9559
-
#6530 folyamatosan követem pl a nascar2k3 bajnokság topikját, ott eddig ilyen hozzáállással még nem találkoztam ... gyakorlatilag azért olvasom, mert jó látni, milyen gördülékenyen megy az egész, az élmények megosztása a versenyek után, stb :)
pedig, csak az emlult pár héten is merült fel jópár szabály modositásának kérdése ... és olyan érdekes, ott le tudták rendezni ... nade, mind1, ezek csak egy kivülálló szavai ...
Jacek: sztem se szállj ki, a pályán "töleszthetnél" ... jóértelemben, persze :) -
#6529 A gond az emberek mentalitásával van.Szerintem Jacekkal egy emberre gondolunk.Szándékosan nem írom le a nevét,de az üzeneti olyan hangnemben mennek mintha Ő lenne az atyúristen.Pedig a dolgokat normális emberi hangon is meglehet oldani.Nem kell előadni a megszakadok a munkában annyi van sztorit..... -
#6528 Igy van es ebben nagy szerepe lett volna ha kibirnak ket hetet de nem mert EZ AZ NE LIGAM EN CSINALOM UGYIS AZ LESZ AMIT EN MONDOK KIS POCSOK hozza allas a meno egy ket embernel de inkabb csak egynel. -
K.András #6527 Sajnálom.Valszeg idövel majd összeszokik a csapat, és valoban egy közösséget fogunk alkotni, ahol nem egymás ellen hanem egymásért teszünk majd.Lehet köz(rö)helyes mondatok ezek, de szvsz ez volna a cél, ennek kéne lennie! -
#6526 nem nem inkabb megyek mashol jobb ez mindenkinek:) -
#6525 letolvajozas nevetseges volt mert barkihez kimennek 5ev kotel annyi warez van a nagy tolvajozoknal is.
A baj hogy nem kicsit fafejek ott egy ketten nem tudok mast mondani de mintha egy kommunista part diktatura lenne annyi lehetosege van az embernek:) en disszidaltam:PP -
K.András #6524 De bazz, te is tök jol terelgeted az autot, most ezért tök hülyeség kiszállni, vannak parasztok azt kész, majd a pályán "megtorlod" azzal hogy állva hagyod azt kész... -
K.András #6523 Lehetett volna másként kezelni a dolgot, a javitás felrakásával kapcsolatban biztos voltam hogyan döl el a kérdés, de mondjuk tény hogy nem kellett volna letolvajozni minket a simbin hibája végett. -
#6522 peldaul en aki tenylegesen megmondta hogy kiszal:) nem azert mert besertodtem hanem a szervezoseg hozza allasa miatt...
Elejen is ez volt semmiben nem engednek hanem a par fos volt GPL bajnoksag tagjai majd jol eldontik......pfuuu
Namost en nem azert gyakorolok egy ligaban ha teszt ha nem teszt nincs kulombseg hogy ket het miatt elbukjak ket futamot... en szorakozasbol jatszom azt mashol vagy mas jatekkal is meg tudom tenni.. -
VO101 tvr #6521 Gyanús hogy van ott több is...
Néhányan mintha itt akarnák kiélni azt, amit a való életben nem sikerül... -
#6520 Nem is a megértéssel hanem a hozzáállással volt a gond.Nem akarok cirkuszolni mert felesleges,de lojálisabban is lehetett volna kezelni a dolgokat szerintem.Ha most nem rakom fel adjuramisten az 1.3as patchet még nem dőlt volna össze a világ.Ha meg tesztfutamakkor mehettünk volna az elöző verzóval is.Persze tesztelni kell az 1.3as patchet ez tény.De erre is lett volna megoldás.GTR 2 könyvtárba.Egyik régi mási új.Tesztnél szólni annak akinek van eredeti,gyertek fel:teszt.
Ennyi
És a bajnokság mehetett volna tovább felesleges 8 oldal fórumozás nélkül.
-
K.András #6519 Nincsen ott baj mindenkivel, és valahol meg kell öket is érteni, hiszen megvan nekik eredeti persze hogy szeretne a legujabb javitással játszani(na szép, én is azt szeretném használni)...Persze az már más kérdés hogy nem lehet kapni, és igy tényleg szopik pár ember, köztük én is.Nembaj hamarosan megoldodik aztán nem lesznek ilyen gondok, igazábol még ugyis tesztbajnokság, ha kimarad egy két futam nem döl össze a világ :DDD
De sajnos tényleg van olyan ember aki nem is tudom milyen indulat által vezérelve, letolvajozza az embereket akik nem tudták még megvenni az eredetit, a szomoru, hogy befizesz valamennyi összeget(tökmind1 mennyit), és annyi bizalom nincsen feléd hogy te meg akarod majd venni.Ki kell szürni az ilyen dolgokat, és el kell engedni fül-szem mellett ami nehéz, de ez van :D...Egy paraszt ember miatt pedig nem érdemes besértödni és azt mondani kiszállok... -
#6518 jah, ez igaz -
#6517 mond meg akkor, ha ez a warez ennyire nem kivánatos, akkor miért nem lobbybol ment eddig a bajnokság?
talán bugos a lobby? SZTEM azért, hogy a honi megjelenésig mehessenek a warezosok is ... (persze, irhatnék gonoszabb okokat is) ... ugymond hallgatólagosan ... hiszen jobb egy 30 fős bajnokság, mint egy 12 fős, ráadásul "rentábilisebb" is :)
-
#6516 Tesztajnokság zajlik egyenlőre ott is, tehát mire elkezdődik a hivatalos addigra sztem ezek rendeződnek, és nem lesz probléma. :)
-
#6515 akár igazad is lehet, az ő szempontjukból viszont a warez kizárását már az elején el kellett kezdeni, mert ha most beengedik, akkor később nagyobb balhé lenne belőle, mint most...
egyébként nemsokára megjelenik és semmi gond nem is lesz...;)
(szerintem) -
#6514 najo, még 1 oldalt elolvasok, és infarktust kapok :D
pedig ÉN nem fizettem be hozzájuk :) -
#6513 beleolvasgattam a HGTR master forumába az 1.3 peccset illetően ... laza kis arrogancia a kedves, német verzioval már rendelkezők részéről :)
hogy esetleg valaki nem akarta megvenni németül, mert talán az a 10-13ezer ft (+kiutazás!!!!) elköltése után talán nem egy számára érthetetlen nyelvü programot várt.. naés :D benne volt a szabályzatban, h eredeti ... nem csalódtam bennük, ami anno itt ment az induláskor, előrevetitette kb. ...
Gondolom, aki befizetett hozzájuk szerverdijat, most picit ideges :) -
#6512 Szerintem ez a jövőheti megjelenés elég necces bár ne így legyen...Aki Nekem a múlt héten azt mondta hogy jövőhét az most azt mondta hogy még legalább 2 hét.Szóval szerintem senkinek nincs fogalma róla mikor jön ki.Az 1.3-as indítás "magyarosan" meg még várat magára egy kicsit.Bevallom őszintén hogy nem sikerül megoldani.
-
VO101 tvr #6511 Ismét egy érv miért kell magyarosan indítani az 1.3-at... :-) -
Rossifumi #6510 Automex szerint jövő hét, SeVenM szerint március vége, április eleje. Én viszont azt mondom, még legalább egy hónap, ahogy ismerjük a magyarországi ügymenetet. Szerintem... Bár ne lenne igazam. -
#6509 Hát dehogynem, ott vettem én is 3 darabot is kapásból, és mindegyik müködik. -
K.András #6508 Ugy lesz mint eddig töröljük az ilyen hozzászolásokat, jövöhéten megjelenik a játék, szal lassan azt sem lehet mondani hogy nem lehet kapni, szvsz nincsen szükség oldalakon át tarto elemzésekre hogyan kell az 1.3-at felrakni, természetesen ha valaki összoglalva leirja érthetöen azt nem fogjuk törölni, inkább szolunk kaszinak és felrakja faq-ba...Csak ne az legyen tényleg, hogy boldog boldogtalannak a szájába keljen rágni mindent. -
#6507 hali mindenki
amíg nem jelenik meg itthon a cucc, addig igazán megtűrhetnétek a warezos beírásokat, vegyétek úgy, hogy a demóval van a gond ;)
egyébként itt fent, a FAQ link alatt szinte minden szépen le van írva, ki van próbálva... úgyhogy nem is tudom miről beszélek...:) -
Marco #6506 Bár még előrendelési lehetőséget nem találtam, de holnap vagy hétfőn felhívom őket bővebb infóért. -
#6505 nekem az 1.2 azert nem emnt mert raid vezerlo be volt kapcsolba a biosban kikapcsol es egybol ment NForce3-as lap -
#6504 Arty ha leszel délután keress meg.Sikerült elindítani az alkoholt... -
#6503 majd irj lécci ha rűjöttél valamire!!!
thx -
#6502 Nekem is ugyan ez volt a gondom, de miután beírtam ide a topicba, perceken belül törölve is lett a hozzászólásom :( úgyhogy neked szerencséd van :) Na mind 1. Sajnos nem tudtam mit kezdeni a jelenséggel, jó pár próbálgatás, és 1.2-es UPDATE install után feladtam, uninstalláltam a gamet és felraktam újból, viszont az 1.1-es Patch után megálltam. Erre jött az angolítás, majd a magyarítás. Az óta még támadt egy ötletem de még nem próbáltam ki. -
SE #6501 Nincs mit. -
Marco #6500 Kösz a gyors reakciót. Töltöm. -
SE #6499 elírtam: 9990 HUF. -
Szabi DEMON #6498 Király!!! Asszem megvan mi fogok venni a nagyapámmal való találkozás után.. :D -
SE #6497 Nem akarom reklámozni, de töltsd le a cdgalaxis tavaszi katalógusát. -
#6496 Ha valaki megtudná mondani hogy alkohol mit mér akkor amikor a DPM-et ellenörzi az nagy segítésg lenne -
Marco #6495 Ez az infó melyik cégnél aktuális? Mármint a 9900HUF. -
SE #6494 Remélhetőleg a hónap végén már kapható itthon (magyar nyelvű): 9900 HUF. Írj a nyuszinak! -
#6493 Seemi gond csak kicsit ideges vagyok az új patch miatt.Reggel óta bohóckodunk vele..... -
polux #6492 Valamit nagyon félreértettél!
Még csak nem is nevetős smile-t raktam szándékosan!!!!
Ha esetleg megbántottalak, akkor elnézést!
-
#6491 Honnan van (melyik oldalról) az az angol nyelvű idézet, amit becopyztál?