2159
-
Az én hsz-emmel mi a gondod?! -
Berlin:
nem érdemled meg, de a jobb oldali kör a numerikus pad. Rovarok pedig nincsenek az irodában, az csak látomás. Hogy miért van látomása, azt meg elmondják a játékban. Ha nem beszélsz angolul, nézz egy magyar játékbemutatót...
Nem utolsó sorban, ilyen stílusu kérdésre/hozzászólásra ne várj a jövőben választ...
Halfer:)) Te is átfuthatnád az írásodat post előtt:)) -
tudod mi a rakás lol? az üzeneted. neked külön traininget kéne a csinálni a játékban. eddig nem volt 2 "kör"? akkor addig hogy csináltad meg? ez nem neked való játék, de ha rajtam múlna egy játékot sem érdemes kipróbálnod, mert ha te vagy béna akkor ne a játékban keresd a hibát.
-
nekem életem egyik legjobb játéka...:) -
ZsirosKenyérnek teljesen igaza van, elolvastad már a saját commentedet?!Hogy lehet így beírni valahova?!Nem is értem.Nem szídni kéne hanem normálisan beírni (hozzáteszem sztem már ez volt téma valamikor tehát olvass vissza aztán kérdezz)
Egyébként ha meg nem volt még szó róla akkor valószínűleg nem a te színvonaladnak megfelelő ez a játék. [S ezt nem bántásként] -
Ember bazz hát tiszta ideg vok emiatt.Van 5 v 6 életem erre jön sok olyan izé oszt nem tom azokat a köröket h kell használni. -
te is b*meg.Legalább válaszolnál.ennyit érsz. -
Teljesen igazad van 
Létezik a világon olyan hely ill olyan társaság ahol ez a hozzáállás "menő"??? -
ZsirosKenyer #1591 hát de gyökér vagy. -
Hát ez a játék 1 rakás lol. 1:mik az ok a látomások?
2.: mi a trágya az a sok redvás rocvar a bankban?meg h lehet kikerülni azokat a nagy dögöket miért van 2 kör? Ha mind2 felvinnan mit nyomjak h csak az 1ik oldalon valmelyik akkor mit? -
akkor nem szóltam:) -
Valamikor július környékén... -
Úgy emlékszem azt mondták nem is lesz, mert nem megoldható.
egyébként meg: http://www.magyaritasok.hu/ -
tud már valaki magyarosítást a játékhoz? -
amúgy nekem az extrákhoz kellett volna:) -
ladislaoca #1584 Már megoldottam!
Levettem a felbontást és sikerült végigvinnem!
Amúgy köszi mindenkinek! -
ZsirosKenyer #1583 trainer?? ehhez a gémhez??
azért ne túlozz!
-
Miért, ki kéne a játékban? Hol akadtál el? -
én nem tudok, még nem probaltam egyet sem. -
ladislaoca #1580 hali!
Tud valaki a játékhoz működő trainert?
Letöltöttem 2-őt is de egyik sem akar működni!
-
keem #1579 Hi. segítség kéne.. mikor elindítom a játékot és lemennek a demok Nvidia meg stb. kidobja ezt az üzenetet és kilép a játékból. (leíromk mert nemtok belinkelni képet a kepfeltöltés.hu-ról..) :
Call-stack:
48057BE4
48057BE4
48057BE4
48057BE4
... és ezt így kiírja sokszor. na mind1. ha valakinek van vmi ötlete szóljon. -
everts72 #1578 OKS!!!! KÖSIÖKE REMÉLEM SIKERÜLNI FOG
-
utána kijöttél tőle, elment az áram, kiszabadultak a dilisek. úgy kell menned a kijárat felé (vagyis előre majd balra először) hogy közben ne pánikoljon a csaj. vagyis az A-D-t nyomogatva úgy vedd a levegőt hogy középen legyen a mutató. Ha előre mentél jön egy bentlakó, leáll a csaj, de meg ne nyomj semmit!! elment akkor megszólal a csaj, onnan tudod és mehetsz tovább, próbálj a bal oldali fal mellett, mert megint jön egy őrült. akkor is fagyj le. Aztán már csak előre és újból felgyullad a pilács
-
everts72 #1576 Mit kell csinálni mikor az intézetben vagyok bent(már beszéltem a faszival)???utánna mit kell csinálni??? -
Hát igen, de ennél közelebbi játék nem jutott SZMbe. Szerintem ez túl egyedi ahhoz, hogy "hasonlót" keress. (már-már meghatódom, mikor erre gondolok. Nagy dolog a mai világban, hogy mernek valami teljesen újjal előrukkolni ... és ráadásul a kivitelezés is ennyire profi ... szipp szipp :) -
Másik kedvencemet írtad le:))) Háát kicsit más a kettő sztem ;) -
Ha az angol nem hátrány, akkor én mindenféleképp ezt az oldalt ajánlanám: UHS Hints
Itt csak azt tudod meg amit szeretnél. Először csak kis segítséget kapsz, ha valahol elakadtál, aztán ha ez nem segít, akkor egyre többet. Nézd meg, megéri! :) -
Hááááááááááááááááááááát ... én a Beyond Good and Evil -t javasolnám, főleg ha kedveled a rajzfilmes figurákat. Nincs ennyire kalandjáték hangulata, de mégis az ... ott egy kicsit nagyobb hangsúly van az akciós részeken. A történet, hangulat ott is egyedi. (persze az a játék se pont olyan mint ez, de szerintem elég közel áll a hozzá (quake -hez képest tuti :) ) -
Nekem az is jó lenne, ha lenne még hasonló game. Nem tudom van-e még ilyen stílusú, mert először játszottam ilyennel. Viszont nagyon bejön az egész. Igaz itt is volt 1-2 rész, amit máshogy csináltam volna, de az egészet tekintve szuper. -
sztem nincs
-
DaEMoN007 #1569 Hi van a gamehez a magyarosítás? ha van akkor vki légyszi irja le hogy hol.
-
én is hallottam róla, de hivatalos hír még tudtommal nincsen. sajnos. nagyon jó lenne és szerintem lesz is! -
Valahol olvastam h lesz 2. rész... Igaz ez, vagy tudtok vmit? -
nem kell hozzá, de én is beláttam hogy sokkal egyszerűbb és jobb azzal a játék. főleg egy rezgőmotorossal. amúgy ez a játék miatt vettem főleg mert annyian dicsérték. a játék valóban zseniális!! -
kérdezz itt nyugodtan, megpróbálok/megpróbálunk válszolni -
csgj #1564 a gombnyomkodás rohadt egyszerű, nem kell hozzá gamepad! Egyébként meg istenkirály a game -
everts72 #1563 HA VALAKINEK MEGVAN A VÉGIGJÁTSZÁS A FAHRENHEITHEZ AKKOR SZÓLJON NEKEM LÉCCIKE!!!!ELŐRE IS KÖSSZI -
Végignyomtam, sztem kitünő game:) gamepad nélkül is jó sztem... a történet mesélésekor úgyis lassan kell nyomkodni a gombokat. -
hát sokat kell játszani, akkor nem. gamepad ajánlott :) -
sorrow #1560
igen, elég tré a gombokra figyelni a játék helyett, néha zavaró mikor a háttérben egy fontos animáció megy és alig látsz belőle valamit.