9559
-
#6655 Mivel kell kamera nézetet váltani? -
#6654 lehet driftelni, csak véletlenül...:) -
#6653 Driftelni? Azt meg miért? :-)) -
#6652 aki már játszott 1.3 al leírhatná, hogy valóban észrevehető-e javulás, a tapadásban, és a megcsúszás utáni korrigálásban. lehet e már driftelni? najo talán eddig is lehettett, de nekem nem jött össze:) -
#6651 de -
#6650 Ez a wanadoo micsida? Fiztős cucc? Hogy lehet "igényelni"? Érdekelne..köszi. -
VO101 tvr #6649 Miért nem volt hangja? Hogy sikerült megoldani? -
4du4sz #6648 thx, megoldottam, nem volt egyszerü, de látom számithatok mindenkire bye -
#6643 A német verzió 1.3-as patchel? Kicsit lemaradtam :-)) -
Sanya52 #6642 Na akkor én kivétel vagyok,nekem királyul működik -
#6641 Mi lenne ha nyitnánk egy a " GTR-rel kapcsolatos hibákat ide kérjük írni" topikot? Vagy "GTR indításával kapcsolatos dolgok". -
4du4sz #6640 légyszi segitsetek már, olyan szar hogy agyonra van dicsérve a hangja én meg nem hallom! thx -
#6639 Jaja, nagy szívás, ha nem külön partíción van :-)) -
K.András #6638 Tényleg mennyivel lett jobb az 1.3-tol??? -
K.András #6637 Ezért kell külön particio a winfosnak! -
#6636 akkor még1x: ghostold le a jelenlegi particiot egy image filébe, majd rakd vissza, ha a szuz windozon sem megy :)
daffy: ehez már más (23 megás) a mini image, lehet ez ezért megy :) -
4du4sz #6635 senkinek nem volt olyan problámája hogy nem volt a játéknak hangja???
mert nekem nincs hangja, két gépen is probáltam, 1.1es és 1.2es peccsel is
jo lenne ha segitene vki!!! mert maga a játék elinditásával is sokat bajlodtam... most már jo lenne egy kicsit jaccani is -
#6634 nem lustaság,hanem tele van a winyóm minden szarral,amit nem akarok törölni,(dvd írót még nem vettem)
meg kurva ideges is vagyok,hogy nem megy -
K.András #6633 2 ora alatt minden fentvan és akkor van egy tök tiszta winfosod, ne legyél lusta :D -
#6632 ha rárakom a wint a meglevőre,akkor a segíthet?(nem akarok formázni) -
#6631 HA-ha-ha.Ezek a hozzászólások az 1.3 patchről meg az indulásról.....
Hagyjuk már...Még senki nem bírta elindítani.Artyval egy majdnem egész napot átszórakoztunk a nagy "leírásokkal".Elmondom egyik se működött.Pedig nem vagyok hülye a géphez.A magyar oldalakat meg különösen ne feszegessétek mert ott meg még nagyobb a kavarás.Tisztelet a kivételnek.Nem egy angol oldalt átolvastunk,mindenki elküldte a pi...ba a gyereket aki leírta hogy működik... -
#6630 leszedtem az sp2-őt,de az sem segített...
-
VO101 tvr #6629 De azért offline kipróbálnám, hogy mennyi változott a gumik viselkedésében... -
DonManó #6628 de ha jól olvastam vissza, akkor azzal már nem lehet direct ip-vel jáccani neten ugye? 1.3-as peccs miatt -
VO101 tvr #6627 Elvileg az már az angol nyelven kiadott 1.3 kell legyen! -
DonManó #6626 most néztem én is a wandoo-n, hogy fen van vmi alcohol-os verzió
működik????? -
#6625 a játék elindul,minden ok., még a videólejátszó szekcióban az előretelepített replayokat is lejátsza, de miután a versenyre kerülne a sor, betölti a pályát, végigmegy a csík, kiírja,hogy race..és kilép a desktopra.a k... anyját bele.a demó előtte működött, a warezt nem tudtam felrakni a starfuckkal, lehuzogatni pedig nem akartam,így megvettem. -
#6624 Tökletesen ugyanez volt nekem is a bajom, csak nekem a warezos verzióval.Egy win újrainstall megoldja a problémát. -
#6623 Honnan lép ki? Mert ha még a játék sem indul el csak maga az ellenőrző ablak jön be és onnantól nem csinál semmit arra tudom a megoldást. Nekem az sp2 telepítése megoldotta a dolgott. -
#6622 minden patch fennt van, de így is kilép.kezdek rosszul lenni... -
VO101 tvr #6621 Pontosan hol is lehet az új angol 1.3 GTR-t megtalálni a Wandoo-n? -
#6620 Hogy mindenki tisztán lásson és ne legyenek kétségek elmondom: itt valaki belinkelte, hogy mit ír az NForce. Meg lehet nézni az NForce fórumában is. És ha ez sem elég, akkor mint mániákus buherátor mondom: mivel a Win XP-m alatt már fut az az 1.2.3-as GTR, amit online használunk, ezért feldobtam az angol verziót arra az oprendszerre, amin dolgozom, egy Win 2003 Serverre.
Ezt is azért, mert írok a játékról egy cikket és amíg itthon megjelenik, addig tényleg kitavaszodik.
Szóval: működik a leírás szerint, kicsit kell vele buherálni és megy.
De ami a legfontosabb: az ONLINE módhoz kéri a kulcsot és ez nem megy.
Én a magam részéről ennyit akartam mondani, ezen túl nem is foglalkozom ezzel a témával többet. Akit érdekel olvasson angol nyelvű fórumokat. -
#6619 ilyesmire nehéz a válasz ... ghostold le a windozod, tegyél fel egy frisset, nézd meg azon menne e ... ha igen ... ;) -
#6618 csao
megvettem Ausztriában, de a program -pontosabban a verseny- nem indul el, mindig kilép ,hogy elnézését kérjük ...bla..bla
Mi lehet ez? A gépem bika, a videokártya 9700 pro, memória 1giga. Miért csinálja ezt velem? Már alig vártam,hogy megvegyem.
Please Help!!!!! -
Tockos #6617 Az nforcen megjeleno GTR jatszhato vagy nem játszhato verzio?Ha minden igaz ez már novemberi játék!!??Most megcsinálták rá a cracket vagy most mi van.? -
#6616 Pedig jó lenne :-)) -
#6615 Ebben az az érdekes, hogy ma néztem egy Cora katalógust/reklámújságot és abban már rekláémozzák, pontosabban benne van, hogy lehet kapni...Persze ez nem teljesen igaz.... -
K.András #6614 Ne kezdjük el a hogyan rakjuk fel 1.3-at!!!
-
#6613 wanadoo powa ... na, ez a része hülyeség volt amit irtál :) Az, hogy megy a cucc, nekik 0%-ban köszönhető :) -
#6612 ok pill