9559
  • Daffy
    Hum Neked má elmondtam de elmondom itt is.Vegyél már vissza az arcodból ember.Ha nem tudsz kultúráltan válaszolni akkor ne írj semmit.Olvasd már vissza Én hogy szóltam hozzád
  • ibronk
    Elég szelektív észrevételeid vannak, ha meg nincs kedved vitázni akkor
  • b-type
    pörög a topic.
  • budasp
    Én nem szóltam bele? Velem nincs gond?
    De örülök! :D
  • Daffy
    Nem kötöttem bele csak megjegyeztem.Nincs kedvem vitázni.......
  • HPt
    Te beszélni mágyár?

Dani belinkelte, Norbi lebaszta őt, MAJD Dani lebaszta Norbit, én meg csak megvédtem. Nagyon kész vagy

Egyébként ezzel az erővel te mit jöttél bepofázni, lol, saját magad alatt vágod a fát.
  • ibronk
    És most te meg miért pont Hummerbe kötsz bele, mikor még rajta kivül legalább másik két ember beszólt?
  • Daffy
    Nem tudom miért kel óvodás dolgokkal jönni.Mint a gyerekek.Norbi lebaszta a Daniz jogosan.Ez az Ő vitájuk.Erre Te belekontrázol hogy szal akkor ki a szerencsétlen holott Téged senki nem kérdezett és nem szólt hozzád.És akkor Én nem tudok olvasni?Lol
  • HPt
    Igazam is van, menj pihenni. Egyébként 3:1 ide (tx Norbi, budasp)
  • ibronk
    Tudod mit, igazunk is van
  • Daffy
    Tudod mit?Legyen igazad....
  • HPt
    Mi mások vitája basszus? Én másodikként kaptam meg a pályát hogy teszteljem, és akkor Prezsi megkér titeket hogy ne terjesszétek, és valaki meg idejön egy teljesen publikus fórumra, és belinkeli? Nem vele van a gond, mert bocsánatot kért, és oké, elnézte ilyen van, de ezért nehogy már én legyek a hibás csezd meg!
  • ibronk
    Itt vitát egyedül csak én szítottam
  • budasp
    Biztosan teljesen tisztában vagy a történéssel? :)
  • Daffy
    Tiszta röhej vagy Hum Peti.És még Te magyarázol másoknak hogy ne szítsák a vitát?Akkor Te minek szólsz bele mások vitájába?Ha anno még emlékszel mit magyaráztál messengeren........
  • Panther
    Prezsi, ha már itt vagy: te a Safety Car-t a Zmodellerrel pozícionálod be (x,y,z tengely mentén...)?

Más: én még nem jöttem rá, hogy hogyan kell megcsinálni a Pit fényeket. Azt tudom, hogy hexa-editálással, de ha tudod, pontosan hogy működik a dolog (az is elég, ha leírod, mennyiben tér el az F1 Ch-tól a GTR-é), akkor nagyon örülnék némi infónak.
  • dan104
    Meg ezt is!!
  • dan104
    ELNÉZÉST MINDENKITŐL!!!FIGYELMETLENÜL OLVASTAM,NAGYON MEGÖRÜLTEM A PÁLYÁNAK!!!BOCS!!
    Azért a szerencsétlent kikérem magamnak!!!
  • ibronk
    Két sorral lejebb meg ottvan hogy még ne terjesszed te gyökér
  • budasp
    Talán ha figyelmesebben elolvasnád azt a bizonyos e-mail-t.
  • HPt
    Ugyanott ahol azt írja amit te idéztél. Pontosan két sorral azalatt. :|
  • dan104
    Ezt hol olvastad??
  • dan104
    Visszaírtam neki+nem szoktam rimánkodni!!!De tudod mit fordulj fel!!
  • HPt
    "A pályát még ne terjeszétek!"

Meg ezt is írta, egy zárt levlistára. Szal ki a szerencsétlen?
  • Panther
    Értem. Akkor ez hasonló, mint Interlagos, az is kiakad full beállításon. Csak high-tól lefelé lehet futattni.
  • dan104
    Válogasd meg a szavaidat kisbarátom!!!
    "Akinek van kedve, legyen szíves tesztelje le!"-ezt a Prezsnyák Zsolti írta e-mail-ben,de szerintem te is olvastad te szerencsétlen!!!
  • ibronk
    Az nem értem miért kell minden forumba segítségért rimánkodni ha nem megy valami, mikor a készítővel is közvetlen kapcsolatba léphetsz
  • Prezsi #7109
    A logomap stb-ből át lettek téve a szükséges fájlok a hungarymap.gtr-be, azért nem kellenek azok már.
  • Prezsi #7108
    A track detail low vagy medium legyen, az felett kiakad egyelőre. De ez még igen alfa, ezért ne tegyétek ki a linket. (Jelenleg nem is megy)
  • HPt
    Úgy van, és jó lenne ha majd a moderátor is törölné a linket.
  • Panther
    Akkor vegyétek úgy, hogy meg se néztem. Tudtam én, hogy ez még nem teljesen kész.........
  • budasp
    Igen... Erről volt szó...
  • ibronk
    Nem kértek rá hogy ne terjesszed te szerencsétlen ?
  • dan104
    Ez!Ennyi van a zip-ben!!
  • Panther
    Adj egy linket, megnézem én is.
  • dan104
    SEGÍTSÉG!PLZ!
    A Hungaroringi add on pályát leszedtem,állítólag már tesztelték is,viszont engem mindíg kitesz tálcára!Vajon miért??
    PLZ HELP!!
  • sajoati
    mondjuk momo-val egy superspeedwayen épp eleget lehet szívni, ha nem akarja a fullgázt bevenni. de tkp. nem is kell hozzá superspeedway...

nincs vmi megfizethető pedálszett, ami megy a momohoz, és nem állítódik el folyton? pl. thrustmasteré, microsofté?? valaki?
  • Daffy
    Ott a pont.A lényeg ennyi.......
  • petesilver
    Jah. És az elit körökben, nem is drága szivar. Ha lenne pénzem ilyenre, simán vennék én is. De ez csak élményfokozó. amíg norbi ugyanolyan pedállal-kormányal egy íróasztalnál hülyére ver bármivel, bármilyen pályán, addig tudni fogom, hogy nem teljesítménynövelő egy ilyen szett, csak sokkal jobb érzés ezzel versenyezni.
  • SE
    Az a kérdés, hogy 10x jobb-e vele játszani, mint egy Momo-val?