...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Ha meglehetne írni nem lettek volna gondok a warezzal...

Nézz a banner alá és azokon a linkeken találsz hasznos cuccokat.

Ha fölrakod az 1.5-t akkor os tökéletesen fog menni.

AlieN911
Hali ALl!!
Nekem most lesz meg vmikor a game innen.. mert egyszer ment a warezos..oszt utánna meg nem.. és már kivan a f***m😊) NA nem ez a lényeg!
Ha jol tudom akkor ez 1.4 & magyar! És lehet leszedni hozzá + dolgokat,(GTR-Manager asszem) illetve amit elöbb olvastam #9201 .. 1.5 azt felrakom rá és jo lesz? (és h. az eredetit lehet e vhogy megirni másnak?)
THX

Honda - The Power of Dreams

MaverickSXT
hi all tudna vki mondani olyan oldalt ahonnan palyakat tudok leszedni a gtr hez? PL valelunga norisring stb... de olyan oldalt pls ahonan tolteni is lehet

A címlapon van a jelszó, kövéren kiemelve <#szomoru1>

www.gtr-masters.hu

Duddits
Köszke, már nem kell. Nah, mindjárt meg is próbálok belépni, ha nem megy.... :-(

Duddits
Megtudjátok gyorsan mondani a jelszót GTR-Masters-re? Akár privátba is! Csak nem jó az e-mailem amire jönne és így nem tudom! Please valaki gyorsan!

Duddits
Vaoh! <#taps>

Mit javít?

Alexease
DanielT
Megoldottam. SFclean futtat, nem indít újra, demó uninstall, nem indít újra, demó reinstall oda ahova eredetileg akarja. Indítás error, de más fajta, második indítás és minden rendben.

b-type
segíteni nem tudok, de az SF dologgal maximál egyetértek..
nekem is tett már keresztbe, pedig SF-os warez a közelébe sem került a gépnek...csak az eredetiken.
Rakás sz@r.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DanielT
Na nem mintha bárkit is érdekelne, de kiderítettem, hogy az a mocskos tetû Starforce okozza, aminél használhatatlanabb szar másolásvédelmet még nem hordott hátán a föld.
DanielT
"Just got the demo and it doesnt work! It goes to a black screen then quits. Then the next time i start it, it says something about do you want to overwrite a file called spa. Then i click an option and it gets a fatal error."

Ugyanez van nálam is. Õ sem kapott választ.
DanielT
Arra tudtok valamit mondani, hogy a 2.0 demó vajon miért száll el azonnal elindítás után a következõ üzenettel?

"GTR - FIA GT Racing Game hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."

Nem ilyenekre vagyok kíváncsi, hogy vegyem lejjebb a procit és hasonlók, mert a gép tökéletes, soha semmivel nem fordul elõ ilyen. Gyakori ez a hiba? Kösz

Duddits
Jah tényleg. De akkor errõl is lemaradtam... :-( Jajj basszus.

K.András
Miért ne lenne nyilt futamok lesznek, mindenkit várnak a szervezök azokat is akik nincsenek befizetve!

"A következõ bajnokság kezdetéig nyílt és ingyenes futamokat szervezünk.

Hétfõnként GTR futamokat, a megszokott idõrendben (18:00-tól szabadedzés, 21:00-tõl idõmérõ 45 percben, majd 1 órás verseny).
Következõ futam: November 28. Barcelona

Pénteken is lesz GTR tesztfutam, 18.00-tól szabadedzés, 21.00-tól idõmérõ, majd két 30 perces futam, az elsõ az idõmérõ sorrendjében, a második az elsõ futam befutási sorrendjéhez képest fordított sorrendben. A pénteki pálya mindig ugyanaz amelyen a rákövetkezõ hétfõn is lesz a tesztfutam.

Következõ futam: November 25. Barcelona"

GTR-Masters.hu

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Duddits
Basszus, ne már! Idén már nem is lesz több futam??

nah, amint látom lement "A játék" ára 7990-re, szal lehet kérni karácsonyra, vagy mikulásra, vagy...izé. Csak jobban hangzik, mint a 10e pénz 😛
JuanG
...tegnap a bajnoki futamunkon mindenkinek ez volt a baja, valami gáz lehet a regisztrációs elérhetõséggel...nekem más/új néven regelve sikerült, de sokaknak viszont nem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

z0ty4
hali..

van 1 kis gondom..
nem tudok a neten játszani, mikor jelentkeznék be invalid password-ot ir ki.
új regisztráciot sem fogad el.

tudja vki hogy miért ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

http://www.gtr-masters.hu/index.php?page=download&cat=setup

GPLRank: -51|GTRank: -30

Keress a google-ben.

Kösz de olyan setupok kellenének amelyeket nem a játékon keresztûl lehet letölteni.<#vigyor2>
z0ty4
az online fájlok között elég jó setupok vannak.
próbálgasd õket

Hello mindenkinek!<#ticking>
Tudna mondani valaki olyan oldalt ahonnan car setupokat lehet letölteni?<#alien>
A szerver a Lobbyból érhetõ el. Egyébként a GTR-Masters-el kapcsolatosan elsõdlegesen az ottani fórumon lenne érdemes érdeklõdi, azt hiszem... 😊

GPLRank: -51|GTRank: -30

én sajna nem kaptam semmilyen GTR-Masters szerver címet az email-ben 😞 így nem tudom, hogyan lehet csatlakozni a szerverhez
z0ty4
asszem van ott chat menûpont is
verseny elõtt mindig van fenn vki...

Duddits
Így van.

JuanG
ha regisztráltad magad, akkor majd kapsz egy e-mail-t infokkal arra a címre amit megadtál...gondolom...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sziasztok!

Regisztráltam magam a magyar GTR-Masters bajnoság oldalán, de nem tudom mi a szerver címe ahol lehetne péntekente ingyen körözgetni. Nem tudja valaki?
KulacsKa
Talán a virtuális memo de lehet hogy csak a grafkártya drivered nem megfelelõ hozzá, nekem gefti300 van és még tuti kicsit égõ de nem költök a gépre ez azért van 😞)

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

nesto
megvan a játék de valahogy nem akar agépemen futni, pedig gforce fx5200, proci ok, dehát van ilyen... minden low a grafikában és mégis csak a practice élvezhe

Sziasztok!
Most lehet, hogy hülyét kérdek, de honnan lehet leszedni a MoTeC-hez pályatérképeket?
GTi Gaga
Akinek van kedve és szivesen játszana neten GTR örremmel várjuk! Chello val szoktam servert csinálni! 3 - 4 szoktunk nyomi, igazán nem lenne rossz, ha csatlakozna egy két emberke! IFNO ért küldj üzit! Ip t azért nem tudok adni, mert hamacin keresztül nyonjuk ( virtuálsi lan )! Várunk mindenkit szerettel!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

megcsináltam

köszike

örök hálám
Duddits
<#taps>

<#taps><#eplus2>
Nyilván nem, de hülye kérdésre fapofával választ adni így kell. 😉

most õszintén: szerinted gyári a cucc? 😛
A CD kulcsot megtalálod a játék belsõ borítóján.

köszike
Kaszi46
na ezt kerestem én is😊

*Posse*T.W.D*

b-type
huhh skacca..hely van hova fejlõdni. 😊

itt próbáld inkább

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kajak megvan??????????,,,

örök hálám sírodig kergetne, igan nem olyan gyorsan hanem olyan cikk cakkban mint a villám, de a lényeg a lényeg 😄

amugy az a nemsokára mikor és hogy várható?
Duddits
Ááááhh baszki!! Ez már fáj!! <#falbav><#falbav><#wilting><#wilting><#guluszem1>

Kaszi46
huhh te aztán tudsz kérni😊) amugy most nemtoom de ha nekem megvan akkor nemtoom és elküldöm a nocédékéy-t elõre is szívesen<#falbav><#idiota><#guluszem1><#szomoru2>

*Posse*T.W.D*

topic <#puszi>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

csa mindenkinek!

na most nem toom hogy ez a GTR: Fia Racibg nem toom mi de ha igen akkor egy nocd vagy egy cd key -t mélyen meghálálnék....

most kaptam meg ezt a játékot de kéri ezeket a fosokat, ha nem a cd-t akkor a cd key...

elõre is köszike
Ezen mekkorát röhögtem😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

My words are weapons.In which I murder You with?

Alexease
A "kormany" meger annyit!😉