9559
  • Evogordon
    Mivel kell kamera nézetet váltani?
  • Slow
    lehet driftelni, csak véletlenül...:)
  • ForRedGlory
    Driftelni? Azt meg miért? :-))
  • Kaszi46
    aki már játszott 1.3 al leírhatná, hogy valóban észrevehető-e javulás, a tapadásban, és a megcsúszás utáni korrigálásban. lehet e már driftelni? najo talán eddig is lehettett, de nekem nem jött össze:)
  • Kaszi46
    de
  • ForRedGlory
    Ez a wanadoo micsida? Fiztős cucc? Hogy lehet "igényelni"? Érdekelne..köszi.
  • VO101 tvr
    Miért nem volt hangja? Hogy sikerült megoldani?
  • 4du4sz
    thx, megoldottam, nem volt egyszerü, de látom számithatok mindenkire bye
  • ForRedGlory
    A német verzió 1.3-as patchel? Kicsit lemaradtam :-))
  • Sanya52
    Na akkor én kivétel vagyok,nekem királyul működik
  • Duddits
    Mi lenne ha nyitnánk egy a " GTR-rel kapcsolatos hibákat ide kérjük írni" topikot? Vagy "GTR indításával kapcsolatos dolgok".
  • 4du4sz
    légyszi segitsetek már, olyan szar hogy agyonra van dicsérve a hangja én meg nem hallom! thx
  • ForRedGlory
    Jaja, nagy szívás, ha nem külön partíción van :-))
  • K.András
    Tényleg mennyivel lett jobb az 1.3-tol???
  • K.András
    Ezért kell külön particio a winfosnak!
  • arty
    akkor még1x: ghostold le a jelenlegi particiot egy image filébe, majd rakd vissza, ha a szuz windozon sem megy :)

daffy: ehez már más (23 megás) a mini image, lehet ez ezért megy :)
  • 4du4sz
    senkinek nem volt olyan problámája hogy nem volt a játéknak hangja???
    mert nekem nincs hangja, két gépen is probáltam, 1.1es és 1.2es peccsel is
    jo lenne ha segitene vki!!! mert maga a játék elinditásával is sokat bajlodtam... most már jo lenne egy kicsit jaccani is
  • Papailaca
    nem lustaság,hanem tele van a winyóm minden szarral,amit nem akarok törölni,(dvd írót még nem vettem)
    meg kurva ideges is vagyok,hogy nem megy
  • K.András
    2 ora alatt minden fentvan és akkor van egy tök tiszta winfosod, ne legyél lusta :D
  • Papailaca
    ha rárakom a wint a meglevőre,akkor a segíthet?(nem akarok formázni)
  • Daffy
    HA-ha-ha.Ezek a hozzászólások az 1.3 patchről meg az indulásról.....
    Hagyjuk már...Még senki nem bírta elindítani.Artyval egy majdnem egész napot átszórakoztunk a nagy "leírásokkal".Elmondom egyik se működött.Pedig nem vagyok hülye a géphez.A magyar oldalakat meg különösen ne feszegessétek mert ott meg még nagyobb a kavarás.Tisztelet a kivételnek.Nem egy angol oldalt átolvastunk,mindenki elküldte a pi...ba a gyereket aki leírta hogy működik...
  • Papailaca
    leszedtem az sp2-őt,de az sem segített...
  • VO101 tvr
    De azért offline kipróbálnám, hogy mennyi változott a gumik viselkedésében...
  • DonManó
    de ha jól olvastam vissza, akkor azzal már nem lehet direct ip-vel jáccani neten ugye? 1.3-as peccs miatt
  • VO101 tvr
    Elvileg az már az angol nyelven kiadott 1.3 kell legyen!
  • DonManó
    most néztem én is a wandoo-n, hogy fen van vmi alcohol-os verzió
    működik?????
  • Papailaca
    a játék elindul,minden ok., még a videólejátszó szekcióban az előretelepített replayokat is lejátsza, de miután a versenyre kerülne a sor, betölti a pályát, végigmegy a csík, kiírja,hogy race..és kilép a desktopra.a k... anyját bele.a demó előtte működött, a warezt nem tudtam felrakni a starfuckkal, lehuzogatni pedig nem akartam,így megvettem.
  • ForRedGlory
    Tökletesen ugyanez volt nekem is a bajom, csak nekem a warezos verzióval.Egy win újrainstall megoldja a problémát.
  • Mnemomic
    Honnan lép ki? Mert ha még a játék sem indul el csak maga az ellenőrző ablak jön be és onnantól nem csinál semmit arra tudom a megoldást. Nekem az sp2 telepítése megoldotta a dolgott.
  • Papailaca
    minden patch fennt van, de így is kilép.kezdek rosszul lenni...
  • VO101 tvr
    Pontosan hol is lehet az új angol 1.3 GTR-t megtalálni a Wandoo-n?
  • Panther
    Hogy mindenki tisztán lásson és ne legyenek kétségek elmondom: itt valaki belinkelte, hogy mit ír az NForce. Meg lehet nézni az NForce fórumában is. És ha ez sem elég, akkor mint mániákus buherátor mondom: mivel a Win XP-m alatt már fut az az 1.2.3-as GTR, amit online használunk, ezért feldobtam az angol verziót arra az oprendszerre, amin dolgozom, egy Win 2003 Serverre.

Ezt is azért, mert írok a játékról egy cikket és amíg itthon megjelenik, addig tényleg kitavaszodik.

Szóval: működik a leírás szerint, kicsit kell vele buherálni és megy.

De ami a legfontosabb: az ONLINE módhoz kéri a kulcsot és ez nem megy.

Én a magam részéről ennyit akartam mondani, ezen túl nem is foglalkozom ezzel a témával többet. Akit érdekel olvasson angol nyelvű fórumokat.
  • arty
    ilyesmire nehéz a válasz ... ghostold le a windozod, tegyél fel egy frisset, nézd meg azon menne e ... ha igen ... ;)
  • Papailaca
    csao
    megvettem Ausztriában, de a program -pontosabban a verseny- nem indul el, mindig kilép ,hogy elnézését kérjük ...bla..bla
    Mi lehet ez? A gépem bika, a videokártya 9700 pro, memória 1giga. Miért csinálja ezt velem? Már alig vártam,hogy megvegyem.
    Please Help!!!!!
  • Tockos
    Az nforcen megjeleno GTR jatszhato vagy nem játszhato verzio?Ha minden igaz ez már novemberi játék!!??Most megcsinálták rá a cracket vagy most mi van.?
  • ForRedGlory
    Pedig jó lenne :-))
  • Panther
    Ebben az az érdekes, hogy ma néztem egy Cora katalógust/reklámújságot és abban már rekláémozzák, pontosabban benne van, hogy lehet kapni...Persze ez nem teljesen igaz....
  • K.András
    Ne kezdjük el a hogyan rakjuk fel 1.3-at!!!
  • arty
    wanadoo powa ... na, ez a része hülyeség volt amit irtál :) Az, hogy megy a cucc, nekik 0%-ban köszönhető :)
  • bodesz
    ok pill