9559
  • ForRedGlory
    Titkos meglepi: addon-nak álcázott védelmi rendszer, amihez legalább 60 megás mini image kell majd :DDDD
  • HPt
    nem tudni, május 1-jén jön egy titkos meglepi, lehet hogy azzal együtt :?
  • HPt
    azt passzolom :)
  • ForRedGlory
    Apropó, mikor jön ki az a kiegészítés, amiben oválpályák lesznek?
  • ForRedGlory
    A sebességet nem lehet valahogy "belevarázsolni" a motecbe, úgy, hogy ne látszódjon az a nagy kijelző, mert eltakarja a fél képernyőt :DDDDD
  • HPt
    Egyébként tipp:

Ha kiakarod kapcsolni ezt a kijelzőt hogy fps-hez juss, de azt is szeretnéd azért látni mikor kell váltani, akkor az is megoldható.

A .plr fájlodban (X:\GTR\UserData\player_name\player_name.plr file, notepad-el megnyitható) a "Graphic Options" részben "Allow HUD in cockpit=0"-ás értéket át kell írni "1"-re.

Ez lehetővé teszi, hogy az amúgy csak külső nézetben látható HUD - ami a 2-es gombra jön elő - a cockpit-ben is látható legyen. Szóval beülsz a cockpit-be, 3-assal MoTeC ki, 2-essel HUD-ot pedig addig váltod amíg csak jobb alul lesz egy sebességváltó jelző, ami kijelzi a fordulatszámot - csíkokkal :) - és az aktuális sebességfokozatot. És ez nem vesz el olyan brutálisan sokat mint a MoTeC, talán csak pár fps-t.
  • mohus
    hát az elég slow:)
  • ForRedGlory
    Én a pályamozgást vagy mit sem szoktam nagyon erőltetni, meg a fák mozgását sem. Szerintem ha valaki 250-el megy nem azt fogja nézni, hogy mozog-e a fa, vagy lengeti-e a zászlót a pályamunkás :DDDD
  • Slow
    uhhh
    az hogy lehet?
    elhiszem, majd kipróbálom, csak fura, hogy ettől felmegy FPS...:)

rámfér, mert nekem lemegy néha 20 körülire is...:/
  • ForRedGlory
    Azért ez durva, ki fogom próbálni. :DDD
  • HPt
    nekem általában 1,5x több, tehát 60-ról 90-re ugrik
  • Slow
    az, ha nincs, sokat javít az fps-en?
  • HPt
    de ezt nem igen szoktam kapcsolgatni, csak pl. pont a legutóbbi futamon, estorilban a 4-es kanyarban gyakran lement az fps 30 alá, ami már kicsit zavart, így akkor kikapcsoltam
  • HPt
    sosem nézem mennyivel megyek, a fokozatokat pedig megjegyeztem
  • ForRedGlory
    Ehh, de ha kikapcsolod a sebességet, akkor hogy megy a versenyzés? Vagy te már fejből vágod, menyivel mész?! :-DDD
  • HPt
    a tükörben látszódó ellenfelek száma azt hiszem máshol állítható, ez azt befolyásolja hogy elől mennyi autót látsz

ha jól tévedek
  • HPt
    nem, nem ülök ki motorháztetőre, mert hgtrm versenyen nagyot szopnék forced cockpit-view miatt

ez a cockpit-ban a kormány mögötti lcd, amin látsz sebességet, fék/gumihőmérsékletet, és minden ilyet, ami egyébként a 3-as gombbal kapcsolható ki
  • ForRedGlory
    Ezzel a látható ellenfelekkel bajban vagyok. Ez most mit is jelent pontosan? 16 előttem levő versenyzőt jelent, vagy az is 16-ot jelent, ha pl. 8-an előttem vannak, és 8-an látszanak még a tükörben. Remélem érted. :-DDDD
  • ForRedGlory
    A motec display csak nem a "motorháztető" nézetben van?

Ja és elfelejtettem, hogy a tükör kikapcsolása nálam kb. 10 FPS-t jelent plusszban.
  • Jacek
    16 lathato felesleges 8-10 max nalam 8 pedig A64 4000+ 2G ram X800XT
  • HPt
    egyébiránt a dolog eléggé pályafüggő is

pl. teljesen alacsony grafika, offline, motec display kikapcsolása után monza-n kapok 70-80 fps-t, míg anderstorp-on 125-t
  • ForRedGlory
    Én is leírom már :DDDD

Abit IC7, 2.8-as P4, 2*256 400MHZ-s dual DDR, Ti4200, 1024*768-ban 2*-es élsímítással (mondjuk nem látszik az élsímítás, de azon van :-))) a grafika maxon, van, egyedül az ellenfél kocsija van közepesen, 23 kocsival, és 16 láthatóval, tökéletesen megy. Pályafüggő, de 40 FPS alá csak szökőévben esik, meg néha ha a box előtt megyek el. startnál, 25-30 FPS van kb.
  • mohus
    köszkösz...
  • Zizics Jani
    Igen, nálunk a szerver is egy P4-3.0/800mhz!
  • HPt
    egyébként a GTR az főleg proci-igényes játék, mindenhol ezt olvasni, meg tapasztalni is :)
  • Jacek
    hat van neki az teny:)) 8 ezer eves engine amin egbe toltak a poly szamot meg a texturak felbontasat:)
  • Zizics Jani
    Nekem egy P4-2.4/800, 512 DDR/400 Dual, Ati Radeon 9600pro, gépem van.
    1280*1024/32-be online 30fő fölött stabilan 40-50fps-em van!
    A grafika maxon van, és 8 autót látok max egyszerre, így van bekonfigolva a game.
    Akkor fordul elő esetleg egy-egy frame leesés, amikor a célegyenesben a box elött megyek éppen el, és a többiek közül sokan vannak éppen a boxban. Nagyjából ennyi.
    Ha neked az van ami az eláírásodban van, szerintem nálad oké lesz minden!
  • mohus
    GTR gépigény?
  • mohus
    csak példa volt...
    elővehetném bármelyik napilapot is ahol repkednek ám dolgok:)
  • mohus
    ezt mondjuk igaz...ámen
  • avcom
    itt van elgondolkodásra okot adó tartalom
    viszont az 576-tal nem hasonlítanám össze magunkat különböző okok miatt

JuanG videoja amúgy az F1 Challenge 99-02 alá elkészített Sports Car Challenge MOD-dal készült, az autó egyébként egy félig megcsinált, GPL-ből átkonvertált Nordschleife-n futott
  • mohus
    naugye:) huje vagyok ussetek:)
  • Alexease
    Nem hinnem hogy tobb poligont emesztene fel egy egyszerubb cockpit, mint egy komplett auto amikkor hatulrol tologatjak;) Sajnos, ez inkabb csak koncepcio hiba...
  • sanzik
    csak az a baj,hogy az a video nem a gtr-bol van...
  • mohus
    én a Juan féle video alapján (Nürburgring-sarokban PIP az igazi pálya futott) eszem ágában sem lenne megvenni, mert annyira ronda...
    part1

a gépem mire képes a GTR-ral kapcsolatban?
  • mohus
    csak szépen lassan...

szerencsételen japán 32MB!!! főmemóriával és 4MB!!! videó memóriával gazdálkodhatott...(PS2 spec) (nincs törés féknyom cockpit borulás stb...stb) - a Forzaban már nagyrészt meglesznek ezek (Xbox)

a következő generáción lesz már csak GT5....
    de sztem sosem lesz olyan, amit csak egy "szűk" réteg akar (onlyszim) - nem élne meg belőlük - mindig lesz egy emészthető könnyedebb rész és egy beállítható SIM rész...

én már annak örülök hogy kormánnyal jobb időket megyek, mint kontrollerrel ( a gt3-ban nem így volt), hogy sokkal szebbek a pályák és 700 felett van az autószám, megmaradt a stabil 60fps, istentelen nagy ötlet és hihetetlen népszerű a photo mode...és ehhez nem kellett új gépet vennem 2001 karácsonya óta - ja és végre másolhatatlannak tűnő dual layeres gamma van a konzolpiacon:)
  • Alexease
    Ha mar ekkora a konzolos vilag hatalma, irhatnatok a Sony-nak hatmilliónyolcázhuszonötezren, hogy tegyen mar egy tetves cockpit-et mindenautoba a GT kovetkezo reszebe:))))))) Nyernenek meg egy PS2 es egy GT vevot szemelyemben:))) (Bar nem tudom mennyire jo/rossz az iranyitas/FFB, de a latottak alapjan nem lehet annyira szar, ha a TRD2 vagy a MBWR szintjet meguti, akkor azert elautozgatnek vele szivesen)
  • mohus
    hi...
    én nem vettem meg a gammát, ha kigyün angolul valószínű megteszem, mert érdekel és pontosan a NETgame miatt...de persze megvárom a véleményeket, mert az én elkényeztetett szemem nem visel el LAG-ot vagy bármiféle ricegést egy olyan játéktípusnál, mint az autóverseny...ahol minden mozdulatnak azonnali hatását érezni kell, mert elszállsz mint a győzelmi...és minden "szimuláció" értelmetlenné válik, mert úgy érzed hogy másodpercenként x alkalommal (lag) letakarják a szemedet:)
  • mohus
    sztem ha egy cikket leadtak és átment a szerkesztő-n láttammal mindennel, helyesbítést szabad kiadni de LESZEDNI?? már teljesen értelmetlen...
    én nem olvastam a cikket és szívesen elolvasnám...

pl:
    576Konzol magazin. A tisztelt játéktesztelő kormány nélkül teszteli az autósgammákat...és igy alkot véleményt. A tisztelt játéktesztelő nem veszi észre hogy a gépi ellenfeleket az optionsban ki be lehet kapcsolni és nyugodt szívvel írja h sajnos nincsenek gépi ellenfelek...
    ezt felrótták az újságnak hatmilliónyolcázhuszonötezren...
    és láss csodát legközelebb kormánnyal és alaposan tesztel a tisztelt tesztelő/cikkíró

gondolod, hogy miután észrevették a bakikat visszarendelték az összes eladott példányt és az adott oldalt kivágták?LOL

tanulni kell a cikkírásból és nem törölni...hiába könyörög a cikkíró ,"hogy engem állandóan csesztetnek érte...nincs nyugalmam"
  • Daffy
    Én Supermant annyiban értem meg hogy Ő volt az egyetlen aki megpróbálta leírni a játékot az Ő szemszögéből.Annyiban nem értem meg hogy miért nem reagált azokra akiknek más a véleménye.De egy tény:más munkáját csak azért leszídni és megjelenésre alkalmatlannak tekinteni,"játékvásárlási-kedvcsökkentőnek" feltüntetni nem egészséges dolog csak mert xy-nak nem tetszik.Igazából meglehetett,kellett volna beszélni ezt.Vagy Supermannek segíteni a cikkel kapcsolatban.Persze ha kérte volna.Ez az Én véleményem.