9559
  • modellmaker
    OK köszi!
  • Duddits
    www.gameburnworld.com !!!!
    Letudod szedni innét!!!
  • modellmaker
    Hopp.. A cím lemaradt: [email protected] vagy (ami jobb lenne) Messenger: [email protected]
  • modellmaker
    Hali! El tudná valaki küldeni ezt a fájlt: GTR_CD1 mini image ?
  • HPt
    Viszont a pittábla verseny közben szar, egyszer egy mp-re voltál tőlem egyszer 30 mp-re, és így váltakozott, ami lehetetlen. Meg nem is látom ki hanyadik.
  • HPt
    Én is amúgy. Azt hittem könnyebb lesz hiba nélkül befutni, de mindig eldobok 20-30 mp-ket kisebb nagyobb hibákból
  • Duddits
    Basszua! Harmadszor rakom föl a játékot, és megint szenvedek!
  • sajoati
    uhh, te is mentél? milyen álnéven? :)
  • ibronk
    Hát nemtom, de én is hülyeségeket hibáztam, ezért kicsit csalódott is vagyok.
  • panizzi
    én azt nem tudom elképzelni, hogyan lehet kiörgésgátló nélkül a pályán maradni egy ilyen gépszörnnyel ??
  • JuanG
    én is mindíg elbasztam, fel is idegesítettem magam rajta, olyanokért pörögtem meg néha hogy csuda :D
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnálom, hogy kormány nélkül nem tudok beszállni ebbe a jó kis "onlány" csatározásba...

===============================
    .:i2k:. from meló
  • ibronk
    Szal jó az a közvetítés, jól láttad.
  • ibronk
    Hája a pit alatt kerültem 10 másodperccel a másik Norbi mögé, utána meg jöttem fel mikor már csak 5-6ra voltam tőle, elbaszta, aztán akkor együtt mentünk pár kört, utána meg én basztam el, és akkor megint 10 másodperc lett köztünk, aztán utána megint ő baszta el, és megint mentünk együtt egy darabig, ezután pedig, és egyben utoljára én basztam el, és 9 különbséggel befutottunk
  • sajoati
    én gyanítom, hogy előzési kísérlet volt, ugyanilyen lehetett az 5x. kör környékén

mondjuk az érdekes volt (és nickek hiányában akkor maradjunk a monogrammoknál), hogy MN a live szerint cc. 2:33 kört ment depózás gyanánt, más meg 2:45 körülit, persze gyanítom, hogy a közvetítés bugos, és ilyen finom részletekre nem lehet következtetni belőle.
  • K.András
    Lehet rágyujtott egy cigire, vagy esetleg a kutyát vitte le közben sétálni :DDD
  • arty
    tenyleg jok a full nevek, 1 szot nem értek sajoati irásábol, nemtom beazonositani h ki kicsoda is innen :D mind1, nem is olyan fontos, majd megnézem a replayt, mert nekem még fentvan :P
  • sajoati
    merhogy én már lekaptam a gépemről a gtr-t, így megnézni nemtom a replayt
  • sajoati
    azt majd megírhatnák az érintettek, hogy ma a 40. kör környékén mi történt a 2 Norbi között :) (Miután a gyors boxkiállásnak köszönhetően MiheliczN átvette a vezetést KissNtől, utóbbi beérte, majd 1 kör múlva 10 mp-cel mögötte írta ki a "live közvetítés".)
  • K.András
    20 ellenfél miért kevés?Pont a mai online verseny mutatta meg miért nem jo 30 ember, egyrészt tumultus van, másrészt nagy a gépigény...
  • ga-b
    Mondjuk erre nem gondoltam, hogy pályafüggő a versenyzők száma.De ha így van, a legelső pálya a bajnokságban a spanyol, és oda rakott be 20 ellenfelet.Azért az kevés nem?Nem csak NGT bajnokságra állítottam, hanem "vegyesre".Viszont amikor meg verseny előtt megnézem a pontversenyt, ott meg van vagy 30 versenyző.De valószínű hogy igazad van abban ,hogy pályától is függ.Kösz!
  • Duddits
    Bocses már, én egyszer kétszer is fölraktam, de most ujraraktam!! Csak akartam tudni, miket és milyen sorrendben érdemes fölrakni...
  • K.András
    Mondjuk ha nem egy erömü akkor nem javasolnám a 40 jármüvet...
    Egyébként pedig a pályákon hol több hol kevesebb auto mehet, pl anderstorp-ban nem mehet max 28 de spa-ban mehet akár 52 is, plusz ugye hiába állitod be NGT kategoriában hogy legyenek 52-en ha nincsen annyi NGT auto, szal valahol errefele kellene gondolkodj a probléma megoldásárol...
  • ga-b
    Sziasztok!

A problémám az, hogy elkezdek egy bajnokságot, beállítom, hogy az ellenfelek száma legyen 40, erre csak 19 ellen lesz.Próbáltam már a bch meg a plr fájlt átírni, de nem jön összem,hogy 20 kocsinál többet kihozzak belőle.A poén az, hogy a Race weekend-ben meg berak kb. 30 ellenfelet.Valaki tudja a megoldást?Minden patch fennt van, kivéve a legutolsó hotfix-et.Talán ez a gond?Ja, a gépem nem egy erőmű, átfutott az agyamon, hogy talán kicsit megrekedne szegény, de akkor a sima versenyben miért műkődik?Talán valaki tudja a választ, kösz!

• K.András
    Felrakást ne itt pls, ott a faq, ha az alapján nem megy akkor ez nem a te játékod.
  • Duddits
    Jaja.
  • Duddits
    Vagy mi minden hasznos dolgot rakjak föl amire szükségem lehet? Akár netes játéknál.
  • IMYke2.0.0.0
    Válaszoltál is magadnak :)

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Duddits
    Mi van??? A billentyűm lehet váltani a shift-tel nézetet. Márha nem állítottad át.

Lenne egy kérdésem: Most rakom föl a játékot. Utánna a patcheknek, és mi a sorrendjük? Vagyis hogy kell őket fölrakni? 1.1 patch, 1.2 patch, 1210 hotfix, 1230 hotfix, majd magyarítás?
  • sada67
    A cd és a winyó külön van, de még így se indul. Alcohollal kellene próbálkoznom? Nekem daemonvan. Köszi előre is
  • ppeti66
    :(

megvan a megoldás, csak fizikailag bele kellett nyúlni és le kellett húzni a cd/dvd-ket, de megy

és van egy apró, ám bosszantó problémám, ugye az indsertel lehet különböző nézeteket váltani, és ezeken az új logitecheken nincs insert :P valami ötlet??
  • IMYke2.0.0.0
    Talán bele kellene kukkantanod a gépedbe!
    Amennyiben a winchestered és a lemezes meghajtód össze van kötve, akkor felejtsd el ezt a játékot!

Megoldás lehet:
    Elsődleges IDE kábelen csak a rendszer winyó legyen, a Másodlagos IDE kábelen (csatornán) a többi eszköz, lehetőleg csak CD/DVD-ROM.
    ÉS akkor már le tudod tíltani őket.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Panther
    Már csak egy kérdésem van: mi volt a Spektrumon? :)
  • Tufa16
    A Magyarosításhoz melyik patch-nak kell fentlennie?
  • fabo
    Nálam nem megy, sztem nem a starfuckkal van a gond, mert a demó sem indul el. Na ez mért van?
  • sada67
    Az srs fórumban a 729-et olvassátok el, már mint az akinek nem indul a game, kijött valami startfuck módosítás és akinek addig nem ment annak indul
  • ppeti66
    ehh... FAQ :)

sorry
  • ppeti66
    hali!

lehetne egy hülye kérdésem?

hogy lehet a patcheket (és honnan felrakni)

köszi!

(vagy azt írjátok le pls hogy hova kell visszaolvasni)
  • dan104
    szerintem mindenki aludt már!!
  • petesilver
    Aki fent van még kapcsoljon gyorsan a spektrumra a TV-n.