9559
-
#6368 De tedd már be ide a trace.txt fájlt, hogy lássam, mi a gond, miért vág ki. Az listázza ki neked a hibaüzeneteket egy ilyen nevű fájlba.
Akkor meg tudnám mondani, mia gond, ha látnám a fájlt.
(Egyébként eszem ágában sincs felhúzni magam, csak segíteni akartam.....) -
#6367 OK! Amint eltudom indítani már megyek is! -
gaben71 #6366 Adsl-n is előfordul hogy el el tűnik valaki és egyszercsak feltűnik a semmiből.
Nem hiszem hogy modemmel tudsz rendesen játszani, de próba cseresznye, hátha. -
DonManó #6365 nincs húzva semmi
most próbáltam ki néhány ForceWare-t (fx5700), de semmi
nekem nincs több ötletem
tükrök nélkül elég szar játszani -
K.András #6364 Proci vidkártya nincsen huzva?Vedd vissza, hátha akkor nem, ha nincsen huzva akkor nemtom. -
DonManó #6363 meg nekem nem a letöltött pályákkal van gondom, hanem amik alapból benne vannak.
tök mind1 melyik pályán vagyok, milyen autóval, amint nyomok egy 1-es gombot azonnal kivág az asztalra -
DonManó #6362 úgyse megy!!!
(ezért meg ne húzd fel magad!!!!!!)
-
#6361 Egyszer már leírtam, mit csinálj, nem tetted meg? -
#6360 Mindenkinek megy így, nem meglepetés ez. -
DonManó #6359 az a MIP az mi? -
#6358 Akkor marad a szokasos es logikus megodas: mivel nagyon valoszinu hogy grafikai problema, igy driverek telepitese, driver funkciok ki-be kapcsolgatasa (AA, AS, MIPs stb.). -
DonManó #6357 végignéztem a fórumot, ugy hogy minden oldalon rákerestem a mirror szóra,de semmit nem írt olyen problémáról -
DonManó #6356 hát ezzel nem sokat segítettél, de azért köszi! -
#6355 Mintha lett volna mar ilyen problema valamikor. Olvass vissza, talan lesz valami. De rakereshetsz a kulfoldi forumokban is (gtr+mirror+crash+desktop). -
DonManó #6354 senkinek semmi ötlete? -
DonManó #6353 és a tükrökre vkinek nincs vmi ötlete???
mert ha bekapcsolom őket akkor kidob az asztalra egyből
vmi beállítási ötlet? -
#6352 Köszi, kipróbálom,,, nagyon megéeszek lepve, ha megy -
#6351 Jól hallod, de ott van a válasz rá abban, amit írtam. A pályarészletességet ne full-ra vedd, hanem high-ra. Programozási okai vannak, most nem mennék bele. -
#6350 Jól hallom? Rontsak a grafikán és akkor jó lesz? Mennyire vegyem le, és mit? Mindent csökkenteni kell? -
#6349 Nem lehet full grafikán futtatni. A maximum high. Vedd le a grafikát, úgy futtasd. -
#6348 Valami más felrakási moód nincs azon a kettőn kívül ami a FAQ-ban le van írva mert (lehet hogy valamit nem csinálok jól) de az ístenért nem akar menni! HELP -
#6347 Akik neten játszanak azoktól szeretném megkérdezni hogy mennyire jól van megírva a netes kódja, tehát modemmel lehet e? -
#6346 Hát ez az nekem még használt autóra sem nagyon telik nemhogy vadonatújra (hát még akkor ilyenre) ez csak álom marad -
K.András #6345 10 ezer dolcsitol indul és felszereléstöl függöen elmehet 30 ezer dollárig is.Egyébként eszméletlen a cucc, de hihetetlenül sokba kerül, egy vadonatuj autot kapsz az áráért. -
#6344 Ez nagyon durva, mindig arra vágytam, hogy valaki végre burkoljon is a géppel és az vegyék fel :) Nagyon kész.... -
#6343 Nekem kell ilyen, állítólag gyenge 20.000 dollár vagy euro.... -
DonManó #6342 brutális -
#6341 Ezt nézzétek meg:
http://www.force-dynamics.com/video/force-dynamics_301-rbr-rallyschool.wmv -
#6340 Az Interlagosi pálya kidob, pedig onnan szedtem le, ahonnan mondtad...A kedvenc pályám, és nem indul -
#6339 Köszi...Az a skies.gtr fájl az van, de nem tudtam hova kell rakni, mert francia oldalról szedtem a pályát, "franciául" meg nem tudok :-) -
#6338 itt megtalalod a palyak kozott azt a fajlt amit be kell masolni a palya konyvtaraba ha kidob a desktopra
CDB es CMAPS
meg szokott hianyozni meg a skies.gtr fajl is neki -
#6337 Úgy örülök, ismét van probléma...
Leszedtem pár pályát, és némelyik kivág az asztalra, pölö: Monaco 2002, Paul Richard, Grand Valley...Ezekkel lehet alamit kezdeni, vagy felejtsem el őket, amit nem szeretnék... -
#6336 Köcce... -
loser #6335 nem is olyan jo
-
loser #6334 http://video.racing.hu/files/1058/360vsf50monza_video.racing.hu.mpeg
most találtam ezt a videot.
-
#6333 Szevasztok! Nekem van egy kis gondom!! 1/3-a német 1/3-a angol 1/3-a magyar! Hogy lehetne 1 nyelv??? THX -
#6332 már megyek is
-
DonManó #6331 aki akar jönni multizni az jöjjön!
kb 10 perc és jöhet aki akar
ip: 80.98.22.58 -
K.András #6330 GTR managerrel rakd fel angolositást!Egyébként van magyaritás, leszedhetö a GTR masters-röl(ehhez nem kell gtr manager)! -
#6329 De ez csak nálam van, vagy nálatok is?