...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Ok. addig megpróbálok tanulni a felvételimre. Holnap megyek. :-( Drukkoljatok. :-)

Felõlem lehet késõbb is, beszéljünk egy olyat mondjuk 18:00?
Ja meg tessék segítni me még nem csínyátam ilyet<#zavart2>

petkogabi

Duddits
Most?

Csak 1 még még még jertek jertek<#wow3>

petkogabi

oneal1
persze

!Forza Ferrari!

Szevasztok!
Akar valaki itten online racingolni?<#vigyor2>

petkogabi

ezt ne tudom hogy megy

én eddig korektnek tartom ezt a boltot, bár hallottam róla ezt is, azt is

és olyan is volt, hogy benne az árlistában, de nincs készleten, bár aznap délutánra hozzák is asszem

off: kinek megy 1.2-es peccsel ?
Duddits
Miért nem veszi be nekem a kéziféket?? Valamit bekéne kapcsilni hozzá, hogy mûködjön?

Tekergo
Most nem mindegy hogy rendeled vagy odamész azt csak úgy "spontán" kiválasztod?

Ûdv mindenkinek!
Van valaki aki tud segiteni (MOTEK) ûgyben?
Hogy lehet beállítani az összes auto senzort?
Meg ezer másik dolgot.
Szerintem sok sok dolgot megtudhatunk amire játékközben nem lehet odafigyelni.

Ui:[email protected]
lord -éknál asszem 15.6

de lehet hogy csak rendelésre
Tekergo
Bp-n néztem 17080 ér újonnan, még az állambácsi fizetése is rajta van!

nem ezekkel megyek, csak ez jó alap elindulásnak

aztán úgyis kitapasztalod

pld. force 95 % felett alaphelyzetben is ráz a kormány
pedált nem használom (mert gagyi), ezért :
kormányzás 50 %
gáz 65 %
fék 90 %
kupplung mindegy
kormány holtjáték 3 %
többi holt 0%
sebességfüggõ 40 %
teljes feedback effekt
momo racing speciális
thx.Te ezekkel a beállításokkal mész amik a faq-ban vannak?Ha nem akkor milyennel?ha van msn-ed könyebb lenne beszé[email protected]
ja és jár hozzá Screamer 4x4 full version

On :
Enna Pergusa : 1.34 , Maranelloval
ma a csömöri ósanban láttam 16-ért

én a szentendrei úton vettem, ott 15 volt (két hete kb.)

dunakeszi ósanban meg 19 ... ki érti ezt ??

úgyvolt, hogy 10ért veszek használtat, de hát jó nagy hülye lettem volna ... 2 év gari nem rossz
Tekergo
Hol lehet ezt a bizonyos progit esetleg beszerezni? Link vagy valami!

Tekergo
Nem tudod véletlenül hol lehet 15 HUF ért megvenni mert egyik "helyen" sem találtam!

a FAQ-ban (amit nem ártana frissíteni) van egy kormánybeállítás

a wingman FFB eléggé belépõszintû játékvezérlõ, de érdemes belefektetni 15 ropit

azt nem értem, hogy miért úgy irták a progt, hogy reverse effectet kelljen használni
hát figyi billentyûzetteel labdába se lehet rúgni ebben a játékban mivel a kuplungon kívül semmi sem engedélyezett és a billentyûzettel kipörgésgátló nélkül nem lehet játszani.a cd-s kérdésedre válaszolva van akinek megy cd/dvd-meghajtók lehúzása nélkül bizonyos sturfuck progi használatával (nekem nem ment) én speciel a a lehúzogatós módszerrel játszok mert ezzel hibátlanul megy.De van akinek megy úgy is ha bioszba simán letiltja a meghajtóit nekem ez se mûködött 😊.
Tekergo
Figyu, majd elmondhatnéd a tapasztalataidat mert én is olyat akarok venni! Rájöttem hogy billel szar! Mennyire igaz az hogy ha másoltal akarok játszani ki kell húzni a CD olvasót a tápból mert egyik haverom ez mondja!

Hi.Van valakinek logitech wingman formula force gp kormány? Én most vettem és érdekelne 1 jól mûködõ kormány beállítás ez az elsõ ffb-s kormányom és nem igen tudom hogyan állítsam be.pls help me 😊
Hy

Nincs vkinek a demohoz mindegy melyik autóhoz a 2közül<#nyes><#nyes> valami jó setup-ja??
Vagy vezetéssel kapcsolatos tipp tanács mert még nagyon kezdõ vagyok.
Ja én is kormánnyal nyomom.
Kösz elõre is.
Sziaztok!Van egy kis gond a játékban a hangokkal!Gyakran elmegy a hang vagy elhalkul!Tudnátok rá mondani egy megoldást?
505thZajcev[PT]
Jah mi az a parancssor amivel egy ilyen kulon ledet lehet elohozni ami mutatja az idokulonbsegeket folyamatosan?

Daffy
Lehhet billel de elég halott ötlet.Fõleg versenyezni.....Kérj kölcsön egy kormányt és próbáld ki.Elsõ dolgod lesz hogy veszel egyet:-)

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

505thZajcev[PT]
En billel tolom

HPt
õõõ...99%?

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Tekergo
Egyébként közületek ki nyomja kormánnyal?

Ha 15-20 kört meg tudsz tenni kicsúszás nélkül, akkor már éredemes online nyomulni...

Mi számit kicsit gyakorlottabnak?
Szerinted mi a limit?
oneal1
bizony!!!
aki kicsit gyakorlottabb az nyugodtan jelentkezzen!!!

!Forza Ferrari!

Daffy
Sziasztok!
Akinek megvan a GTR és mûködik,látogasson el a gtr-masters.hu-ra és csatlakozzon a brigádhoz.Nagyon jók a versenyek és sokkal több az élmény mint offline.3500 ft egy évre szerintem több mint nevetséges összeg.Arról nem beszélve hogy a versenyeken sokkal jobban meglehet tanulni vezetni.Rengetegen vannak b ligások akik jelentkeztek de nem indulnak.Jó lenne ha jönnétek.Minél többen vagyunk annál izgalmasabb a verseny.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Laciiiiiii
Igazad van!! Télleg a gamárol szoljon a topci..Hiszen azért van..😊

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

K.András
Mindenkit megkérek, a játék felrakásával kapcsolatos témát felejtsük már el végre!
Ezer más dologrol lehetne beszélni, és mindig visszajön a hogyan rakjuk fel féle kérdés, továbbra is törölni fogom a válaszokkal együtt!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

kigyi
Sziasztok!

Kigyi vagyok, már régóta figyelem a topic-ot pár napja megszereztem a játékot (el is indítottam...) és gondoltam csatlakozok hozzátok. Egyenlõre kormánnyal álltam neki némi fék és kip. gátló segítséggel, így monzában 1:46.***-et értem el, hát egy kicsit gyenge de ez van.
Alexease: jó ötlet ha kell segítek.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Visszaolvastam és azt írtátok, hogy hivatalos angol verzió 2005. márciusi megjelenés kishazánkban. Tudtok újabbat. Nekem csak a demo van meg és érdekelne az eredeti, ha megjelenik.

Panther
De a buherálgatós emberek nagy részének elmenne a kedve, ha arra kérném õket, hogy segítsenek például pályát konvertálni. 😊))) Csak mondjuk annyit, hogy a .BMP fájlokat tegyék át .DDS-be, a többi az én dolgom, hogy idõt spóróroljunk meg. 😊))

Úgy döntöttem nem is írom le, hogyan kell, úgyis teljesen fölösleges. Rajtam, meg egy-két emberen kívül úgyse érdekelne senkit. <#alien><#idiota>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
F.A.Q.
Alexease
Ez igaz😊 De ez - es egyre tobb topic - mar nem a jatekrol szool, hanem csak az elinditasarol. Ez a szomoru. Foleg ugy, hogy lenne egy eros tippem, hogy az emberek nagyresze nem is jatszana normalisan a jatekkal, csak "begyujtene"😊)

De szerencsere azert vannak jo paran, akik komolyabban veszik, azoknak van bajnoksaga, weboldala stb. Itt meg marad a warez es a "...hogy inditsam el?!"😉)
Duddits
Ma megpróbáltam játszani, de mindig kipördültem. igaz kedvem se volt menni. <#nyes>

tHoMaSmAn
Egyre több, szebb és jobb dolog árasztja el a topicot...
Olya ez, mint mikor lehuzzák a WC-t, s szép lassan hömpölyögve a cucc... Szóval mint szar a WC-ben ugy vész el a versennyel, autókkal kapcsolatos hozzászólás ebbõl a topicból! <#zavart1><#idiota>

Tisztelet persze a kivételnek!!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

tHoMaSmAn

K.Andrásnak lesz mit pucolni...<#hehe>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Alexease
Most birjatok ki par hetet, utana meg lehet venni itthon is a normalis verziot...
Duddits
Az angol meg fog jelenni.

Nem tudja valaki, hogy az angol verzió megjelenik -e, vagy várhatunk a magyarra 2010-ig?

K.András
Pl vedd le a fékeröt.

Na megvan köszi elindult!Csak az a gond hogy a játékban tökre befog a fékíí!De nemtom miért pedig a kalinrálás a windowsban jó!van valami tippetek?
hol van a starfuck?

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

K.András
Nem kéne feszegetni a starfuckos lehuzogatos témát.