9559
  • Alexease
    Nordschleife 24 + GP Tarck Alfa
  • arty
    http://www.stevelife.com/gtr-imola.htm

ez az imola volt már ide linkelve? namind1. szvsz steve life munkái nagyon korrektek (gpl), talán ez is megér egy tesztet ...
  • DarkCruiser
    (maverick, már nem RD2 zöl? rég láttalak :), gtr alapverzioval ha megy nemeredetivel neten nyomulhatnánk, ebben még nem vok oan jo mint DTM ben voltam RD2 ben:) es a logi kormanyom is kezd köhögni, igy egy gagyi saitek r100al nyomom ami /pillanat pontosabb a másiknál)

jamu tegnap raktam fel, kiválaszottam egy porsche t hogy az "szelíd" lesz elsőre, azt nem volt szelíd, utána jöttem rá hogy GT s porsche t válaszottam nem az NGT s t :D
  • DarkCruiser
    sikerült megy a game nemeredetivel, de patchelni nem merem hallottam oat hogy addig simán ment a gyereknek utana már alapverzioval se, szoval vki alapverzioval jönne neten? szivesen nyomulnék multiba!
    ha jol tom csak direct IP vel megy neten, van rá kereső valahol? honlap stb...?
  • Duddits
    Barmeddig... Ameddig csak akarod...
  • Mozes
    Sziasztok!

nem tudok bejelentkezni online játékra. eddig jó volt de most nem megy. Lehet elfelejtettem a jelszót, nem tudjátok, hogyan lehet megkérni az elfelejtett jelszót? Azt írják a web-en, hogy erről küldtek még regisztrációkor de már az sincs meg.
    Segítsetek!!!

köszi
  • kaszacska
    A nem eredetit meddig lehet felpatchelni?
  • lakac00
    nem. kellett volna?
  • z0ty4
    felpecselted ?
  • lakac00
    Üdv!Egy kis problémám lenne a játékal.Felinstaláltam majd mikor elindulna kiírja hogy "a rendszer hibát észlelt ezért leáll...", mi a teendő ilyenkor?Amúgy eredeti a játék.
  • MaverickSXT
    Igen reggelni kell de azt hiszem le is irtam ,bar ez nem biztos,ezt az oldalt veletlenul talaltam mar eleg reg es nekem siman bejott eloszor csak masodszor nehany honap utan reggeltem de az oldal megmaradt,ha nagyon nem megy a dolog de van palya ami kellene akkor megnezem leszedem es szivessen elkuldom annak akinek kell ,de nem ertem miert nem jon be nektek hisz mar masoknak is oda adtam az oldalt es nekik mukodott,tehat ha kell vmi szivessen utana nezek
  • b-type
    Nekem erre a linkre (ami a képed/böngésződ-nél szerepel,..azaz ennek a lapnak a linkje egy üres oldal jön be, rajta egy nagy X-l és egy visszatérés opcióval.
    Uúgy ahogy a privedben küldött link-nél is.
    ehez az oldalhoz reggelni kell hogy ez bejöjjön?
    Azért kérdem mert ha igen akkor ezt hozírhattad volna, ...nem lett volna félreértés, mivel ahogy írtam simán elérve az oldal FIA-GTR letöltési lehetőségeit, 15 páylát jelenít meg.
  • MaverickSXT
    Amugy itt van meg remelem ez bejon http://www.gtr4u.de/jgs_db.php?action=showkat&katid=5&sid=5e543a84d8e43f1484817866e895e55f
  • MaverickSXT
    Ennek kellene bejonnie, csak segiteni akartam es nem emlekszem hogy barkit sertegettem volna!
  • MaverickSXT
    Hat ha te lama vagy es nem tudsz letolteni az a te bajod nalam jo a link http://www.race-online.net/modules.php?name=Circuits_GTR es kerdezd meg anyut talan o ugat
  • b-type
    adj már egy direkt linket arról a 100 GTR pályáról ezen az oldalon, megnéztem én csak 15 pályát látok...legalábbis az általános Dowloads->FIA GT Racing->Circuits/Tracks útvonalon.
  • Panther
    A linken, amit adtál, nincs semmiféle mappa, vagy fájl, ezt írja ki franciául, olvasd el, mielőtt hülyeséget írnál. Ezen az oldalon a downloads részben 15 GTR pálya van, nem több és nem kevesebb. Tanulj meg franciául és utána ugass le valakit. Ez egyébként sem intelligens dolog 30 év felett.

Amit Aesir írt arra vonatkozott, hogy a GTR letöltési részben 70 KÜLÖNBÖZŐ dolgot lehet letölteni KÜLÖNBÖZŐ kategóriákból, de pálya, csak 15 van, akárhogyan számolom. És én regeltem az oldalra.
  • MaverickSXT
    Mielott hulyeseget irsz szamolj kicsit a linken amit adtam 100!!!! GTR palya van.Ennyit a kozel 70 rol,olvas is ne csak irj!
  • Duddits
    Ezt a szart basszus... Verseny volt, valahogy magától megsérült a légterelőm. Mondom, ok, kimegyek. 7 körből 5x kimentem a boxba... Nem birtam egy rendes kört se menni.
  • zoolee
    Ehh meg van oldva a probléma!!!

• Laceee
    nekem is ez a problémám - frankón megoldották ezt a simbinnél
  • CodeRed
    Hát ezt a McLaren F1 mod-ot nemigazán sikerült a készítőknek optimalizálniuk..Leszedtem az itt lévő verziót ami működik faszányosan, van hang meg minden, de egy 7800GT is kifektet 20 autóval, míg ha nem ezzel a mod-al megyek akkor minden fullon 8xFSAA-val vígan fut.Egyébként nagyon jó, és nagyon tetszik ez a mod...csak kicsit optimalizálni kellett volna.
  • aesirbaba
    Valószínű kicsit döglődnek a Simbin szerverei. Napok óta megvan ez a probléma, a szerdai online bajnoki futamunk is elmaradt emiatt, a versenyzők 2/3-a nem tudott online menni.

Türelem.
  • zoolee
    De külömben nem enged be és azt írja ki , hogy nem jó felhasználó vagy jelszó!

Na mind 1!
  • Duddits
    Nem kell aktiválni semmit...
  • zoolee
    Hi

Miért van az , hogy regelek és nem jön meg az aktíváló levél !!!

Mert ha be akarok lépni a netes game ra akkor nem enged azt írja , hogy nem jó felhasználó nev vagy jelszó???

Mi a teendő ???

• CodeRed
  • CodeRed
    THX a tippet...majd körbenézelődöm.Amúgy igaz!Telemetriára izgulok mostanában...illene már megtanulnom setupolni
  • CodeRed
    Akkor nem értem...már mindent próbáltam...reinstall, gtrmanager-el anélkül...de semmi..más modnál minden okés, de sajna ennél semmi hang nincsen.
  • aesirbaba
    Közel sem az összes. Több mint 70 pálya van GTR-hez.
  • aesirbaba
    Jobb, ha GTR-Manager nélkül csak simán bemásolod. Elég sok managerrel telepített cucc okoz különböző hibákat - különböző gépeken, viszont ha simán bemásolod a tömörített tartalmat, akkor jóval kevésbé fordul elő.

A GTR-Managert csakis a fileok kibontására használom, telepítésre nem.

Egyébként a HGTRM-en most lesz 3 órás Spa ezzel a MODdal, arra megyünk a HGTRR-ből is többen. Aztán meg Nordschleife a BMW M3 MODdal:)

• Alexease
    En nem probaltam, de erdeklodhetsz a PH forumon, mert ott ha jol tudom aktivan hasznaljak. http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=282517

Nagyon raizgultal mostanaban a GTR-re:) Gondolom a Telemetria lehetosegek miatt? :)
  • Csiaki
    Nekem fent van és simánn megy, semmi baja.
  • CodeRed
    Srácok, használ itt valaki Mclaren F1 mod-ot?Én leszedtem a GTRMAN_McLaren_F1_FAMLC_V1_1.zip nevű fájlt, gtrmanager-el "feltettem" de sajnos az alapjárati hangot kívül nincs motorhang :-( Volt ez másnál is probléma, vagy csak valamit elztam???Nem mintha nem raktam volna már fel ezer+1 modot más programkra is.
  • zoolee
    Hi fél év után ujjra telepítettem a gamet

1. Nem tom elérni a netet illetve nem tom mi van

2. Milyen verseny szervereket ajánlotok ??????
  • Duddits
    Nekem is voltak ilyen problémáim. Hogy mitől volt, nem tudom...
  • z0ty4
    hali.....

2 napja nem tudok a netre kapcsolodni

hiába próbáltam vagy 30 új nevet létrehozni nem sikerül.

tud vki vmi megoldást?

ui.: ma tettem ujra az egészet de semmi eredmény
  • DarkCruiser
    listerrel
  • AlieN911
    Mijen katben? GT v NGT? nem mind1 Lister Stormmal SPA 2:12 nekem
  • DarkCruiser
    felszereltem a masik kormanyom egy igencsak alsokategorias saitek r100, viszont nincs kikopva a potija, kicsit pontosabban tudtam vele vezetni, továbbra is semi-pro szinten 2:26,15 öt értem el, gyenge javulás=)