9559
  • JuanG
    no mizu andris? Beszorultál az ülésbe? :DDD ...Képek?
  • K.András
    Ez az.
  • Marco
    Meg lehet nézni azt a rajzot? Kíváncsi lennék rá.
  • Alexease
    Nem biztos. Ha nekem is lenne annyi penzem, en is megvennem azonnal:))
  • fpal
    Én azt gondolom, aki annyi pénzt egy szet pedálért az meg is érdemli :-)
  • fpal
    Ez kb nekem olyan mint 13ezet forintot adni egy szál szivarért, non-sense :-)
  • fpal
    A Belmondo Profi az tényleg jó film :-)
  • Alexease
    Tuti meg lehet mindent itthon is csinaltatni normalisan, vannak itt is boven nagyon jo szakemberek. Csak mivel nalunk a szakemberek nagyresze szinte "naprol-napra" el, igy egyszeruen csak olyan munkakat tud elvallalni, ami komolyabban es rendszeres penzt is hoz:)) Nem er ra a szakmaja meseter fogasait tesztelgetni, elvezni a munkajat...
  • Daffy
    Maradjunk annyiban hogy nincs gyerekem de így se tudom megvenni ezeket a cuccokat.Jó dolgok ezek az tény,de "normális" anyagi körülmények között ettől el lehet köszönni nyugodtan.De ezzel nem a leszólás a szándékom,ha Neked van rá pénzed ,egészségedre.A szakemberekről annyit hogy Én pl pneumatikus,hidrulikus géplakatos vagyok és nem nehéz megcsinálni a pedált.Nekem az elektronikával van gondom.De ha más is érez magában ambiciót akkor álljunk neki aztán csináljunk egyet próbából.Kiváncsi lennék hogy sikerülne.
  • Alexease
    Azert ez (az arak) mar cseppet tul mutat az ertelmes szinten:))) Ehez mar nem eleg csak hobby-nak lenni vagy megszallottnak, ehez azert az is kell, hogy az ember ne "atlagos" szinten szerezze be a penzet:)))
  • K.András
    Én ezt tapasztaltam, "rendes" kft-et kerestem meg és egy volt aki korrekten azt mondta, hogy nem tudja nekem olyan minöségben megcsinálni ahogyan én szeretném.Nem tudom láttad e a rajzot, azért itt nem csak csöveket kell hegeszteni, természetesen biztos vannak olyan emberek akik meg tudják csinálni, nekem nem volt szerencsém velük, és amiért igy irok roluk az lehet azért van mert kétszer annyit kellett fizetnem mint amennyiböl ki lehetett volna hozni, bár igy elnézve nem biztos hogy ilyen minöségben, tehát meg nem bántam...
    Volt akivel meg volt beszélve az ár, idöpont stb, aztán sehol semmi, gondolom nem azért nem csinálta meg mert amugy megtudta volna, csak nem tetszett a pofám...
  • Jacek
    ezt ugye nem gondoltad komolyan? mert vicc amit mondasz...

Amikor racsingban meloztam meg egy lakatos csinalt nekunk egy Impreza WRC bolcsot, egyedi gyartasu rozsdamentes csovekbol hegesztett egyedi Prodrive bolcso volt, na amikor a Prodrive mernoknek megmutattak amikor jott versenyre ledobta a hajat ugy nezett ki mint a gyari:))

Na most gondolod egy szar cocpitot nem tunak megcsinalni? hol voltal te:))
  • oneal1
    ok ok várom!!!!:)
  • K.András
    Mostanra raktam össze teljesen, elszaladtam vettem ülést is, holnap max holnapután rakok fel több nagyfelbontásu képet, de most kiprobálom :D(meg nincsen kedvem már tökölni, eléggé elfáradtam a szereléstöl), elsö beleülés kellemes, biztos hogy szokni kell majd ezt is de az már most tetszik, hogy erövel lehet nyomkodni a pedálokat, kényelmes az ülés nagyon, stabil az egész szerkezet mint atom, ma este tesztelés alá vetem, aztán majd irok rola bövebben!
  • mohus
    brutál...
  • ACE
    Gondolom a 119 font-ra rájön az adó, mivel EU-n belülre megy, az meg gondolom van minimum 15%, de akkoris sok... 5-6000 Ft-ért még USA-ból is rendeltem már csomagot, elsőbbségi szállítással, és 3300 Ft-ért küldtem... mondjuk a súly nem mindegy, gondolom egy ilyen cucc elég nagy méretre, meg súlyra is. Lehet hogy levélpostai küldeményként nem lehet feladni, és a csomagküldés viszont iszonyat drága... sza'l lehet benne valami.
  • sajoati
    ezt mondjuk nem értem, 70 fontból kimész és visszajössz Angliába...
  • emberke
    A sima brd pro pedál a maga 119 fontos árával még barátinak mondható, na de nézd meg szállítással a végösszeget, úgy 188 font ami már nem hangzik olyan jól. :(
  • oneal1
    amivel az Andres Wilke ment régebben az éehet az a 40 ezres??
    sima fekete cucc... az alja egy nagy doboz
    ez az?
  • sajoati
    Hambi Zsolti P924 csoda :)
  • sajoati
    erről csak annyit, hogy volt egy pal a P944 listán, aki szétszedte csavarokra a Porsche 924-esét, és utána fél év munkával összerakta... itthon valószínűleg temérdek ember meg tudná csinálni, meg kéne találni
    , rá kéne ébreszteni, hogy igény van rá, stb.

különben nem tudom miről beszéltek, a sima BRD sim pro 119 font, ami kb. 41 eFT, és a legtöbbünk olyan igényének megfelel, hogy stabil, jól működő gáz-fék kombó. (ja, most nézem, hogy 150K "így".. ok, de ez az átlagszimus lehetőségeit, talán igényeit is, meghaladja)

igazából olyat kéne kifogni, mint Codered, hogy H+3 pedálos szett, vkitől véve, olcsón :)
  • oneal1
    kapd elő a fényképezőt!!!!!!!:DDD
  • K.András
    Most jött meg a cockpit!
  • K.András
    Figy, az itthoni "szakemberek" nem tudnak rajzrol dolgozni, egy sima cockpitet nem tudtam megcsináltatni, a váltot pláne nem fogod tudni, hacsak nem találsz valami fanatikus embert...
  • K.András
    BRD pedál az 145-ezerben van igy:Képek.

Egyébként lehet kapni mindent, mi szem szájnak ingere, csak nagyon huzos, én most azt találtam ki hogy a BRD-cuccaibol "épitek" szimulátort, ez az ötlet ebben a honapban 400 ezret vett ki a zsebemböl, mert ugye a cockpitet is megrendeltem(elvileg már itt is kéne lennie, de ez most mind1).Szal vannak ilyen dolgok a piacon, csak hihetetlen drágák, pl most jön majd BRD kormánya alig 350 ezer ft-ért, utána pedig ök is kiadnak majd egy H és egy szekvenciális váltot...Szeretnék szépen mindent megvenni, a kormányt, váltot is stb, csak ugye nem birja az ember egyben ezeket, söt olyan szempontbol szerencsém van hogy nincsen gyerek, mert az mellett tuti nem jutna ilyesmire...
  • [HUN]Crassus
    THX!
  • sajoati
    ja, hat nekem is megerne sok penzt egy korrekt pedal/H váltós szimucucc, el sem hiszem, hogy nincs ilyen a piacon, és az egész világ szív a momoval????
  • Alexease
    Nincs esetleg valakinek egy mechanikai muszeresz ismerose?:) Lehetne csinaltani H-Patter-es valtot, csak nincs kivel, meg egyet dragan csinalnanak:)) Ha tobbeket erdekelne egy jol osszerakott, es lenne ra tobb erdeklodo, talan olcsobban meg lehetne uszni:)) En speciel 15000 tuti adnek egy jo valtoert;)
  • Slow
    sry, nem úgy gondoltam, csak szóltam, hogy idegesek az emberek a noobokra, ez a helyzet ;) és úgy tűnt nem olvastad el a FAQ-t
  • bödön ödön
    40Kért brd? ja az alap modellre gondolsz? az tényleg olyan körül van, de aki brdt vesz az szerintem rászánja már azt a pluszt a speed7re is.
  • sajoati
    cc. 30K vs cc. 40K

megcsinálni megcsináltam, de el fog romlani megint.
  • bödön ödön
    ha összevissza átforrasztod biztos meg lehet csinálni.
    ms-ff brd árban? akkor vagy az ms nagyon drága, vagy a brd olcsó felétek :)
  • sajoati
    Saitek, Thrustmaster, Microsoft, akármilyen kormány pedálja nem passzolhatna a momo-hoz?

bár egy ms-ff már majdnem brd pedál árban vannak.
  • Alexease
    Hat ja...:)
  • oneal1
    egy BRD kéne:D
  • ACE
    Ez egyben van, garis, sza'l ha gond van a pedállal kicserélik, és még mindig ráérsz hackelni hozzá, de ezt fullosan akarom eladni
  • Alexease
    A pedal hogy csatlakozik hozza? A kormany erdekelne (az jo, plusz a botvalto), de valahogy normalis pedalt kellene hozza hackelni.
  • edeleny
    1,Igen edelenyi vagyok.2,Egyszer mindenki volt kezdo,es igen is körülneztem,visszaolvastam eleg sokat,talaltam sok hasznos infot. Egyebkent Köszi
  • ACE
    Nem kell valakinek Momo Racing kormány, most vettem 2 órája, de nem annyira teccik, rájöttem hogy nekem nem annyira jön be. 25-ér odaadom, gyári zsír új, 1 év garival, garijeggyel számlával együtt. Media Markt-os. Na? Sürgős!
  • ForRedGlory
    Akkor menj érte külföldre és vedd meg... Mi van ha valaki Békéscsabai?!