Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg lessz 2.része a játéknak?
Ha valaki tud valami infót ossza meg velünk.Ha van valami Link az is jöhetne.
S P O I L E R :
tehát nálam mind a 3x terhes lett carla.
Igazából van egy pozitív, egy semleges és egy negatív befejezés.
Ez az utolsó csatában dõl el, természetesen a csata kimenetelétõl függõen(ugye ott csap össze az AI, az Oracle és Lucas.)
pozitív: Lucas rakja a lányt a forrásra. A klánok elvonulnak visszatér a rend a Földre. Persze a túlvilágon a klánok csatáznak tovább, de a mi világunkat békénhagyják(egyelõre). Az utolsó képsorok egy virágos mezõn zárulnak, fa alatt Lucas-szal meg Carla-val (ha jól emlékszem)
Semleges befejezés: Az Orákulum helyezi a kislányt a forrásra. Erre sem emlékszem nagyon, de a lényeg hogy minden marad a jelenlegi állapotban. Az Oracle és klánja marad a mi világunkban, Lucaséknak nem sikerül megtörni a hatalmukat. Ettõl függetlenül Lucasék élnek tovább és beletörõdve a dolgokba várják a gyereket..
Negatív befejezés:Értelem szerûen itt a cyborg, vagyis a mesterséges intelligencia gyõzedelmeskedik. Miután a hõmérséklet egyre csökken minden megfagy, az emberek a föld alá menekülnek, és próbálják túlélni az elkerülhetetlen halált. A képek az elhagyatott metróalagútban záródnak, Lucas szavaival, miszerint Carla leendõ gyermekétõl várják az emberek hogy esetleg megváltsa a világot..
Carla terhessége elkerülhetetlen, úgyhogy szerintem más befejezés nagyon nem lehet...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Jó játék mi? Én imádom!
Én végig vittem a játékot,és az lenne a kérdésem hogy többféleképpen is belehet fejezni a játékot?Én itt arra gondolok amikor bejon a munkahelyemre a néger zsaru és kimegyek WC re akkor kiveszi a fokomból a bizonyitékokat.Ha másképp válaszolok vagy nem veszem ki a fiokokból a cuccot akkor érdemes újra jáccani mert más lessz a sztori?
Most gyermekként a tesóval próbálok megszökni a bázisról, most ott akadtam el, örökké lebukunk
Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD
Annak mi a neve ami akkor szól amikor a zsarukkal verekszik? Az nagyon jó!
Egyébként a Bonus-okkal amiket felveszel a játék közben, tudod unlockolni a zenéket
(asszem az extrák közt tudod utána megnézni/meghallgatni a trackeket)
Létezik egy külön Soundtrack album is a játékhoz, az összes számmal..
Szerintetek honnan tudnék információt szerezni a játékban lévõ zenékrõl? A hivatalos oldalt már néztem de ott nem jártam sok sikerrel...
Azt a zenét keresem, ami Carla nappalijában szól (nem tudom hányszor lesz még ott dolgunk, én most vagyok ott elõször, zuhanyzik és ki kell vele rohanni a telefonhoz amin a feka hívja, és kis idõ után jön a homokos szembeszomszéd egy borral)
A zenelejátszónál csa ki/be lehet kapcsolni a zenét, nem írja ki a számcímeket mint Lucasnál.
Köszi elõre is a segítséget!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Kéne egy pici segítség.Amikor a munkahylemen vagyok és elkezdek képzelõdni és jönnek a sörnyek.Az elejét meg is csinálom amikor viszont a plafonról leesik egy de utána bekerülök egy szûk folyosora ahol a szörny a falon kuszik utánam majd rámugrik.Egyszeruen hiaba nyomom a szineket(zöld és kéket kell mindig nyomni)mindig rámugrik.Már levettem EASY fokozatra de ott sem engedi megcsinálni.
Ha valaki tudna segíteni hgoy milyen ütemben kell nyomni ott a szineknek megfelelõ kurzort azt megköszönném.
Válaszotokat elõre is köszi.
Megcsináltam mindent a telepités után, amit kell, és mégis mikor elinditom, akkor bejön egy "Quantic Dream Tools" nevû ablak, ahol ezt kapom: "Failed to create Direct3D object". Mit lehetne még csinálni, amit nem tettem meg?
Csak azért vagyok dühös mert San Andreas topicban nem kapok választ, Second Sight szarul a meghajtók miatt, azért nem indul, mostmeg ez <#rinya>#rinya>
egyebkent a Gamespotnal az év kalandjateka és az év legjobb storyju jateka ^^
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
pár napja van csak meg, még csak telepítettem és lenyomtam a tutorialt, de idõm még nem volt belemélyedni. most már alig várom, hogy elkezdjem.
mindezt úgy, hogy kalandjátékkal soha, tehát SOHA nem játszottam még (FPS, TPS). de ez a játék már egy ideje birizgálta a fantáziámat, mivel imádom a szuper történetû játékokat.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Bocs a hülye kérdésért, de a Fahrenheit és az Indigo Prophecy ugyanaz a játék?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Nekem 2x volt olyan az egész game alatt, hogy valamilyen hibával megállt és kilépett, de ha újra indítottam a játékot akkor meg tudtam csinálni.
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Aztán a kb 10-ik próbálkozásra sikerült akadás nélkül végigvinni...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mûködik valakinek a game az 1.1-es patch felrakása után? Eu verzióról van szó. Vagy végigjátszható a javítás nélkül is, mert akkor nem szenvedek a megszerzésével?
TDU: nemere
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
SOK SIKERT!<#mf1>#mf1>
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
érdemes újra végigvinni?! Van jelentõs eltérés ha másképp variálom, hogy mikor kivel megyek tovább egy adott ponton vagy végül ugyanoda jut az ember?
Játszik még valaki vele???????
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Az irnyítástól kicsit idegenkedtem az elején de végül nagyon bejött. Felõlem akár lehetne ez az irányítási mód a standard a hasonló típusú játékok körében😊
Super volt!!!
Mit ajánlanátok következõnek mint konkurencia?!