9559
-
#6571 ez mit jelent? -
#6570 Jó a serialja... -
#6569 "...a GTR-t sugározzák az nforce-n." LOL!!!:)))))) -
#6567 -
#6566 Masodik felvonas indul:/ -
#6565 NFOrce -
K.András #6564 Miért nincsen?Idöket össze lehet mérni, az is jobb mint egyedül, bár én egyedül is elvagyok a pályán :DDD -
DonManó #6563 hát ja
igazad van kigyi
2en nem sok értelme van -
#6562 "megint" így nincs értelme -
#6561 ha megit csak én akkor nem -
DonManó #6560 jön vki multizni?
-
#6559 Kasi46 annak idején nem te csináltál Rossi-s festést? -
#6558 Ja értem, köszi. -
#6557 Ezzel nekem is volt gondom, és rájöttem hogy csak akkor látszik ha visszajátszást töltesz be, meg kirakod azt is teljes képernyőre. -
#6556 "Rendben van, ők is a piacról élnek, erősítsék csak a védelmet. A baj nem ezzel van. A probléma ott kezdődik, hogy átírták azt a szerencsétlen Nascar Thunder motort, agyonfoltozták és most egy bughalmaz az egész. Egy normális replayt sem lehet visszanézni csak TV kamerából, mert a kocsik eltünedeznek. A Safety Car bugos és nemcsak a konvertált pályákon, hanem (főleg!) a gyáriakon. Az fps néha a célegyenesekben a gyári pályákon úgy leesik, hogy az már a vezetés rovására megy.
Szóval lehetett volna mit javítani és kellett volna a védelem erősítése MELLETT. "
hát ez igen bosszantó...de én is örülök h folytodik vissza a warezolás (szoftveresen:)
konzolon is most "őrült nagy a kapkodás", mivel kijött a GT4 már EUban is..a japáni verzió még decemberben jött ki...azóta sincs működő warez verzió, mondjuk a gém teljesen kitölti a DVD9-et
a Fejlesztőbrigád 4 éve csinlája a gémet és mindig halasztgatták:) sztem az utolsó két év a védelem kifejlesztésére fordítódott:) -
#6555 -
#6554 Igen bepipálom..... mindjárt felakasztom magam :-) -
Captain #6553 András, ha jól tudom régebben belinkelted vagy ide vagy a HGTRM fórumba a Motec beállításaidat. Elküldenéd nekem?
[email protected]
előre is köszi -
K.András #6552 Ki is pipálod az elejét, vagy csak ráklikk és install? -
#6551 Akkor nem értem, nekem nem pakolja fel, pedig tudom hogy kell.... piros marad. :-( -
K.András #6550 Nekem müxik és a managerrel raktam fel! -
#6549 Van ez a Eurosport live-os felirat a visszajátszásoknél, hogy lehet feltenni? Valakinek sikerült? Elvileg a GTR managerrel fel lehet de, nem rakja fel, és ha manuálisan másolom a helyére akkor sem jó... -
#6548 OK. Csak kíváncs voltam, és közben én is keresgéltem a neten, de én ezt a Protection ID -t találtam. De megnézem akkor az A-RAY-t is. -
#6547 A-RAY SCANNER.Ez egy védelem felismerő program -
#6546 Csak nem ezzel: Protection ID? -
#6545 Nekem is NF3-as lapom van viszont a RAID vezérlőim ki voltak kapcsolva a BIOSBAN és mégsem ment :( -
#6544 Gondolom:-)
-
fpal #6543 egy élmény volt :-) -
#6542 Te is tudod,főleg hogy mostmár olvastad is,hogy nem ez a véleményem.Ilyet Én nem mondtam.Nem tartalak se köcsögnek se szarnak.Egyszerűen nem tetszett a stilus de nem akartam másra mutogatással a vitát szítani.Ennyi.Örülök hogy megbeszéltük. -
fpal #6541 ez az így kell egyenesen érthetően, tisztán, olyan nagyfiúsan :-)
Nem úgy, én "egy-két ember", meg "igazából EGY", "meg én is arra gondolok".
Ki kell írni, Pál Feri egy köcsög szar!
(sokkal rövidebb is, és rejtvényekkel sem szórakoztatunk senkit) -
#6540 Ezt mivel lehet megnézni? -
#6539 Megtettem Pali.És a rendes nevemen. -
fpal #6538 én is így gondolom. -
VO101 tvr #6537 Tegnap lement ez már a másik fórumon. Mindenki elmondta mit gondol. Ne gerjesszük a vitát. Haladjunk tovább... -
#6536 nemtom miota mehet az a bajnokság, talán az utolso két évet láttam :)
lehet, a GTR liga is beérik majd, nem tudom. -
fpal #6535 Szólj nyugodtan ha problémád van, hallgatom. De szólhatsz a másik fórumon is, nyugodtan. Egyenes beszéd a tiszta... -
fpal #6534 Egyenes beszédre gondolok, szemtől-szemben? -
#6533 Nem a vitaval van a problema mert hidd ha vissza mennel az elejere nascar ligaban latnal erdekessegeket pl engem, regen nehezen toleraltam ha letoltak a palyarol:PP
De sosem voltak fafejuek.... -
#6532 JuanG leirása az autok/festések készitéséről -
#6531 Annyit szeretnék megkérdezni hogy valahol régrbben olvastam hogy lehet csinálni festés a kocsikhoz!Valaki segítene hogy ezt hol találom?