9559
  • Szabi DEMON
    Ha kiszaladok Bécsbe innen nyregyről kocsi náélkjül akkro meg is venném. De ezejk szerint itthon nem is kapható? Vagy nem is lesz? 50 E az kb 12-13e Ft az még tűrhatő is lenne, csak lehessen rendelni mondjuk a galaxisból...
  • arty
    ha valakinek megvan a gtr eredetiben(esetleg az mdf/mds is jo...), van kis szabadideje, nem néz furán, ha azt mondják neki, hogy "alcoholban nyomd meg ezt vagy azt..." ... nos: irjon privit/icq-t (114166495) /esetleg msn arty77@hotmél.kom (é=ai, k=c) ... hátha működésre tudjuk bírni mi is az 1.3-at, ahogyan másoknak már sikerült :)
  • Daffy
    Ha törli,törli.De elég idióta dolog a kárörvendés.....
  • polux
    Jujj! Szerintem megint lesz dolga Andrásnak.
  • Daffy
    Ja meg a mini imaget mountolja be mert különben mindig ellenőrizni fog.
  • Daffy
    Starfuck v0.82vel tiltsa le a cd-t.Ha felrakta az 1.3as patchet akkor nem fog elindulni.
  • oneal1
    hali!
    egy havernak nem indul a gtr pedig mindent megcsinált ami le volt irva!!
    most nem ir ki neki hibát hanem mindeig újra kell hogy inditsa a gépet! ezt irja ki neki állandóen de el nem indul!
    help neki!!:)
  • Daffy
    [09:53:34 de.] StarForce 3.4.63.04 detected -> C:\GTR2\GTR\gtr.dll
    [09:53:35 de.] StarForce detected -> C:\GTR2\GTR\GTR.exe
    [09:53:40 de.] StarForce detected -> C:\GTR2\GTR\net.dll
    [09:53:45 de.] StarForce 3.4.70.02 detected -> C:\GTR2\gtr.dll
    [09:53:45 de.] StarForce detected -> C:\GTR2\GTR.exe
    [09:53:45 de.] StarForce detected -> C:\GTR2\net.dll
    [09:53:46 de.] --- File(s) Scan Finished [8.90s] -
  • K.András
    Van egy alap simbin szintidö, ahhoz méri a tiédet, ha zöld akkor jobb ha piros akkor lassabb, tehát most 1.6 tized mp-vel jobbat futottál mint a simbines szintidö.
  • ForRedGlory
    Az a handicap az megint mit jelent?
  • ForRedGlory
    Van ez a GTRRank-os oldal... Feltöltöttem köridőt, csak azt nem tudom, hogy mit jelent zöldel írva a köridő után, hogy Diff. Ez az érték -1.671 Ez mi akar lenn?
  • ForRedGlory
    Ez azért nem így működik... Ennyire ők sem hülyék. azok a kódok tutti nem működnek.
  • fpal
    sajnos még nem
  • sanzik
  • ibronk
    És már túlzásba is estünk
  • ibronk
    Sőt kint ausztriában tudunk lopni online kódot is, mert a doboz ki van téve a sorok közé a polcra, és ki lehet nyitni mert a CD-ket a pénztárnál teszik bele, de a kód ugye a dobozon van :P Legalábbis ahol mi vettük, így van.
  • ibronk
    De ha lehet regelni egy online kóddal több user nevet, akkor kaptok azt is mellé tőlem :)
  • VO101 tvr
    Ha kiszaladsz Bécsbe, megkapod a német verziót. kb 50 euro
  • Szabi DEMON
    Hol és mennyiért lehet megvenni?
  • sanzik
    de valaki azt mondta,hogy multiban mar a direkt ip-nel is keri serialt vagy passt,igy hiaba indul el ha nem megy a multi
    vagy ez nem igaz?
  • arty
    nna, jó hírek! persze, ha gondoljátok, törölhető a POST-om ... :) van megoldás az uj starforce védelem ellen ...

The easiest way is to mount an full image, reread the image with Alcohol and than cancel by 1%
    You get an image with file tree and not empty image, if you would create it with UltraISO. And there is a program around called ISODirectory, it creates Mini MDF file too, like UltraISO, but with full file tree.
    What you have to do
    1. Mount your new MDF+MDS mini image.
    2. With SFN disable your drives.
    3. Use the function Disable node to unblacklist it
    (if you ever used manual way to set rights, for example, "deny read", than set it back)
    4. If you failed many times to start your game from empty mini image, for best results delete in your registry "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SBDT AB\GTR\SF Keys"
    all found entries beginning with "Hardware_Profile....
    --
    All this I have tested on german GTR version with updates gtr_update_1200_de.exe+GTR_1230_Hotfix_DE.exe+GTR_Update_1300_DE.exe
    with final StarForce version 3.04.070.002, 08.02.05

---------------------------------------

nos, valakinek meg kellene kreálnia az uj mini imaget, és közzétenni, ha müködik nála ... nekem nincs most időm, de ha pár napig nem lesz mini image, akkor megcsinálom - izé: megpróbálom :)

Fenti leirásban az SFN a starforce_nightmare, és azért kell uj mini image, mert a régiben nincsenek benne a fájlok! ÉS ez az uj sf3 verzio arra is ránéz ...

sok sikert ....
  • sanzik
    GTR add-on palyak
    itt megtalalod az osszeset palyat ami kijott eddig
  • VO101 tvr
    Pályaletöltés nem müködik a honlapon? Honnan töltitek le a pályát?
  • ibronk
    Lehet már dedikált szerverrel is súlyokat osztani?
  • Jacek
  • Roccso
    na asszem most feltöltödik a létszám nálatok
  • sanzik
    A HGTRR liga az 1.2.3-as patchel folytatodik.
    Itt barki indulhat aki az ismert csere szerverek kozul be van fizetve valahova. Ebbe pl. bele tartozik a HGTRM tagsag is.
    Nagyvonalakban a ligarol:

-Egy adott autoval kell lenyomni a szezont ami szabadon valaszthato.
    -Hasznalhato nick nev is a futamokon.
    -Barmilyen nezet valaszthato
    -Stability help (f3) engedelyezve van
    -1 oras versenytavok,es rengeteg jo add-on palya majd a
    versenynaptarban.
    -Futamok szerdankent,(ma pl. Silverstone NGT tesztfutamot tartunk)

Akit erdekel, a liga oldalan a reszletes szabalyzat es a jelentkezes megtalalhato.
    Kerdesek a liga sajat forumaba vag nekem akar privibe is johetnek.
  • dan104
    Hát ez fasza!!!!!!!!
  • Panther
    Egyik barátom most érdeklődött GTR ügyben, hogy lehet-e majd pénteken kapni és a következő választ kapta, bemásolom az üzenetét, szíves engedelmével:

"Akit esetleg (még) érdekel:

Most beszéltem a SeVeN M-mel, hogy akkor a péntek tuti-e GTR szempontból...

Tuti.
    Mármint tuti, hogy nem jelenik meg akkor...

Március vége szinte biztos, de legrosszabb esetben is április eleje.
    CD Galaxis és Media Markt lesz az első, aki kap belőle és 9.900 Ft körül várható...

Ennyi..."
  • Jacek
  • fpal
    Szerintem higgyétek el a védelem erősítése telik a legkevesebb idejükbe. Fogják az új SF verziót, frissítik vele, kész. Szerintem pár percük mehetett rá, szóval azt mondani, hogy ezzel foglalkoznak leginkább, talán túlzás.
    Számos változás van benne, csak a readme nagyon sokat nem ír, ez korábban sem volt másképp. Ők azt a filozófiát követik, hogy nem írják le a rakat sok bug-ot amit kijavítottak, mert azzal egyben el is ismernék hogy milyen sok volt benne :-)
    De tudom, hogy javítottak benne olyan hibákat is, amikről pl. nem is tudtunk, a szerver kódban is jelentős változás van, ami persze nem látszik "egyszerű ember" számára :-)
  • Alexease
    Igen ezek a dolgok, amik egy cseppet keseruszajizt adnak az egesznek. Igaz hogy onallo jatek, de igazabol nem sokkal jobb az ETCC-nel es a Prototype-nal (menukben, hangokban van inkabb komolyabb valtozas). Ettol fuggetlenul, azert megveszem, bar nekem tenyleg csak "auitozni" kell;)
  • Panther
    Rendben van, ők is a piacról élnek, erősítsék csak a védelmet. A baj nem ezzel van. A probléma ott kezdődik, hogy átírták azt a szerencsétlen Nascar Thunder motort, agyonfoltozták és most egy bughalmaz az egész. Egy normális replayt sem lehet visszanézni csak TV kamerából, mert a kocsik eltünedeznek. A Safety Car bugos és nemcsak a konvertált pályákon, hanem (főleg!) a gyáriakon. Az fps néha a célegyenesekben a gyári pályákon úgy leesik, hogy az már a vezetés rovására megy.
    Szóval lehetett volna mit javítani és kellett volna a védelem erősítése MELLETT.
  • K.András
    Szimulátor Cockpit topik...
  • Daffy
    Hát akárhonnan nézegetjük ezt a progit,nem fog elindulni.A védelem dll-je kétszer akkora lett,agyba-főbe ellenőriz mindent.Az új védelem már kér nevet,jelszót.Mintha online mennél.A lényeg hogy tudták mekkora tömeg gyűlt a játék köré és ez sima piacgazdaság.Így mindenkit rákényszerítenek az eredeti megvásárlására.Ha ezt is sikerül valakinek feltörnie kb 3 hét és kijön arra is a patch.Úgylátszik Simbinék allergiásak a warezolásra.
  • VO101 tvr
    Direkt IP megadáskor ugyanúgy kéne mennie, mintha LAN-ba lennének összekötve a gépek. LAN esetén pedig nincs lobby, internet stb... Tehát az a regisztrációs balhé elvileg megoldható lehet...
  • Jacek
    na azt irta valaki hogy meg ha megy az 1.3 warezban akkor is vege az onlinenak:)) ugyan ugy keri cdkeyt vagy mit vagy regisztraciot minta lobbys balhenal:)
  • Alexease
    A fenti szoveget inkabb ugy kell ertelmezni, hogy: A warez verzio felrakasaval es inditasaval kapcsolatos kerdesek torlodnek;)
  • VO101 tvr
    Heteken keresztül mást sem lehetett itt olvasni, mint hogy nem indul a warez verzió. A válasz 100x volt leírva, de senki nem olvasott vissza. Ebböl fakad a mostani túlérzékenység....
  • Danecay
    Komolyan nem értem mi bajod van. Akkor miről lehet itt érdeklődni? Gondolom, Te sem a játék PATCH-ével játszol, márcsak azért mondom ezt mert úgy néz ki kevered a JÁTÉK és a PATCH vagy UPDATE fogalmát. Ha jól olvasom a baner alá a következő van írva: "A játék felrakásával kapcsolatos kérdéseket automatikusan töröljük!" Nekem a GAME már fel van telepítve, sőt az 1.1-es UPDATE is mint írtam is, ráadásul az egész működőképes volt. Egyszerűen az 1.2-es után a game ikonjára kattintva kérte hogy indítsam újra a gépet. Szóval nem warezkodásban kértem segítséget legutóbb ha esetleg ez lett volna a baj. A másik dolog, hogy egy csomó ilyen és egyéb feltörésből adódó kérdéssel és válassza találkoztam a itt a topicban, akkor azokat miért nem törölted, vagy törlöd, ha annyira B****A a csőrödet, vagy csak velem szemétkedsz?