9559
  • Daffy
    Hát ehhez a tegeditben való turkálás asszem kicsit kevés lesz.Eddig nem jártam szerencsével.Valahogy biztosan kilehet játszani mert az eredeti lemezek amiket már megvettek azokat akárhogy patcheled,a védelem tud csak frissülni maga a lemez nem.Szóval ha az elöző patcheket meg lehetett kerülni akkor ezt is.Egyébként a legdurvább védelmeket a Magyarok tudják csinálni.Nem ide tartozó téma,de egy magyar szoftver lemezén pl egy 2x8 mm csík hiányzik az adattárolóból,a lemezből ami a műanyaglapok között van.Na azt még ember nem törte fel.....
  • radeer
    Én megmondom őszíntén gratulálok ehhez a dologhoz, mert az ember a tuti jót biztos megveszi.
    <br>
    Mostanában nem egy progival találkoztam ami komoly fejtörést okozott, és szerintem az egyszeri játékos ( betesz CD + megkeres Crack DIR - átmásol ) nem boldogul vele. Azért regedit-el megkeresni local key-t átírni ezt-azt ( hozzáfárés) meg ki-behuzogatni a CD-t nem megy szerintem mindenkinek, ráadásul az állandó frissítés miatt, folyamatosan fórumokat böngészni + működő crack-et keresni sem valami jó dolog.<br>
    Ráadásul a power lehúzása a CD-ről sem könnyű, olyannyira hülyén van benn alig lehet leszedni, azt mikor DVD-t akarok firkálni vissza kell dugni....macerás. Na mind 1 ez van. Hát beletelt egy jóidőbe mire csináltak valami normális védelmet de ez úgy néz ki elég jó lett :(
  • Ombika
    Vki nyomja Driving Force PRO kormánnyal?
  • Daffy
    Alig vártam ezt az újabb lehetőséget......HOgy kapnák be ezzel az állandó frissítéssel....
  • ForRedGlory
    Naná, hogyne érne meg....Simbimék tényleg nem hülyék az biztos...
    Ez a védelmi rendszer nem orosz találmány. Én mintha úgy emlkeznék...
  • Rossifumi
  • Alexease
    Azert csak feltettem kiprobalni:)) Tenyleg sikerult megoldaniuk, most mar korrekttul ellenorzi a dolgokat, es nem indul;)))))
    Azert valahol dicseretes, hogy X ev fejlesztomunka es X mennyisegu befektetett penz utan - bar erosen az userek "segitsegevel":D - sikerult komolyan levedenuk a programokat.

Bar ez nekunk "rossz", de azert az elozo 10-15 evben mindig "Ok" alltak erosen vesztesre;)))))

Lehet hogy erre is lehet "megoldast" talalni, de ugy nez ki az SF3 fejlesztoi "normalisabb", rugalmasabb programozok, vagyis figyelik a net-et, a felhasznalokat, es ahogy megjelenik egy "trukk" a vedelem "athidalasara", azt azonnal be is epitik az uj SF-be. Es mivel egy jatekhoz mindig lesznek patch-ek, ha meg nem, akkor egy nagyon vart, ertelmes, "fontos" kiegeszites, igy abba mindig bele tudjak frissiteni az SF-t is:)

Vagyis, lehet hogy erre is lesz megoldas, csak most az inkabb a kerdes, hogy meger-e ennyit az egesz...
  • VO101 tvr
    Az 1.2 patch-re is megtaláltuk a megoldást karácsonykor.... Bizakodjunk...
  • Alexease
    Na ez mar felejtos, kitargyaltuk:))
  • dan104
    Na ja!!!GIVE ME MONEY PLEASE!!!!
  • Alexease
    Ha minden jol megy, akkor pentek es CDGalaxis a megoldas;)
  • dan104
  • dan104
    Ha valaki tud megoldást erre a szar patchre akkor szóljon azonnal!!!!!!!!!!!!!!
  • Rossifumi
    Megcsókolhatják a ...-et, ha csak jövő héten jön. 11-e péntek, szép hosszú hétvége jön, GTR meg sehol? Reménykedjünk a CD Galaxisban.
  • ForRedGlory
    Mármint az illegális nem indul....:-)
  • ForRedGlory
    Szólok előre, hogy az 1.3-as patchel nem indul a játék....Szal ne rakjátok még fel...
  • ForRedGlory
    Köszo, bearanyoztad az estémet :-))
  • Panther
    GTR 1.3-as patch tölthető innen. Habár a hivatalos oldalon még nincs kilinkelve, de már a szerveren van a fájl. Szóval lehet tölteni, aki akarja.

GTR 1.3
  • ForRedGlory
    Igazad van, de én nekem nem kell a magyar hang, ez az angol nagyon jó, meghát, szerintem elvesz a "feelingből" ha magyarul szól...Legalábbis engem zavarna...Ezt az angolt símán lehet érteni.
  • Alexease
    Bar engem nem erdekel a magyar hang, de bizalmatlan is vagyok hogy megcsinaljak. Eleg nagy munka, csak igenyesen eri meg csinalni, nem hinnem hogy kifizetodik. Bar ne legyen igazam, es kapjunk a penzunkert, egy igenyes, szakszeru, korrekt magyar pit-radio hangokat:))))
  • ForRedGlory
    gyakorlatilag mást már nem is tudnak magyarosítani a feliratokon kívül ;-)
  • Alexease
    Magyar lesz a pit-radio?!?! Csak nem megcsinaljak? Az eleg erdekes lenne;)
  • Daffy
    Magyar lesz.
  • bödön ödön
    "csak" 9990? 11990re számítottam :)
  • ForRedGlory
    Én a sturfuckot elfelejteném a helyedben, legalábbis nálam nem vált be, sőt a vol is miatta win reinstall...
  • Tekergo
    Ha egyszer megpróbáltam a Starfuckos módszerrel felrakinés ujraindulás közben lefagyott akkor már nem fog menni ugye?
  • ForRedGlory
    A "nem legális" GTR-el lehet multizni?
  • Danecay
    OK. nem vettem észre. De nem értem miért baj, hogy valaki nem boldogul és segítségre szorul. Mint írtam, a FAQ-ban már néztem de nem találtama megoldást a problémámra. Tudom, hogy néha unalmassá válik, az álandó jellegű kérdezősködés, de istenem ezért fórum a fórom. AToca Race Driver 2 topicban én is többször is leírtam a játék indításának a módját, pedig nem egyszer le volt írva. Na és. Nekem csak az lett volna a fontos, hogy a 3 verzió közül melyiket rakjam fel. Na mind1.
  • K.András
    Ha 5x irod be a problémád 5x fogom kitörölni, oda van irva a banner alá hogy az ilyen kérdéseket töröljük, ott a faq abba le van irva a megoldás, ha az alapján nem megy akkor igy jártál.
  • DonManó
    nem találtam semmi trace.txt nevű fájlt
  • Danecay
    Hová lett a hozzászólásom? Nem volt túl rövid.
    Na akkor még 1x.
  • Audi20V
    THX! És ez magyar v angol verzió lesz?
  • Daffy
    Jövőhéten érkezik az 576 boltjaiba 9990 FT-os áron.Ma reggel beszéltem Velük.
  • Audi20V
    Az oké hogy van hozzá magyarítás, de a hang még mindig angol v német benne. Ami elég zavaró.
  • ForRedGlory
    Gyakorlatilag mindegy hogy magyar-e vagy sem, van már hozzá magyarosítás.
  • Audi20V
    Sziasztok!
    Nem tudja véletlenül vki hogy a GTR mikor fog nálunk is megjelenni hivatalosan? Igaz lehet miszerint magyarul fog hozzánk bejönni?
  • DonManó
    majd ha hazaérek beteszem azt a fájlt amit mondtál, most éppen sulibann vagyok
    egyébként hol találom meg azt a bizonyos fájlt?
    !!! és köszi hogy segítesz !!!
  • Panther
    Így nem. Próbáld meg, amit DonManó-nak írtam. Ha visszakeresed ott van, most nem írom le még egyszer.
  • BMan
    Hi all! Feltettem a GTR-t + az összes patch-et meg hotfixet de a menüben lépkedéskor néha teljesen lefagy. Versenyt tudok menni (ha előtte nem fagy ki a menüben). Nem tudja valaki hogy mi lehet a gondja?
  • Daffy
    Azt nem próbáltad hogy alapból beállítod a tükröt az opciókban?Akkor esetleg nem kell megnyomnod az 1es gombot és lehet hogy nem vág ki a játékból.Próbáld meg,hátha...