...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
Nem mitha nem erne meg hogy megvegye valaki 😊
nagy valószínüséggel ma is fogok indítani(9körül), már csak azt szertném tudni, hogy gt vagy ngt legyen-e. nameg hogy ki melyik mapot szertné
*Posse*T.W.D*
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Kaszi
Kösz a múltkori online-t. Isten tartsa meg a jó szokásod!
Más. Microsoft ffb kormányom van és néha 1-2 másodpercre kikapcsol, aztán megint mûködik. Találkozott valaki ezzel a hibával?
De hová tűnt Damon Hill?!
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
GTR\GameData\Sounds\PIT\
Car Setup:
GTR\UserData\"neved"\Settings\"a pélya neve amihez a setup való"
De hová tűnt Damon Hill?!
"A leszokás Momo kormányt tesz lehetõvé!"
😄
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Erre az egyes készítõk még egymás alá is tsznek és vágják a fát egymás alatt. Ugye egy német srác elkészítette Zandvoort-ot, amit be is linkeltem ide.
Ezt egy másik csoport konvertálta a TRD elsõ részébõl. A pálya príma minõségû lett, jó rajta autózni. Nem tette ki sehol (m4driving, blackhole, drivingitalia), csak a saját német fórumukban, tesztelésre. amikor megkérte az engedélyt ettõl a csoporttól, hogy a konvertált pályát kirakják, a csoport vezetõje MEGTAGADTA tõle az engedélyt és követelte, hogy törölje, semmisítse meg a pályát.
Ez fasza, ahogyan intézik az ilyen ügyeket. Õk is,a srác is leleks amatõrök, akik pénz nélkül, ingyen csinálják mindezt. nem egymás alatt kéne vágni a fát, hanem összedolgozni alkalmasint és örülni, hogy lesznek GTR-hez is újabb pályák, erre meg ez....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Aha, na ilyen oldalt kerestem!!!!
Thx
*Posse*T.W.D*
Ha megveszem ezt a Játékot, akkor menthetetlenül szükségem lesz egy 10-20-30 ezer forintos kormányra is? Vagy - demó alapján úgy éreztem - el tudok kotyogni vele simán?
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hotlap lista itt: http://www.schuerkamp.de/zope/gtrank
Itt rányomsz a View Laptimes-ra, majd beállítod szûrõként hogy Country: Hungary, és megkapod a magyar idõket.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
De eleg egy olyan amivel mar a jatek elvezheto.... :Ð
Koccike Infokat !
VO101 tvr: az effektek hasznosak pl. hogy érezd, mennyire tart vissza kanyarban a kerék, mert ugy-e, ha erõsebben húz vissza, akkor nagyobb tapadás van, ha lazul, kisebb. Plusz az autó utóbillenéseit is nagyon jól érezni, ami roppant fontos, amikor két nagyobb kanyar között egy pici gyorsulás van.
FF nélkül viszont nem rántja ki a kezedbõl a kereket, ha 200-zal rászaladsz a szegélyre.😊)
Szerintem a legjobb megoldás venni egy momo racinget és hozzá egy BRD Speed7-et(100ezerft+posta,3.5 kilo a pedál szal itt sem lesz olcso a szállitás), viszont most ki van fogyva a raktárrol!😞
Egyébként találtam 140 ezer ft ért BRD cockpitet is, csak belgiumban van és nem küldik el, máshonnan olyat nem lehet csak iszonyu drágán igy kénytelen az ember csináltatni, nekem egy lakatos remélhetöleg minél hamarabb megcsinálja(1 honapon belüli igéretem van).
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Konkrét linket nem tudok, de utóbbi két hónapon belül írta itt vki...
Persze a microfos megvonta a gameportos verzió supportját XP alá, így az FFB nekem nem igazán mûxik. De ez nem hardveres dolog, hanem a gyártó cég köcsögsége....
Egyébként ki hogyan érzi, mennyit tesz hozzá a gyorsasághoz (pl körönként mp-ben) ha a kormányon érezni az effekteket?
Mi kell ahhoz, hogy egy ilyet megkukkoljak?
A www.hwsw.hu -n hol keressem a tájékoztatót róla?
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
Annál nem rinyálok majd a garanciás hetek miatt, két perc alatt kicserélem ha kell😊 De mostmár nincs az a gyártó, akinek a pedáljában megbíznék hosszú távon.
Valahol elmondja nekünk a játék, hogy milyen gumit gyûrök aktuálisan, vagy csak az autóra festett reklámból lehet következtetni rá? (Gondolom, ez logikus, mert a Michelin reklámos tuti nem hord Pirellit, de azért mégis.. van amin semmit sem ír)
Milyen volt a tegnapi futam? Én ahogyan a Live közvetítést néztem csak ugy hullottak az emberek!! Illetve néha nayon érdekes GAP értékeket láttam, mint pl.0.-741, ugy, hogy az elõtte lévõ versenyzõnél +1lap volt.Ezt más is tapasztalta már?Nézi egyáltalán néha vki a live közvetítést??<#integet2>#integet2>
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb