9559
  • Duddits
    Engem lehet, hogy érdekel.
  • Slow
    uccsó hír április volt...:(
  • ForRedGlory
    Jövő nyár :-))
  • sada67
    Mikor jön már hozzánk? Valaki azt írta, hogy 11-e. Ez már elmúlt, valami új info?
  • b-type
    sry a kufárkodásért :)
    érdekelne vkit egy Német GTR? 5ruga.
    nekem nem jött be. privben jöhet rá.
    Bp a legjobb.
    sry a kufárkodásért :)
  • Papailaca
    bocs,mégegy :hova másoljam a fileokat?
  • Papailaca
    köszi
  • Sanya52
    Itt a magyarítás
  • DonManó
    nálunk magyarul adják majd ki??
  • Sanya52
    A régebbi magyarítással megy!
  • VO101 tvr
    Én arra is kíváncsi lennék, hogy milyen példányszámot sikerül ma Magyarországon egy "menö" játékprogram eladásában elérni, mondjuk egy év alatt, vagy addig, amíg az ara nem esik 50% alá.
  • VO101 tvr
    Lehet hogy sok kicsi sokra megy?
    Lehet hogy mégsem a 10e forintos, 50 euros játék a nagy üzlet?
    A 200 ft és az 50 euro között pont van kb 11800 ft különbség. Mondhatjuk úgy is, hogy eredetiben 60-szorosába kerül... LOL
    (bár azt tudjuk, hogy online kód nélkül online nem játszható- egyenlöre)
  • DonManó
    de sok kicsi sokra megy
  • DonManó
    nem vmi sokat kap a regek után
  • Duddits
    Kiváncsi lennék a Wandoonak milyen forgalma van egy hónap alatt. És mennyit kaszál vele...
  • Ebola75
    thx
  • VO101 tvr
    ITT
    letölthetö
    (200 péz)
  • Ebola75
    Az új alcohol clone mini imaget-t linkelje már be vki plíz...előre is thx
  • VO101 tvr
    Nekem nem volt és az 1.3-al sincs gond a hanggal, csak kíváncsi voltam mi lehetett a gáz.

Szépen elindul az 1.3 az új AlcoholClone MiniImage-el. A frissen letölthetö angol és a felpeccselt német is verzió egyaránt....
  • 4du4sz
    mert neked sincs hangja?
  • Daffy
    Kissebb módosításokkal de tényleg elindul az 1.3 is.Mondjuk online játék kilőve de idővel az is megoldódik szerintem.
  • Slow
    köszi nagyon!
  • bakkk
    http://s3.isohunt.com/torrents.php?ihq=gtr&ext=&op=and
  • Slow
    olyan oldalt nem tudtok véletlenül mondani, ahonnan komplett veresenyeket, vagy összefoglalókat lehetne letölteni GT futamokról?
    torrent oldalt lenne a legjobb, de nem találok (egyenlőre)
  • Sleeper
    Hát pont ezt mondom, csak "tréfásan", hogy alig bírok néha első lenne mert mindig törétnik valami a verdával. Egyébként nekem bőven jó a mi kis házi bajnokságunk 4esben, mert akkor van amikor ráérek :)
  • Papailaca
    jó reggelt!
    Létezik már magyarítás az 1.3-hoz?
  • fpal
    gyere a bajnokságba, hidd el minden megváltozik :-)
  • ForRedGlory
    Az nem rossz, ha 10-15% a javulás
  • Sleeper
    Hát Ctrl+F. Eddig a rajtnál amikor "repül" a kamera a kocsik között ott volt ien 32-34 most 37-39. 20 ellenféllel, 16 láthatóval.
  • Sleeper
    Hihetetlen függőséget okoz, sztem az eddigi legjobban lekötő autós játék és nem idegesít hogy gagyi a grafika, hogy gagyik a hangok, hogy mindenkit megelőzök a rajtnál. NEM. Cool. Nah jó8.
  • ForRedGlory
    Az FPS-t hogy látod? Igaz, hogy "optimalizálták" kicsit? Vagy csak rizsa
  • Sleeper
    Nem tudom. Én régóta csak Alcohol-t használok. Most mentem még pár kört és hát ha nem is durván de picit mintha jobb lenne ez a csúsztatás dolog, de lehet hogy csak beképzelem :)
  • ForRedGlory
    Ez Nightmare is hazavágja a Daemont?
  • Sleeper
    Hi!

Nekem működik a GTR_MI_AlcoholClone verzió. Angol alapból, 1.300 bejelentkező kép szerint. Az nfo-ba leírtak szerint elsőre elindult! Letöltöttem a SNightmare-t majd disable CD, node. Beírtam a serial numbert és kb. 1 perc agyalás után elindult. (érdekes mód még újraindítást se kért a protectionre hivatkozva) Logitech Wingman Formula Force GP-m van, FF kikapcsolva, de én sokkal jobbnak nem éreztem. Bár csak 20 percet nyomtam, mert az asszony reklamál :) Jah és előtte a WoW-os német volt fent 1.2 patchel, reg turkálással és cd lehúzással ment csak, de ez lehúzás nélkül is megy.

u.i.: és a hang is jó, valamint átlag 2 fpsel gyorsabb nekem :)

Sleepy
  • ForRedGlory
    Nem tudod mit vesztessz
  • Papailaca
    most látom,hogy megérte volna azt is,de hála istennek nem kellett..:)
  • mohus
    "Tökletesen ugyanez volt nekem is a bajom, csak nekem a warezos verzióval.Egy win újrainstall megoldja a problémát."

akkor inkább sose játszak vele:)
  • HPt
    Érezhető, most volt HGTRM futam, ahol a 1.5 órát egy boxkiállással mentem, így a végén nagyon kopottak voltak a gumik, de mindig, reflexből meglehetett fogni, nekem tetszik.
  • Papailaca
    sikerült!!!!!!!
    újraraktam....de nem gates szellemi termékéből gyártott lószart,hanem a gamét(de azér előtte leszedtem az sp2-őt),így megy
    eléggé nehéznek tűnik a nascar után:)
  • ForRedGlory
    Insert, page up, page down, stb....