9559
-
DarkCruiser #9279 igen? egyre jobb!! cd galaxisban néztem 7800, +postaköltség is van valoszinü bár még sose rendeltem onnan es nagyon nem merültem a részleteibe -
#9278 Asszem már 6000-ért is kapsz újjonan. -
DarkCruiser #9277 na hát a warez nemsikerült viszont a demot felraktam, azis vmi, a jatekbol egy keveset visszaad.
sajna simulation ban nem tudtam menni csak a 2. nehézségi szinten,(a demoba nincs engedélyezve a sim:( ) a legkönnyebben lettvolna lehetőségem de az nemérdekel:)
spa-ba ban mentem vmi edzésdolgot., 4. normálisan teljesitett köridőm 2:26,9 volt, az gondolom jó gyenge:) de en örültem nekijje.
a kanyarjelző ikonokat sehogy nem birtam kikapcsolni, ugydöntöttem simán figyelmen kivül hagyom őket, és persze első kigördülésem a boxból óta mindenféle kormányrásegités fékrásegités nélkül és kézikapcsolással (autokupplunggal, nincsrá pedálom) nyomtam, csak igy szeretem az efféle autos jatekokat, egyértelmüen belsőnézetből
a force hatást vmiert nem erzeklem. logi formula force om van, es kicsit mar kikopott a kormanykerék potija de nagyon még nem zavaro csak kicsit
vmint ha vki megunta netán a gamet max féláron megvenném töle, a teljes eredeti 8000ér kicsit húzós :S (legjobbeset: székesfehérvári illetőtöl)
bocs a hosszu hozzaszolasert nemtom egyaltalan erdekel e vkit de mostan első-felindulásbol a demo-proba után leirtam ezt és kész:) -
DarkCruiser #9276 köcc, bármég nemsikerült megcsinalnom -
K.András #9275 Baner alatt van egy olyan, hogy faq, na ott minden le van irva! -
DarkCruiser #9273 sziasztok
sorry h warezdologban érdeklödök, utanakerestem mit irtatokrola de nemtalaltam számomra hasznos infot, letöttöttem warezben kiprobalni, de nembirom elinditani, aztirja h nem eredeti a cd, bemuntoltam a miniimage t is,
meg ugyis csinaltam h cs d muntoltam a virtualba akkormeg aztirta h tegyem másik meghajtóba, haverom adott egy izét ami elvileg ezt elrejtené de "nothing to hide" al elutasitott :(
légyszi segitsetek! -
#9272 Bocs elfeledkeztem rola de mar elkuldtem
sorry -
K.András #9271 Ezen ne vesszetek össze :) -
#9270 berki.attila_kukac_pcmod.hu
Persze rendes @-al és _-k nélkül.
Köszi! -
#9269 Hi nekem van hova kuldjem?
-
#9268 Valaki tudna küldeni nekem egy olyan dds plugint a PS-hez, ami jó is? (HU PS-em van) -
Marco #9267 Ez a fórum itt pont ilyen funkciókat lát el... -
#9266 igy
fog menni mert regges -
#9265 Hi all
azt hiszem az osszes gtr palyaGtr All Track -
K.András #9264 Atyaüristen :P
-
Hogy ez eddig nem jutott eszembe ..... -
#9262 Igen en is erre tippeltem de most talaltam hozza egy updatet igy mar elfogathato
,tetszik a valasz pentek uzenetere -
#9261 A kormanyt kell tobbek kozott tekergetni, es persze erdemes a pedalokat is nyomogatni. Foleg a gazpedalt, sokszor es folyamatosan. Termeszetesen nem art neha valtogatni is, mert ezzel nagyobb sebesseget erhetunk el, masreszt a motor elettartamat is meghosszabithatjuk. -
péntek józsef #9260 Nem tudom hogyan kell irányítani. -
#9259 Az rFactor alatt mar a gMotor2.0-as engine van, a GTR alatt meg a gMotor1.0-as (F1C). Az F1C/GTR meg nem tamogatja a dinamikus arnyekokat, a shadereket stb. -
#9258 Szia
Koszi a segitseget de ez az oldal nekem is megvan,amugy ha a gtr bol lett konvertalva a palya akkor hogy-hogy az rfactorban sokkal szebb mint a gtrben,amugy szedtem mar sok palyat es amilyen elvezetes menni a Melbourne i palyan olyan ronda is az rfactorban pedig tok szep,de csak ez atobbi amit szedtem az szep -
#9257 Konvertalni azet nem ilyen egyszeru:)) Raadasul, az rF-es palyakat F1C/GTR-bol konvertaltak, vagyis meg vicces is lenne visszakonvertalni:)))))
Inkabb szedd le innen: GTR 90 tracks -
Gyureszka #9256 Hy all! Szeretnék Valakit Megkérni aki már rég a szakmában van h vegye fel velem a kapcsolatot.
Köszönöm
Címem: MSN: [email protected]
U.I.:Kérdéseim lennének.(Módok Autók Pályák telepítésével és még sok mindennel kapcsolatban -
#9255 hi all
Tudna vaki segiteni talaltam egy szep Melbourne i palyat de sajna az rfactorhoz van es szeretnem atkonvertalni vahogy a gtrbe tudna vaki segiteni?
help -
#9254 Bemész a kalibráláshoz, még a szerveren (nem kell kilépni), átállítod az FFB-t, mindegy mire, aztán vissza arra az értékre, amit használsz és máris működni fog. Feltéve, ha FFB-s kormányod van... -
#9253 hmm....
nem semmi...
próbáld meg az options-nál ujra kariblálni a kormányt..
jobb nem jut eszembe.. -
szamuraj #9252 Lenne egy kis problémám!
Remélem tud valaki segiteni,online játéknál ha üres szerverre megyek minden rendben megy(ok).
Viszont ha valaki már csatlakozott előttem és ugy csatl.. akkor a kormányom nem müködik.
-
#9251 -
#9250 -
#9249 -
#9248 Elkészült a DAI22 McLaren F1 Cup v1.2
DAI22 a European Modding Crew tagja elkészült új modjával a DAI22 McLaren F1 Cup v1.2-vel. Az új mod 26 kitalált festésű McLaren autót tartalmaz, de olyan dolgok is helyet kaptak benne mint például az 52 egyedi kidolgozású pilóta (egyedi sisakokkal, ruhákkal, stb...).
A kiegészítést az European Modding Crew weboldaláról tölthetitek le. -
K.András #9247 1.5! -
Alien1024 #9246 a gtr ehez mejik a legujab frisités mert nekem mindig fag most az 1.3 as patch van fentd
-
Marco #9245 Kíváncsi vagyok mikor jelentik be hivatalosan. -
#9244 messzevan még... -
#9243 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1124708263]Tudjuk! Örüljünk neki![/URL] -
Marco #9242 Jön a GTR2! -
#9241 -
Mik #9240 Pssszzt! -
K.András #9239 Irj neki privát üzenetet!