...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Van még valaki, akinek ez szintén nem mûxik?? Én most próbáltam és megy...
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Gyakran olyan e-maileket kapok a magyarításaimmal, és azok telepítésével, használatával meg a játékokkal kapcsolatban, hogy a Superfreak által megfogalmazott körmondat egyértelmûsége kismiska ahhoz képest amit, a "dili" együtthatóról gondolok olyankor...
Azon csodálkozom, hogy egyesek be tudják kapcsolni a gépet és simán játszanak!
Arra már nem is merek gondolni, hogy mi egyebet mûvelnek a sziper-super gépeikkel ezek a nebulók otthon, az árnyas szoba rejtekében, anyuci-apuci pénztárcájának jótékony támogatásával...
Könnyû a Windows-betegségekkel takarózni.
Aki egy kicsit is tájékozott, megfelelõ arányban használ alternatív megoldási lehetõségeket, az bizony sosem kerül olyan helyzetbe, mint a lentebb vázolt szituban egyesek...
S amellett, hogy egymás torkának ugortok, sokkal célravezetõbb lett volna a helyesbítésre való tisztes felkérés, semmint a vagdalkozás --- nem?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megnéztem, azt a pdf-et a telepítésrõl (ne kelljen huzigálni) valaki tudna adni egy címet, ahonnan le lehet tölteni a hozzávaló fájlokat? Mert ami link ott meg van adva az nekem nem müxik.:(
Köszi
... de Te vagy az én emberem Imyke! Köszi a fídbekket! <#eljen>#eljen>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Biztos magyar Windowsod van, esetleg nincs fent FlashGet...
Vazze, a Windows bugjaiért talán mégsem engem kéne cseszegetni...
Vagy én lettem profi??????<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
- Error 404 - The web page you typed in could not be found on the internet.
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
Most már tudom, hogy miért nem vagyok soha magyar topikokban... pedig azért "kint" is vannak hülyék, de amit ez az ország produkál az egy fõre jutó ostobák számát illetõen az Quiness rekord...
... mondjuk csak elég bekapcsolni valamelyik kereskedelmi adót és belepillantani, mit néznek magyar testvéreim... lol
<#hehe>#hehe>
Hol lehet beszerezni müködõ mini image filét??Amit eddig találtam az nekem nem jött be<#conf>#conf><#conf>#conf>
2vinyóm van ezért az 1ik ide kábel rámegy rájuk és dvd íróhoz másvan
mondom nekem az életbe nem fog menni :) ;_(
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ezután StarFuck 0.83 és letíltod a lemezes meghajtókat és voilá!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(1.1es patchel még ment multkor, a reg módositással, de ujraraktam az egész gépem...)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Vagy bekapcsolod a segitségeket, és akkor megint ugyanott vagy, hogy nem is te vezetsz!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
Na akkor újra:
Nagyon láma dolgot kérdezek.
Kormány nélkül el is kell felejteni ezt a játékot?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Kormány nélkül el is kell felejteni ezt a játékot?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Ez igy van, mindenkinek más a stilusa, pl nekem Wéber Gabi beállitásai nem jönnek be, pedig látom milyen jo idöket fut vele mégsem, mert ö másként vezet(mintha egy "kicsikét" eröszakosabb lenne a verdája :D)...Ezért igazábol hiába is lesznek kirakva setupok közel nem biztos, hogy jo eredményt fog vele elérni, hiszen nem rá van kihegyezve...Egyébként mindig letöltöm az ilyen setupokat a tieidet is, de megyek kiprobálom aztán vissza saját, és ha esetleg valami tetszett akkor azt megprobálom átkonvertálni magamra...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Nagynehezen elindítottuk a játékot, fent van minden hotfix meg patch.
Ha sima gyakorlásra megyek , minden oké, de ha versenyezni akarok, mindíg kidob az asztalra, valamikor már a rajtnál, az elõbb éppen a cél elõtt :((
Valaki valamit??
THX
Akkor ezt most nem értem. Én lennék a kiválasztott??? :)
Csak azért mondom ezt, mert én jelenleg is 170-180k-val töltök le az oldalról (ma már nem az elsõ állomány). szóval nem értem. Mit használtok letöltésre, mert én rájöttem, hogy az sem elhanyagolható, hogy mi a letöltõkliens progarmom. Én Azureus-al kezdtem, de csúfos volt sebességem (mint nektek). Aztán áttértem a BitCometre és láss csodát, megugrott a sebesség. A megosztási arányomra természetesen én igyekszek odafigyelni, és nem engedem hogy 0.56 alá essen, mert akkor valóban idõlimitet kap a letöltõ (most 0.66). Szóval próbálkozzatok, mert nekem semmi bajom nincs a letöltéssel.