9559
-
VO101 tvr #5592 Mindezek fényében érdemes momo-t venni, vagy inkább a bizos az USB-s Sidewinder FFB a jobb? Maga a kormány (a botváltótól eltekintve) nem tud többet. 6 gomb van a kormányon mindkettőn, a kormány fogása ízlés kérdése a váltópillangó szintén. Az FFB-ben és a precizitásban lehet különbség...
A Microsoft pedálját nem lehet összeházasítani a momo-val a csatlakozó átforrasztásával? -
#5591 Szia! Ha meglesz a GTR honlap a pályákat fel food rá tenni, vagy belinkeled őket? Mert szvsz nagyon haszos lenne, és sokunknak segítene!! -
K.András #5590 Na eddig ment, mostanra viszont totál használhatatlan :DDD
Holnap vihetem vissza, elegem van :( , de nambaj faszopo logitech, max egy honapig szivatsz már csak!:D -
Piski #5589 Alapítok egy lotus klubot, az lesz a jelmondat, hogy nem vagyok én lassú csak a kocsim szar, ki akar belépni?:)
Várom a jelentkeztéseket itt helyben, mert ha e-mailt adok meg, félek, hogy elektronikusan eltömődik a postaládám:DDD
-
K.András #5588 Ami azt illeti, GTR a 2003-as szezont dolgozza fel, amiröl egyébként a hivatalos oldalon mindent megtudsz(fejléc alatt elsö link), a versenyeredményektöl kezdve az indulo autokig... -
Zykon Mancs #5587 Ismét szia mindenki:)
Részemről nyugi volt, mert hétfő-szerda munkanap, csütörtök többnyire pihi (családi program:)), és péntek-vasárnap a GTR-napok:) Így holnaptól burrantom be igazán a réjszing másíínt:))
Amúgy mi a helyzet a többi GT-s autókkal? Maseratti? Audi? McLaren GTR? Tudtom szerint a FIA licensz alapján minden autó elkészült a géjmhez, de én ezeket nem találom.. (Ne kiabáljatok nagyon, nem követtem napirenden a valós GT-szezont, így lehet, hogy butát kérdeztem, csak kíváncsi vagyok:)) -
#5586 Ha valakit érdekelne látogasson ele erre az oldalra. A játékban szereplő autókrol van egy pár igazán jó eredeti kép. -
#5585 Elöször is köszi a címeket. Másodszor Örülök, hogy azért mégis csak figyel itt valaki, még ha nem is írogat :) -
#5584 Semmi, volt egy-két off hozzászólás, ami gondolom törölve lett.
Egyébként, hogy mondjak valami on-t: megjelentek a következő pályák:
Silverstone, Valencia, Misano, Suzuka, Hockenheim (1999 és 2002). Nagyrészük letölthető az m4driving-ról, egy részük meg az rsc fórumából. -
#5583 Hát ezt nem hiszem el :(
Tegnap 14:49 óta nem volt senkinesem hozzászólása?
Mi történt? :((((( -
#5582 Ok. Ügyi vagyol -
#5581 Visszavonva minden, megtaláltam a német verzióban is. -
#5580 Nekem echte német a telemetria, nem is akarok angolra váltani, mert értem a nyelvet. Leírásod alapján még nem találtam meg, de próbálkozom... -
#5579 Pedig ott van.
File Details - Vehicle
DUNLOP_NGT F: KÖZEPES SLICK R: KÖZEPES SLICK
Radiator Opening: 3 Rev Limit: 8800 Steering Lock: 13.0 fok
Differential Power: 100% Brake Pressure: 100%
Coast: 65% Bias(F:R): 59.0:41.0
PreLoad: 5 Duct: 2
Anti-Rollbar Front:150 N/mm Rear: 20 N/mm Splitter: 2
Toe-in Front: -0.30 fok Rear: 0.20 fok Wing: 9
FL FR RL RR
Pressure 131 kPa 131 kPa 138 kPa 138 kPa
Fast Bump 4 4 1 1
Slow Bump 6 6 2 2
Fast Rebound 5 5 6 6
Slow Rebound 4 4 4 4
Springs 330 N/mm 330 N/mm 280 N/mm 280 N/mm
Camber -3.6 fok -3.6 fok -2.4 fok -2.4 fok
Caster 3.0 fok 3.0 fok
Packers 0.0 cm 0.0 cm 0.0 cm 0.0 cm
Ride Height 6.0 cm 6.0 cm 7.0 cm 7.0 cm -
#5578 Ha megtaláltad, melyik menüpont alatt, szóljál, mert tegnap nézegettem, de nem találtam meg. -
#5577 nekem ugy remlik mintha a Motecben meg lehetne nezni a gumi gyartojat,de lehet,hogy rosszul emlekszm... -
K.András #5576 Probáltam vele már a multkor, de szo szerint semmit nem csinál a prg :D -
#5575 Ok,csak tipp volt hátha bejön.Nem jött be.... -
K.András #5574 Thx, de az a kis prg valami katasztrofa, semmit nem használt, amit emberke belinkelt az megoldotta! -
#5573 Clear Calibration utility
A wingmanteam.comról töltsd le ezt a programot.Ez a registryből is kitörli a beállításokat.Utána kalibráld újra a kormányodat.Hátha segít.....
-
K.András #5572 Ugy néz ki müxik a dolog, mert a 3. kanyarnál tovább is müködik a gáz :DDD
Nem vicc, egy kört nem tudtam már vele menni, kb a 3. kanyar után nincsen teljes gáz, ha van akkor meg a következö kanyarban fékem nem volt, LOLLER!!! -
Zykon Mancs #5571 JuanG, ez tényleg jó:)) Köszönöm, ki fogom próbálni:))) -
K.András #5570 Thx, kiprobálom. -
emberke #5569 Ezt a problémát ideig, óráig lehet orvosolni. Ez a kis programocska segít:MomoRacingPedalsUpdate -
#5568 michelin...kimész a pályára és külső kamerából (pageup) megnézed...a numpad gombokkal kezeled a kamerát... -
Zykon Mancs #5567 Köfi szépen:) És akkor sosem tudjuk meg, hogy a 608 LE-s Maranellón milyen gumi van? Mert semmilyen általam ismert márkát nem látok felírva rá.. nemszép nemszép :/ -
K.András #5566 Másként nem irja milyen gumi van, csak a reklám...
Ha a gumi nem megy 75 fölé akkor rakjál fel puhább gumit, esetleg több levegöt bele, és vagy puhább felfüggesztést. -
Zykon Mancs #5565 Ja, és közepesen kemény gumit használok. -
Zykon Mancs #5564 Szép jó reggelt ismét mindenkinek!:))
Akkor most visszaterelném a szómat a GTR-re, egy régebben feltett kérdésemmel:)
Hogy a görcsben állapítom meg, hogy milyen gumi van a Maranellómon? Azt látom, hogy az oldalán ott a reklám (némelyiknek), de okosabb mód is van erre? :)
A másik dolog pedig, hogy a gumik sehogysem akarnak 75 fok fölé melegedni. Túl lángzámban vezetek, és őrültebbé kéne válljak, vagy amint lesz időm, és helyrerakom a futóművet, ez a kérdés is megoldódik?
Köfike nektek:)) -
#5563 Megjelent Silverstone a GTR-hez. Tölthető az m4driving-ról. -
#5562 topic vissza a kedvencekbe.. :))) -
K.András #5561 Volt idáig is, csak magatehetletlenül vergödött a számitogép elött :D -
#5560 végre! élvezet ujra olvasni a topikot, most h lett gazdája :) -
K.András #5559 Dehogynem garis, kb két hete vittem vissza az elözöt...Azt a megcsinálást én is ismerem, de nehogymár gányolni keljen egy 35 ezer ft-s kormányhoz a pedált!Igazábol szarnám le ha már meglenne a jo pedál, de nem tudok hozzájutni, talán majd most, és akkor még hasznomra is válik az a rossz pedál mert örök garanciát fog jelenteni, a gari lejárta elött 1 honappal visszaviszem hogy elromlott és cseréljék ki :D,addigra meg lehet lesz már az uj momo és majd mondom hogy inkább arra cseréljék és ráfizetnék ;), szal ezért nem akarok gányolni... -
ToMy_ #5557 Ha gondolod, elcserélhetjük egy Logi FFB-s piroskára... de ha nem akarod, akkor mindjárt adok linket, hogy lehet kb. 10 forintos koltséggel rendbehozni, ha már nem garis. -
K.András #5556 Na de inkább a pedál-kormány témát folytassuk a helyén, a szimulátor cockpit topikban... -
K.András #5555 Jajj, már egyfolytában szorakozik a pedálom, nem lehet két ugyanolyan kört futni!!!
Ekkora ocska szart, még az életemben nem láttam!!!
Nehogy valaki aki kormányt akar venni MOMO racinget vegyen!
Elég a sima 2 ezer forintos névtelen ruppotlan szar, mert még azzal is jobb idöt fogsz menni ha hosszutávon nézem, ugyanis a momo racingnél a hosszutáv az kb tiz perc gondtalan müködés(pedál része csak!)...Igazábol nagy baj nem volna, mert visszaviszem kicserélik, de arra azért nem gondoltam volna hogy 2 hétnél tovább nem birja ki a pedál!!!
Természetesen BRD pedál még mindig nincsen raktáron, irtam nekik levelet(1 hete), mikor lesz vagy egyáltalán, még válaszra sem méltattak!Ez igen ez aztán komoly cég!Ma megprobálom a FrexGP-t, lehet inkább rendelek onnan! -
#5554 Azért örülök, hogy mindenki megjegyzi hogy mennyi off, de aztán saját maga is offol.:))..no akkor én is. Az autó imádóknak egy kis csemege:
2005-ös detroit -i autó show -
#5553 Ijjj ez a vers nagyon üt -