9559
-
Akinek akad a GTr az első 1-2 körben az állítse a windows virtuális memóriáját arra, hogy a windows kezelje automatikusan. Amióta erre a raktam azóta nyoma sincs a szaggatásnak :DDD
Nektek is rossz helyen állnak a kocsik a rajnál Monzában?
-
mihu86 #7335 

-

-
ELEFES NYUZ
"added tue, Apr. 5th, 2005 22:30
>S2 Demo ALPHA released
--------------------------------------------------------------------------------
Hello everyone. A nice surprise is waiting for you - we have uploaded an S2 Demo ALPHA for you to try out and test and give feedback about :)
You can find all the details about the S2 Demo on the S2 demo download page.
Have fun and report back to us on the forum! "
DOWNLOAD S2 ALPHA -
Bill Douglas -
hát egy másik PC-vel kell dolgoztatni...
nálam a PS a forrás és a PC a feldolgozó
vagy dual proc:) -
A Fraps a DX-re akaszkodik ra es leviszi 25-re. Talan a regebbi verzioja volt, hogy kikapdosott frame-eket. -
mohus: a golf gt4 videodban az milyen zene ? :) kellemes igy együtt :) -
jönnek a dual procik, meg lesz ez oldva ;)))
amugy, ha a fraps 25fps-el rögzit, olyankor a játék is 25FPS el megy ? vagy az nem, s a fraps csak kiragad másodpercenként 25t mondjuk a 60bol? -
A PC is kitolja magabol a stabil 60fps-t, csak amikor meg tomoritenie is kell kozben, es vinyora menteni, akkor mar kicsit belassulhat a dolog, nem arra optimalizaltak a jatekot;)))) -
pl. HPCC (porsche mod) az F1 Challenge-hez (ehhez sok jó mod van)...
hpcc_szösszenet -
Ha már offolunk:)
Én sem régen kezdtem PC-n...de mindig is "álmom" volt, hogy egyszer ne két videóval egy feliratozóval kazettás decckel vágjam, hangosítsam a családi videókat:)
időm nekem sem sok, gyerek család meló építkezés...de a GT4-nél legalább nem kell szarakodni a sebességgel mert stabilan 60f/seccel nyomja a PS
egyéb digit videóim ITT
a netes autókát meg nagyon akarom...csak meg kéne venni a szofvereket, de igazából nem tudom melyiket érdemes melyik a legnépszerűbb...melyikkel nyomjátok ti...milyen modok szóval KUKA vagyok na:) -
igen, de pl. az F1CH-ben nem tudod, csak nagyon lelassítani (bár file szinten lehet meg lehetne buherálni), és megőszülnék :)))...
...az az igazság, hogy egy ilyen szezonzáró ETCC videó készítése így is sok időbe kerül, és nem vagyok időmilliomos, igazából a magam szórakoztatására kezdtem el videókat csinálni, amelyeket szívesen megosztok a publikummal (és el is várják tőlem :D)...ha főállásban csinálnám pénzért, akkor meglenne a mínőség...pl. egy olyat mint a GTR (vagy pl. az RBR) intrója nem adnék ki a kezem közül... -
Toya #7323 Igazad van, így szokás videóknál csinálni.
NR2003-ban is így csináljuk a videókat. Valamennyivel csökkentjük a lejátszás sebességét és így a FRAPS is bírja tempót, az editorban meg visszagyorsítjuk rendes sebességre és folyamatos képet kapunk. -
és én azt akarom csak elérni hogy 25 képkocka legyen másodpercenként...és az a 25 képkocka mind különböző legyen
ami video esetén mindig annyi...csakhát van olyan helyzet, hogy a videón a 25 képkockából 10 változatlanul ugyan az, de a helyet meg foglalja ugyanúgy..és ezért nem folyamatos -
mpget kell csinálni és nem avit -
K.András #7320 Ha lelassitod akkor még nagyobb fájl lesz belöle, amit aztán fel lehet gyorsitani :D -
sturmovikban voltak ilyen trükkök...
olyan videokat láttam hogy magam alá rosáltam -
ha lelassitod...és a videon fegyositanád?
-
"...látom magas elvárásaid vannak a videóminőséget illetően :))"
Neki a PS2/GT4 az etalon... Amit elismerek, mert latvanyvilagban tenyleg eleg jo. -
semmi, most készül :))
videó kapcsán: az erőforrásaim nem teszik lehetővé, hogy szuperfolyamatos/minőségű videót készítsek (valamint lenne vagy fél giga)...amúgy a többiről meg annyit, mait Alexease mondott...
...látom magas elvárásaid vannak a videóminőséget illetően :)) -
mert mondjuk vizes :)) -
ja nem tükröződik:) csak visszaveri a fényt.... -
bar ha jobban belegondolunk, miert is tukrozodne az aszfalt? :) -
ja igen...ilyen effektek iszonyat tudnak dobni a "látványon"...
kamera mélyfókusz
aszfalt tükröződés
aszfaltról felszálló hőeffekt
vizes esti vagy nappali pálya tükröződések -
Az tenyleg jo volt! Es tukrozodott az aszfalt, amit kesobb teljesen kihagytak:)))) Bar aprosag, de azert megis;))) -
nosztalgia on: hejj, dejo is volt az scgt ... nekem a mai napig a kedvenc "szimem", annyira kormánybarát az irányítása ... -
Image Space Incorporated;) A SCGT az EA F1 sorozat (pl.: F1 Challenge) es a Nascar Thunder sorozat keszitoje. Most a rfactor-on dolgoznak (http://www.rfactor.net/) -
mi az az ISI? -
- A "kopottas" grafiak az az ISI enginenek + a nemhivatalos MOD-nak + a PC-nek koszonheto:))))))
- Az ugralasok, belelogasok az LAG:) Ismet ISI engine tulajdonsag:)) menetkozben nem ennyire gazos azert;) -
láttam az etcc videódat...nagyon jó lett...vágások, zene minden egyben
csak hát az alapanyag kissé "kopottas"...az autókat egyébként miért "rángatja"? lag volt éppen?
meg a betonba is csúnyán belelógtak a gumik...ez mod hiba úgy értem a patchek skinek új kerekek miatt van vagy eredetileg is kissé hibás...? -
és ennek mi az akadálya? -
Amire nalunk megjelenik, addigra a szamlalo is lejar:))
A MediaMarkt ujsagba mar hirdetik a jatekot, de persze meg nem lehet kapni. -
Az nem sok.Köszi -
ezt nem tudni, semmit róla, ezért derül majd ki csak május 1-jén
-
Pontosan mit takar az ösztönzés? -
nem hiszem, ez állítólag "ösztönözni fog az online játékra", és:
(a számlálója pont május 1-jén jár le) -
a GTR-ben még rondább a nordschleife :))...bugos 1-2 helyen...én se bánnám, ha ilyen szép lenne:
nordschleife_netkarPRO
...de erre még várni kell... -
Valaki esetleg tud infót a megjelenésről?Vagy még mindig csak a találgatás és tippelgetés van? -
Tuti a fele biztonsagi frissites lesz, de addigra mar remelhetoleg itthon is lehet kapni, vagyis bekaphatjak;))