9559
-
#5551 Már bőr alól nézem a monitort! Legközelebb. -
#5550 Most akkor komolytalana voltam???
Nem. Inkább csak fáradt :(
Na megyek is.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.
Mennyi OFF,
itt és ott.
Miért én lógok ki,
most?
Én kérek elnézést :))) -
#5549 van még érdeklődő egy szerverre? ah igen jelezze és indítom! -
#5548 első fele:DDD
amugy szerintem azzal nincs semmi baj, ha pl kormányokrol meg a játékhoz elengedhetetlen kellékekről van szó. persze mindaddig amíg ez nem megy túlzásba! én máris sok hasznos infót szereztem, pl ha valami gebasz lesz a pedálzattal akkor, a poti lesz a hibás nagy valószínüséggel. -
K.András #5547 Elfér, bár ez inkább off egy ilyen topikban mint a kormány probléma vagy vásárlás, össze sem lehet hasonlitani a két dolgot... -
#5546 Annyi minden volt már itt. Miért pont ez ne férne el??? -
#5545 Hol gyakoroltam és időket??? Jó.
Bár én ápoló vagyok, testközelből élem meg a sofőrök borzalmait.
Itt az elmúlt 48 óra töredéke Toyota Hiace típusú mentőautóval (no kéklámpa, no sziréna, no cukor, no para).
Kaposvár – Nagybajom: 23 min. :( (de csúcsforgalomba)
Kaposvár – Mosdós: 15 min. :) (ez egész jónak számít)
Kaposvár – Edde: 18 min. (átlagos)
Kaposvár – Kadarkút, Vótapuszat 24 min. (erősen havas bekötőút)
Kaposvár – Ujvárfalva 20 min. (lehet, hogy csúcs) :)))
Szóval ennyire futotta, mivel mint előzőekben írtam, én dolgoztam.
A játék? Szombaton sikerült az Oschersleben pályán Ferrari 360 Modena-val egy 1:31,070-es időt mennem (eddig ez a legjobb).
Ezek után azt mondjátok, hogy „akkor meg mit okoskodsz?”.
Lehet, hogy igazatok van :(((. -
VO101 tvr #5544 Mivel a GTR egy olyan autóversenyszimulátor, amit billentyűzetről nem érdemes játszani, gondoltam nem igazán offtopic a kormány... Talán nem bánják az emberek... mikor azt írtam be, hogy az 1.2 patch hogyan indul el azt sem bánták :)
-
K.András #5543 Mondjál idöket miket mész, hol gyakoroltál a napokban? -
#5542 Sziasztok!
Senkit sem szeretnék bántani, de most, hogy egy napig ismét nem voltam és visszaolvastam az elhangzott hozzászólásokat (44 db) , rá kell ébrednem, hogy megint egy új topicba csöppentem.
Magyaráznám a dolgot: Pár nappal ezelőtt még a „hogy kell telepíteni a játékot, de miért nem indul akkor sem” címe lehetett volna. Ezután jött a „piszkáljuk egymást és mondjuk meg jól a magunkét” volt a címszó. Most úgy érzem a „milyen kormányt vegyek vagy csináltassak, nem utolsó sorban mennyiért az aktuális szimulátoromhoz” témát éljük.
Látjátok. Többek között ezért szeretek ebbe a topicba járni. Az ember itt mindig talál valami érdekeset, hisz a változatosság gyönyörködtet. Mindegy. Még nem adom fel! Igen is reménykedek abba, hogy egyszer majd eljön az én időm, amikor szól még ez a topic a GTR nevű fantasztikusan „elkapott” játékról is. Addig viszont árgus szemekkel figyelem az itt zajló eseményeket.
(Megbántani senkit sem akartam.) -
K.András #5541 Azért az elég vicces, hogy a microfos kormányt nem kezeli a microfos oprendszer :DDD
Ha valami akkor ez igazán jol jellemzi a microfosnál lévö munkát, illetve kártevést... -
#5540 Ha gameportos, akkor a 4.0-ás szoftver nem támogatja, nem is csodálkozom, hogy elmennek az effektek néha. átalakítóról még nem hallottam, de ha létezik, talán érdemes azt megpróbálni, vagy ha túl sokba kerül, mondjuk egy kormány árába, akkor egy újra beruházni. -
#5539 De XP.Létezik átalakító de horror összegbe kerül. -
VO101 tvr #5538 Létezik valami kutúrált módszer, hogy a gameportos kormányt USB-é alakítsam, hogy az XP rendesen kezelje? -
VO101 tvr #5537 NP :) -
VO101 tvr #5536 Nekem is gameportos FFB-s Sidewinderem van de nem tudom az FFB-t használni a köcsög microsoft miatt.... Pedig a kormány nagyon egyben van... Nincs szívem kidobni, pénzt pedig driver támogatottság híján nem igazán adnának érte... -
#5535 belefutottam egy sof2 warba,szoval csak 11 körül fogok szervert indítani. sry -
VO101 tvr #5534 Milyen operációs rendszert használsz? Gondolom nem XP-t! -
#5533 Szivesen. -
#5532 Gameportos. Legtöbbször akkor csinálja, ha valami effektet kell nyomnia, pl. rázókő. Ránt egyet, aztán a force eltünik (force led lekapcs) és onnantól kormányozhatattlan a járgány. Néha a pedálok sem működnek. Többnyire 2-3 mp és visszajön, de van amikor csak a táp kihúzásával orvosolható a problem. -
#5531 Meg is köszöntem azoknak aki segítettek. És azért nem annyira nyavajogtam. Szerintem. -
VO101 tvr #5530 Hali! Idítasz szervert? Magny Cours, GT! -
#5529 ez oké, csak te ugyanigy itt nyavjogtál, az igaz hogy legalább gtr el kapcsolatban! ezért is válaszoltam azt , amit
-
K.András #5528 Még nem vettem meg, de ahogy megjelenik veszem. -
#5527 Amugy "tjoe" Koccike infot! -
#5526 Aki oNlie nyomja az eredeteibe megvette vagy valami mas ?
Nem mitha nem erne meg hogy megvegye valaki :) -
#5525 Én nem azt mondom, hogy megveszek mindent amivel játszok! De most mit nyavajognak itt, hogy ez nem megy, az nem megy! Vegye meg eredetibe és nem lesz ilyen gondja! Franc ki vanmár! -
#5524 szívesen
nagy valószínüséggel ma is fogok indítani(9körül), már csak azt szertném tudni, hogy gt vagy ngt legyen-e. nameg hogy ki melyik mapot szertné -
#5523 Nekem is Sidewinder FFB-m van, USB. Neked gameportos, vagy USB-s? Ha az utóbbi, akkor van egy tippem. és mit jelent az pontosan, hogy kikapcsol? Mi a jelenség? -
#5522 billentyűvel is játszható arcade és semi pro módokban is, bár ezek online versenyekkel nem igazán kompatibilisak (a GTR demo2-ben asszem csak ezek a fizikai modellek vannak bent) -
#5521 Ahogy látom már megtalálta a neki való topikot.
Kaszi
Kösz a múltkori online-t. Isten tartsa meg a jó szokásod!
Más. Microsoft ffb kormányom van és néha 1-2 másodpercre kikapcsol, aztán megint működik. Találkozott valaki ezzel a hibával? -
#5520 nemértem honnan is kellen nekünk érteni az általad említett játékhoz. én személy szerint mégcsak nem is hallottam róla -
#5518 te pl megvetted a gtr-t, vagy rbr-t avgy tocat, vagy farcry-t vagy amivel játszol??? -
#5517 VEDD MEG!!! -
#5516 lol joás naneeeee, ezmár tényleg durva -
#5514 Hangok:
GTR\GameData\Sounds\PIT\
Car Setup:
GTR\UserData\"neved"\Settings\"a pélya neve amihez a setup való" -
#5513 a bealitasokat meg az angol hangokat hova kell bemasolni ?? pLS -
#5512 Akkor rá lehet a rákot okozás mellé a dobozra
"A leszokás Momo kormányt tesz lehetővé!"
:D -
#5511 GTR_English_PIT_sounds.rar ezeket a wav-okat hova kell masilni ? -
#5510 Érdekes a pályakonvertálók hozzáállása a dologhoz: ugye nem annyiból áll a dolog, hogy a MAS fájlokból az MTS fájlokat és az imageket exportáljuk, majd a ZEditor és a Locutus-féle plugin segítségével multiple-exportot hajtunk végre, amivel ezeket az MTS fájlokat GMT-vé alakítjuk. Én ezt és pár igazítást, amit egy mini tutorialban találtam, elvégeztem, de sajnos a pálya felének betöltésénél CTD történt. Valszeg a ZEditor nem konvertálja megfelelően a fájlokat, vagy igazítani kéne a textúrákon, de egyszóval elég nagy meó egy pályakonvertálás, ha megfelelő minőségű és kinézetű pályát akarunk.
Erre az egyes készítők még egymás alá is tsznek és vágják a fát egymás alatt. Ugye egy német srác elkészítette Zandvoort-ot, amit be is linkeltem ide.
Ezt egy másik csoport konvertálta a TRD első részéből. A pálya príma minőségű lett, jó rajta autózni. Nem tette ki sehol (m4driving, blackhole, drivingitalia), csak a saját német fórumukban, tesztelésre. amikor megkérte az engedélyt ettől a csoporttól, hogy a konvertált pályát kirakják, a csoport vezetője MEGTAGADTA tőle az engedélyt és követelte, hogy törölje, semmisítse meg a pályát.
Ez fasza, ahogyan intézik az ilyen ügyeket. Ők is,a srác is leleks amatőrök, akik pénz nélkül, ingyen csinálják mindezt. nem egymás alatt kéne vágni a fát, hanem összedolgozni alkalmasint és örülni, hogy lesznek GTR-hez is újabb pályák, erre meg ez....