9559
  • Laciiiiiii
    Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! A pofám leszakad! Mekkora király már:)) Nem gyenge! Széép
  • Kaszi46
    amúgy ismerem a topicot:)
  • Kaszi46
    nyem, én posse forumon lattam ezeket a képeket, aki meg belinkelte tuti nem ismeri nascar forumot.
  • Alexease
    Megtalaltad a Nascar forumot:)))
  • Jacek
    ez meg kell hozza:))
  • Kaszi46
    jah klikk a aképekre nagyobb méretért
  • Kaszi46
    na végre megvan

• ForRedGlory
    Stur fuckot nem használok, csak a registry buhert...Lehet hogy a Gohst miatt is lehet? Csak azért, mert én mindig ghostolom a rendszert, és esetleg még ez is baj lehet ...
  • Alexease
    StarFuck-ot hasznaltal? Allitolag nem egeszseges, beletur ide-oda, es az nVidia chipset-es alaplapokkal is voltak komoly problemai (rendszer osszeomlas es hasonlo). Ez is csak tipp;)
  • ForRedGlory
    Most gondolkozok, hogy nem az IRQL kiosztással van a baja? Ha a biosban nyomok egy defaultot vagy magam álítom be akkor esetleg az javít rajta?
  • ForRedGlory
    Nincs benne ott semmi, a legalóban van a hangkártya felette pedig a hálókártya... Amúgy minen ilyen kékhalál után a képernyő tulajdnságainál a speciális fül alatt van ugye a vidokártyának is a füle ahol be lehet állítani mindent.. Na az is elünt....
  • Duddits
    Aham. Annyi pénzem nincs is. Nem is lesz...
  • Alexease
    Csak tippelek: de szedd ki a kartyat az AGP melletti PCI slot-bol, ha van benne;)
  • HPt
    Lehet ezt a kormányt használni PC-hez, hiába PS2-s.

Duddits: nem mentség hogy egy hétig nem voltál, mivel ez a kormány nem az elmúlt egy hétben jelent meg, inkább a egy _év_ volt az :)
  • ForRedGlory
    Mindjárt megőrülök.... Miért van az hogy egyfolytában kifagy a GTR? Kékhalál egyfolytában, és ezt írja ki: "Driver irql not less or equel"
  • b-type
    meg sztem annyira nem faxa. nekem van, meg momo is, és a momo kormánya precizebb, ill. inkább úgy mondom szorosabb.
    a Ldfp kormány nekem nagyon lötyögött középálásban.
  • Alexease
    Mar nem gyartjak, es nem is lehetett kapni europaban.. ha lenne is kintrol, talan hasznalt, vagy nem adjak el, vagy uj-regi normal aron nyomnak+posta (70-90000), vagy mar nalam lenne;))))
  • Duddits
    Egy heteg kimaradtam... De nekem kell egy Act Labs-os... Valaki nem tud?
  • Alexease
    Mondjuk a 900 fok nem sok mindenhez hasznalhato:)) Esetleg egy kamion szimulatorhoz, meg valami utcai kozlekedo jatekhoz, ha van egyaltalan ilyen:)
  • Tomievo
    Sajnos ez a kormány ps2-höz való. Azt nem értem, hogy ilyen fasza kormány, 900 fokos elford. szöggel és kb 17 rugó körül van, míg a Momo 30 fölött, bár az FF erősségéről és felépítéséről nem tudok, valószínű az a gyengébb, de akkor is :(.
  • HPt
    1. Ez a kormány már kint van a piacon réges régóta.
    2. Abban a topikban az a 3-pedálos szett az Act Labs terméke volt, ami már nem kapható. A váltóra is ez vonatkozik.

Csak ennyiben tévedtél :)
  • Duddits
    Öcsém! Láttátok? Bár van egy jobb verziója is, kuplung-gal, a 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal topikba a 2. oldalon.
  • ForRedGlory
    Megy az, csak eredeti játék kell hozzá
  • K.András
    Ezeket a kérdéseket is töröljük, sorry.
  • VO101 tvr
    1.3 elindításának ügyében van vkinek infoja?
  • ForRedGlory
    Oh köszi, ez kell nekem :-)
  • VO101 tvr
    Közvetlen link a MoTeC Interpreter 1.3 angol verziójához
  • VO101 tvr
    MoTeC
  • VO101 tvr
    www.motec.com

Nálam müködik és ez az.
  • ForRedGlory
    Mond már meg lécci az oldal címét, mert ez a motec.com nem valószínű, hogy az.
  • Daffy
    PIPER.
    www.piper.hu
    Ez egy asztalosok által használt nagyon jó és kurva drága látványtervező progi.
  • K.András
    A MoTeC oldalárol le lehet tölteni az angol interpretert...
  • K.András
    Persze hogy lehet ugy mert nem hallottam rola, de attol még nem hallottam rola :DDD

Melyik az a magyar csoda prg egyébként?
  • ForRedGlory
    Ehhez a MoTeC organizerhez nincs véletlen angolosítás vagy magyarosítás, mert a németet nem értem,
  • Jacek
    en nem talaltam az oldalukon semmit errol:PP
  • Daffy
    Az hogy Te nem hallottál róla attól még létezhet.Csak érdekességként írtam le.Egyébként egy Magyar fejlesztésű látványtervező program lemeze néz így ki.
  • K.András
    Életemben nem hallottam még ilyet :D
    Egyébként az SF még nem is a legjobb védelem, ha FADE lenne benne akkor idáig sem nyomhattuk volna...
  • Daffy
    A két műanyag lap a cd.A közötte található aluminium lemez az adattároló.Ebből hiányzik fizikailag egy 2x8 mmes darab.
  • Duddits
    Sziasztok!

Újra itt vok!

Látom kijött az 1.3-as patch. Amivel sajnos nem megy a warezos játék. Azt is látom, hogy nemsokára jön kis hazánkba is a játék. Valami jó, esetleg rossz dolog történt az elmúlt egy hét alatt?
  • K.András
    "egy magyar szoftver lemezén pl egy 2x8 mm csík hiányzik az adattárolóból,a lemezből ami a műanyaglapok között van."

Ezt mégegyszer magyarul pls, mert nem világos ;D, hiányzik a cd-böl egy 8 mm-es darab?Meg milyen müanyag lapok??:)