9559
  • sanzik
    es mi volt a megoldas?
  • Alexease
    Vitassuk meg:PPPPP
    Toltsuk meg a topic-ot erdemi beszelgetessel (vitaval:DDDDD) a sok warez es "egyeb" utan:)
  • Prezsi #7174
    öö, egy-két megállapításával azért nem értenék maradéktalanul egyet :)
  • mAilkaEVO3
    oks megoldódott :)
  • Alexease
    A HSW-n van egy eleg jo es korrekt GTR bemutato Superman-tol! Erdemes vegig olvasni!
  • mAilkaEVO3
    Hali!

Lenne egy kérdésem.
    Még nem jött meg a GTR.em ezért a new win-re vissza akartam tenni a bizt.másolatot. Fel is tettem nincs fent más csak a WinXP SP2 HUN + driverek + GTR 1.2.3.0. ahogy kiválasztom a szim modot (vagy akármelyiket) és vmire rákattintanék pl training v race weekend ahogy bejönne a kép rögtön lefagy a gém :x van valakinek vmi ötlete, h mitől lehet ez ?
    Már nagyon unom a WIN installt :DD multkor is csinálta ezt akkor ugyvettem észre, h ENG XP SP1 nem teccett neki, ENG XP SP2vel ment. Mondom felteszem HUN XP SP2-t ezzel se megy.... ugyanúgy lefagy:x
    Tuti nem Hardware hiba mert jáccottam vele jó egy hónapot meg már majdnem mindent kicseréltem mert elsőre én is ijjenre gyanakodtam.

aki tud pls HEEELP
    minden 5letre vevő vagyok! :P
    Kezd kicsit elegem lenni a GTR makizásából..... :O:O:O
  • Alexease
    Jo kis vita volt;))
    Szerintem a legegyszerubb az ilyen eseteket elkerulni, hogy senkinek semmmit, csak a "regi ismeros" szimulatorosoknak...
  • HPt
    nyugodtan, ráér, élvezd ki először ;)
  • K.András
    Ugy történt ahogy Juang irja, beszorultam a cockpitbe :DDD
    De holnap délután 2 ora fele felrakok képeket, eszméletlenül dögösen néz ki!
  • Panther
    Egyébként, hogy a nagy veszekedések után leírjam: a pálya még közepes felbontásban is jól néz ki, remek munka Prezsi (meg aki még köreműködött), gratulálok, így tovább.

(Ja és nem láttam a pályát persze.... )
  • HPt

pedig kiváncsi lennék a képekre ;)
  • JuanG
    de hol van Andris?...tényleg beszorult? :DDD
  • DJ Bee18
    sziasztok! Van egy tft-rct3.bin fájlom. Valaki írja már be léci, hogy ennek hogy néz ki a .cue fájlja? előre is köszi
  • Daffy
    Köszi.Mondjuk gyanítom hogy anyira részletesen nincs lefotózva hogy le lehessen gyártani de megnézem.
  • HPt
    interactiveracing.com

nem tudom itt mit találsz, de hivatalos dolgok itt vannak BRD-vel kapcsolatban
  • Daffy
    Na mi van?Nem szidok senkit nem is írtok?
  • Daffy
    Ha majd kivitáztátok magatokat akkor szóljon valaki akinek van brd pedálról rajza.Vagy sok képe jópár szögből
  • dan104
    Nem erről van szó ilyet nem is írtam,nem kenyerem az erőszak barátom,csak gondolkodj ember!!!Kicsit kultúráltabban is lehet szólni!!!Vag nem?
  • HPt
    Nem, ott nincs idő ezekre :)
  • HPt
    Juuuj
  • SE
    OK.
  • Panther
    OK, megadtam az emailemet.
  • ibronk
    Jóvan srác, kemény vagy, tudom, már hallottam, hogy végül mindig ezzel jössz, ha valakivel nézeteltérésed adodik hogy elkened a helyes kis pofikáját. Tudod mit, bocsántot kérek!
  • Daffy
    Valaki pedálgyártással kapcsolatban?Lejjebb említettem hogy megkéne próbálni egyet összehozni de nekem az elektronika része nem megy.Ha valaki benne van akkor írjon.
  • petesilver
    Jójjeza topic! Versenyeken is ez megy?
  • dan104
    Csak egy megjegyzés: attól kedves Norbi,mert fasza gyerek vagy , kened vágod ezeket az autós játékokat,attól még egy kis intelligenciát magadra vehetnél!!Ez csak egy jótanács,mert lehet hogy egyszer valaki ezért a nagy arcodért elkeni azt a helyes pofikád!Egyébként tény elbasztam és előbb hőbörögtem aztán gondolkodtam+olvastam,de nehogy már egy ilyen kis takony mint te meg a kis pisis barátod mindenféle előzetes szólás nélkül ocsmányul bunkón leszedjék a fejemet!!IQ csak ennyi!!!
  • ibronk
    Nem forgatom ki, csak levonom a következtetéseket
  • Prezsi #7149
    igen!
  • HPt
    Nem látom okát miért ne. Elvileg azért készül, hogy mindenki használhassa. De amíg a pálya elég sok bugot tartalmaz, és 0.2-es Alpha állapotban van, addig jobb ha nem rakjuk ki a legkülönbözőbb fórumba, én úgy gondolom. Ebben egyetérthetünk?
  • Daffy
    Forgassad ki a szavaimat nyugodtan Norbi.......Majd legközelebb akkor privátot írok külön Neked Peti.
  • SE
    Nem akarok offolni (ha-ha-ha!), de azért majd a /végleges/ Hungaroring megjelenéséről tájékozódhatunk itt a fórumban is, ugye?
  • ibronk
    Aha, szal csak te kötekedhetsz, Hummer nem, értem
  • HPt
    Ezesetben egy privát is megtette volna, huh?
  • HPt
    Tessék, két ember mondja
  • Daffy
    A Peti pontosan tudja miről beszélek ezért szólt neki.
  • ibronk
  • HPt
    Ja, leírni azt valakire hogy "tiszta röhej vagy", annyira úriemberhez méltó, kérlek taníts nekem protokollt
  • ibronk
    Úgy hogy "tiszta röhej vagy", ez engem is eléggé bántott volna
  • Prezsi #7138
    Privi ment.
  • HPt
    Ja, rögtön ahogy észrevetted mekkora okosat írtál be nincs kedved vitázni, azaz, tökös magatartás :)