9559
  • Panther
    De tedd már be ide a trace.txt fájlt, hogy lássam, mi a gond, miért vág ki. Az listázza ki neked a hibaüzeneteket egy ilyen nevű fájlba.

Akkor meg tudnám mondani, mia gond, ha látnám a fájlt.

(Egyébként eszem ágában sincs felhúzni magam, csak segíteni akartam.....)
  • Tekergo
    OK! Amint eltudom indítani már megyek is!
  • gaben71
    Adsl-n is előfordul hogy el el tűnik valaki és egyszercsak feltűnik a semmiből.
    Nem hiszem hogy modemmel tudsz rendesen játszani, de próba cseresznye, hátha.
  • DonManó
    nincs húzva semmi
    most próbáltam ki néhány ForceWare-t (fx5700), de semmi
    nekem nincs több ötletem
    tükrök nélkül elég szar játszani
  • K.András
    Proci vidkártya nincsen huzva?Vedd vissza, hátha akkor nem, ha nincsen huzva akkor nemtom.
  • DonManó
    meg nekem nem a letöltött pályákkal van gondom, hanem amik alapból benne vannak.
    tök mind1 melyik pályán vagyok, milyen autóval, amint nyomok egy 1-es gombot azonnal kivág az asztalra
  • DonManó
    úgyse megy!!!
    (ezért meg ne húzd fel magad!!!!!!)

• Panther
    Egyszer már leírtam, mit csinálj, nem tetted meg?
  • Panther
    Mindenkinek megy így, nem meglepetés ez.
  • DonManó
    az a MIP az mi?
  • Alexease
    Akkor marad a szokasos es logikus megodas: mivel nagyon valoszinu hogy grafikai problema, igy driverek telepitese, driver funkciok ki-be kapcsolgatasa (AA, AS, MIPs stb.).
  • DonManó
    végignéztem a fórumot, ugy hogy minden oldalon rákerestem a mirror szóra,de semmit nem írt olyen problémáról
  • DonManó
    hát ezzel nem sokat segítettél, de azért köszi!
  • Alexease
    Mintha lett volna mar ilyen problema valamikor. Olvass vissza, talan lesz valami. De rakereshetsz a kulfoldi forumokban is (gtr+mirror+crash+desktop).
  • DonManó
    senkinek semmi ötlete?
  • DonManó
    és a tükrökre vkinek nincs vmi ötlete???
    mert ha bekapcsolom őket akkor kidob az asztalra egyből
    vmi beállítási ötlet?
  • ForRedGlory
    Köszi, kipróbálom,,, nagyon megéeszek lepve, ha megy
  • Panther
    Jól hallod, de ott van a válasz rá abban, amit írtam. A pályarészletességet ne full-ra vedd, hanem high-ra. Programozási okai vannak, most nem mennék bele.
  • ForRedGlory
    Jól hallom? Rontsak a grafikán és akkor jó lesz? Mennyire vegyem le, és mit? Mindent csökkenteni kell?
  • Panther
    Nem lehet full grafikán futtatni. A maximum high. Vedd le a grafikát, úgy futtasd.
  • Tekergo
    Valami más felrakási moód nincs azon a kettőn kívül ami a FAQ-ban le van írva mert (lehet hogy valamit nem csinálok jól) de az ístenért nem akar menni! HELP
  • Tekergo
    Akik neten játszanak azoktól szeretném megkérdezni hogy mennyire jól van megírva a netes kódja, tehát modemmel lehet e?
  • kigyi
    Hát ez az nekem még használt autóra sem nagyon telik nemhogy vadonatújra (hát még akkor ilyenre) ez csak álom marad
  • K.András
    10 ezer dolcsitol indul és felszereléstöl függöen elmehet 30 ezer dollárig is.Egyébként eszméletlen a cucc, de hihetetlenül sokba kerül, egy vadonatuj autot kapsz az áráért.
  • kigyi
    Ez nagyon durva, mindig arra vágytam, hogy valaki végre burkoljon is a géppel és az vegyék fel :) Nagyon kész....
  • ForRedGlory
    Nekem kell ilyen, állítólag gyenge 20.000 dollár vagy euro....
  • DonManó
    brutális
  • ForRedGlory
    Ezt nézzétek meg:

http://www.force-dynamics.com/video/force-dynamics_301-rbr-rallyschool.wmv
  • ForRedGlory
    Az Interlagosi pálya kidob, pedig onnan szedtem le, ahonnan mondtad...A kedvenc pályám, és nem indul
  • ForRedGlory
    Köszi...Az a skies.gtr fájl az van, de nem tudtam hova kell rakni, mert francia oldalról szedtem a pályát, "franciául" meg nem tudok :-)
  • sanzik
    itt megtalalod a palyak kozott azt a fajlt amit be kell masolni a palya konyvtaraba ha kidob a desktopra
    CDB es CMAPS
    meg szokott hianyozni meg a skies.gtr fajl is neki
  • ForRedGlory
    Úgy örülök, ismét van probléma...
    Leszedtem pár pályát, és némelyik kivág az asztalra, pölö: Monaco 2002, Paul Richard, Grand Valley...Ezekkel lehet alamit kezdeni, vagy felejtsem el őket, amit nem szeretnék...
  • ForRedGlory
    Köcce...
  • loser
    nem is olyan jo

• loser
    http://video.racing.hu/files/1058/360vsf50monza_video.racing.hu.mpeg

most találtam ezt a videot.

• Laciiiiiii
    Szevasztok! Nekem van egy kis gondom!! 1/3-a német 1/3-a angol 1/3-a magyar! Hogy lehetne 1 nyelv??? THX
  • kigyi
    már megyek is
  • DonManó
    aki akar jönni multizni az jöjjön!
    kb 10 perc és jöhet aki akar
    ip: 80.98.22.58
  • K.András
    GTR managerrel rakd fel angolositást!Egyébként van magyaritás, leszedhetö a GTR masters-röl(ehhez nem kell gtr manager)!
  • ForRedGlory
    De ez csak nálam van, vagy nálatok is?