9559
  • ForRedGlory
    Akinek akad a GTr az első 1-2 körben az állítse a windows virtuális memóriáját arra, hogy a windows kezelje automatikusan. Amióta erre a raktam azóta nyoma sincs a szaggatásnak :DDD

Nektek is rossz helyen állnak a kocsik a rajnál Monzában?

• mihu86
  • Alexease
  • mohus
    ELEFES NYUZ

"added tue, Apr. 5th, 2005 22:30
    >S2 Demo ALPHA released

--------------------------------------------------------------------------------
    Hello everyone. A nice surprise is waiting for you - we have uploaded an S2 Demo ALPHA for you to try out and test and give feedback about :)
    You can find all the details about the S2 Demo on the S2 demo download page.

Have fun and report back to us on the forum! "

DOWNLOAD S2 ALPHA
  • mohus
    Bill Douglas
  • mohus
    hát egy másik PC-vel kell dolgoztatni...

nálam a PS a forrás és a PC a feldolgozó

vagy dual proc:)
  • Alexease
    A Fraps a DX-re akaszkodik ra es leviszi 25-re. Talan a regebbi verzioja volt, hogy kikapdosott frame-eket.
  • arty
    mohus: a golf gt4 videodban az milyen zene ? :) kellemes igy együtt :)
  • arty
    jönnek a dual procik, meg lesz ez oldva ;)))

amugy, ha a fraps 25fps-el rögzit, olyankor a játék is 25FPS el megy ? vagy az nem, s a fraps csak kiragad másodpercenként 25t mondjuk a 60bol?
  • Alexease
    A PC is kitolja magabol a stabil 60fps-t, csak amikor meg tomoritenie is kell kozben, es vinyora menteni, akkor mar kicsit belassulhat a dolog, nem arra optimalizaltak a jatekot;))))
  • JuanG
    pl. HPCC (porsche mod) az F1 Challenge-hez (ehhez sok jó mod van)...
    hpcc_szösszenet
  • mohus
    Ha már offolunk:)
    Én sem régen kezdtem PC-n...de mindig is "álmom" volt, hogy egyszer ne két videóval egy feliratozóval kazettás decckel vágjam, hangosítsam a családi videókat:)

időm nekem sem sok, gyerek család meló építkezés...de a GT4-nél legalább nem kell szarakodni a sebességgel mert stabilan 60f/seccel nyomja a PS
    egyéb digit videóim ITT

a netes autókát meg nagyon akarom...csak meg kéne venni a szofvereket, de igazából nem tudom melyiket érdemes melyik a legnépszerűbb...melyikkel nyomjátok ti...milyen modok szóval KUKA vagyok na:)
  • JuanG
    igen, de pl. az F1CH-ben nem tudod, csak nagyon lelassítani (bár file szinten lehet meg lehetne buherálni), és megőszülnék :)))...

...az az igazság, hogy egy ilyen szezonzáró ETCC videó készítése így is sok időbe kerül, és nem vagyok időmilliomos, igazából a magam szórakoztatására kezdtem el videókat csinálni, amelyeket szívesen megosztok a publikummal (és el is várják tőlem :D)...ha főállásban csinálnám pénzért, akkor meglenne a mínőség...pl. egy olyat mint a GTR (vagy pl. az RBR) intrója nem adnék ki a kezem közül...
  • Toya
    Igazad van, így szokás videóknál csinálni.
    NR2003-ban is így csináljuk a videókat. Valamennyivel csökkentjük a lejátszás sebességét és így a FRAPS is bírja tempót, az editorban meg visszagyorsítjuk rendes sebességre és folyamatos képet kapunk.
  • mohus
    és én azt akarom csak elérni hogy 25 képkocka legyen másodpercenként...és az a 25 képkocka mind különböző legyen

ami video esetén mindig annyi...csakhát van olyan helyzet, hogy a videón a 25 képkockából 10 változatlanul ugyan az, de a helyet meg foglalja ugyanúgy..és ezért nem folyamatos
  • mohus
    mpget kell csinálni és nem avit
  • K.András
    Ha lelassitod akkor még nagyobb fájl lesz belöle, amit aztán fel lehet gyorsitani :D
  • mohus
    sturmovikban voltak ilyen trükkök...
    olyan videokat láttam hogy magam alá rosáltam
  • mohus
    ha lelassitod...és a videon fegyositanád?
  • Alexease
    "...látom magas elvárásaid vannak a videóminőséget illetően :))"
    Neki a PS2/GT4 az etalon... Amit elismerek, mert latvanyvilagban tenyleg eleg jo.
  • JuanG
    semmi, most készül :))

videó kapcsán: az erőforrásaim nem teszik lehetővé, hogy szuperfolyamatos/minőségű videót készítsek (valamint lenne vagy fél giga)...amúgy a többiről meg annyit, mait Alexease mondott...

...látom magas elvárásaid vannak a videóminőséget illetően :))
  • JuanG
    mert mondjuk vizes :))
  • mohus
    ja nem tükröződik:) csak visszaveri a fényt....
  • sajoati
    bar ha jobban belegondolunk, miert is tukrozodne az aszfalt? :)
  • mohus
    ja igen...ilyen effektek iszonyat tudnak dobni a "látványon"...
    kamera mélyfókusz
    aszfalt tükröződés
    aszfaltról felszálló hőeffekt
    vizes esti vagy nappali pálya tükröződések
  • Alexease
    Az tenyleg jo volt! Es tukrozodott az aszfalt, amit kesobb teljesen kihagytak:)))) Bar aprosag, de azert megis;)))
  • arty
    nosztalgia on: hejj, dejo is volt az scgt ... nekem a mai napig a kedvenc "szimem", annyira kormánybarát az irányítása ...
  • Alexease
    Image Space Incorporated;) A SCGT az EA F1 sorozat (pl.: F1 Challenge) es a Nascar Thunder sorozat keszitoje. Most a rfactor-on dolgoznak (http://www.rfactor.net/)
  • mohus
    mi az az ISI?
  • Alexease
    - A "kopottas" grafiak az az ISI enginenek + a nemhivatalos MOD-nak + a PC-nek koszonheto:))))))
    - Az ugralasok, belelogasok az LAG:) Ismet ISI engine tulajdonsag:)) menetkozben nem ennyire gazos azert;)
  • mohus
    láttam az etcc videódat...nagyon jó lett...vágások, zene minden egyben

csak hát az alapanyag kissé "kopottas"...az autókat egyébként miért "rángatja"? lag volt éppen?

meg a betonba is csúnyán belelógtak a gumik...ez mod hiba úgy értem a patchek skinek új kerekek miatt van vagy eredetileg is kissé hibás...?
  • mohus
    és ennek mi az akadálya?
  • Alexease
    Amire nalunk megjelenik, addigra a szamlalo is lejar:))
    A MediaMarkt ujsagba mar hirdetik a jatekot, de persze meg nem lehet kapni.
  • Daffy
    Az nem sok.Köszi
  • HPt
    ezt nem tudni, semmit róla, ezért derül majd ki csak május 1-jén
  • Daffy
    Pontosan mit takar az ösztönzés?
  • HPt
    nem hiszem, ez állítólag "ösztönözni fog az online játékra", és:

(a számlálója pont május 1-jén jár le)
  • JuanG
    a GTR-ben még rondább a nordschleife :))...bugos 1-2 helyen...én se bánnám, ha ilyen szép lenne:
    nordschleife_netkarPRO

...de erre még várni kell...
  • Daffy
    Valaki esetleg tud infót a megjelenésről?Vagy még mindig csak a találgatás és tippelgetés van?
  • Alexease
    Tuti a fele biztonsagi frissites lesz, de addigra mar remelhetoleg itthon is lehet kapni, vagyis bekaphatjak;))