Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Torrenten már 3x elkezdtem szedni de 95%-nál elfogynak a SEED-ek, szal f*szkivan.
vagy már van?
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
csak a miheztartás végett....
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
-lehet elcseszödött installkor vagy kicsomagolaskor a file, ugyanis ahanyszor elinditom a gémet mindig kiirja hogy "fahrenheit.exe has created an error and needs to stop" blabla szal a szokásos windows hibaüzenetet, minden különösebb ok nélkül...
AKiprobaltam hoyg felraktam a 1.1 pathcet, ezzel annyit értem el hogy már a bemountolást is elcseszte, és rinyál az original DVD-ér...(de ezutobbit meég megtom oldani egy reinstallal)
Nemoylan vészes a cenzúráztalan szerintem. :) Legalábbis annyira nem hogy cenzúrázni keljen.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Második napja szenvedek ezzel a játékkal, Tetris és egyebek, és mostmár tényleg elég, nem tudom elindítani. CD-s verziót töltöttem le, Indigo Prophecy cimmel, és most ott tartok hogy meguntam a variálást, nem sikerült elinditani.
Kérem valaki segitsen!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Mindensetre reméllem hogy Lucast békén hagyják és monjuk a fia, vagy vallakmi márs lessz a fõszereplõ...
A megfelelõ ritmusérzékel kell lenyomni a megfelelõ gombot, és ha jól csinálod a kis karaktered remek dolgokra lessz képes...
(sztem mindenképp érdemes kipróbálni...bár nem mentes pár idegesítõ hibától, ám az egy ideje tapasztalható gagyi-áradatban igazi gyöngyszem!)
nemtom minek ehez végigjátszás, max a reflexes részeknél lehet elakadni, de nekem spec a legnagyobb elakadásom az volt hogy nmtuttam az elején a rendõr elé beugrani hogy ne nyissa ki a hálószobát
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Kéne egy végigjátszás! Ha valaki tud végigjátszást akkor küldje el!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
PSN ID.: Beegabor
egyébként kurva jó játék, most vittem végig elõször
(spoiler)
szal lehetséges h lesz 2, örülnék neki ^^
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?