9559
-
Yunx #5508 Mail ment -
Yunx #5507 Sebaj..
Aha, na ilyen oldalt kerestem!!!!
Thx -
#5506 Kotyogni el lehet, de szerintem azért venni kéne hozzá egy kormányt. -
#5505 kotyigni arcade modban eltudsz! de akkor két különböző játékkal játszunk -
#5504 Na, vígasztaljatok meg!
Ha megveszem ezt a Játékot, akkor menthetetlenül szükségem lesz egy 10-20-30 ezer forintos kormányra is? Vagy - demó alapján úgy éreztem - el tudok kotyogni vele simán?
===============================
.:i2k:. from meló -
#5503 10ér veszek 1et tőled:D -
Zykon Mancs #5502 Tényleg sok, sokkal több, mint amennyit maga a konstrukció ér. Én eltökéletem magam, és belevágok egy hasonló H-váltó kivitelezésébe, és igyekszem minél jobban követni a Frex mintáját. Majd beszámolok, ha sikerrel jártam (minőség és költség terén egyaránt). Sejtésem szerint kb. 5.000-ből ki kell jönnie a váltó alkatrészeinek, plusz még egy olcsó, 10 gombos gamepad kell hozzá, az elektronika miatt. -
#5501 Ja bocs, te vagy az, kicsit még keverem a neveket :) Egyébként küldtem e-mailt.
Hotlap lista itt: http://www.schuerkamp.de/zope/gtrank
Itt rányomsz a View Laptimes-ra, majd beállítod szűrőként hogy Country: Hungary, és megkapod a magyar időket. -
Yunx #5500 Hát azt már rég leszedtem, de azt írtam is. Mondjuk én csak az időkre gondoltam nem az egész replay-re -
#5499 Bazzer, több, mint félévnyi megtakarítás... soha sem vennék!
Zykon Mancs #5498 Sokért. Egy komplet szerelés (kormány, 2 pedál, kumplung szett, H-váltó) kb. 230 ezer Ft, és még nem beszéltem a kiegészítőkről. Itt találhatsz róla infót bőven: Frex GP -
#5497 A bajnokság oldalán fent van a beállítások menüpont alatt 10 hotlap-em és a hozzátartozó setupok is. -
#5496 Es egy FrexGP milyen aron dobnak hozzam ? :)
De eleg egy olyan amivel mar a jatek elvezheto.... :Ð
Koccike Infokat !
-
Zykon Mancs #5495 glkFox: Ha tényleg nem számít a pénz, akkor csakis a FrexGP jöhet szóba. Itt acélból gyártott pedálokról, szekv. és H-váltókról és fémre átmoddolt MS, ill. Momo kormányokról van szó. A kormányrészt pedig egy igazi Momo versenykormány helyettesíti. Amúgy megéri átbogarászni a szerkezetét, egy kis leleményességgel (és szorgos fémforgácsossal) nem lehetetlen utángyártani egynegyed áron. És sztem megéri befektetni egy ilyen akcióba.
VO101 tvr: az effektek hasznosak pl. hogy érezd, mennyire tart vissza kanyarban a kerék, mert ugy-e, ha erősebben húz vissza, akkor nagyobb tapadás van, ha lazul, kisebb. Plusz az autó utóbillenéseit is nagyon jól érezni, ami roppant fontos, amikor két nagyobb kanyar között egy pici gyorsulás van.
FF nélkül viszont nem rántja ki a kezedből a kereket, ha 200-zal rászaladsz a szegélyre.:)) -
K.András #5494 1500 dollár az ECCI de az nagyon komoly, viszont kell még áfát meg vámot fizetni, na ez igy a franc se tudja mennyi :DDD
Szerintem a legjobb megoldás venni egy momo racinget és hozzá egy BRD Speed7-et(100ezerft+posta,3.5 kilo a pedál szal itt sem lesz olcso a szállitás), viszont most ki van fogyva a raktárrol!:(
Egyébként találtam 140 ezer ft ért BRD cockpitet is, csak belgiumban van és nem küldik el, máshonnan olyat nem lehet csak iszonyu drágán igy kénytelen az ember csináltatni, nekem egy lakatos remélhetöleg minél hamarabb megcsinálja(1 honapon belüli igéretem van). -
VO101 tvr #5493 budasp #4572 -
VO101 tvr #5492 Hát a drágábbak kb 600 Eurotól indulnak... Egész jó kormány-pedál kombókat lehet 1000-1200 Euro+postaköltség nagyságrendben szerezni.
Konkrét linket nem tudok, de utóbbi két hónapon belül írta itt vki... -
Yunx #5491 Tud valaki olyan MAGYAR oldalról ahol vannak fennt hotlap-ok? Én nem találtam, szerintem jó lenne ha valamelyik GTR-el foglalkozó Magyar honlapon lenne fennt... Ha meg mégis van akkor küldjetek linket pls -
VO101 tvr #5490 Az 50 e ft alatti kategóriában (MediaMarkt kategória ) a Microsoft SideWinder tapasztalataim szerint eléggé elnyűhetetlennek tűnik... Persze nem olyan szép és dizájnos mint egy piros Momo. Nekem még gameportos FFB-s SideWinderem van, kb 7 éves (ebből 3-4 évet dobozban állt...) de csak rá kell dugni a gépre, esetleg kalibrálni és utána csak tekerni taposni...
Persze a microfos megvonta a gameportos verzió supportját XP alá, így az FFB nekem nem igazán műxik. De ez nem hardveres dolog, hanem a gyártó cég köcsögsége....
Egyébként ki hogyan érzi, mennyit tesz hozzá a gyorsasághoz (pl körönként mp-ben) ha a kormányon érezni az effekteket? -
#5489 Köszi, megvan...
#5488 Elmész a HGTRM oldalára, ott jobbra van rögtön. A bővebben linkre kattintasz és egy javascript megnyit neked egy ablakot. Ott frissülnek az eredmények minden 60mp-ben. -
#5487 Élő közvetítés... ez nekem magas :)
Mi kell ahhoz, hogy egy ilyet megkukkoljak?
#5486 Ha minden meglesz, akkor majd kirakjuk, de most az élő közvetítés megoldásán ügyködünk. Ha ASP.NET lenne az alap simán megcsinálnám, de PHP-s a cucc már eleve, azzal meg ilyen szinten már nem tudok mit kezdeni. Ezért kellett volna némi info.... -
#5485 ha valaki FULL os kormanyt akar vasarolni milyet vegyen ? johetnek a dragabbak is... :D -
#5484 Már megint offtopic leszek [[#hehe]]: lehet már előrendelni valahol ezt a Játékot?
A www.hwsw.hu -n hol keressem a tájékoztatót róla?
#5482 Ha kormányt vesztek nehogy Logitech Wingman seriat vegyetek.Most ment tönkre a második pedálom.....Hihetetlen hogy semmit nem bírnak a pótméterei.Nem tudom hogy a drágább kormányok pedáljai mit bírnak,de ezé semmit.
-
Zykon Mancs #5481 A kormánnyal kapcsolatban, én kb. 3-4 havonta temetek egy potmétert, így tényleg elszántam magam, kerestem egy öreg fémforgácsost, és a napokban odateszem, hogy fúrjon-faragjon egy kuplungos pedálkészletet vasból:)
Annál nem rinyálok majd a garanciás hetek miatt, két perc alatt kicserélem ha kell:) De mostmár nincs az a gyártó, akinek a pedáljában megbíznék hosszú távon. -
Zykon Mancs #5480 Gyerekek, tök hülyének érzem már magam, pedig tudok olvasni..:))))
Valahol elmondja nekünk a játék, hogy milyen gumit gyűrök aktuálisan, vagy csak az autóra festett reklámból lehet következtetni rá? (Gondolom, ez logikus, mert a Michelin reklámos tuti nem hord Pirellit, de azért mégis.. van amin semmit sem ír) -
#5479 A ganja-ról már nem is beszélve!
Milyen volt a tegnapi futam? Én ahogyan a Live közvetítést néztem csak ugy hullottak az emberek!! Illetve néha nayon érdekes GAP értékeket láttam, mint pl.0.-741, ugy, hogy az előtte lévő versenyzőnél +1lap volt.Ezt más is tapasztalta már?Nézi egyáltalán néha vki a live közvetítést?? -
K.András #5478 Igen, gyakorlatilag ha valaki dohányzik mondjuk 1 doboz/nap, akkor kéthavonta elsziv egy momo racinget :DDD -
#5477 én pl kifejezetten emiatt a játék miatt vettem,kormányt! azóta egy új világ nyílt meg előttem az autós szimulátorok terén.:) jelenleg az összes közül a gtr tetszik a legjobban. egyáltalán nem bántam meg a vételt, főleg azért, mert úgy tudtam megvenni a kormányt, hogy leszoktam 11 évi dohányzás utána cigiről(meg pár év után a ganjázásról:D). a napi cigipénzemet félreraktam és hipp hopp beruházhattam erre a kis momora:) -
ruach777 #5476 Jó, ha azt vesszük, akkor az ARCADE modban biztosan eljátszadozol billentyűvel, csak mondjuk a második, harmadik futamgyőzelmed után, enyhén szólva unalmas lenne a program.
Viszont a SIMULATOR MOD-ban már más a helyzet. Nagyon kevés a segítség és bizony ott csak a COCKPIT nézetben mész.
Billentyűvel már igen csak nehéz nyomulni.
Persze megértem, hogy senki sem teheti meg, illetve kevesen, hogy rohanjanak venni 10-20-30 ezer forintos kormányokat, de ha valaki teheti, mint pl. személy szerint nekem sikerült, akkor sokkal kényelmesebb, de mondom, így sem könnyű!
Nekem belefért, de ha nem és más írta volna, hogy vett egy kormányt, nem sajnáltam volna tőle.
A véleményem csak röviden ennyi.
-
#5474 -
#5470 A HGTRM-en most nyomják a a fiuk a GT versenyt. 13 kör ment le eddig, de már kilencen kihullottak -
#5468 Mit??? Jóhógy nem a Lamborghini fizikáját akarod átírni. -
#5467 Azért ilyen kategórikusan hiba kijelenteni azt, amit te megtettél - szerintem senk isem fog rohanni egy 10-20-30 ezer forintos kormányért hirtelen...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#5466 cd-keyt hol irom at ha megakarom valtotatni ? -
ruach777 #5465 Szia!
Nekem sajna nem fut a Daemon, hanem az Alcohol Clone 52%!
Fura, de ezt elfogadta.
Amúgy az egész GTR nagyon szépen fut, semmi bajom nincs vele, megvagyok teljesen elégedve!
A Bajnokság nagyon nehéz, érdemes megmérettetnie magát az embernek, de javaslom, kormány nélkül neki se kezdj, mert a proginak egyetlen hátulütője van.
Az pedig a nehézsége, azaz csak kizárólag kormánnyal érdemes nekikezdeni, mert annyira komoly és nehéz az irányítás, azaz számomra realisztikus, hogy olykor vért pislantok!
Na jó nem azt mondom, hogy mindig, minden egyes kör után ki kell mennem, hogy kiengedjem a sárga piskóta kockát, de megizzadok vele!!
-
#5464 Jah. -
#5463 Mindenkinel megy a Daemon Tools is ?