9559
-
#6708 Engem lehet, hogy érdekel. -
#6707 uccsó hír április volt...:( -
#6706 Jövő nyár :-)) -
sada67 #6705 Mikor jön már hozzánk? Valaki azt írta, hogy 11-e. Ez már elmúlt, valami új info? -
#6703 sry a kufárkodásért :)
érdekelne vkit egy Német GTR? 5ruga.
nekem nem jött be. privben jöhet rá.
Bp a legjobb.
sry a kufárkodásért :) -
#6699 bocs,mégegy :hova másoljam a fileokat? -
#6693 köszi -
Sanya52 #6688 Itt a magyarítás -
DonManó #6687 nálunk magyarul adják majd ki?? -
Sanya52 #6686 A régebbi magyarítással megy! -
VO101 tvr #6685 Én arra is kíváncsi lennék, hogy milyen példányszámot sikerül ma Magyarországon egy "menö" játékprogram eladásában elérni, mondjuk egy év alatt, vagy addig, amíg az ara nem esik 50% alá. -
VO101 tvr #6684 Lehet hogy sok kicsi sokra megy?
Lehet hogy mégsem a 10e forintos, 50 euros játék a nagy üzlet?
A 200 ft és az 50 euro között pont van kb 11800 ft különbség. Mondhatjuk úgy is, hogy eredetiben 60-szorosába kerül... LOL
(bár azt tudjuk, hogy online kód nélkül online nem játszható- egyenlöre) -
DonManó #6683 de sok kicsi sokra megy -
DonManó #6682 nem vmi sokat kap a regek után -
#6681 Kiváncsi lennék a Wandoonak milyen forgalma van egy hónap alatt. És mennyit kaszál vele... -
#6680 thx -
VO101 tvr #6679 ITT
letölthetö
(200 péz) -
#6678 Az új alcohol clone mini imaget-t linkelje már be vki plíz...előre is thx -
VO101 tvr #6677 Nekem nem volt és az 1.3-al sincs gond a hanggal, csak kíváncsi voltam mi lehetett a gáz.
Szépen elindul az 1.3 az új AlcoholClone MiniImage-el. A frissen letölthetö angol és a felpeccselt német is verzió egyaránt.... -
4du4sz #6676 mert neked sincs hangja? -
#6675 Kissebb módosításokkal de tényleg elindul az 1.3 is.Mondjuk online játék kilőve de idővel az is megoldódik szerintem.
-
#6674 köszi nagyon! -
bakkk #6673 http://s3.isohunt.com/torrents.php?ihq=gtr&ext=&op=and -
#6672 olyan oldalt nem tudtok véletlenül mondani, ahonnan komplett veresenyeket, vagy összefoglalókat lehetne letölteni GT futamokról?
torrent oldalt lenne a legjobb, de nem találok (egyenlőre) -
Sleeper #6671 Hát pont ezt mondom, csak "tréfásan", hogy alig bírok néha első lenne mert mindig törétnik valami a verdával. Egyébként nekem bőven jó a mi kis házi bajnokságunk 4esben, mert akkor van amikor ráérek :) -
#6670 jó reggelt!
Létezik már magyarítás az 1.3-hoz? -
fpal #6669 gyere a bajnokságba, hidd el minden megváltozik :-) -
#6668 Az nem rossz, ha 10-15% a javulás -
Sleeper #6667 Hát Ctrl+F. Eddig a rajtnál amikor "repül" a kamera a kocsik között ott volt ien 32-34 most 37-39. 20 ellenféllel, 16 láthatóval. -
Sleeper #6666 Hihetetlen függőséget okoz, sztem az eddigi legjobban lekötő autós játék és nem idegesít hogy gagyi a grafika, hogy gagyik a hangok, hogy mindenkit megelőzök a rajtnál. NEM. Cool. Nah jó8. -
#6665 Az FPS-t hogy látod? Igaz, hogy "optimalizálták" kicsit? Vagy csak rizsa -
Sleeper #6664 Nem tudom. Én régóta csak Alcohol-t használok. Most mentem még pár kört és hát ha nem is durván de picit mintha jobb lenne ez a csúsztatás dolog, de lehet hogy csak beképzelem :) -
#6663 Ez Nightmare is hazavágja a Daemont? -
Sleeper #6662 Hi!
Nekem működik a GTR_MI_AlcoholClone verzió. Angol alapból, 1.300 bejelentkező kép szerint. Az nfo-ba leírtak szerint elsőre elindult! Letöltöttem a SNightmare-t majd disable CD, node. Beírtam a serial numbert és kb. 1 perc agyalás után elindult. (érdekes mód még újraindítást se kért a protectionre hivatkozva) Logitech Wingman Formula Force GP-m van, FF kikapcsolva, de én sokkal jobbnak nem éreztem. Bár csak 20 percet nyomtam, mert az asszony reklamál :) Jah és előtte a WoW-os német volt fent 1.2 patchel, reg turkálással és cd lehúzással ment csak, de ez lehúzás nélkül is megy.
u.i.: és a hang is jó, valamint átlag 2 fpsel gyorsabb nekem :)
Sleepy -
#6661 Nem tudod mit vesztessz -
#6660 most látom,hogy megérte volna azt is,de hála istennek nem kellett..:) -
#6659 "Tökletesen ugyanez volt nekem is a bajom, csak nekem a warezos verzióval.Egy win újrainstall megoldja a problémát."
akkor inkább sose játszak vele:) -
#6658 Érezhető, most volt HGTRM futam, ahol a 1.5 órát egy boxkiállással mentem, így a végén nagyon kopottak voltak a gumik, de mindig, reflexből meglehetett fogni, nekem tetszik. -
#6657 sikerült!!!!!!!
újraraktam....de nem gates szellemi termékéből gyártott lószart,hanem a gamét(de azér előtte leszedtem az sp2-őt),így megy
eléggé nehéznek tűnik a nascar után:) -
#6656 Insert, page up, page down, stb....