9559
  • DarkCruiser
    igen? egyre jobb!! cd galaxisban néztem 7800, +postaköltség is van valoszinü bár még sose rendeltem onnan es nagyon nem merültem a részleteibe
  • Duddits
    Asszem már 6000-ért is kapsz újjonan.
  • DarkCruiser
    na hát a warez nemsikerült viszont a demot felraktam, azis vmi, a jatekbol egy keveset visszaad.

sajna simulation ban nem tudtam menni csak a 2. nehézségi szinten,(a demoba nincs engedélyezve a sim:( ) a legkönnyebben lettvolna lehetőségem de az nemérdekel:)
    spa-ba ban mentem vmi edzésdolgot., 4. normálisan teljesitett köridőm 2:26,9 volt, az gondolom jó gyenge:) de en örültem nekijje.
    a kanyarjelző ikonokat sehogy nem birtam kikapcsolni, ugydöntöttem simán figyelmen kivül hagyom őket, és persze első kigördülésem a boxból óta mindenféle kormányrásegités fékrásegités nélkül és kézikapcsolással (autokupplunggal, nincsrá pedálom) nyomtam, csak igy szeretem az efféle autos jatekokat, egyértelmüen belsőnézetből
    a force hatást vmiert nem erzeklem. logi formula force om van, es kicsit mar kikopott a kormanykerék potija de nagyon még nem zavaro csak kicsit

vmint ha vki megunta netán a gamet max féláron megvenném töle, a teljes eredeti 8000ér kicsit húzós :S (legjobbeset: székesfehérvári illetőtöl)

bocs a hosszu hozzaszolasert nemtom egyaltalan erdekel e vkit de mostan első-felindulásbol a demo-proba után leirtam ezt és kész:)
  • DarkCruiser
    köcc, bármég nemsikerült megcsinalnom
  • K.András
    Baner alatt van egy olyan, hogy faq, na ott minden le van irva!
  • DarkCruiser
    sziasztok

sorry h warezdologban érdeklödök, utanakerestem mit irtatokrola de nemtalaltam számomra hasznos infot, letöttöttem warezben kiprobalni, de nembirom elinditani, aztirja h nem eredeti a cd, bemuntoltam a miniimage t is,
    meg ugyis csinaltam h cs d muntoltam a virtualba akkormeg aztirta h tegyem másik meghajtóba, haverom adott egy izét ami elvileg ezt elrejtené de "nothing to hide" al elutasitott :(

légyszi segitsetek!
  • MaverickSXT
    Bocs elfeledkeztem rola de mar elkuldtem
    sorry
  • K.András
    Ezen ne vesszetek össze :)
  • Duddits
    berki.attila_kukac_pcmod.hu

Persze rendes @-al és _-k nélkül.

Köszi!
  • MaverickSXT
    Hi nekem van hova kuldjem?
  • Duddits
    Valaki tudna küldeni nekem egy olyan dds plugint a PS-hez, ami jó is? (HU PS-em van)
  • Marco
    Ez a fórum itt pont ilyen funkciókat lát el...
  • MaverickSXT
    igy
    fog menni mert regges
  • MaverickSXT
    Hi all
    azt hiszem az osszes gtr palyaGtr All Track
  • K.András
    Atyaüristen :P
  • lac coo

Hogy ez eddig nem jutott eszembe .....
  • MaverickSXT
    Igen en is erre tippeltem de most talaltam hozza egy updatet igy mar elfogathato
    ,tetszik a valasz pentek uzenetere
  • Alexease
    A kormanyt kell tobbek kozott tekergetni, es persze erdemes a pedalokat is nyomogatni. Foleg a gazpedalt, sokszor es folyamatosan. Termeszetesen nem art neha valtogatni is, mert ezzel nagyobb sebesseget erhetunk el, masreszt a motor elettartamat is meghosszabithatjuk.
  • péntek józsef
    Nem tudom hogyan kell irányítani.
  • Alexease
    Az rFactor alatt mar a gMotor2.0-as engine van, a GTR alatt meg a gMotor1.0-as (F1C). Az F1C/GTR meg nem tamogatja a dinamikus arnyekokat, a shadereket stb.
  • MaverickSXT
    Szia
    Koszi a segitseget de ez az oldal nekem is megvan,amugy ha a gtr bol lett konvertalva a palya akkor hogy-hogy az rfactorban sokkal szebb mint a gtrben,amugy szedtem mar sok palyat es amilyen elvezetes menni a Melbourne i palyan olyan ronda is az rfactorban pedig tok szep,de csak ez atobbi amit szedtem az szep
  • Alexease
    Konvertalni azet nem ilyen egyszeru:)) Raadasul, az rF-es palyakat F1C/GTR-bol konvertaltak, vagyis meg vicces is lenne visszakonvertalni:)))))

Inkabb szedd le innen: GTR 90 tracks
  • Gyureszka
    Hy all! Szeretnék Valakit Megkérni aki már rég a szakmában van h vegye fel velem a kapcsolatot.

Köszönöm

Címem: MSN: [email protected]

U.I.:Kérdéseim lennének.(Módok Autók Pályák telepítésével és még sok mindennel kapcsolatban
  • MaverickSXT
    hi all
    Tudna vaki segiteni talaltam egy szep Melbourne i palyat de sajna az rfactorhoz van es szeretnem atkonvertalni vahogy a gtrbe tudna vaki segiteni?
    help
  • Panther
    Bemész a kalibráláshoz, még a szerveren (nem kell kilépni), átállítod az FFB-t, mindegy mire, aztán vissza arra az értékre, amit használsz és máris működni fog. Feltéve, ha FFB-s kormányod van...
  • z0ty4
    hmm....

nem semmi...

próbáld meg az options-nál ujra kariblálni a kormányt..

jobb nem jut eszembe..
  • szamuraj
    Lenne egy kis problémám!

Remélem tud valaki segiteni,online játéknál ha üres szerverre megyek minden rendben megy(ok).
    Viszont ha valaki már csatlakozott előttem és ugy csatl.. akkor a kormányom nem müködik.
  • Duddits
  • Duddits
  • Duddits
  • Duddits
    Elkészült a DAI22 McLaren F1 Cup v1.2

DAI22 a European Modding Crew tagja elkészült új modjával a DAI22 McLaren F1 Cup v1.2-vel. Az új mod 26 kitalált festésű McLaren autót tartalmaz, de olyan dolgok is helyet kaptak benne mint például az 52 egyedi kidolgozású pilóta (egyedi sisakokkal, ruhákkal, stb...).
    A kiegészítést az European Modding Crew weboldaláról tölthetitek le.
  • K.András
    1.5!
  • Alien1024
    a gtr ehez mejik a legujab frisités mert nekem mindig fag most az 1.3 as patch van fentd
  • Marco
    Kíváncsi vagyok mikor jelentik be hivatalosan.
  • bodesz
    messzevan még...
  • Duddits
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1124708263]Tudjuk! Örüljünk neki![/URL]
  • Marco
    Jön a GTR2!
  • Papailaca
  • Mik
    Pssszzt!
  • K.András
    Irj neki privát üzenetet!