...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja meg tessék segítni me még nem csínyátam ilyet<#zavart2>#zavart2>
petkogabi
petkogabi
Akar valaki itten online racingolni?<#vigyor2>#vigyor2>
petkogabi
én eddig korektnek tartom ezt a boltot, bár hallottam róla ezt is, azt is
és olyan is volt, hogy benne az árlistában, de nincs készleten, bár aznap délutánra hozzák is asszem
off: kinek megy 1.2-es peccsel ?
Van valaki aki tud segiteni (MOTEK) ûgyben?
Hogy lehet beállítani az összes auto senzort?
Meg ezer másik dolgot.
Szerintem sok sok dolgot megtudhatunk amire játékközben nem lehet odafigyelni.
Ui:[email protected]
de lehet hogy csak rendelésre
aztán úgyis kitapasztalod
pld. force 95 % felett alaphelyzetben is ráz a kormány
pedált nem használom (mert gagyi), ezért :
kormányzás 50 %
gáz 65 %
fék 90 %
kupplung mindegy
kormány holtjáték 3 %
többi holt 0%
sebességfüggõ 40 %
teljes feedback effekt
momo racing speciális
On :
Enna Pergusa : 1.34 , Maranelloval
én a szentendrei úton vettem, ott 15 volt (két hete kb.)
dunakeszi ósanban meg 19 ... ki érti ezt ??
úgyvolt, hogy 10ért veszek használtat, de hát jó nagy hülye lettem volna ... 2 év gari nem rossz
a wingman FFB eléggé belépõszintû játékvezérlõ, de érdemes belefektetni 15 ropit
azt nem értem, hogy miért úgy irták a progt, hogy reverse effectet kelljen használni
Nincs vkinek a demohoz mindegy melyik autóhoz a 2közül<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes> valami jó setup-ja??
Vagy vezetéssel kapcsolatos tipp tanács mert még nagyon kezdõ vagyok.
Ja én is kormánnyal nyomom.
Kösz elõre is.
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
Szerinted mi a limit?
Akinek megvan a GTR és mûködik,látogasson el a gtr-masters.hu-ra és csatlakozzon a brigádhoz.Nagyon jók a versenyek és sokkal több az élmény mint offline.3500 ft egy évre szerintem több mint nevetséges összeg.Arról nem beszélve hogy a versenyeken sokkal jobban meglehet tanulni vezetni.Rengetegen vannak b ligások akik jelentkeztek de nem indulnak.Jó lenne ha jönnétek.Minél többen vagyunk annál izgalmasabb a verseny.
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Ezer más dologrol lehetne beszélni, és mindig visszajön a hogyan rakjuk fel féle kérdés, továbbra is törölni fogom a válaszokkal együtt!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Kigyi vagyok, már régóta figyelem a topic-ot pár napja megszereztem a játékot (el is indítottam...) és gondoltam csatlakozok hozzátok. Egyenlõre kormánnyal álltam neki némi fék és kip. gátló segítséggel, így monzában 1:46.***-et értem el, hát egy kicsit gyenge de ez van.
Alexease: jó ötlet ha kell segítek.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Úgy döntöttem nem is írom le, hogyan kell, úgyis teljesen fölösleges. Rajtam, meg egy-két emberen kívül úgyse érdekelne senkit. <#alien>#alien><#idiota>#idiota>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
De szerencsere azert vannak jo paran, akik komolyabban veszik, azoknak van bajnoksaga, weboldala stb. Itt meg marad a warez es a "...hogy inditsam el?!"😉)
Olya ez, mint mikor lehuzzák a WC-t, s szép lassan hömpölyögve a cucc... Szóval mint szar a WC-ben ugy vész el a versennyel, autókkal kapcsolatos hozzászólás ebbõl a topicból! <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Tisztelet persze a kivételnek!!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
K.Andrásnak lesz mit pucolni...<#hehe>#hehe>