...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

karikusz
Ha belinkelnéd, ide azt megköszönném.

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Na hát errõl beszéltem...
Van még valaki, akinek ez szintén nem mûxik?? Én most próbáltam és megy...
karikusz
:)

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

IMYke2.0.0.0
Szerintem, az emberi bénásággal senki sem tud, mint létezõ, számításba veendõ változóval tökéletesen számolni.
Gyakran olyan e-maileket kapok a magyarításaimmal, és azok telepítésével, használatával meg a játékokkal kapcsolatban, hogy a Superfreak által megfogalmazott körmondat egyértelmûsége kismiska ahhoz képest amit, a "dili" együtthatóról gondolok olyankor...
Azon csodálkozom, hogy egyesek be tudják kapcsolni a gépet és simán játszanak!
Arra már nem is merek gondolni, hogy mi egyebet mûvelnek a sziper-super gépeikkel ezek a nebulók otthon, az árnyas szoba rejtekében, anyuci-apuci pénztárcájának jótékony támogatásával...

Könnyû a Windows-betegségekkel takarózni.
Aki egy kicsit is tájékozott, megfelelõ arányban használ alternatív megoldási lehetõségeket, az bizony sosem kerül olyan helyzetbe, mint a lentebb vázolt szituban egyesek...
S amellett, hogy egymás torkának ugortok, sokkal célravezetõbb lett volna a helyesbítésre való tisztes felkérés, semmint a vagdalkozás --- nem?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

karikusz
GTR-LINKS-GUIDE

Mellik LINK nem mûxik tesdvérem?
karikusz
Skacok!

Megnéztem, azt a pdf-et a telepítésrõl (ne kelljen huzigálni) valaki tudna adni egy címet, ahonnan le lehet tölteni a hozzávaló fájlokat? Mert ami link ott meg van adva az nekem nem müxik.:(

Köszi

Természetesn nem úgy értettem, hogy itt MINDENKI idióta... csak sokan vannak. <#buck> És én sem vagyok tökéletes... de legalább tudtam telepíteni azt a gamét, sõt el is tudom indítani...

... de Te vagy az én emberem Imyke! Köszi a fídbekket! <#eljen>
Kaszi46
asszem nekem is hétbe került a csacsival<#wilting>

*Posse*T.W.D*

HPt
3690

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Kaszi46
Ki hány kört ment eddig simulatin modban?
én 1615-nél járok

*Posse*T.W.D*

IMYke2.0.0.0
Én Mozillát használok, simán leszedtem elsõre is.

MikX
És az a legjobb, hogy errõl szól a fórum, ugye?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

karikusz
Én vagy 3 hónapig szedtem vagy 1 hétig eDonkeyval...:)

Kaszi46
pedig szerintem arról is te tehetsz!!!<#ravasz1><#hehe>

*Posse*T.W.D*

Ha nem túnt volna föl, volt akinek lejött...
Biztos magyar Windowsod van, esetleg nincs fent FlashGet...
Vazze, a Windows bugjaiért talán mégsem engem kéne cseszegetni...
Érdekes most megy.Biztos megjavult magától a gépem<#taps><#taps><#taps>
Vagy én lettem profi??????<#nevetes1><#nevetes1>
karikusz
Akkor minek kapcsolgatsz?<#wow2>

Az a röhej, hogy angol Windows-t használok és ennek ellenére nekem jön a magyar hosszú í-s, é-s betükbõl álló fájlnév...
... akkor akinek nem ment "úgy", talán megy "így":
GTR telepítés
HPt
SuperFreak: az a baj, hogy ékezetet raktál a linkbe. Próbáld meg úgy hogy GTR_telepites.rar.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Akkora az arcod vazee hogy kitakarod a mozivásznat<#mf1><#mf1>
Daffy
We can't find "http://members.chello.hu/scstudio/GTR_telep?s.rar"

- Error 404 - The web page you typed in could not be found on the internet.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

dan104
egyébként a link jó!!

dan104
Te kis tökéletes!!The Perfect Man!!<#duhos2><#action>

Daffy
Elõbb inkább nézd meg a linket amit felraktál mert nem mûködik okostojás.....

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Azt hiszem nyugodtan keresgethetek tovább.Azért kösz mindent<#nyes><#nyes>
Én akkor sem tudom leszedni.
Komolyan mondom, ennyi idiótát egy rakáson, egy topikban még nem láttam...
Most már tudom, hogy miért nem vagyok soha magyar topikokban... pedig azért "kint" is vannak hülyék, de amit ez az ország produkál az egy fõre jutó ostobák számát illetõen az Quiness rekord...

... mondjuk csak elég bekapcsolni valamelyik kereskedelmi adót és belepillantani, mit néznek magyar testvéreim... lol
IMYke2.0.0.0
Az is.

Csak akart lenni... ??! <#gun>
Ez link akart lenni??
GTR telepítés
Letölthetõ PDF dokumentum<#hehe>
Hy
Hol lehet beszerezni müködõ mini image filét??Amit eddig találtam az nekem nem jött be<#conf><#conf>
bodesz
nincs azon.
2vinyóm van ezért az 1ik ide kábel rámegy rájuk és dvd íróhoz másvan
mondom nekem az életbe nem fog menni :) ;_(

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

IMYke2.0.0.0
A CD/DVD-egységek ne legyenek egyazon IDE-kábelen azzal a vinyóval, mint amire a Játékot telepítetted!
Ezután StarFuck 0.83 és letíltod a lemezes meghajtókat és voilá!

bodesz
nemmegy ez a szar már 10000000 szer megcsináltam minden megoldást de semmi :(.nemvok hülye a géphez sõõõõt.szval nemvok lámi.de akkor se megy.volt azóta ujratelepítés 2szer.még 1 ujratelepítés és ha nemmegy megölök mindekit aki ide írt eddeg vmi megoldást is :D <#mf1><#idiota><#mf2><#wow1><#beka2><#buck><#ravasz1>

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

szó szerint megcsináltam a gtrnél a könnyebb megoldási módot (patchek,starfuck,image stb), de nemmegy :( van vmi ötletetek?

(1.1es patchel még ment multkor, a reg módositással, de ujraraktam az egész gépem...)

Sonajk @:o)
<#email><#taps><#vigyor>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

tHoMaSmAn
Fúúú de 1szerre válaszoltunk <#vigyor>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

tHoMaSmAn
Arcade módban játszhatsz vele úgy, de az pedig szvsz ennek a játéknak a megcsúfolása (illetve nem tudod kihasználni a vezetési élményeket, amit nyújt!<#eplus2> szimulátor módban)
Vagy bekapcsolod a segitségeket, és akkor megint ugyanott vagy, hogy nem is te vezetsz!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Duddits
Háát ha nagyon ügyi vagy, megpróbálhatod vele.

Elfelejteni nem kell, csak igazán jó idõeredményekre nem kell számítanod :((. Mint tudjuk ez a játék egy "már majdnem igazi" szimulátor, amibõl következik, hogy digitális jelbeviteli eszközzel (billentyû) nem igazán lehet korrekten kezelni. Erre találták ki az analóg jelbeviteli eszközt (kormány, joystic), ami fokozatosan állítható. Sajnos ez van :(

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

3P
Hú, de reggel van, el is gépelek minden...

Na akkor újra:
Nagyon láma dolgot kérdezek.
Kormány nélkül el is kell felejteni ezt a játékot?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Nagyon lám dolgot kérdezk.
Kormány nélkül el is kell felejteni ezt a játékot?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

K.András
"Megjegyzem én setup-ban mindig is arra mentem rá, hogy számomra kényelmes legyen, mert ez is sokat jelent."

Ez igy van, mindenkinek más a stilusa, pl nekem Wéber Gabi beállitásai nem jönnek be, pedig látom milyen jo idöket fut vele mégsem, mert ö másként vezet(mintha egy "kicsikét" eröszakosabb lenne a verdája :D)...Ezért igazábol hiába is lesznek kirakva setupok közel nem biztos, hogy jo eredményt fog vele elérni, hiszen nem rá van kihegyezve...Egyébként mindig letöltöm az ilyen setupokat a tieidet is, de megyek kiprobálom aztán vissza saját, és ha esetleg valami tetszett akkor azt megprobálom átkonvertálni magamra...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

GSiZSolti
Sziasztok!
Nagynehezen elindítottuk a játékot, fent van minden hotfix meg patch.
Ha sima gyakorlásra megyek , minden oké, de ha versenyezni akarok, mindíg kidob az asztalra, valamikor már a rajtnál, az elõbb éppen a cél elõtt :((
Valaki valamit??

THX
Ühümmm ühümmm!
Akkor ezt most nem értem. Én lennék a kiválasztott??? :)
Csak azért mondom ezt, mert én jelenleg is 170-180k-val töltök le az oldalról (ma már nem az elsõ állomány). szóval nem értem. Mit használtok letöltésre, mert én rájöttem, hogy az sem elhanyagolható, hogy mi a letöltõkliens progarmom. Én Azureus-al kezdtem, de csúfos volt sebességem (mint nektek). Aztán áttértem a BitCometre és láss csodát, megugrott a sebesség. A megosztási arányomra természetesen én igyekszek odafigyelni, és nem engedem hogy 0.56 alá essen, mert akkor valóban idõlimitet kap a letöltõ (most 0.66). Szóval próbálkozzatok, mert nekem semmi bajom nincs a letöltéssel.