9559
-
DonManó #6611 Starforce Nightmare az jó progi??
az 1.2.3 az elindul,de az 1.3-sa verziót nem próbáltam még vele
vki esetleg?
-
bakkk #6610 Probalj multizni vele -
K.András #6609 Ebben az a vicc hogy már 1.3-as javitásnál tartunk, a játék meg még sehol!Söt Csiki Petitöl hallom, hogy április elejére tolodik a megjelenés!Szerencsém hogy Peti tud még hozatni, igy kértem töle!
-
#6608 na hülyeséget mondtam??? :( ;( vagy nem??? -
#6607 tudtátok hogy az ÚJ verzsön ami elve angol abban bennevan az 1.3 elve és szórakozni se kell registrybe hanem csak dible cdrom meg disable node és mehet az 1.3 al a game :).Wandoo POWA csak ennyit akartam :).ha már írta vki akkor BANN PLZ :).Na Go GAMERS Go. nekem 1.re elindult és nagyot néztem hogy jobb felső sarokba ottvan 1.3 :) na hajrá és istenítsetek ha jót mondtam ha nem akkor öljetek meg PLS :D -
fpal #6606 Tudomásom szerintm meg lehet oldani az 1.3-as verziót is, hogy menjen, nem ez a gond.
ONLINE viszont már nem fog működni. DirectIP-s kapcsolódásnál (kivéve ha LAN) is kéri a Multiplayer lobby jelszót, amit ugye csak külön kulccsal lehet online regisztrálni. -
#6605 én akarok:) -
#6604 Ha Te csak korozgetni akarsz a jatekkal, vagy csak autozgatni az AI-val, es nem akarsz online jatszani masokkal, versenyeken resztvenni, bajnoksagban indulni, akklor tenyleg jo neked a barkacsolt 1.2-es nemet verzio... -
#6603 Köszi.Én NGTvel mentem 1:21.xxet.De akkor elkezdem GTvel.András Nekem nem crc-s,simán lejött a file.
-
K.András #6602 Akárhányszor töltöm le mindig crc-s lesz a zip!Nektek nem? -
#6601 Nekem ugyan nem kell az angol.A német faszán megy lehozással. -
#6600 Tegnap este rendeztünk rajta egy versenyt. GT volt. 1:13.3xx-at mentem első időmérő edzésen, 1:13.7xx-et a másodikon, az első 10 körben hatalmas csatát vívtam az első helyért többek között Juan G-vel, aztán amikor megszerzem az első helyet felfelé az emelkedőn kapok egy defektet és kész, kavicságy. :( De azért nem volt rossz..... -
DonManó #6599 a gtrspy.exe mire jó??
GTRmanager-rel szedtem le, de még nem raktam fel -
#6598 Ez a ROAD ATLANTAi pálya kurva jó.Kár hogy az eredetiben nincs benne.Szerintem nagyon jó pálya.AZt kéne tudni hogy GT vagy NGT verseny lesz-e rajta?
-
DonManó #6597 lehet hogy már vki beszúrta
GTR-front /borító/ -
#6596 Ahogy olvasgattam az NForce fórumát, van akinek megy az 1.3-as angol GTR, van akinek meg nem. Megint egy zsákbamacsek...Csak jelenne már meg itthon is.... -
#6595 Nem egészen... Azt angol verzió az az 1.3-as patchel van felszerelve, és azt elég bajosan lehet elindítani "még", ha egyáltalán van már rá módszer :-)) -
#6594 Nem kell szarakodni cd/dvd lehuz és kész ebben mi nehéz? -
#6593 Német -
#6592 eddig milyen nyelvű volt? -
Lacika 79 #6591 -
#6590 az osszes add-on palya itt:
LINK -
K.András #6589 Akkor én viszont kérnék ha lehet!
Köszönöm! -
#6588 ez fizetos, zart szerveren megy
akik kaptak azok tagok a HGTRR vagy a HGTRM ligaban -
#6587 Hozzáférést tőled?
És az még lehet kérni?
Mert én is mennék nagyon szívesen, szertek jó versenyeken részt venni, mégha nem is megy annyira a game, de nem ez a lényeg hanem a részvétel :) -
#6586 A HGTRR liga szerveren most eppen Road Atlanta szabadedzes megy.
Aki multkor kapott hozzaferest tolem,az johet most is.
ip,jelszo nem valtozott
csak a palyat szedjetek le hozza -
K.András #6585 Skype??? -
#6584 Skype vagy TS.Daffy001.Ott megtalálsz -
K.András #6583 Hol van ez a kis házi bajnokság?Mert én sem tudok HGTRM-re menni most... -
#6582 1.2 megy 1.3 meg a büdös életben nem fog elindulni.Aki komolyan gondolja annak érdemes megvenni.Én is ezt fogom tenni.Amíg nem lehet itthon kapni addig meg házibajnokság van pár emberrel meg a régi patchel.Úgy sem rossz -
K.András #6581 Német nyelvterületen már honapok ota kint van, warez verziot is honapok ota nyomjuk(bár mi eredetit szeretnénk, én legalábbis)... -
Tockos #6580 én vásárlom ezeket a crack verziós játékokat egy illetotol.Mindig szoktam figyekni az nforcet,és láttam hogy a GTR ott szerepel felhivtam az illetot hogy szeretném megrendelni de o csak valamit erthetetlenul mondott,ezért most nem értem az egész dolgot -
Tockos #6579 akkor game márt régen kin van? -
K.András #6578 1.2-vel már régen megy, ott a faq-ban hogyan kell felrakni, egy kérés van ha nem megy akkor ne itt boncolgasd hogy miért nem, ennyi.THX... -
Tockos #6577 Most akkor fog mukodni a GTR vagy nem?Ezt most nem értem.Erdemes letolteni vagy nem? -
#6576 Igen, a GTR máshogy generálja már az eredményt, biztos jobban, és biztos hogy jót tesz Pál Feri idegeinek :D -
K.András #6575 Most vajon mi lehet az eredménnyel, miért nem kerül fel a pénteki?Azt olvastam hogy valami változás volt eredmény generálásban, nagy javitás lehet ez az 1.3 ha eddig tart kiolvasni :DDD -
K.András #6574 Persze továbbra sem lesz warezolás, ráadásul tényleg mindenki megveheti hamarosan, 1.2 meg müködik, szal azzal mindenki tud addig játszani... -
#6573 úgyis törölve lesz, nem? :) -
#6572 Hogy most kiadjak az angol verziot, es ismet indul a kovetkezo fel eves (vagy hosszabb) "honnan szedjem, hogy inditsam, nem indul, kilep stb.":)))))