9559
  • mohus
    ez mit jelent?
  • Duddits
    Jó a serialja...
  • Alexease
    "...a GTR-t sugározzák az nforce-n." LOL!!!:))))))
  • tHoMaSmAn
  • Alexease
    Masodik felvonas indul:/
  • tHoMaSmAn
    NFOrce
  • K.András
    Miért nincsen?Idöket össze lehet mérni, az is jobb mint egyedül, bár én egyedül is elvagyok a pályán :DDD
  • DonManó
    hát ja
    igazad van kigyi
    2en nem sok értelme van
  • kigyi
    "megint" így nincs értelme
  • kigyi
    ha megit csak én akkor nem
  • DonManó
    jön vki multizni?
  • Csiaki
    Kasi46 annak idején nem te csináltál Rossi-s festést?
  • ForRedGlory
    Ja értem, köszi.
  • Mnemomic
    Ezzel nekem is volt gondom, és rájöttem hogy csak akkor látszik ha visszajátszást töltesz be, meg kirakod azt is teljes képernyőre.
  • mohus
    "Rendben van, ők is a piacról élnek, erősítsék csak a védelmet. A baj nem ezzel van. A probléma ott kezdődik, hogy átírták azt a szerencsétlen Nascar Thunder motort, agyonfoltozták és most egy bughalmaz az egész. Egy normális replayt sem lehet visszanézni csak TV kamerából, mert a kocsik eltünedeznek. A Safety Car bugos és nemcsak a konvertált pályákon, hanem (főleg!) a gyáriakon. Az fps néha a célegyenesekben a gyári pályákon úgy leesik, hogy az már a vezetés rovására megy.
    Szóval lehetett volna mit javítani és kellett volna a védelem erősítése MELLETT. "

hát ez igen bosszantó...de én is örülök h folytodik vissza a warezolás (szoftveresen:)

konzolon is most "őrült nagy a kapkodás", mivel kijött a GT4 már EUban is..a japáni verzió még decemberben jött ki...azóta sincs működő warez verzió, mondjuk a gém teljesen kitölti a DVD9-et
    a Fejlesztőbrigád 4 éve csinlája a gémet és mindig halasztgatták:) sztem az utolsó két év a védelem kifejlesztésére fordítódott:)
  • Csiaki
  • ForRedGlory
    Igen bepipálom..... mindjárt felakasztom magam :-)
  • Captain
    András, ha jól tudom régebben belinkelted vagy ide vagy a HGTRM fórumba a Motec beállításaidat. Elküldenéd nekem?
    [email protected]

előre is köszi
  • K.András
    Ki is pipálod az elejét, vagy csak ráklikk és install?
  • ForRedGlory
    Akkor nem értem, nekem nem pakolja fel, pedig tudom hogy kell.... piros marad. :-(
  • K.András
    Nekem müxik és a managerrel raktam fel!
  • ForRedGlory
    Van ez a Eurosport live-os felirat a visszajátszásoknél, hogy lehet feltenni? Valakinek sikerült? Elvileg a GTR managerrel fel lehet de, nem rakja fel, és ha manuálisan másolom a helyére akkor sem jó...
  • Danecay
    OK. Csak kíváncs voltam, és közben én is keresgéltem a neten, de én ezt a Protection ID -t találtam. De megnézem akkor az A-RAY-t is.
  • Daffy
    A-RAY SCANNER.Ez egy védelem felismerő program
  • Danecay
    Csak nem ezzel: Protection ID?
  • Danecay
    Nekem is NF3-as lapom van viszont a RAID vezérlőim ki voltak kapcsolva a BIOSBAN és mégsem ment :(
  • Daffy
    Gondolom:-)
  • fpal
    egy élmény volt :-)
  • Daffy
    Te is tudod,főleg hogy mostmár olvastad is,hogy nem ez a véleményem.Ilyet Én nem mondtam.Nem tartalak se köcsögnek se szarnak.Egyszerűen nem tetszett a stilus de nem akartam másra mutogatással a vitát szítani.Ennyi.Örülök hogy megbeszéltük.
  • fpal
    ez az így kell egyenesen érthetően, tisztán, olyan nagyfiúsan :-)
    Nem úgy, én "egy-két ember", meg "igazából EGY", "meg én is arra gondolok".

Ki kell írni, Pál Feri egy köcsög szar!
    (sokkal rövidebb is, és rejtvényekkel sem szórakoztatunk senkit)
  • Danecay
    Ezt mivel lehet megnézni?
  • Daffy
    Megtettem Pali.És a rendes nevemen.
  • fpal
    én is így gondolom.
  • VO101 tvr
    Tegnap lement ez már a másik fórumon. Mindenki elmondta mit gondol. Ne gerjesszük a vitát. Haladjunk tovább...
  • arty
    nemtom miota mehet az a bajnokság, talán az utolso két évet láttam :)

lehet, a GTR liga is beérik majd, nem tudom.
  • fpal
    Szólj nyugodtan ha problémád van, hallgatom. De szólhatsz a másik fórumon is, nyugodtan. Egyenes beszéd a tiszta...
  • fpal
    Egyenes beszédre gondolok, szemtől-szemben?
  • Jacek
    Nem a vitaval van a problema mert hidd ha vissza mennel az elejere nascar ligaban latnal erdekessegeket pl engem, regen nehezen toleraltam ha letoltak a palyarol:PP

De sosem voltak fafejuek....
  • arty
    JuanG leirása az autok/festések készitéséről
  • Csiaki
    Annyit szeretnék megkérdezni hogy valahol régrbben olvastam hogy lehet csinálni festés a kocsikhoz!Valaki segítene hogy ezt hol találom?