...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Meg is köszöntem azoknak aki segítettek. És azért nem annyira nyavajogtam. Szerintem.

Hali! Idítasz szervert? Magny Cours, GT!

Kaszi46
ez oké, csak te ugyanigy itt nyavjogtál, az igaz hogy legalább gtr el kapcsolatban! ezért is válaszoltam azt , amit

*Posse*T.W.D*

K.András
Még nem vettem meg, de ahogy megjelenik veszem.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

glkFox
Amugy "tjoe" Koccike infot!
glkFox
Aki oNlie nyomja az eredeteibe megvette vagy valami mas ?
Nem mitha nem erne meg hogy megvegye valaki 😊
Duddits
Én nem azt mondom, hogy megveszek mindent amivel játszok! De most mit nyavajognak itt, hogy ez nem megy, az nem megy! Vegye meg eredetibe és nem lesz ilyen gondja! Franc ki vanmár!

Kaszi46
szívesen

nagy valószínüséggel ma is fogok indítani(9körül), már csak azt szertném tudni, hogy gt vagy ngt legyen-e. nameg hogy ki melyik mapot szertné

*Posse*T.W.D*

Panther
Nekem is Sidewinder FFB-m van, USB. Neked gameportos, vagy USB-s? Ha az utóbbi, akkor van egy tippem. és mit jelent az pontosan, hogy kikapcsol? Mi a jelenség?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

avcom
billentyûvel is játszható arcade és semi pro módokban is, bár ezek online versenyekkel nem igazán kompatibilisak (a GTR demo2-ben asszem csak ezek a fizikai modellek vannak bent)

tjoe
Ahogy látom már megtalálta a neki való topikot.

Kaszi
Kösz a múltkori online-t. Isten tartsa meg a jó szokásod!
Más. Microsoft ffb kormányom van és néha 1-2 másodpercre kikapcsol, aztán megint mûködik. Találkozott valaki ezzel a hibával?

De hová tűnt Damon Hill?!

Kaszi46
nemértem honnan is kellen nekünk érteni az általad említett játékhoz. én személy szerint mégcsak nem is hallottam róla

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
te pl megvetted a gtr-t, vagy rbr-t avgy tocat, vagy farcry-t vagy amivel játszol???<#gunyos1><#mf3>

*Posse*T.W.D*

Duddits
VEDD MEG!!! <#mf3>

Kaszi46
lol joás naneeeee, ezmár tényleg durva<#ijedt><#csodalk><#banplz><#lama><#banplz><#lama><#kuss>

*Posse*T.W.D*

tjoe
Hangok:
GTR\GameData\Sounds\PIT\
Car Setup:
GTR\UserData\"neved"\Settings\"a pélya neve amihez a setup való"

De hová tűnt Damon Hill?!

glkFox
a bealitasokat meg az angol hangokat hova kell bemasolni ?? pLS
karikusz
Akkor rá lehet a rákot okozás mellé a dobozra

"A leszokás Momo kormányt tesz lehetõvé!"

😄

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

glkFox
GTR_English_PIT_sounds.rar ezeket a wav-okat hova kell masilni ?
Panther
Érdekes a pályakonvertálók hozzáállása a dologhoz: ugye nem annyiból áll a dolog, hogy a MAS fájlokból az MTS fájlokat és az imageket exportáljuk, majd a ZEditor és a Locutus-féle plugin segítségével multiple-exportot hajtunk végre, amivel ezeket az MTS fájlokat GMT-vé alakítjuk. Én ezt és pár igazítást, amit egy mini tutorialban találtam, elvégeztem, de sajnos a pálya felének betöltésénél CTD történt. Valszeg a ZEditor nem konvertálja megfelelõen a fájlokat, vagy igazítani kéne a textúrákon, de egyszóval elég nagy meó egy pályakonvertálás, ha megfelelõ minõségû és kinézetû pályát akarunk.

Erre az egyes készítõk még egymás alá is tsznek és vágják a fát egymás alatt. Ugye egy német srác elkészítette Zandvoort-ot, amit be is linkeltem ide.
Ezt egy másik csoport konvertálta a TRD elsõ részébõl. A pálya príma minõségû lett, jó rajta autózni. Nem tette ki sehol (m4driving, blackhole, drivingitalia), csak a saját német fórumukban, tesztelésre. amikor megkérte az engedélyt ettõl a csoporttól, hogy a konvertált pályát kirakják, a csoport vezetõje MEGTAGADTA tõle az engedélyt és követelte, hogy törölje, semmisítse meg a pályát.

Ez fasza, ahogyan intézik az ilyen ügyeket. Õk is,a srác is leleks amatõrök, akik pénz nélkül, ingyen csinálják mindezt. nem egymás alatt kéne vágni a fát, hanem összedolgozni alkalmasint és örülni, hogy lesznek GTR-hez is újabb pályák, erre meg ez....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Mail ment

Sebaj..
Aha, na ilyen oldalt kerestem!!!!
Thx

Duddits
Kotyogni el lehet, de szerintem azért venni kéne hozzá egy kormányt.

Kaszi46
kotyigni arcade modban eltudsz! de akkor két különbözõ játékkal játszunk<#idiota>

*Posse*T.W.D*

IMYke2.0.0.0
Na, vígasztaljatok meg!
Ha megveszem ezt a Játékot, akkor menthetetlenül szükségem lesz egy 10-20-30 ezer forintos kormányra is? Vagy - demó alapján úgy éreztem - el tudok kotyogni vele simán?

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kaszi46
10ér veszek 1et tõled😄

*Posse*T.W.D*

Tényleg sok, sokkal több, mint amennyit maga a konstrukció ér. Én eltökéletem magam, és belevágok egy hasonló H-váltó kivitelezésébe, és igyekszem minél jobban követni a Frex mintáját. Majd beszámolok, ha sikerrel jártam (minõség és költség terén egyaránt). Sejtésem szerint kb. 5.000-bõl ki kell jönnie a váltó alkatrészeinek, plusz még egy olcsó, 10 gombos gamepad kell hozzá, az elektronika miatt.
HPt
Ja bocs, te vagy az, kicsit még keverem a neveket 😊 Egyébként küldtem e-mailt.

Hotlap lista itt: http://www.schuerkamp.de/zope/gtrank

Itt rányomsz a View Laptimes-ra, majd beállítod szûrõként hogy Country: Hungary, és megkapod a magyar idõket.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Hát azt már rég leszedtem, de azt írtam is. Mondjuk én csak az idõkre gondoltam nem az egész replay-re

IMYke2.0.0.0
Bazzer, több, mint félévnyi megtakarítás... soha sem vennék!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sokért. Egy komplet szerelés (kormány, 2 pedál, kumplung szett, H-váltó) kb. 230 ezer Ft, és még nem beszéltem a kiegészítõkrõl. Itt találhatsz róla infót bõven: Frex GP
HPt
A bajnokság oldalán fent van a beállítások menüpont alatt 10 hotlap-em és a hozzátartozó setupok is.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

glkFox
Es egy FrexGP milyen aron dobnak hozzam ? 😊
De eleg egy olyan amivel mar a jatek elvezheto.... :Ð
Koccike Infokat !
glkFox: Ha tényleg nem számít a pénz, akkor csakis a FrexGP jöhet szóba. Itt acélból gyártott pedálokról, szekv. és H-váltókról és fémre átmoddolt MS, ill. Momo kormányokról van szó. A kormányrészt pedig egy igazi Momo versenykormány helyettesíti. Amúgy megéri átbogarászni a szerkezetét, egy kis leleményességgel (és szorgos fémforgácsossal) nem lehetetlen utángyártani egynegyed áron. És sztem megéri befektetni egy ilyen akcióba.

VO101 tvr: az effektek hasznosak pl. hogy érezd, mennyire tart vissza kanyarban a kerék, mert ugy-e, ha erõsebben húz vissza, akkor nagyobb tapadás van, ha lazul, kisebb. Plusz az autó utóbillenéseit is nagyon jól érezni, ami roppant fontos, amikor két nagyobb kanyar között egy pici gyorsulás van.
FF nélkül viszont nem rántja ki a kezedbõl a kereket, ha 200-zal rászaladsz a szegélyre.😊)
K.András
1500 dollár az ECCI de az nagyon komoly, viszont kell még áfát meg vámot fizetni, na ez igy a franc se tudja mennyi 😄DD
Szerintem a legjobb megoldás venni egy momo racinget és hozzá egy BRD Speed7-et(100ezerft+posta,3.5 kilo a pedál szal itt sem lesz olcso a szállitás), viszont most ki van fogyva a raktárrol!😞
Egyébként találtam 140 ezer ft ért BRD cockpitet is, csak belgiumban van és nem küldik el, máshonnan olyat nem lehet csak iszonyu drágán igy kénytelen az ember csináltatni, nekem egy lakatos remélhetöleg minél hamarabb megcsinálja(1 honapon belüli igéretem van).

budasp #4572

Hát a drágábbak kb 600 Eurotól indulnak... Egész jó kormány-pedál kombókat lehet 1000-1200 Euro+postaköltség nagyságrendben szerezni.
Konkrét linket nem tudok, de utóbbi két hónapon belül írta itt vki...

Tud valaki olyan MAGYAR oldalról ahol vannak fennt hotlap-ok? Én nem találtam, szerintem jó lenne ha valamelyik GTR-el foglalkozó Magyar honlapon lenne fennt... Ha meg mégis van akkor küldjetek linket pls

Az 50 e ft alatti kategóriában (MediaMarkt kategória <#crazya>) a Microsoft SideWinder tapasztalataim szerint eléggé elnyûhetetlennek tûnik... Persze nem olyan szép és dizájnos mint egy piros Momo. Nekem még gameportos FFB-s SideWinderem van, kb 7 éves (ebbõl 3-4 évet dobozban állt...) de csak rá kell dugni a gépre, esetleg kalibrálni és utána csak tekerni taposni...
Persze a microfos megvonta a gameportos verzió supportját XP alá, így az FFB nekem nem igazán mûxik. De ez nem hardveres dolog, hanem a gyártó cég köcsögsége....

Egyébként ki hogyan érzi, mennyit tesz hozzá a gyorsasághoz (pl körönként mp-ben) ha a kormányon érezni az effekteket?

IMYke2.0.0.0
Köszi, megvan...

Panther
Elmész a HGTRM oldalára, ott jobbra van rögtön. A bõvebben linkre kattintasz és egy javascript megnyit neked egy ablakot. Ott frissülnek az eredmények minden 60mp-ben.

IMYke2.0.0.0
Élõ közvetítés... ez nekem magas 😊
Mi kell ahhoz, hogy egy ilyet megkukkoljak?

Panther
Ha minden meglesz, akkor majd kirakjuk, de most az élõ közvetítés megoldásán ügyködünk. Ha ASP.NET lenne az alap simán megcsinálnám, de PHP-s a cucc már eleve, azzal meg ilyen szinten már nem tudok mit kezdeni. Ezért kellett volna némi info....

glkFox
ha valaki FULL os kormanyt akar vasarolni milyet vegyen ? johetnek a dragabbak is... 😄
IMYke2.0.0.0
Már megint offtopic leszek [<#hehe>]: lehet már elõrendelni valahol ezt a Játékot?
A www.hwsw.hu -n hol keressem a tájékoztatót róla?

Daffy
Ha kormányt vesztek nehogy Logitech Wingman seriat vegyetek.Most ment tönkre a második pedálom.....Hihetetlen hogy semmit nem bírnak a pótméterei.Nem tudom hogy a drágább kormányok pedáljai mit bírnak,de ezé semmit.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

A kormánnyal kapcsolatban, én kb. 3-4 havonta temetek egy potmétert, így tényleg elszántam magam, kerestem egy öreg fémforgácsost, és a napokban odateszem, hogy fúrjon-faragjon egy kuplungos pedálkészletet vasból😊

Annál nem rinyálok majd a garanciás hetek miatt, két perc alatt kicserélem ha kell😊 De mostmár nincs az a gyártó, akinek a pedáljában megbíznék hosszú távon.
Gyerekek, tök hülyének érzem már magam, pedig tudok olvasni..😊)))

Valahol elmondja nekünk a játék, hogy milyen gumit gyûrök aktuálisan, vagy csak az autóra festett reklámból lehet következtetni rá? (Gondolom, ez logikus, mert a Michelin reklámos tuti nem hord Pirellit, de azért mégis.. van amin semmit sem ír)
tHoMaSmAn
A ganja-ról már nem is beszélve!<#papakacsint>

Milyen volt a tegnapi futam? Én ahogyan a Live közvetítést néztem csak ugy hullottak az emberek!! Illetve néha nayon érdekes GAP értékeket láttam, mint pl.0.-741, ugy, hogy az elõtte lévõ versenyzõnél +1lap volt.Ezt más is tapasztalta már?Nézi egyáltalán néha vki a live közvetítést??<#integet2>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

K.András
Igen, gyakorlatilag ha valaki dohányzik mondjuk 1 doboz/nap, akkor kéthavonta elsziv egy momo racinget 😄DD