9559
-
#5633 megnéztem a1 et nemrossz -
#5631 Újabb klasszikus pálya jelent meg: A1 Ring.
A1 Ring -
KoNi #5630 gtrmanager addonok csak az összes pach el működik ?
(mert nekem 1.1van fent és nemakarok mégjobban beleirni a vindozba) -
DonManó #5629 a peccsek mit javítanak???
meg lehet vhol nézni? -
DonManó #5628 akkor nálam nemtom hogy mi a baj
-
#5627 Nekem igen.
De kormány nélkül tényleg játszhatatlan, sajna így uninstall kellett...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
DonManó #5626 Mindenkinek megy úgy fent van az összes peccs + hotfix??? -
#5625 nm -
DonManó #5624 szevasztok
olyan problémám van, hogy kormánnyal akarok jáccani (Logitech wingman formula force gp), és ahogy betölti a játékot, elindulok és a winxp egyből kiírja hogy hibát észlel és leáll a gém. Ilyenkor mi van?? -
KoNi #5623 lolll, simán megy :)) köszi
pedig ugyemlékszem minthamár probáltamvolna kicsomagolva is ;)) -
#5622 Szedd ki a tömörítésből,ha be volt tömörítve,ha nem akkor passz!! -
KoNi #5621 a gtr manager amikor feltelepiteném, kéri a disk 1 et. a GTR CD1 nemjo neki
mitkell tenni?
help me pls -
K.András #5620 A GTR Masters.hu-rol, bárki letöltheti az eddigi futamokat(replay-résznél)!!!
Itt a tegnapi Magny Cours -
Zykon Mancs #5619 Üdv, gyerekek!:))
Kedveskedtek nekünk egy replay-jel?:)
Úúúúgy szeretném láátniii:)) -
K.András #5618 Eszméletlen volt, kb 15 körön keresztül magam mögött birtam tartani, de ilyen 50-100 méteren belül volt végig, aztán hibáztam egy picit, aztán ö hibázott stb.Visszajátszáson igazán jol látszik a küzdelem, szinte egész verseny alatt együtt megy a két uolyan auto, marha jol néz ki!No nembaj, jön a hétfö aztán gatyákat felkötni, mert pontszerzö helyen be akarom hozni a taligát! :DDD
-
Piski #5617 Nah, grat, látom kezdesz ráérezni az ízére a dolognak:)))))
EZÉRT érdemes bajnokságba jönni!!!!!!!!!
És most nem volt tökmindegy, hogy külsőnézetbl vagy hogy toltad, meg hogy milyen kocsivalm eg babámfasza, hülye részletek, ott és akkor beszartál az élvezettől, jólérzem-e?????
Nah, ez az amit egyszer megismer az ember és utána nem tudja letenni.
Tiszta heroin.Csak nem halsz bele.Bár, ki tudja.... -
K.András #5616 Gyerekek, hihetetlen jo volt a mai verseny!!!Olyan küzdelmem volt, amit soha nem felejtek el :D
Nekem igazábol egy ellenfelem volt(nem félreérteni!!!), de vele egész végig "játszottunk", kb 3x elöztük meg egymást CSiki Petivel, aztán az utolso körben elszurtam az egyik kanyart és megelezött, de soha nem voltam még ennyire elégedett vesztes :DDD -
#5615 Jójójóóó, elkalapálnék vele néhányat, de csak úgy, ha az Asszonykám nem lenne itthol ... :))))
#5614 mondta valaki hogy menyasszonynak kell? játék mellett vele is elszórakozgatnék, de szerintem te is, ha meg nem akkor veled vannak komoly problémák:D -
#5613 Meg az egyen tetkó, áááá --->
#5612 Pázze, ez egy mű nő...
Tipikus szolik...a
#5611 mámmámijá, én vele kérem az eredetit inkább, nem a multkorival!:
tuti mindig falnak mennék hogy az arcomba csapódjanak a légzsákjai! -
#5610 Megjelent Dijon Prenois a GTR-hez. Mivel a TRD első részéből lett átkonvertálva már F1 és ETCC alá is, gondolom pixeles, de ez még csak a0.5 béta.
Aki nem tudna franciául: felülről a hetedik hozzászólásban keresse.
Itt található:
Dijon Prenois -
#5609 np, a reagálás kúl volt nagyon azt hálistennek még láttam:D -
K.András #5608 Ez a hogyan rakjuk fel cimü mondattal kezdödött, ezért töröltem.Sorry. -
#5607 "ha enm gond mint idézet belerakom majd FAQ-ba:DDDD"
Csak nyugodtan!
A kérdés is eltünt, nem csak a válaszom! -
#5606 Hát ez jó. Azt írja ki a cd kulécs nem jó a cdhez. A kötőjelekkel vagy azok nélkül kell beírni? -
#5605 valamit most nagyon nem értek! hova lett az üzenet amire én ezt irtam???? asszem tjoe irta
MUgello je je mgp-ben imádom, töltim gyorsan.
apropo, ha isten is ugy akarja akkor nyáron mugelloba megyek motogp-re, imádkozzatok értem hogy így is legyen:D -
#5604 "Ha nem megy a fuck, marad a kézimunka!
Húzogasd!" ez jóóó:D ha enm gond mint idézet belerakom majd FAQ-ba:DDDD -
#5603 Mugello is megjelent, a Blackhole-on megtaláljátok. -
negroli #5602 Ja oksi nagyon szépen Köci megtaláltam -
#5601 Talan a topic fejleceben nezz korul... -
negroli #5600 Sziasztok egyik ismerösömtök kaptam a GTR - Official FIA GT Racing Game német verzióját,meg kétt kis fájt,de nem tudom hogy kell elindittani,ha valaki meg tudná mondani hol találok leirás az inditásról,nagyon megköszöném,mer már vagy 2 órája keresgélek,de nem találok semit.elöre is köszike -
#5599 Igen, fel lesz téve az összes add-on pálya. Gyakorlatilag kész van már a honlap és a fórum is, csak a Livereporter-el szívok agyba-főbe. :))) -
K.András #5598 Hja ha valakit érdekel hogyan néz ki ez a kormány, az a [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084209955]szimulátor cockpit topik #106-os üzijében megnézheti...[/URL] -
VO101 tvr #5597 A gond ott lehet, ha a bolt(ok)ból kifogy a momo és nem tudják kicserélni... Tízezresekkel nem lehet gázt adni... LOL -
K.András #5596 Ugy hogy veszek egy BRD pedált, mindenképpen jo a Momo, ha nem lenne rá most pénzem akkor el lennék keseredve, hogy ezt választottam...
Bár mást meg mit?Hja nemsoká kaphato lesz BRD uj kormánya, alig 900 fontért(350 ezer ft körül :D, de valami eszméletlen jo, lcd a kormányon meg ilyen finomságok, a GT kivitelre lehet be kéne fizetni idövel...)! -
VO101 tvr #5595 Egy gonddal kevesebb... és ffb-vel...
Ezek szerint normális kormányt jelenleg nem lehet kapni kishazánkban?
Mint a régi szép szocializmusban.... HIÁNYCIKK -
#5594 Az a gond, hogy az MS nem kapható már egy jó ideje. -
#5593 Nekem 2 éve van Microsoft SideWinder FFB Wheel USB-s kormányom. Minden probléma nélkül működik és kommunikál minden játékkal, ami engedi a kormány használatát. Szóval a kompatibilitás kiváló. Kezelhetősége nagyon egyszerű. Jól kalibrálható. Az effektek visszaadása szerintem messze élvezhető. A motorok teljesítmény az erő szempontjából szerintem megfelelő. Csak jót tudok mondani róla. Logitech MoMo-val még nem játszóttam, tehát hasonlítani sem tudok. Csak az enyémről tudtam elmondani a tapasztalatom, ami maximálisan jó (na nem azért, mert az enyém ilyen).
Elnézést az OFF-ért :(