...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
hát ha leszedted, nem csoda, ha nem megy 😊
Endure, in enduring grows strong...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Egyébként azért még lehetne mondani hogy ott a faq, mert nincsen kirakva banner alá...Szal ezt mégegyszer meg ne tedd...
Egyébként hallgatni kellett volna Kaszi-ra, kb egy hónapja, és kitennni azt a fakk-ot a banner alá, mint minden valamirevaló topicnál, és bár tuti, hogy akkor is jönnének a kicsi mazsolák a kérdéseikkel, hogy segitsünk, de akkor csak annyit kéne mondani, hogy ott a FAQ, vazze!! <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor1>#vigyor1><#gunyos1>#gunyos1>
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Van egy kis gondom talán tud valaki segíteni!
A helyzet az hogy játék után a regisztribõl ki vettem a pipákat és újra inditás után el ment a gépem hangja azt írja ki hogy az eszközazonosító rendszeren kivül van! van meg oldás vagy ezt buktam!
Szóval a játék indul.Nem rángat meg ugrál a kép,nem kevereg össze-vissza a gép a cd-k között,stb.
A lényeg hogy leírom az elejétõl a végéig mert egy-két ember arra is lusta hogy visszaolvasson.
Én teljesen újratelepítettem a gépet.Ez a legértelmesebb dolog hogy ne akadjon össze esetleg egy-két dolog.
Op rendszer XP+sp2
Megvan a játék,feltelepíted.
Nem kell alkohol,felmegy a virtual daemonnal is simán.
játék fentvan,1.1 patchet felrakod.
Ezután startmenü-futtatás beírod hogy Regedit és okézod.
A registryben megkeresed ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
Itt vannak ilyenek:
0000
0001
0002
0003
0004
Ezekre rákattintva amelyikben megtalálod a pnp bios extensiont a jobb oldali felsorolásban az a Tied.
Nekem a 0003ban volt.Ezután rákkattintasz az adott mappa melletti + jelre hogy lenyiljon.
Két mappa lesz a control és a logConf.Mindkettõre jobbklikk ,engedélyek.
A feljövõ ablakban systemre kattintva CSAK AZ OLVASÁSnál lévõ ablakot pipáld ki a megtagadás mezõben.
A pnp bios a virtual daemonra vonatkozik.Ez fontos.
Ezek után bezárhatod a registryt
Ha ez megvan akkor kattints a játékindításra.Persze hogy nem fog elindulni mert a védelmet engedélyezni kell.Yes és ujraindul a gép.
Miután újraindult behúzod a virtual daemonba a mini image filet.
Fogod a starfuck v0.82õt és elindítva azt a legalsó védelmet kiválasztva(3 van) az alatta levõ jobb oldali felsorolásból kiválasztod a disable cdrom-ot
ezután pár pilanat múlva kiírja hogy ok.
Fogod elindítod a játékot és beírva a cd kulcsot a játék indulni fog az ellenörzés után.Ha nem akkor valamit elb**tál:-))
Fontos hogy 1.1 patchel is elindítsd a játékot hogy itt mûködik-e.
Ha ok minden akkor fogod az 1.2 patchet és azt is felrakod.
Ezután a játék megint védelemellenörzést fog csinálni.Yes,gép ujraindul.
Miután újraindult fogod és megnyitod megint a registryt.
Itt ezt keresd meg :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\SCSI\CdRom&Ven_Generic&Prod_DVD-ROM&Rev_1.0
Erre a mappára jobbklikk és ugyan úgy letiltod az olvasást mint fentebb
Ezután registry bezár.
virtual daemonban mini image,starfuck indít és cd rom disable majd go játék:-)))
Megjegyzések:A starforceclean.exe-t nyugodtan elfelejtheti mindenki mert a program automatikusan újratelepíti,felesleges használni.
Alcoholt szintén felesleges.A gépemben 1.7es celeron proci van 384 ddr ram és gforce mx440es videokari.Szóval nem egy erõmû és megy frankón.
A kormányom logitech wingman formula GP.És még annyi ha valaki a system mappában mindenhova pipát tesz az saját magát fogja megszivatni
mert a hozzáférést is megtagadja saját magától vagyis onnantól nyista mappa megnyitás:-))
Remélem mindenkinek letudtam írni érthetõen és jól nyomon követhetõen.A fentebb felsorolt dolgok egyébként megtalálhatóak a
forumban csak össze kéne õket olvasni.Köszönet érte azoknak akik vették a fáradságot és leírták.
By Daffy
Biztos volt már róla szó, de elmondani még1x vki?? vagy az is jó lenne ha megmondanátok hogy hányadik oldalon van leírva.
Köszi!
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
*Posse*T.W.D*
Pls, HELP!
Thanks!
My words are weapons.In which I murder You with?
Nascarban ez a kedvencem, mikor megcsúszik, és kicsit engedek a kezemmel a kormányon hogy el tudja húzni az ffb a tenyeremben, és magától megfogja az autót, majd nekem már csak a megfelelõ pillatban kell egyenesbe visszahúzni hogy megakadályozzam hogy átcsapodjon a másik irányba, tök jó 😄
Én 1-2%-on használom.
Piski Tomi: csak az elsõkerékmeghajtású autókon érzed "igazán" a középrehúzást, az életben. A hátsókerekesnél sokkal gyengébb ez az érzés, szerintem...😊
WinXP SP1, DirectX 9.0c van fent.
LOL, éppen azt magyarázom hogy nem hiszem el, ezért nem felelötlenség nem fel rakni sp2-öt, valamiböl indult a beszélgetés 😄
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
Az Sp2 volt fent kb 2 napig. <#nyes>#nyes> Letöröltem mert a játékok nem is mentek. Akkor fater is föltette miután letöröltem. :-D Nem tudta hogy nekem már volt fönt és le is töröltem.
Amúgy nem szoktam orrba-szájba pakolni a cuccokat.
Vírus nem hiszem hogy van. Fönt van a Norton 2004, Adaware (már nem nagyon használom), és most az egyik legjobb a Microsoft AntiSpyware. <#eljen>#eljen>
Mission Impossible 2010: PRO Class