...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HPt
Sidewinder software fent van? Nekem X a kormány, Z a fék és Y a gáz.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

sajoati
"Nemrég szedtem le én is a játékot, de nem tudom elindítani"

hát ha leszedted, nem csoda, ha nem megy 😊

Endure, in enduring grows strong...

lac coo
Valaki tudja közületek hogy Microsoft Sidewinder kormányhoz hogy lehet aktíválni ill. beállítani a " Z "-tengelyt ? Köszi .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ibronk
Kaszi csináld már meg hogy ne uj ablakba nyiljanak meg a menüpontok.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

tHoMaSmAn
GTR FAQ
All rights reserved to Kaszi 46!<#alien2>
by the way: forza ROSSI!!<#wave>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Duddits
Mi a FAQ linkje? Én szólok nekik.

K.András
Szolnál a moderátor topikban hogy rakják ki a faq-linket a többi mellé?Thx, szolnék én csak mostanában sokat kértem 😄

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Faszt okoskodsz már, meg lett beszélve ilyen jellegü kérdésre nem válaszolunk, elegünk van a sok idiotábol...
Egyébként azért még lehetne mondani hogy ott a faq, mert nincsen kirakva banner alá...Szal ezt mégegyszer meg ne tedd...

tHoMaSmAn
Egy igazi mazochista!!!<#hawaii>
Egyébként hallgatni kellett volna Kaszi-ra, kb egy hónapja, és kitennni azt a fakk-ot a banner alá, mint minden valamirevaló topicnál, és bár tuti, hogy akkor is jönnének a kicsi mazsolák a kérdéseikkel, hogy segitsünk, de akkor csak annyit kéne mondani, hogy ott a FAQ, vazze!! <#ravasz1><#vigyor1><#gunyos1>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Daffy
Bazze ez hihetetlen......Még valaki kérdezze meg hogy kell a játékot felrakni.Léccé,lécci,lécci,akarom...

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Duddits
Én minden hova pipát tettem. Egyszer véletlenül nem a System könyvtárba a jobbb oldaliakat pipáltam be és eltûnt egy csomó minden. <#nyes> De azóta is megy.

köszi szépen a help-et!!

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Kaszi46
ha még1szer meglátom valószínüleg hánynom kell

*Posse*T.W.D*

Servizpack 2 után a logitech profilert nem tudom betolteni,van rá valami megoldás.
Hy All!

Van egy kis gondom talán tud valaki segíteni!

A helyzet az hogy játék után a regisztribõl ki vettem a pipákat és újra inditás után el ment a gépem hangja azt írja ki hogy az eszközazonosító rendszeren kivül van! van meg oldás vagy ezt buktam!
tessék
kinek nem megy a játék vagy valami baja van vele az olvassa tovább a többieknek unalmas lenne:-)
Szóval a játék indul.Nem rángat meg ugrál a kép,nem kevereg össze-vissza a gép a cd-k között,stb.
A lényeg hogy leírom az elejétõl a végéig mert egy-két ember arra is lusta hogy visszaolvasson.
Én teljesen újratelepítettem a gépet.Ez a legértelmesebb dolog hogy ne akadjon össze esetleg egy-két dolog.
Op rendszer XP+sp2
Megvan a játék,feltelepíted.
Nem kell alkohol,felmegy a virtual daemonnal is simán.
játék fentvan,1.1 patchet felrakod.
Ezután startmenü-futtatás beírod hogy Regedit és okézod.
A registryben megkeresed ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\

Itt vannak ilyenek:
0000
0001
0002
0003
0004
Ezekre rákattintva amelyikben megtalálod a pnp bios extensiont a jobb oldali felsorolásban az a Tied.
Nekem a 0003ban volt.Ezután rákkattintasz az adott mappa melletti + jelre hogy lenyiljon.
Két mappa lesz a control és a logConf.Mindkettõre jobbklikk ,engedélyek.
A feljövõ ablakban systemre kattintva CSAK AZ OLVASÁSnál lévõ ablakot pipáld ki a megtagadás mezõben.
A pnp bios a virtual daemonra vonatkozik.Ez fontos.
Ezek után bezárhatod a registryt
Ha ez megvan akkor kattints a játékindításra.Persze hogy nem fog elindulni mert a védelmet engedélyezni kell.Yes és ujraindul a gép.
Miután újraindult behúzod a virtual daemonba a mini image filet.
Fogod a starfuck v0.82õt és elindítva azt a legalsó védelmet kiválasztva(3 van) az alatta levõ jobb oldali felsorolásból kiválasztod a disable cdrom-ot
ezután pár pilanat múlva kiírja hogy ok.
Fogod elindítod a játékot és beírva a cd kulcsot a játék indulni fog az ellenörzés után.Ha nem akkor valamit elb**tál:-))
Fontos hogy 1.1 patchel is elindítsd a játékot hogy itt mûködik-e.
Ha ok minden akkor fogod az 1.2 patchet és azt is felrakod.
Ezután a játék megint védelemellenörzést fog csinálni.Yes,gép ujraindul.
Miután újraindult fogod és megnyitod megint a registryt.
Itt ezt keresd meg :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0

Erre a mappára jobbklikk és ugyan úgy letiltod az olvasást mint fentebb
Ezután registry bezár.
virtual daemonban mini image,starfuck indít és cd rom disable majd go játék:-)))

Megjegyzések:A starforceclean.exe-t nyugodtan elfelejtheti mindenki mert a program automatikusan újratelepíti,felesleges használni.
Alcoholt szintén felesleges.A gépemben 1.7es celeron proci van 384 ddr ram és gforce mx440es videokari.Szóval nem egy erõmû és megy frankón.
A kormányom logitech wingman formula GP.És még annyi ha valaki a system mappában mindenhova pipát tesz az saját magát fogja megszivatni
mert a hozzáférést is megtagadja saját magától vagyis onnantól nyista mappa megnyitás:-))
Remélem mindenkinek letudtam írni érthetõen és jól nyomon követhetõen.A fentebb felsorolt dolgok egyébként megtalálhatóak a
forumban csak össze kéne õket olvasni.Köszönet érte azoknak akik vették a fáradságot és leírták.
By Daffy
Nemrég szedtem le én is a játékot, de nem tudom elindítani.
Biztos volt már róla szó, de elmondani még1x vki?? vagy az is jó lenne ha megmondanátok hogy hányadik oldalon van leírva.
Köszi!

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Duddits
Na találtam egy jó kocsit. 450-es Ferrari 360 Modena. Elég jól megy. Eddig.

Kaszi46
<#eljen><#law><#awink><#finom>

*Posse*T.W.D*

Panther
Igen, valszeg vasárnap délután/este fenn lesz a lapomon.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

K.András
Kaszi46
Panther számíthatunk még az engi handbook magyarításának elkészültére?<#vigyor3><#nezze>

*Posse*T.W.D*

Egy jónak tûnõ leírás autóbeállításokhoz. Sajnos németül

Próbálj egy reinstallt. Menni kéne neki elvileg.
K.András
Nem vagy béna csak tájékozatlan 😄
Csak spa-ban lehet este menni 😊

Lehet hogy én vagyok a béna de, azt hallottam hogy be lehet állítani a napszakot, idõjárást, de nem találom.

Pls, HELP!
Thanks!
Duddits
Basszus! Végre találok egy jó kocsit ami nem igen csúszkál de viszont meg lassú. Aztán ott a kedvenc kocsim, a Lambirghini. Hát az meg csúszkál össze-vissza. Egyik napról a másikra egyre jobban felveri az idegeimet hogy nem birok normálisan menni. <#boxer><#falbav><#fejvakaras>

ibronk
<#hehe>

Alexease
Hat igen, amelyik jatek izombol szamolja a felfuggesztest ott ez igy van, es igy is jo😊 De amelyik csak tippel egyet, hogy hogyan is kellene, ott vannak am erdekessegek neha...;P
Nincs mit.

My words are weapons.In which I murder You with?

😄

ibronk
Nascar engines játékokban és LFS-ben így ha behimbálod az autót, és elengeded a kormányt két-három jobbra-balra himbálozást magától tud csinálni az autó, majd vagy megáll egyenesbe, vagy megpördül végül. Persze megfelelõen erõs ffbvel.
Nascarban ez a kedvencem, mikor megcsúszik, és kicsit engedek a kezemmel a kormányon hogy el tudja húzni az ffb a tenyeremben, és magától megfogja az autót, majd nekem már csak a megfelelõ pillatban kell egyenesbe visszahúzni hogy megakadályozzam hogy átcsapodjon a másik irányba, tök jó 😄

Duddits
AHa. Majd megnézem. Köszke.

Na nem járatom a szám, kipróbálom középrehúzás nélkül....

ibronk
Menet közben sem 'középre' húz, hanem haladási irányba, szóval ha keresztbe haladsz, akkor az ellenkormányzás irányába. Ezt a játékok mindenképpen leadják, viszont emellé a kormány driverbõl az állandó középrehúzás nagyon nem jó dolog.

Gyengébb de van, és biztos, hogy ha kanyar közepén elengedem a kormányt, nem veszi be a gép, hanem kimegy egyenesen, mert egyenesbe jön az elsõ kerék, de aki nem hiszi, járjon utána😊))

Nem, de nem is sokat állok egy igazi kocsival, menet közben meg húz erõsen😊

A kavicságy szar. ez tény.A megpördülés után meg túlmelegszik a gumi, és amíg vissza nem hül, csúszik mint állat.Van egy LCD mode nevû gomb, ha azt nyomod, kilistáz egy csomó adatot, gumi és fékhömérséklet, olaj és vízhõfok, stb., stb.Ezek nagyban befojásolják a menetteljesítménít.PL ha füstöl a kocsi az rossz😊))

ibronk
Álló helyben középre húz egy igazi kocsi? Szerintem nem 😛

Zizics Jani
Logitechnél semmiképpen nem jó ha nullára állítjátok a középrehúzást!
Én 1-2%-on használom.

Piski Tomi: csak az elsõkerékmeghajtású autókon érzed "igazán" a középrehúzást, az életben. A hátsókerekesnél sokkal gyengébb ez az érzés, szerintem...😊

Nemtom miért jó, hogy kikapcsoljátok a középre húzást, igazi autóban is húz középre.De légyszigyõzzetek meg, hogy kapcsoljam ki, mondjátok el miért jó!

Duddits
Basszus! Tök jól megyek meg minden de ez a rohadék nem hogy megprödûl??! Aztán meg nem hiszem el ,hogy egy megpördülés után ilyen szarúl fog menni. Még a fûre se mentem ki. Nincs valami mód, hogy a kavicságy meg is fogjon?? Mert hát ezt nem kavicságy. Nem az a dolga hogy megfogjon a kicsúszástól?

Logitech MOMO Racing-el kapcsolatos kérdésem lenne, hátha ti tudtok segíteni: szóval a Vezérlõpultban hiába állítom az FFB-t defaulra (vagy bármire) Close után elfelejti a beállításokat. A Logitech Profiler pedig el sem indul, pedig USB-s a kormány. Így aztán semelyik játékban nincs FFB most. Van valakinek ötlete?
WinXP SP1, DirectX 9.0c van fent.

Daffy
OK.Úgy látszik Nálam még reggel van:-)

K.András
"De Te elhiszed hogy ez eddig nem volt?"

LOL, éppen azt magyarázom hogy nem hiszem el, ezért nem felelötlenség nem fel rakni sp2-öt, valamiböl indult a beszélgetés 😄

Daffy
OK.De Te elhiszed hogy ez eddig nem volt?Bármilyen tûzfal(pl agnitum)megcsinálja a felsolort dolgok 60%át.Persze mindenkinek van egyéni véleménye az SP2rõl.A másik dogot majd külön megbeszéljük.

Duddits
Na megyek megnézem amiket írtatok itt. Meg megpróbálok vele végigvini egy versenyt.

Duddits
Tudom hogy kevés. Eddig 128 volt!!! <#nyes> És azt hiszem hogy a demót még azzal próbáltam ki. De lehet hogy most fogok veni még mellé 2 db 512-eset hütõvel, villogó csilivilivel 30-ért. Most nyertem a Lottón 18.893 Ft-ot. <#nyes>
Az Sp2 volt fent kb 2 napig. <#nyes> Letöröltem mert a játékok nem is mentek. Akkor fater is föltette miután letöröltem. :-D Nem tudta hogy nekem már volt fönt és le is töröltem.
Amúgy nem szoktam orrba-szájba pakolni a cuccokat.
Vírus nem hiszem hogy van. Fönt van a Norton 2004, Adaware (már nem nagyon használom), és most az egyik legjobb a Microsoft AntiSpyware. <#eljen>

petesilver
sajnos néha az alkalmazások nem elég. Melette a folyamatok a bûvösebb rész. Pl néha elõfordul, hogy elindítassz pl egy media playert, és vagy nem történik semmi élbõl, vagy miután kikapcsoltad többet nem indul. Ilyenkor 1000 százalék, hogy a folyamatokban megtalálod beragadva, mint éppen futó folyamatot. Vagy sok neten benyelhetõ vírus a folyamatokban jelenik csak meg, máshol nem látod. Érdemes a mûködõ rendszer folyamat ablakáról screensotot csinálni, és aztán ha valamit nagyon benyel az ember, nekiállni összehasonlítani a régivel, hogy ugyan mi fut, aminek nem kéne.

Mission Impossible 2010: PRO Class