
robotnyk
passz, ilyet még nem hallottam, fuss neki mégegyszer talán
Jól haladok, de a kosarazós résznél egyszercsak megáll a játék. Szól a zene+megm minden, esik a hó, csak éppen a két játékos áll ott megmerevedve.

Mitõl van ez? Bug? Megoldható?
Ja 😊 Már megoldottam a dolgot. Isten a játék bár néha az ügyességi részeknél nagyon gyorsan villognak a gombok. 😊
ne osszefuzd hanem winrarral tomoritsd ki😊

Lejött a tetrisemu-s. összefûztem és egy Farh-pc.out file lett belõle, de amikor kitömöríteném mindig kiírja hoyg hejezzek be vaklami farh-pc.o00-t? Mit kell csinálni?
Ezer kösz! Bár elég lassan jön de lent lessz és akkor....<#worship><#taps><#worship>
reaper4
az

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Farenheit DVD TetrisEmu. Ez a cenzurázatlan verzió? Egy csomó rar van benne.

Bocs hogy ennyit kérdezek, de a nemrég letöltött demo után sztem ez az évtized játéka és ezzel nekem mindenképpen játszanom kelll!!!!!!!!
fahrenheit aka indigo prophecy-ez jó?
Utolsó dolog. Valami zûr miatt csak elévült torrenteket találok. Adnátok torrentet a cenzurázatlan verzióhoz?

Elõre is kösz.
Ez a cenzurázatlan verzió?
Az mindegy. A lÉnyeg hogy a végén mindenkit nyomjál le, az a döntõ.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

robotnyk
a fahrenheitet szedd, ne az indigo prophecyt
Tehát a fordulópon a gyerek át, vagy nemátadása? Csak mert szeretem a hepiendeket. 😊
Akkor még csak annyit kérdezek, hogy melyik verziót kell leszednem, ha a normál, nem amcsikicenzúrázott gamevel akarok játszani?
Ok már visszaolvastam. JEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Nagyon megjött a kedvem a játékhoz.
1,2 -es procin 256 ram-on és Gef44Mx en elmegy?
köszi szépen<#worship>
interaktív mozi.
gondolkodás, nyomozás, beszélgetés, ügyességi részek

Igen. A jobbra-balra kurzorokat kel ide-oda nyomogatni, viszonylag gyorsan, de azért ne essenek ki az ujjaid.
Ha felhúztad a gyereket és újra akarod éleszteni, akkor meg várd meg míg viszaszámol és aztán nyomsz gombot (3..2..1..nyomsz), annyiszor amig magához nem tér a gyerek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

csak a kurzorokat kell nyomogatni?
DEXTER92
Ennek a játéknak mi a stílusa? Akció?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Atomreaktor
Sok minden újat már nem tudnánk róla írni😊

robotnyk
balra-jobbra nyilak felváltva
Sziasztok!
Visszaolvasgattam egy darabig, de nem találtam kérdésemre választ. Please segítsetek.
A temetõs résznél vagyok, és választanom kell, hogy megmentsem a kölyköt vagy ne. ha beugrok a vízbe, akkor megjelenik egy vízszintes "skála", de bármit nyomkodok, nem csinál semmit. ugyanez volt rögtön az elején, amikor a halott embert próbáltam volna elvinni.
ha meg nem ugrok, akkor -30 pont😞
Elõre is köszi.
Abban a szobában, ahol fekszik a halott Agatha van egy nyitott ablak. Az, ahol korábban a függönyt elhúztad.