Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon hangulatos volt a játék, remélem lesz folytatása. Nálam ez az év játéka, egyedi ötlet, nagyon jó story és a játékélmény fenomenális

Ha vkinek megvan a full OST album, tolja már fel legyen szíves vhová.
Torrenten már 3x elkezdtem szedni de 95%-nál elfogynak a SEED-ek, szal f*szkivan.

Sgtfathi
Srácok lesz hozzá magyarositás?
vagy már van?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

kirol
Pár év igen, de egybe jött ki végül.

bestGP
van már vmi uj rész? elvileg ugy volt

hüje vagy hamán szép nem!4

Seth
hurrá... -_- kicsit elkéstek már ezzel, akik akarták végignyomták már

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
2005-12-25 PC Game ISOs Indigo Prophecy (c) Atari-RELOADED 111x15 MB

csak a miheztartás végett....
robotnyk
az év egyik legjobbja
Igényes a játék?

hali elakadtam a bogaras résznél, lenne valakinek savegame-je? de nekem csak addig a részig kellene, köszi! mielõbbi választ várok! Bence

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

grebber
Kategoriáján belül ez a legjobb és meg is érdemli.

Next PC upgrade: 2022

lwb
a gamespoton nyert még pár special awardot is. nálam ez lett az év játéka is, de õk tutira valami shootert hoznak ki. vagy a guild warst. :(

grebber
Best Adventure Game 2005: Indigo Prophecy

Next PC upgrade: 2022

bfg900
Jart valaki ugy kozuletek, hogy az intro legelejen szetfagy? FEltettem uj videokartya drivert, de ugyanott elakad. Laptopon nyuznam, mobility x700as vga-val. Nem nagyon tudtunk rajonni, hogy mi a kinja. Amugy a dvd-s valtozat.
balcooo
Fel tudantok rakni vhova egy farenheit.exe-t lécci?

-lehet elcseszödött installkor vagy kicsomagolaskor a file, ugyanis ahanyszor elinditom a gémet mindig kiirja hogy "fahrenheit.exe has created an error and needs to stop" blabla szal a szokásos windows hibaüzenetet, minden különösebb ok nélkül...

AKiprobaltam hoyg felraktam a 1.1 pathcet, ezzel annyit értem el hogy már a bemountolást is elcseszte, és rinyál az original DVD-ér...(de ezutobbit meég megtom oldani egy reinstallal)

Ja igen... Tudja valaki hogy mi a neve annk a a zenének, amikor Lucas leveri a rendõröket? Az Ost-ban nincs benne...
Prûd amcsik mi?
Nemoylan vészes a cenzúráztalan szerintem. :) Legalábbis annyira nem hogy cenzúrázni keljen.
robotnyk
utóbbi, cenzúrázott az államokban van csak
A magyar boltokban melyik kapható? A cenzúrázott, vagy a cenzúrázatlan? Csak mert meg akarom majd venni, ha olcsóbb lessz.
Amit te töltöttél le, az amúgy is egy cenzúrázott változat. Fahrenheit címmel töltsd le a DVD verziót, mert az Indigo Prophecy címmel kiadott verzióban pár pikáns jelenet le van meszelve.

kilyking
magyarosítás van már hozzá?

!!!HALA MADRID!!!

kilyking
magy

!!!HALA MADRID!!!

Ramires
Jobb ötletem nincs, de nincs is módszer hogy ezt el tudjam indítani? Valami oka csak volt hogy feltettek egy ilyen verziót is

Próbáld meg leszedni a DVD-s verziót. Nekem az van és semmi gondom nem volt vele.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ramires
Persze, telepítés elõtt, után, tetris-el ugyan így. Ezt a hibaüzenetet kapom indításnál: "Original disc could not be found or authenticated"

Újraindítottad a gépet miután telepítetted a tetrisemut?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ramires
Sziasztok!
Második napja szenvedek ezzel a játékkal, Tetris és egyebek, és mostmár tényleg elég, nem tudom elindítani. CD-s verziót töltöttem le, Indigo Prophecy cimmel, és most ott tartok hogy meguntam a variálást, nem sikerült elinditani.
Kérem valaki segitsen!

Amiga
Húsz éve foglalkozom számítógépes játékokkal, de ez a gamma olyan eredeti játékélményt jelentett, amire csak a legnagyobbak képesek: egy Civilization, vagy egy Knights of the Old Republic.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kár... Pedig az eslõ rész jól le volt zárva...

Mindensetre reméllem hogy Lucast békén hagyják és monjuk a fia, vagy vallakmi márs lessz a fõszereplõ...
Nagyon úgy tûnik, hogy LESZ Fahrenheit 2!!! Íme egy interjú!
Gyilok nincs sok ellenben remek akciórészek. :) AMik érdekessége... de erre majd jöjj rá te...

A megfelelõ ritmusérzékel kell lenyomni a megfelelõ gombot, és ha jól csinálod a kis karaktered remek dolgokra lessz képes...
hykao
nm.
(sztem mindenképp érdemes kipróbálni...bár nem mentes pár idegesítõ hibától, ám az egy ideje tapasztalható gagyi-áradatban igazi gyöngyszem!)
Encore
Köszi
hykao
Gépigénye nem nagy, és bár kalandjátéknak mondanám inkább, de nem point'n'click, hanem TPS nézetû, 3D-s...
Encore
Szevasztok! Csak most figyeltem fel erre a játékra és van 2 kérdésem: Mekkora a gépigénye kb, és hogy pontosan mi is ez? Point & click vagy van benne gyilok is?
quack
jó hát én nem ágyaztam be :D

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

ahh köcce isten ;) minek beugrani elé? meg kell ágyazni mielõtt bemegy szobába és akor nem látja meg h mit véreztél oda... :P

quack
nyomva tartod a balklikket, és húzod az egeret a vonal irányába
nemtom minek ehez végigjátszás, max a reflexes részeknél lehet elakadni, de nekem spec a legnagyobb elakadásom az volt hogy nmtuttam az elején a rendõr elé beugrani hogy ne nyissa ki a hálószobát

SD456
Valaki nem tudna nekem segiteni?
Kéne egy végigjátszás! Ha valaki tud végigjátszást akkor küldje el!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Seth
én joy-al nyomtam úgyhogy lehet hogy hülyeséget mondok, de asszem az egér bal vagy jobb gombját kell nyomva tartani, és amit felül látsz ikonokat, abba az irányba kell húzni lazán az egeret. tehát ha az a pötty felül középrõl jobbra villog,akkor egér nyomvatart és elhúzod jobbra

PSN ID.: Beegabor

ez fájt...<#pardon1> asszittem ennyit kinézel belõlem :) de tévedtem :P igen a tutorial nekem is feltûnt és képzeld ott sem tudom kinyitni azt a redvás ajtót arra má rájöttem h van ott fönnt vmi kis piros pont és azt kéne mozgatni vhogy de többre nem jutottam...<#nemtudom>

quack
tutorial is van

Vki mondja meg plz hogy hogy lehet kinyitni az elsõ pályán az ajtót vagy 1általán használni vmit...?:DD már minden gombot nyomogattam eccerûen nem tudok rájönni :P

quack
kell hozzá? :O

egyébként kurva jó játék, most vittem végig elõször
(spoiler)
Úgy volt vége, hogy odaadtam a kislányt, minden hepi lett, Carlaval együtt élünk, de azér a csávó má érzi hogy meleg a pite, h a kislány vmi olyan állapotban van mint amiko õ az annya méhében
szal lehetséges h lesz 2, örülnék neki ^^

Valaki nemtudná nekem elküldeni a Fahrenheit crackjét?
Én leszedtem a torrentet, de pont a kedvencem nincs rajta. (Amikor Lucas menekül a rendõrök elõl.) Annak nem tudjátok mi a neve?
Töltsd le te modemes nettel :P ...
hykao
Fölösleges, letölthetõ az OST pl. torrentrõl is.
Helló mindenki! nem tudná valaki megmondani hogy hogy tudnám kioperálni a zenéket? (Bár megoldanám de komoly utómunkára lenne szükség) Próbáltam a Game Audio Playerrel de az nem találta meg a fájlokban ami kellett volna szóval ha tudtok még valami ilyesmi progit akkor szóljatok kösz.
Shodan
Valaki nem tud egy teljes történet leírást magyarul vagy angolul? Mert a végét nem nagyon értettem, hogy keveredik oda aza cyber gyerek?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?